X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • angela Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:
    Dostałam od męża (z okazji rocznicy ślubu) naprawdę piękny bukiet kwiatów i na przegryzkę pączki i tartę ze świeżymi owocami.
    Bukiet kot chciał załatwić bo do dekoracji dodali słomianą piłeczkę :P ale woda już była wylana na komodę :)

Później sobie pewnie strzelę jakiegoś drinka na rozgrzewkę :)

o ja zacofana ,życzeń nie złożyłam ,właśnie się wstydzę ...

Życzę Wam miłości wiernej,cierpliwej i wyrozumiałej.W życiu tylko mądrych decyzji i trafnych wyborów.Wymarzonych dzieci,co dają siłę i radość, I życzliwości losu. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

podczepiam sie pod zyczenia bo lepiej bym tego nie wyrazila :)

ja też - pięknie napisane!

caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen1234 wrote:
    hej dziewczyny jestem tu nowa.Chce sie podzielic swoim problemem mam 38 lat,dwoch synow z ktorymi z zajsciem w ciaze nie maialam problemu,teraz od 4 miesiecy staramy sie z partnerem o dzidziusia i jakos nam nie wychodzi.zawsze mialam regularne cykle co 28 dni az do marca .W marcu okres spoznil mi sie 3 dni teraz w kwietniu 4 dni boje sie ze juz moze nie bede mogla zjsc w ciaze a bardzo bym chcala chyba za bardzo

Witaj Madlen!
    Myślę,że to nic poważnego - delikatne rozchwianie - może lekki stresik - będzie dobrze - nie martw się!

caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    angela wrote:
    samira wrote:
    mój tez mi dużo pomaga w domku :)

a mój nie robi nic w domku - leniuch!!!!!

To musisz go jakoś zmobilizować :) A może Twój to jakiś artysta jest? :P

Nie - po prostu jedynak!!!

caffe, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• miriiam Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    miriiam wrote:
    inessa wrote:
    Miriiam dzieki.
    Aż się wystraszyłam, że chcesz abyśmy juz my kupki robiły?! ;)

No wiesz, w pewnym wieku dobry stolec to prawdziwa radość. To se będziemy gratulować , a nie zielonych kropeczek :)

Miriiam - ale mi poprawiłaś nastrój - siedzę przed kompem i chichram się sama do siebie

Angela to Ty mi poprawiasz nastroj za każdym razem jak Cię czytam i widzę że wszystko ok z Twoją ciążą i Tobą. Śledziłam Twoje losy na forum IVF od razu wszystko wydało się mozliwe. Mnie też to czeka za jakiś czas.
    Trzymam kciuki za Ciebie i za nas wszystkie też:))

samira, Bursztyn, inessa, angela lubią tę wiadomość

Jestem mamą
  • miriiam Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    angela wrote:
    samira wrote:
    mój tez mi dużo pomaga w domku :)

a mój nie robi nic w domku - leniuch!!!!!

To musisz go jakoś zmobilizować :) A może Twój to jakiś artysta jest? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 21:41

samira, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

Jestem mamą
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Madlen :-)
    Ja myślę , że faceci to wszyscy Artyści , tylko w różnych specjalnościach ;-)
    jedni artystycznie leniuchują, inni artystycznie gadają , zawsze jakieś dzieło stworzą :-):-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 10:26

Bursztyn, bliska77, iza37, caffe, Sylwia77, inessa, grosza, anna maria, angela lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wlasnie wyryczalam sie jak bobr,dowiedzialam sie ,ze kuzynka mojego M jest znowu w ciazy.Przedtem leczyli sie rok czasu ,a teraz zaszla bez niczego.Mam takiego mega dola,ze nie moge sobie znalezc miejsca.M juz mnie tez opierdzielil,ze nam sie tez uda i ze mam nie myslec za duzo o staraniach bo tak to sie nie uda jak zablokuje sie psychicznie.Ale to jest silniejsze odemnie :(

Olena, samira, bliska77, iza37, caffe, B.Crow, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Dziewczyny wlasnie wyryczalam sie jak bobr,dowiedzialam sie ,ze kuzynka mojego M jest znowu w ciazy.Przedtem leczyli sie rok czasu ,a teraz zaszla bez niczego.Mam takiego mega dola,ze nie moge sobie znalezc miejsca.M juz mnie tez opierdzielil,ze nam sie tez uda i ze mam nie myslec za duzo o staraniach bo tak to sie nie uda jak zablokuje sie psychicznie.Ale to jest silniejsze odemnie :(

przytulam <3

bliska77, Sylwia77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia przytulam Cię mocno. Ty też się doczekasz tej pięknej chwili, zobaczysz, będzie dobrze. Popłacz sobie teraz, a Tobie też prędzej czy później zaświeci słoneczko.

samira, bliska77, Bursztyn, Sylwia77, inessa, angela lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    angela wrote:
    inessa wrote:
    Dziewczyny ogarnął mnie jakiś dół, wierzę,że każdej z Was się uda. Jeżeli tak będzie to z kim ja tu bede rozmawiać,śmiać się,czekać na testy??? :(
    Bo ja jeszcze długo sobie poczekam albo nigdy. Może powinnam już teraz zkończyć to forum aby później nie było mi jeszcze trudniej i przenieść się gdzieś indziej(nie wiem jeszcze gdzie).?
    Bo tu nikt jak widze niedługo nie zostanie ze starających się z którymi się zżyłam. A super jesteście i bardzo pamagacie mi.

Inessko - ja też nie zamierzam zmienić forum - tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się będę rozmnażać

Angela," tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się będę rozmnażać" jest cytatem dnia o ile nie miesiaca albo roku !!! :D

:D no to na stałe cytat naszego wątku :D

Bursztyn, Sylwia77, inessa, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :) staram sie wierzyc,ale jak sie dowiadujesz,ze ktos w rodzinie jest w ciazy to boli jak holera!!!

samira, bliska77, Bursztyn, inessa, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    a w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, ze mój mąż jest dość poważnie przeziębiony, także w tym cyklu ze staranek raczej nici, zobaczymy, jak dziś będzie się czuł ;-), szkoda tylko tego 2x1 CLo i mojego organizmu ;-)

Aga, mimo wszystko wzielabym sie delikatnie za meza.... :) bo rzeczywiscie szkoda Twojego organizmu.

dzięki Bursztynku, też tak myślę ale nie wiem czy nie jest już za późno, choć żadnych objawów nie było, nie wiem czy wczoraj nie było owulacji (wnioskuję po temperaturze)....

Bursztyn, Sylwia77, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:

Sylwia trzymaj się kochana, wiem co to znaczy, wiem co czujesz ale nie możesz się poddawać

Bursztyn, Sylwia77, inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewczynki

W takim tempie blyskawicznie dojdziemy do 400 nej strony!
    Musze zabrac sie dzisiaj za pisanie kolejnej pracy, deadline 19.04 wiec tuz tuz...jak zawsze obudzilam sie troche pozno.... ale to wszystko przez Was ;) bo caly czas tu zagladam :)

Bursztyn to trochę pisz pracę , trochę zerkaj do Nas:-)

Bursztyn, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Madlen ;-)

Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    a w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, ze mój mąż jest dość poważnie przeziębiony, także w tym cyklu ze staranek raczej nici, zobaczymy, jak dziś będzie się czuł ;-), szkoda tylko tego 2x1 CLo i mojego organizmu ;-)

Aga, mimo wszystko wzielabym sie delikatnie za meza.... :) bo rzeczywiscie szkoda Twojego organizmu.

Tak Bursztyn dobrze mówi :-)
    Aga najwyżej męża na łopatki :-P
    w końcu przyrząd do oddychania , ten z dziurką chyba nie jest przeziębiony :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 11:01

bliska77, Bursztyn, caffe, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen1234 wrote:
    hej dziewczyny jestem tu nowa.Chce sie podzielic swoim problemem mam 38 lat,dwoch synow z ktorymi z zajsciem w ciaze nie maialam problemu,teraz od 4 miesiecy staramy sie z partnerem o dzidziusia i jakos nam nie wychodzi.zawsze mialam regularne cykle co 28 dni az do marca .W marcu okres spoznil mi sie 3 dni teraz w kwietniu 4 dni boje sie ze juz moze nie bede mogla zjsc w ciaze a bardzo bym chcala chyba za bardzo

prawie jak ja,38 na karku ,troje dzieci bezproblemowo a teraz jak na starość mi się zachciało to nijak nie wychodzi,w sumie nie staramy się specjalnie ale i nie zabezpieczamy w ogóle, cykle co 28-29 dni jak w książce i co?...nic.
    także kochana Madlenko jestem z Tobą duszą i ciałem bo mamy identyczną wręcz sytuację,nadzieja w tych bocianach ale po tej zimie to i one jakieś rozregulowane :D

samira, caffe, Sylwia77, inessa, grosza, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen1234 wrote:

Madlen1234 ,4 miesiące to naprawdę niewiele...Musisz uzbroić sie w cierpliwosć,bedzie dobrze,staraj sie zająć myśli czymś innym, nie tylko planowaniem.Wiem, to trudne, ja dzieki DZIEWCZYNOM z forum nastawienie mam takie,co ma byc to będzie, nic na siłę:)Mam 37 lat i dwie córki ale z poprzedniego związku. W tym jestem 12 lat i pragnę maluszka:):):) Powodzenia kochana

samira, caffe, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:

Sylwia,nie martw się,nie płacz.Wszystkim nam sie uda. Wyobraź sobie, ze ja z moim pragnieniem posiadania maluszka,brałam udział w porodzie mojej bratowej i to dopiero był płacz i ze wzruszenia i z żalu:)

caffe, Sylwia77, Bursztyn, inessa, angela, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bociany dopiero z Afryki przylatują :P

iza37, caffe, Sylwia77, Bursztyn, Mango, inessa, anna maria, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ