X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirka dzieki za pocieszenie. Sylwia 77 mi też chcieli inni lekarze usuwać całą macice a teraz mam nadzieję,że im się uda i draństwo nie będzie narastać. A teraz zużywam 2 albo 3 paczki podpasek :(
    Lekarze nie lubią usuwać u kobiet przed menopauzą mięśniaków, bo jest trudniej.

inessa ja jestem poltora roku po usunieciu miesniakow,w zeszlym roku wczerwcu gdzies tam byl malenki 10 mm,ale w tej chwili go nie ma prawdopodobnie wchlonal sie :) przed operacja to byl dla mnie koszmar mialam macice tak powiekszona ,wygladalam jakbym byla w conajmniej 6 miesiacu ciazy.Nie mowiac juz ze mnie wszustko bolalo.Dzieki Bogu cuda sie zdarzaja i nie usuneli mi wszystkiego,w ostatniej chwili trafilam pod noz bo juz grozil mi krwotok,a to sie wiazalo z usunieciem calosci.

caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, jak sytuacja u Ciebie?????
    Inessa jak dziś humor i nastawienie?? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 05:30

Sylwia77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dostałam od męża (z okazji rocznicy ślubu) naprawdę piękny bukiet kwiatów i na przegryzkę pączki i tartę ze świeżymi owocami.
    Bukiet kot chciał załatwić bo do dekoracji dodali słomianą piłeczkę :P ale woda już była wylana na komodę :)

Później sobie pewnie strzelę jakiegoś drinka na rozgrzewkę :)

caffe spoznione zyczenia rocznicowe,na smierc wczoraj zapomnialam.Wszystkiego naj na dalsze lata dla Was,przedewszystkim z calego serducha tego o co walczymy wszystkie razem.Radosci na cale zycie :*

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:
    Dostałam od męża (z okazji rocznicy ślubu) naprawdę piękny bukiet kwiatów i na przegryzkę pączki i tartę ze świeżymi owocami.
    Bukiet kot chciał załatwić bo do dekoracji dodali słomianą piłeczkę :P ale woda już była wylana na komodę :)

caffe spoznione zyczenia rocznicowe,na smierc wczoraj zapomnialam.Wszystkiego naj na dalsze lata dla Was,przedewszystkim z calego serducha tego o co walczymy wszystkie razem.Radosci na cale zycie :*

podpisuję się - jeśli mogę oczywiście ;-)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, ze mój mąż jest dość poważnie przeziębiony, także w tym cyklu ze staranek raczej nici, zobaczymy, jak dziś będzie się czuł ;-), szkoda tylko tego 2x1 CLo i mojego organizmu ;-)

Sylwia77, inessa, anna maria, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj inessko wszystkie mamy czesto dolki kochana,ale czy nam sie uda czy nie uda jestesmy tutaj ,zeby sie wspierac i kibicowac sobie nawzajem :) i prosze mi tu nie pisac,zeTobie sie nie uda,bo przez kolano ;) Jestes super kobitka i dlaczego by sie mialo nie udac.Caluje Cie i mocno sciskam :o*

bliska77, iza37, caffe, inessa, anna maria, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Sylwia77 wrote:
    caffe wrote:

podpisuję się - jeśli mogę oczywiście ;-)

aga jasne ,ze tak ;)

bliska77, caffe, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przestalam w koncu plamic,zuzylam polowe Cicatidrinu i przeszlo,moze to faktycznie moja nadzerka sie paprala.Narazie poczekam zobacze co bedzie dalej. :)
    Milego dzionka Kochane :)

caffe, inessa, anna maria, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Oj inessko wszystkie mamy czesto dolki kochana,ale czy nam sie uda czy nie uda jestesmy tutaj ,zeby sie wspierac i kibicowac sobie nawzajem :) i prosze mi tu nie pisac,zeTobie sie nie uda,bo przez kolano ;) Jestes super kobitka i dlaczego by sie mialo nie udac.Caluje Cie i mocno sciskam :o*

Bardzo dobrze powiedziane :-)

Sylwia77, caffe, inessa, anna maria, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B.Crow wrote:
    Witam cieplutko :)
    Niedawno wróciłam od gina.Zapytałam się go o czy mogłabym zacząć brać clostilbegyt od następnego cyklu skoro tyle miesięcy starań i na razie żadnych efektów...stwierdził że skoro mam prawidłowe owulacje to byłby w moim przypadku ostrożny bo łatwo można przestymulować i zrobią się torbiele.I nie zapisał.Dostałam tylko receptę na duphaston który będę brała już trzeci cykl.
    Wiem że są dziewczyny które biorą clo nawet przy prawidłowych owulacjach,
    co o tym sądzicie?

Ja własnie brałam teraz pierwszy raz CLO przy prawidłowych owulacjach, no i kochana tak jak zawsze pęcherzyk rósł do 20mm teraz jest ich dużo ale malutkie i wszystko sie rozregulowało. Lekarz powiedział, że jest w szoku bo myślał ze to pomoże a tu maszci babo placek,ale u ciebie moze być inaczej....

Sylwia77, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ale sie rozpisałyście.Jeden dzień mnie nie było i ledwo nadrobiłam "straty" hehehe.Ja od dzis mam nastawienie-co ma byc to będzie!!!Ja czekam na maleństwo juz tyle lat. Ginekolog mi powiedział, ze jak w tym cyklu nie wyjdzie, to przepisze mi jeszcze jakis preparat a potem HSG a potem to już wola boża hahhaha

caffe, Sylwia77, inessa, anna maria, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriiam wrote:
    INESSA!!! Ja dopiero przyszłam a Ty mnie już straszysz że odejdę.
    Jeszcze się nie zorientowałam kto jest kto. ( ja wolno jarzę)
    Posiedzę tu z tobą jakby co :)

ja tez dopiero się wkręcam hehe i mam zamiar zostać na dłużej!!!Inessko trzymaj się z nami i naszymi przyszłymi fasolkami:):):)

caffe, bliska77, Sylwia77, inessa, anna maria, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ kochana.Oby spełniły się Wam najskrytsze marzenia!!!

caffe, Sylwia77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to na dzień dobry <3

Wyczekiwane z wielkim utęsknieniem,
    wśród tylu dni i tylu godzin,
    a jednak krzykiem, nie milczeniem,
    ogłasza światu cud narodzin.

Miłość jedyna i największa,
    zrodzona w bólu z matki łona,
    lecz jest to miłość prosto z serca,
    cudna, wspaniała, nieskończona.

Przychodzi na świat, aby poznać,
    jego sekrety , tajemnice,
    wśród tylu przeżyć, tylu doznań,
    rozpocząć swoje nowe życie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 07:30

caffe, iza37, bliska77, Sylwia77, inessa, Bursztyn, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Sylwia i Iza, dziękuję :)

Miłego dnia dziewczyny. Ja dzisiaj i jutro w domu jestem, mam opiekę na kota :P Dzisiaj zawożę biedaczkę na sterylizację :(

bliska77, Sylwia77, inessa, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Miłego dnia dziewczyny. Ja dzisiaj i jutro w domu jestem, mam opiekę na kota :P Dzisiaj zawożę biedaczkę na sterylizację :(

Ja ostatnio asystowałam w sterylizacji i kastrowałam mojego kicia.Nie jest tak źle ale po zabiegu kicia jest trochę nieprzytomna:)Ale będzie oki:)

samira, inessa, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój pierwszy kot, mnie najbardziej to szkoda jej będzie gdy ją będzie bolało po zabiegu. Ja wszystko zniosę, ale nie jak ktoś cierpi i ja nie jestem w stanie pomóc.

inessa, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    caffe wrote:

Ja ostatnio asystowałam w sterylizacji i kastrowałam mojego kicia.Nie jest tak źle ale po zabiegu kicia jest trochę nieprzytomna:)Ale będzie oki:)

aj to kim jesteś z zawodu ??

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witajcie!!!
    Mam dziś lepszy humor choć pogoda masakryczna zaraz ide na rehabilitacje a potem praca.
    Dobrego spokojnego dnia odezwe sie popołudniu.
    Dziękuję ,że Was mam i że jestecie takie kochane i dobre.
    A piszecie tyle,że ja ledwo nadrabiam :D :D :D
    Może popołudniu dam rade ;) Do usłyszenia :)

caffe, samira, bliska77, iza37, anna maria, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka to co napisałas nam jest piękne dziękuję <3 <3 <3

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ