35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia 77 doskonale rozumiem Twoje uczucia bo ja miałam podobne - niedawno dowiedziałam się że siostra mojego męża spodziewa się dziecka i popłakałam sobie a żeby mnie już dobić w następnym dniu dostałam okres....
Pozostaje nam tylko nie tracić nadziei że i na nas przyjdzie czasMango, Bursztyn, inessa, iza37, grosza, samira, bliska77, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, ze mój mąż jest dość poważnie przeziębiony, także w tym cyklu ze staranek raczej nici, zobaczymy, jak dziś będzie się czuł
, szkoda tylko tego 2x1 CLo i mojego organizmu
asuś no faktycznie szkoda, ale może mimo wszystko będzie miał ochotę nainessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Dzień doberek , nie wiem co jest ale dziwacznie się czuję mam bolesną lewą strone podbrzusza , spać mi się chce jak diabli i glowa mnie juz trzeci dzień boli . A dzisiaj cały dzień pracy w restauracji mnie czeka . Za wcześnie na objawy ciąży , do tego wykres mi przesunął dzisiaj co jest dziwne dzień owulacji z 20 na 22 dzień . Z tym samopoczuciem to może ta pogoda ale co z wykresem hiihi A i w dodatku co jest dziwne dzisiaj z ciekawości badałam szyjke i okazało się że troche zmiękła ciekawe co to może byc bo napewno nie nastpna owulacja . hihihihhi Czy mialyście kiedyś coś takiego . Pozdrawiam gorąco wszystkie panie i życzę udanego dzionka
hej mi przesunął w 2 ostatnich cyklach choć wg mnie miałam wcześniej owulkę ovuf zaznaczył póżniej
W zeszłym mcu bolał mnie całe 2 dni jajnik coś koło 22dc
może przesilenie wiosenne hehehe
inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Bursztyn wrote:Samira, trzymam kciuki za ten 'niezepsuty' test o ktorym wspominala Inessa.
Angela, nalegamzebys sprobowala siemienia lnianego.
Caffe, u mnie maz gotuje, na szczescie.
Bursztynku - spróbuję, ale niestety wczoraj próbowałam niemal wszystkiego i z bólem brzucha i ogromnym rozwolnieniem wylądowałam wieczorem w toalecie - zaparcia koszmar - rozwolnienie koszmar , dzisiaj już doszłam do siebie, a od jutra zacznę robić wszystko z rozsądkiem i spróbuję siemienia, bo bardzo je lubię.
Ale zawirowania z rodzinką - niestety jak zawsze papiery - widzę ,że wszędzie rzecz nie do przeskoczenia!
Angela koniecznie napisz czy i co ci pomogłoja u siebie zawsze śliweczki suszone wcinałam i mi pomagało
inessa, Bursztyn, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Madlen1234 wrote:hej dziewczyny jestem tu nowa.Chce sie podzielic swoim problemem mam 38 lat,dwoch synow z ktorymi z zajsciem w ciaze nie maialam problemu,teraz od 4 miesiecy staramy sie z partnerem o dzidziusia i jakos nam nie wychodzi.zawsze mialam regularne cykle co 28 dni az do marca .W marcu okres spoznil mi sie 3 dni teraz w kwietniu 4 dni boje sie ze juz moze nie bede mogla zjsc w ciaze a bardzo bym chcala chyba za bardzo
Witaj Madlen!
Myślę,że to nic poważnego - delikatne rozchwianie - może lekki stresik - będzie dobrze - nie martw się!
Hejka Madlen
właśnie dokładnie jak powiedziała Angela !angela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przestałam nadążać za Wami moje drogie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA podobnie jak Samira chodziłam do Liceum Medycznego po 2 latach przenisłam się do ogólniaka a skończyłam pedagogikę i pełno wrasztatów muzycznych oraz prowadziłam wrsztaty dla rodziców i wychowawców jak wychowywać dzieci, troche tego była a zastanawiam się jak uda się nam czy będe potrafiła swoje dziecko wychować
Witam nowe dziewczyny w naszym gronie ja skończe w tym roku 38 lat a starm się o pierwsze dziecko a tu dziewczyny w tym tak dopingują,że powinnien stać się jakiś cud
Nie jestem wstanie odpowiedzieć na każdy post ale przeczytałam każdy i pamiętam o każdej z Was.
U nas zrobiło się ciepło i właśnie spadł deszczyk wiosenny. A bociany nadleciały i wiją piękne gniazda - mam nadzieję,że u Was teraz na wiosne też uwijągrosza, anna maria, Bursztyn, Mango, caffe, samira, polarmiś, Olena, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:angela wrote:inessa wrote:Dziewczyny ogarnął mnie jakiś dół, wierzę,że każdej z Was się uda. Jeżeli tak będzie to z kim ja tu bede rozmawiać,śmiać się,czekać na testy???
Bo ja jeszcze długo sobie poczekam albo nigdy. Może powinnam już teraz zkończyć to forum aby później nie było mi jeszcze trudniej i przenieść się gdzieś indziej(nie wiem jeszcze gdzie).?
Bo tu nikt jak widze niedługo nie zostanie ze starających się z którymi się zżyłam. A super jesteście i bardzo pamagacie mi.
Inessko - ja też nie zamierzam zmienić forum - tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się będę rozmnażać
Angela," tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się będę rozmnażać" jest cytatem dnia o ile nie miesiaca albo roku !!!
postuluję umieścić cytacik pod miniaturką wykresiku oczywisa za pozwoleniem szanownej autorki Angeliinessa, Bursztyn, samira, Olena, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:a w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, ze mój mąż jest dość poważnie przeziębiony, także w tym cyklu ze staranek raczej nici, zobaczymy, jak dziś będzie się czuł
, szkoda tylko tego 2x1 CLo i mojego organizmu
Aga, mimo wszystko wzielabym sie delikatnie za meza....bo rzeczywiscie szkoda Twojego organizmu.
dzięki Bursztynku, też tak myślę ale nie wiem czy nie jest już za późno, choć żadnych objawów nie było, nie wiem czy wczoraj nie było owulacji (wnioskuję po temperaturze)....
Aga spróbuj nic nie zaszkodzi
u mnie też jakoś dziwnie nie czuję jeszcze ovulki i leń starankowy mnie ogarnął
inessa, Bursztyn, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
kate38 wrote:Madlen1234 wrote:hej dziewczyny jestem tu nowa.Chce sie podzielic swoim problemem mam 38 lat,dwoch synow z ktorymi z zajsciem w ciaze nie maialam problemu,teraz od 4 miesiecy staramy sie z partnerem o dzidziusia i jakos nam nie wychodzi.zawsze mialam regularne cykle co 28 dni az do marca .W marcu okres spoznil mi sie 3 dni teraz w kwietniu 4 dni boje sie ze juz moze nie bede mogla zjsc w ciaze a bardzo bym chcala chyba za bardzo
prawie jak ja,38 na karku ,troje dzieci bezproblemowo a teraz jak na starość mi się zachciało to nijak nie wychodzi,w sumie nie staramy się specjalnie ale i nie zabezpieczamy w ogóle, cykle co 28-29 dni jak w książce i co?...nic.
także kochana Madlenko jestem z Tobą duszą i ciałem bo mamy identyczną wręcz sytuację,nadzieja w tych bocianach ale po tej zimie to i one jakieś rozregulowane
słuchajcie może to jakaś grypa przeciwciążowa a cholerstwo jedne GPC-ACH1inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
samira wrote:bociany dopiero z Afryki przylatują
U mnie w moim miasteczku dwa niedaleko mnie już wróciły. Więc będzie wiosna w końcu !! I fasolinki zawitają do nas !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 13:34
inessa, Bursztyn, Mango, samira, iza37, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie dowiedziałam się. że mój brat jest dwa tygodnie po operacji kolana miał mięśniaka pod łękotką. Przyszły wyniki i od poniedziałku ma chemie w kroplówce lekką ale ma okazało się,że to kostniak który wyniszcza mu stawy i kości do tego zwolnili go z pracy przez chorobę.
Bursztyn, caffe, samira, grosza, iza37, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:Uwaga ogłoszenie: Poszukiwana jest Siła do serduszkowania bo nachodzi owulacja Czeka sowite wynagrodzenie!
No to podsyłam moją, bo mnie dziś coś pobolewa podbrzusze.samira, inessa, grosza, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie