35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Bursztynku czekamy na informacje o bracie,
Polarmiś, czasem mam ten sam problem, już nie wiem na co mam odpowiadaćale fajnie, bo to chyba jedyne tak aktywne forum
Inessa, ciekawe spostrzeżenia na temat tych okładów z borowiny, no i fajnie że Twój organizm się "odblokowuje" pod różnymi względami
Samirka, jak sytuacja się przedstawia?????
witajcie !!??
hym @ jeszcze nie ma ,ostatnio przyszła po lutce w 37dc ale w tym cyklu nie brałam ,wizytę mam na 19.04 u ginki i nie wiem co zrobić bo teraz jak przylezie to i tak chce brać clo a mam wtedy przyjść na usg w 10dc i muszę wtedy zmienić termin a jak nie przylazie to iść czy nie ehhh...życieinessa, Bursztyn, caffe, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:Bursztynku czekamy na informacje o bracie,
Polarmiś, czasem mam ten sam problem, już nie wiem na co mam odpowiadaćale fajnie, bo to chyba jedyne tak aktywne forum
Inessa, ciekawe spostrzeżenia na temat tych okładów z borowiny, no i fajnie że Twój organizm się "odblokowuje" pod różnymi względami
witajcie !!??
hym @ jeszcze nie ma ,ostatnio przyszła po lutce w 37dc ale w tym cyklu nie brałam ,wizytę mam na 19.04 u ginki i nie wiem co zrobić bo teraz jak przylezie to i tak chce brać clo a mam wtedy przyjść na usg w 10dc i muszę wtedy zmienić termin a jak nie przylazie to iść czy nie ehhh...życie
no właśnie, to życie...., Samirko, może ta cholerna @ nie przyjdzie....
u mnie też wszystko powariowało a cykl stymulowany jak każdy inny.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 07:19
samira, inessa, Bursztyn, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:agafbh wrote:Bursztynku czekamy na informacje o bracie,
witajcie !!??
hym @ jeszcze nie ma ,ostatnio przyszła po lutce w 37dc ale w tym cyklu nie brałam ,wizytę mam na 19.04 u ginki i nie wiem co zrobić bo teraz jak przylezie to i tak chce brać clo a mam wtedy przyjść na usg w 10dc i muszę wtedy zmienić termin a jak nie przylazie to iść czy nie ehhh...życie
u mnie też wszystko powariowało a cykl stymulowany jak każdy inny.....
mi nawet wykres owulki nie wyznaczyłinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:samira wrote:agafbh wrote:Bursztynku czekamy na informacje o bracie,
witajcie !!??
u mnie też wszystko powariowało a cykl stymulowany jak każdy inny.....
mi nawet wykres owulki nie wyznaczył
i tak nadal trzymam kciuki, spójrz ile jest tych zielonych cykli bez wyznaczonych owulacji
u mnie jak tak dalej pójdzie, też mi nie wyznaczy....aż się boję tego co gin zobaczy na usg jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 07:26
inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam moje drogie Panie:) U nas dzis pada deszcz ale fajnie cieplutko:)W nocy "produkcja" była czekamy na efekty hahahaha
Dziewczyny powiedzcie mi jak jest z tą temperaturą?ja kompletnie sie na tym nie znam,nigdy jej nie mierzyłam:( wstyd, taka stara a takia głupia:)
pozdrawiam Was mocnoinessa, bliska77, samira, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie u nas deszczowo i ponuro już naprawde mam dość tej pogody.
Dziewczyny a może nasze organizmy mają na razie dośc są przemęczone po zimie. Chcą działać na luzie bez sprawdzania, badania, podglądania.
Tak bardzo bym chciała aby każdej z Was się udało. A niskie tempki na początku ciąży już tu widziałam i do tego bez wyznaczonej owulki.
Olenka ja już po ślubie w grudniu miałam może nie już a nareszcie
teraz ide na wesele do kuzyna a miesiąc później do ku zynki, znalazłam śliczną koronkową teraz na wesela moda na ciemne kolory i nawet na białe.
Przesyłam link z allegro tak ona wyglada to ta czarna
http://allegro.pl/piekna-elegancka-suknia-sukienka-koktailowa-m-38-i3115636654.html
Aga wiem,że się odblokowuje ale co mi to da jak zajść wciąże nie zajde tak szybko albo.... przez tą zaraze.
No cóż takie RZYCIE jak mój M pisze gdy cos jest nie tak w życiu.
Dobrego spokojnego owocnego dnia.
Ja naprawde o każdej z Was mocno pamiętam kochane mojeMango, Bursztyn, bliska77, iza37, Olena, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Witam moje drogie Panie:) U nas dzis pada deszcz ale fajnie cieplutko:)W nocy "produkcja" była czekamy na efekty hahahaha
Dziewczyny powiedzcie mi jak jest z tą temperaturą?ja kompletnie sie na tym nie znam,nigdy jej nie mierzyłam:( wstyd, taka stara a takia głupia:)
pozdrawiam Was mocno
Ja też dopiero w tym cyklu zaczęłam mierzyć i to z opóźnieniem, bo dopiero wtedy kupiłam termometrAle z tego co widzę, to owulację wykryło, gdy tempka spadła
A dalej czekam co się będzie działo
iza37, samira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:strasznie mi sie chce spac, od rana, nie wiem co sie dzieje, chyba pogoda swiruje, cisnienie, nie wiem co. A musze czytac materialy do eseju na zalicz.i oczy mi sie zamykaja, masakra. Nawet kawa nie pomaga. Ale udalo mi sie wytrzymac tylko kilka godzinek zeby tu nie zagladnac iwkoncu sie poddalam
mam to samo, chyba przesilenie wiosenne.iza37, bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:iza37 wrote:Witam moje drogie Panie:) U nas dzis pada deszcz ale fajnie cieplutko:)W nocy "produkcja" była czekamy na efekty hahahaha
pozdrawiam Was mocno
Ja też dopiero w tym cyklu zaczęłam mierzyć i to z opóźnieniem, bo dopiero wtedy kupiłam termometrAle z tego co widzę, to owulację wykryło, gdy tempka spadła
oki dzięki za info bo za cholerę nie wiedziałam jaka temp. wskazuje na owulację.Zresztą ja mam bardzo zawichrowane temperatury-raz wyższa,potem niska,ciężko będzie trafic a mój mąż ma b.dużo plemników,tylko są mało żywotne.Nie przezywają 24h,wię stricte muszę trafic w owulacje:) CZEKAM NA CUD!samira, Bursztyn, Mango, caffe, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witajcie u nas deszczowo i ponuro już naprawde mam dość tej pogody.
Dziewczyny a może nasze organizmy mają na razie dośc są przemęczone po zimie. Chcą działać na luzie bez sprawdzania, badania, podglądania.
Tak bardzo bym chciała aby każdej z Was się udało. A niskie tempki na początku ciąży już tu widziałam i do tego bez wyznaczonej owulki.
teraz ide na wesele do kuzyna a miesiąc później do ku zynki, znalazłam śliczną koronkową teraz na wesela moda na ciemne kolory i nawet na białe.
http://allegro.pl/piekna-elegancka-suknia-sukienka-koktailowa-m-38-i3115636654.html
Aga wiem,że się odblokowuje ale co mi to da jak zajść wciąże nie zajde tak szybko albo.... przez tą zaraze.
Ja naprawde o każdej z Was mocno pamiętam kochane moje
Śliczna sukienkasamira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bursztyn wrote:strasznie mi sie chce spac, od rana, nie wiem co sie dzieje, chyba pogoda swiruje, cisnienie, nie wiem co. A musze czytac materialy do eseju na zalicz.i oczy mi sie zamykaja, masakra. Nawet kawa nie pomaga. Ale udalo mi sie wytrzymac tylko kilka godzinek zeby tu nie zagladnac iwkoncu sie poddalam
mam to samo, chyba przesilenie wiosenne.
dokladnie jakieś przesilenie,mnie pogoda dobija.Po południu to już padam...A apropo forum-diagnoza-UZALEŻNIENIE:)Bursztyn, caffe, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)
Nie ma normalnych facetów
są jacy są, ja zawsze powtarzam sobie ,dbaj o siebie, robię co jest dla mnie najlepsze
Wenus rób tak jak Ci Twoja intuicja podpowiada , ja tez mam mądrusia i rządzicielaale jakoś go zawsze okiełznam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 08:36
samira, Bursztyn, caffe, angela, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie u nas deszczowo i ponuro już naprawde mam dość tej pogody.
Ja naprawde o każdej z Was mocno pamiętam kochane moje
śliczna ta sukienkainessa lubi tę wiadomość
-
iza37 wrote:polarmiś wrote:Bursztyn wrote:strasznie mi sie chce spac, od rana, nie wiem co sie dzieje, chyba pogoda swiruje, cisnienie, nie wiem co. A musze czytac materialy do eseju na zalicz.i oczy mi sie zamykaja, masakra. Nawet kawa nie pomaga. Ale udalo mi sie wytrzymac tylko kilka godzinek zeby tu nie zagladnac iwkoncu sie poddalam
mam to samo, chyba przesilenie wiosenne.
dokladnie jakieś przesilenie,mnie pogoda dobija.Po południu to już padam...A apropo forum-diagnoza-UZALEŻNIENIE:)
potwierdzam diagnozei to wostrej formie
Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:wenus wrote:Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)
Nie ma normalnych facetów
są jacy są, ja zawsze powtarzam sobie ,baj o siebie, robię co jest dla mnie najlepsze
Wenus rób tak jak Ci Twoja intuicja podpowiada , ja tez mam mądrusia i rządzicielaale jakoś go zawsze okiełznam
niestety,faceta trzeba sobie wychowaćBursztyn, szczęśliwa, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Witajcie,
serduszkowanie było ale z owulacji nici, przynajmniej póki co, dziś spadła temperatura, takiego cyklu pod względem temperatur jeszcze nie miałam, zero w nim logiki, organizm pewnie przygotowywał się do owulacji ale do niej jednak nie doszło. Zero jakichkolwiek objawów, tempka skacze, zero śluzu, ach.......
Mam nadzieję, ze jutrzejsza wizyta cokolwiek mi wyjaśni
Aga czytałam gdzieś , ze CLo daje objawy - zero śluzu, może dlatego nic nie czujesz a temperatura może się podnieśćBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Mango wrote:iza37 wrote:Witam moje drogie Panie:) U nas dzis pada deszcz ale fajnie cieplutko:)W nocy "produkcja" była czekamy na efekty hahahaha
pozdrawiam Was mocno
oki dzięki za info bo za cholerę nie wiedziałam jaka temp. wskazuje na owulację.Zresztą ja mam bardzo zawichrowane temperatury-raz wyższa,potem niska,ciężko będzie trafic a mój mąż ma b.dużo plemników,tylko są mało żywotne.Nie przezywają 24h,wię stricte muszę trafic w owulacje:) CZEKAM NA CUD!
powodzeniaMango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny