35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Właśnie dowiedziałam się. że mój brat jest dwa tygodnie po operacji kolana miał mięśniaka pod łękotką. Przyszły wyniki i od poniedziałku ma chemie w kroplówce lekką ale ma okazało się,że to kostniak który wyniszcza mu stawy i kości do tego zwolnili go z pracy przez chorobę.
przykro mi:(inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) Za namową teściowej poszlam razem z nia na masaże,wieecie takie łóżka a raczej maty masujące.Wczoraj było fajnie,relaksik, a dziś jakby ktos mi wbił cos po łopatkę, boli jak niewiem,umieram z bólu a jutro mam znowu iść...o boże!!!
samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza37 tak jest zawsze na początku masaży, ćwiczeń, bo organizm nie przyzwyczajony jest do takich zmian. Za pare dni mam nadzieje,że bedzie lepiej i potem będziesz się lepiej czuć. A można w nich regulować moc masażu? Jeżeli tak to zrób na mniejszą moc.
A co dziś taka pustka do południa było mnóstwo wpisów a teraz mało, śpią wszystkie kobitki już? Nie zdziwiłabym się, przy takiej pogodzie jak dziśsamira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Hej dziewczyny:) Za namową teściowej poszlam razem z nia na masaże,wieecie takie łóżka a raczej maty masujące.Wczoraj było fajnie,relaksik, a dziś jakby ktos mi wbił cos po łopatkę, boli jak niewiem,umieram z bólu a jutro mam znowu iść...o boże!!!
ja na takich byłam raz ,były rozgrzewające strasznie i bardzo mocno te rolki chodziły,i wyszłam chora i bardzo mi było słabo ...to było darmowe ...te zabiegi ... anie dla każdego są odpowiednie takie masaże
lepsze są te fotele masujące ale takie ale takie full wypas z anty grawitacją ,nawet puls mierzą i odnajdują gdzie są napięte mięśnie i tam masują ..kosztują "tylko" 20tysiakówWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 18:24
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,wiem,że to naruszone mięśnie, ale boli jak cholera:)Tak,można regulować moc masażu. Co to 20tys.? hahahaha.....no taki fotel to juz full wypas:)Ale kogo stać?Mam nadzieję ze mi przejdzie do weekendu, no bo sexić mi sie chce!!auuu
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa, dużo zdrowia dla brata, ono jest najważniejsze, naprawdę, praca jakaś się znajdzie, na razie niech się skupi na zdrowiu.
Grosza, trzymam kciuki za działania
a tak w ogóle dzięki dziewczyny, sama nie wiem który to już raz podnosicie mnie na duchuinessa, Bursztyn, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:dziewczyny ale piszecie ,czytam wszystko ale weny do pisania nie mam .pozdrawiam Wszystkie a przede wszystkim nowe koleżanki
U mnie to samo:(i ciagle jakies nowe problemy...normalnie krzyczec mi sie chce,zwłaszcza że za wiekszosc tych problemow odpowiada mój mąż,a szczególnie jego niedbalstwo.anna maria, inessa, Bursztyn, grosza, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWenus wspieram pamięcią, ale tak mi szkoda Ciebie,że mam pytanie, nie ma jakiegoś sposobu aby go wziąć i wstrząsnąć tak bardzo mocno. Może zmieniłby coś chociaż coś w swoim postępowaniu.
Może nie powinnam tak pisać,jeżeli tak to przepraszam kochana!
Iza37 długiej nocy!!!
Aga dzięki i wytrwałości życzę, mi też już któryś raz z kolei pomogłyście.
Samirka dzięki a jak Ty się czujesz, nic nie mówisz o sobie po tym teście cieniutkim ?!
Dzięki wszystkim za wsparcieBursztyn, Mango, grosza, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)
inessa, bliska77, Olena, anna maria, samira, caffe, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWenus po to jesteśmy żebyś mogła się wygadać tak może choć troche Ci ulży!!!
KOchane jedna z dziewczyn pod swoim wykresem pisała, że zaczęła stosować plastry rozgrzewające na drożność jajników z borowiny, wiecie od poniedziałku mam zabiegi na kręgosłup odcinek lędźwiowy. I właśnie na tych zabiegach mam nakłądane również tą bardzo ciepła borowine na lędźwie, zauważyłam już wczoraj wieczorem,że zaczęło ze mnie lecieć więcej śluzu, jak ostatnio nie maiłam bólu jajnika przy zbliżającej się owulce tak teraz mam i tak jakoś fajnie się tam na dole czuje. Może rzeczywiście to działa. Na kręgosłup napewno dużo lepiej i nawet na jelita od prawie tygodnia miałam zaparcie a dzis w końcu troche ruszyło i to zaczęło bulgotać podczas zabiegu
Acha kupiłam sukienke na wesele
KOchane dobrej spokojnej ale szalonej nocy życzęMango, wenus, bliska77, Olena, anna maria, samira, caffe, angela, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie,
serduszkowanie było ale z owulacji nici, przynajmniej póki co, dziś spadła temperatura, takiego cyklu pod względem temperatur jeszcze nie miałam, zero w nim logiki, organizm pewnie przygotowywał się do owulacji ale do niej jednak nie doszło. Zero jakichkolwiek objawów, tempka skacze, zero śluzu, ach.......
Mam nadzieję, ze jutrzejsza wizyta cokolwiek mi wyjaśnianna maria, samira, inessa, Bursztyn, caffe, angela, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku czekamy na informacje o bracie,
Polarmiś, czasem mam ten sam problem, już nie wiem na co mam odpowiadaćale fajnie, bo to chyba jedyne tak aktywne forum
Inessa, ciekawe spostrzeżenia na temat tych okładów z borowiny, no i fajnie że Twój organizm się "odblokowuje" pod różnymi względami
Samirka, jak sytuacja się przedstawia?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 06:21
anna maria, inessa, Bursztyn, caffe, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)
Wenus, nie smęcisz, pamiętaj jesteśmy tu po to by sobie pomagać, zatem śmiało wyrzuć z siebie wszystko co na serduszku Ci leży
Może Twój partner ma po prostu gorsze chwile, może przeżywa to na swój własny sposób, sama nie wiem co Ci powiedzieć, trzymaj sięanna maria, inessa, Bursztyn, caffe, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)
Przykro mi z Twojego powodu. Rozumiem Cię. Sama przeszłam coś podobnego. Mój były zero odpowiedzialności, nie mogłam na niego liczyć. CHciałam z nim drugie dziecko. Tak samo jak Ty we wszystkim on decydował. Nie szło tak żyć. Przytulam Cię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 06:42
anna maria, bliska77, samira, inessa, Bursztyn, caffe, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Wenus po to jesteśmy żebyś mogła się wygadać tak może choć troche Ci ulży!!!
KOchane jedna z dziewczyn pod swoim wykresem pisała, że zaczęła stosować plastry rozgrzewające na drożność jajników z borowiny, wiecie od poniedziałku mam zabiegi na kręgosłup odcinek lędźwiowy. I właśnie na tych zabiegach mam nakłądane również tą bardzo ciepła borowine na lędźwie, zauważyłam już wczoraj wieczorem,że zaczęło ze mnie lecieć więcej śluzu, jak ostatnio nie maiłam bólu jajnika przy zbliżającej się owulce tak teraz mam i tak jakoś fajnie się tam na dole czuje. Może rzeczywiście to działa. Na kręgosłup napewno dużo lepiej i nawet na jelita od prawie tygodnia miałam zaparcie a dzis w końcu troche ruszyło i to zaczęło bulgotać podczas zabiegu
Acha kupiłam sukienke na wesele
KOchane dobrej spokojnej ale szalonej nocy życzę
Inessa czy ta sukienka na Twoje wesele? Ja mam swoje w sierpniu, nad sukienką pomyślę w lipcu.anna maria, bliska77, samira, iza37, inessa, angela, megan8 lubią tę wiadomość