35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Na wyspach pada deszczysko, ponuro i wilgotno. Ostatnio nie moge spac w nocy, lub budze sie nad ranem i nie moge zasnac, a potem jestem nieprzytomna
A ja przeciwnie śpię ciągle
to chyba ta wiosna tak na Nas działainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Nie sposób odpisać na wszystkie posty, więc Was tylko pozdrawiam
Jestem padnięta, bo od wczoraj od 14.00 włącznie z dzisiejszą nocą zajmowałam się kotką po sterylizacji.
Miłego dniabliska77, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:samira wrote:agafbh wrote:Samirko, może teścik????
nie dopiero 17.04 jak nie przylezie @ miałam jutro robić ale przełożyłam
Podziwiam za cierpliwość
Ja również mi jej zawsze brakuje jeżeli chodzi o testy♥caffe, samira, bliska77, inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:Samira, trzymam kciuki za ten 'niezepsuty' test o ktorym wspominala Inessa.
Angela, nalegamzebys sprobowala siemienia lnianego.
Caffe, u mnie maz gotuje, na szczescie.
Bursztynku - spróbuję, ale niestety wczoraj próbowałam niemal wszystkiego i z bólem brzucha i ogromnym rozwolnieniem wylądowałam wieczorem w toalecie - zaparcia koszmar - rozwolnienie koszmar , dzisiaj już doszłam do siebie, a od jutra zacznę robić wszystko z rozsądkiem i spróbuję siemienia, bo bardzo je lubię.
Ale zawirowania z rodzinką - niestety jak zawsze papiery - widzę ,że wszędzie rzecz nie do przeskoczenia!
Angela koniecznie napisz czy i co ci pomogłoja u siebie zawsze śliweczki suszone wcinałam i mi pomagało
Kwas z kapusty, a później zsiadłe mleko i suszone śliwki, ale wszystko naraz to przesada , bo doszło do wybuchu - teraz już zaczynam mądrze i z głową - dzisiaj wypiłam siemionko polecane przez Bursztynka i trochę błonnikasamira, anna maria, inessa, grosza, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:inessa wrote:Dziewczyny ogarnął mnie jakiś dół, wierzę,że każdej z Was się uda. Jeżeli tak będzie to z kim ja tu bede rozmawiać,śmiać się,czekać na testy???
Bo ja jeszcze długo sobie poczekam albo nigdy. Może powinnam już teraz zkończyć to forum aby później nie było mi jeszcze trudniej i przenieść się gdzieś indziej(nie wiem jeszcze gdzie).?
Bo tu nikt jak widze niedługo nie zostanie ze starających się z którymi się zżyłam. A super jesteście i bardzo pamagacie mi.
Inessko - ja też nie zamierzam zmienić forum - tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się będę rozmnażać
Angela," tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się będę rozmnażać" jest cytatem dnia o ile nie miesiaca albo roku !!!
postuluję umieścić cytacik pod miniaturką wykresiku oczywisa za pozwoleniem szanownej autorki Angeli
Oczywiście - autorka się zgadza! - umieszczajmy!bliska77, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:angela wrote:samira wrote:mój tez mi dużo pomaga w domku
a mój nie robi nic w domku - leniuch!!!!!
Angela u mnie podobnie ale mój dużo pracuje i przeważnie mu wybaczam
To podobnie jak u mnie i też już tak nie męczęsamira, bliska77, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:agafbh wrote:Samirko, może teścik????
Samirko - to będzie to dla nas obydwu ważny dzień - trzymam kciuki za powodzenie!samira, bliska77, inessa, grosza, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:agafbh wrote:Samirko, może teścik????
Samirko - to będzie to dla nas obydwu ważny dzień - trzymam kciuki za powodzenie!
oj będę myśleć bardzo mocno w ten dzień o tobieangela, inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ja już umieściłam cytat roku !
samira, inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:angela wrote:samira wrote:agafbh wrote:Samirko, może teścik????
Samirko - to będzie to dla nas obydwu ważny dzień - trzymam kciuki za powodzenie!
oj będę myśleć bardzo mocno w ten dzień o tobie
a ja o Tobie , ale to jest fajne ....samira, inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość