X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirka dzieki za pocieszenie. Sylwia 77 mi też chcieli inni lekarze usuwać całą macice a teraz mam nadzieję,że im się uda i draństwo nie będzie narastać. A teraz zużywam 2 albo 3 paczki podpasek :(
    Lekarze nie lubią usuwać u kobiet przed menopauzą mięśniaków, bo jest trudniej.

inessa ja jestem poltora roku po usunieciu miesniakow,w zeszlym roku wczerwcu gdzies tam byl malenki 10 mm,ale w tej chwili go nie ma prawdopodobnie wchlonal sie :) przed operacja to byl dla mnie koszmar mialam macice tak powiekszona ,wygladalam jakbym byla w conajmniej 6 miesiacu ciazy.Nie mowiac juz ze mnie wszustko bolalo.Dzieki Bogu cuda sie zdarzaja i nie usuneli mi wszystkiego,w ostatniej chwili trafilam pod noz bo juz grozil mi krwotok,a to sie wiazalo z usunieciem calosci.

caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, jak sytuacja u Ciebie?????
    Inessa jak dziś humor i nastawienie?? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 05:30

Sylwia77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dostałam od męża (z okazji rocznicy ślubu) naprawdę piękny bukiet kwiatów i na przegryzkę pączki i tartę ze świeżymi owocami.
    Bukiet kot chciał załatwić bo do dekoracji dodali słomianą piłeczkę :P ale woda już była wylana na komodę :)

Później sobie pewnie strzelę jakiegoś drinka na rozgrzewkę :)

caffe spoznione zyczenia rocznicowe,na smierc wczoraj zapomnialam.Wszystkiego naj na dalsze lata dla Was,przedewszystkim z calego serducha tego o co walczymy wszystkie razem.Radosci na cale zycie :*

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:
    Dostałam od męża (z okazji rocznicy ślubu) naprawdę piękny bukiet kwiatów i na przegryzkę pączki i tartę ze świeżymi owocami.
    Bukiet kot chciał załatwić bo do dekoracji dodali słomianą piłeczkę :P ale woda już była wylana na komodę :)

caffe spoznione zyczenia rocznicowe,na smierc wczoraj zapomnialam.Wszystkiego naj na dalsze lata dla Was,przedewszystkim z calego serducha tego o co walczymy wszystkie razem.Radosci na cale zycie :*

podpisuję się - jeśli mogę oczywiście ;-)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, ze mój mąż jest dość poważnie przeziębiony, także w tym cyklu ze staranek raczej nici, zobaczymy, jak dziś będzie się czuł ;-), szkoda tylko tego 2x1 CLo i mojego organizmu ;-)

Sylwia77, inessa, anna maria, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj inessko wszystkie mamy czesto dolki kochana,ale czy nam sie uda czy nie uda jestesmy tutaj ,zeby sie wspierac i kibicowac sobie nawzajem :) i prosze mi tu nie pisac,zeTobie sie nie uda,bo przez kolano ;) Jestes super kobitka i dlaczego by sie mialo nie udac.Caluje Cie i mocno sciskam :o*

bliska77, iza37, caffe, inessa, anna maria, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:

podpisuję się - jeśli mogę oczywiście ;-)

aga jasne ,ze tak ;)

bliska77, caffe, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przestalam w koncu plamic,zuzylam polowe Cicatidrinu i przeszlo,moze to faktycznie moja nadzerka sie paprala.Narazie poczekam zobacze co bedzie dalej. :)
    Milego dzionka Kochane :)

caffe, inessa, anna maria, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Oj inessko wszystkie mamy czesto dolki kochana,ale czy nam sie uda czy nie uda jestesmy tutaj ,zeby sie wspierac i kibicowac sobie nawzajem :) i prosze mi tu nie pisac,zeTobie sie nie uda,bo przez kolano ;) Jestes super kobitka i dlaczego by sie mialo nie udac.Caluje Cie i mocno sciskam :o*

Bardzo dobrze powiedziane :-)

Sylwia77, caffe, inessa, anna maria, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B.Crow wrote:
    Witam cieplutko :)
    Niedawno wróciłam od gina.Zapytałam się go o czy mogłabym zacząć brać clostilbegyt od następnego cyklu skoro tyle miesięcy starań i na razie żadnych efektów...stwierdził że skoro mam prawidłowe owulacje to byłby w moim przypadku ostrożny bo łatwo można przestymulować i zrobią się torbiele.I nie zapisał.Dostałam tylko receptę na duphaston który będę brała już trzeci cykl.
    Wiem że są dziewczyny które biorą clo nawet przy prawidłowych owulacjach,
    co o tym sądzicie?

Ja własnie brałam teraz pierwszy raz CLO przy prawidłowych owulacjach, no i kochana tak jak zawsze pęcherzyk rósł do 20mm teraz jest ich dużo ale malutkie i wszystko sie rozregulowało. Lekarz powiedział, że jest w szoku bo myślał ze to pomoże a tu maszci babo placek,ale u ciebie moze być inaczej....

Sylwia77, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ale sie rozpisałyście.Jeden dzień mnie nie było i ledwo nadrobiłam "straty" hehehe.Ja od dzis mam nastawienie-co ma byc to będzie!!!Ja czekam na maleństwo juz tyle lat. Ginekolog mi powiedział, ze jak w tym cyklu nie wyjdzie, to przepisze mi jeszcze jakis preparat a potem HSG a potem to już wola boża hahhaha

caffe, Sylwia77, inessa, anna maria, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriiam wrote:
    INESSA!!! Ja dopiero przyszłam a Ty mnie już straszysz że odejdę.
    Jeszcze się nie zorientowałam kto jest kto. ( ja wolno jarzę)
    Posiedzę tu z tobą jakby co :)

ja tez dopiero się wkręcam hehe i mam zamiar zostać na dłużej!!!Inessko trzymaj się z nami i naszymi przyszłymi fasolkami:):):)

caffe, bliska77, Sylwia77, inessa, anna maria, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ kochana.Oby spełniły się Wam najskrytsze marzenia!!!

caffe, Sylwia77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to na dzień dobry <3

Wyczekiwane z wielkim utęsknieniem,
    wśród tylu dni i tylu godzin,
    a jednak krzykiem, nie milczeniem,
    ogłasza światu cud narodzin.

Miłość jedyna i największa,
    zrodzona w bólu z matki łona,
    lecz jest to miłość prosto z serca,
    cudna, wspaniała, nieskończona.

Przychodzi na świat, aby poznać,
    jego sekrety , tajemnice,
    wśród tylu przeżyć, tylu doznań,
    rozpocząć swoje nowe życie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 07:30

caffe, iza37, bliska77, Sylwia77, inessa, Bursztyn, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Sylwia i Iza, dziękuję :)

Miłego dnia dziewczyny. Ja dzisiaj i jutro w domu jestem, mam opiekę na kota :P Dzisiaj zawożę biedaczkę na sterylizację :(

bliska77, Sylwia77, inessa, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Miłego dnia dziewczyny. Ja dzisiaj i jutro w domu jestem, mam opiekę na kota :P Dzisiaj zawożę biedaczkę na sterylizację :(

Ja ostatnio asystowałam w sterylizacji i kastrowałam mojego kicia.Nie jest tak źle ale po zabiegu kicia jest trochę nieprzytomna:)Ale będzie oki:)

samira, inessa, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój pierwszy kot, mnie najbardziej to szkoda jej będzie gdy ją będzie bolało po zabiegu. Ja wszystko zniosę, ale nie jak ktoś cierpi i ja nie jestem w stanie pomóc.

inessa, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    caffe wrote:

Ja ostatnio asystowałam w sterylizacji i kastrowałam mojego kicia.Nie jest tak źle ale po zabiegu kicia jest trochę nieprzytomna:)Ale będzie oki:)

aj to kim jesteś z zawodu ??

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witajcie!!!
    Mam dziś lepszy humor choć pogoda masakryczna zaraz ide na rehabilitacje a potem praca.
    Dobrego spokojnego dnia odezwe sie popołudniu.
    Dziękuję ,że Was mam i że jestecie takie kochane i dobre.
    A piszecie tyle,że ja ledwo nadrabiam :D :D :D
    Może popołudniu dam rade ;) Do usłyszenia :)

caffe, samira, bliska77, iza37, anna maria, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka to co napisałas nam jest piękne dziękuję <3 <3 <3

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ