35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajne bobo, nastraja pozytywnie. Ponoć najważniejsze w dążeniu do celu to sobie go wyobrazić. Ja już widzę jak wszystkie pchamy wózeczki z takimi - bobo.
Wcześniej dałam dziewczynkę, bo marzy mi sie dziewczynka.Bursztyn, bliska77, samira, anna maria, inessa, caffe, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olena wrote:Fajne bobo, nastraja pozytywnie. Ponoć najważniejsze w dążeniu do celu to sobie go wyobrazić. Ja już widzę jak wszystkie pchamy wózeczki z takimi - bobo.
Wcześniej dałam dziewczynkę, bo marzy mi sie dziewczynka.
Mnie też marzy się dziewczynka, ale chłopca też chętnie przytulę, bo jak są mali to wszyscy kochani
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 12:57
szczęśliwa, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnygrosza wrote:szczęśliwa wrote:wenus wrote:Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)
Nie ma normalnych facetów
są jacy są, ja zawsze powtarzam sobie ,dbaj o siebie, robię co jest dla mnie najlepsze
Wenus rób tak jak Ci Twoja intuicja podpowiada , ja tez mam mądrusia i rządzicielaale jakoś go zawsze okiełznam
mój raczej do normalnych nie należy
trzeba tak go "obrobić" by wyjść na to co się chce ale to prawda czasami ręce mogą opaść
o właśnie warto zawsze faceta "obrobić" i wyjdzie diament
ale oni też z nami nie mają lekko te nasze humorki
ja zauważyłam jak brałam anty to nie miewałam takich humorków a teraz jednak własne hormony pracują to czasami masakra ,samą siebie zadziwiam
Bursztyn, grosza, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:szczęśliwa wrote:grosza wrote:szczęśliwa wrote:wenus wrote:Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)
Nie ma normalnych facetów
są jacy są, ja zawsze powtarzam sobie ,dbaj o siebie, robię co jest dla mnie najlepsze
Wenus rób tak jak Ci Twoja intuicja podpowiada , ja tez mam mądrusia i rządzicielaale jakoś go zawsze okiełznam
mój raczej do normalnych nie należy
trzeba tak go "obrobić" by wyjść na to co się chce ale to prawda czasami ręce mogą opaść
o właśnie warto zawsze faceta "obrobić" i wyjdzie diament
ale oni też z nami nie mają lekko te nasze humorki
ja zauważyłam jak brałam anty to nie miewałam takich humorków a teraz jednak własne hormony pracują to czasami masakra ,samą siebie zadziwiam
noooo....z tym diamentem to robi wrazenie
no na początku czysty węgiel, później diament, po naszej obróbce ....
o brylancie nie wspomniałam bo to już chyba w przypadku faceta niemożliwe, żeby tak go oszlifować ,żeby wyszedł brylantgrosza, anna maria, inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Szczesliwa, diament w zupelnosci wystarczy
Jedno jest pewne: bez obrobki , jakiejkolwiek, nic byz z nich nie bylo....
I to cala sentencjamego wywodu diament i tak lepszy od "zloma "- a tak swego czasu z kolezankami nazywalysmy takich zupelnie niereformowalnych ,lub takich ktorzy krzywdza laski pisze z fona to sorry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 15:09
samira, inessa, Bursztyn, anna maria, bliska77, wenus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:inessa wrote:Witajcie u nas deszczowo i ponuro już naprawde mam dość tej pogody.
Dziewczyny a może nasze organizmy mają na razie dośc są przemęczone po zimie. Chcą działać na luzie bez sprawdzania, badania, podglądania.
Tak bardzo bym chciała aby każdej z Was się udało. A niskie tempki na początku ciąży już tu widziałam i do tego bez wyznaczonej owulki.
Olenka ja już po ślubie w grudniu miałam może nie już a nareszcie
teraz ide na wesele do kuzyna a miesiąc później do ku zynki, znalazłam śliczną koronkową teraz na wesela moda na ciemne kolory i nawet na białe.
Przesyłam link z allegro tak ona wyglada to ta czarna
http://allegro.pl/piekna-elegancka-suknia-sukienka-koktailowa-m-38-i3115636654.html
Aga wiem,że się odblokowuje ale co mi to da jak zajść wciąże nie zajde tak szybko albo.... przez tą zaraze.
No cóż takie RZYCIE jak mój M pisze gdy cos jest nie tak w życiu.
Dobrego spokojnego owocnego dnia.
Ja naprawde o każdej z Was mocno pamiętam kochane moje
sukienkę wybrałaś też taką w moim stylu
dobrze że udało ci się coś znaleźć
a tak sobie pomyślałam że jakieś może bolerko z krótkim rękawkiem koronkowe by ci pasowało a przynajmiej tak mi się zdaje
Dzięki własnie nad tym się zastanawiam ale chyba inny kolor jakiś weselszy ale nie wiem, musze pomyślećgrosza, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja mama ma dwóch synów i męża i często powtarza,że moje troje małych dzieci w domu którymi trzeba ciągle się opiekować, zajmować, a nawet czasmi niańczyć a obrażają się jak małe dzieci w piaskownicy.
Dużo pracy i czasu wymagają do obróbki choć częściowejsamira, grosza, Bursztyn, caffe, anna maria, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:agafbh wrote:Samirko, może teścik????
nie dopiero 17.04 jak nie przylezie @ miałam jutro robić ale przełożyłam
Oooo ja tez 17 testuje. Oczywiscie jak nie przylezie @.
Trzymam kciuki Samirka!!!!samira, caffe, grosza, inessa, bliska77, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:samira wrote:agafbh wrote:Samirko, może teścik????
nie dopiero 17.04 jak nie przylezie @ miałam jutro robić ale przełożyłam
Oooo ja tez 17 testuje. Oczywiscie jak nie przylezie @.
Trzymam kciuki Samirka!!!!
KaRa, inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:no wstrzymujemy i to podwójnie
Potrójnie, tyle że ja się modlę żeby 17.04 nadeszła @
ok no to potrójnie
poczwórnie bo mam ważną wizyta u gina zaważy na dalszym fasolkowaniu
Trzymam za was wszystkie kciuki.grosza, inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Wenus po to jesteśmy żebyś mogła się wygadać tak może choć troche Ci ulży!!!
KOchane jedna z dziewczyn pod swoim wykresem pisała, że zaczęła stosować plastry rozgrzewające na drożność jajników z borowiny, wiecie od poniedziałku mam zabiegi na kręgosłup odcinek lędźwiowy. I właśnie na tych zabiegach mam nakłądane również tą bardzo ciepła borowine na lędźwie, zauważyłam już wczoraj wieczorem,że zaczęło ze mnie lecieć więcej śluzu, jak ostatnio nie maiłam bólu jajnika przy zbliżającej się owulce tak teraz mam i tak jakoś fajnie się tam na dole czuje. Może rzeczywiście to działa. Na kręgosłup napewno dużo lepiej i nawet na jelita od prawie tygodnia miałam zaparcie a dzis w końcu troche ruszyło i to zaczęło bulgotać podczas zabiegu
Acha kupiłam sukienke na wesele
KOchane dobrej spokojnej ale szalonej nocy życzę
Kobietki a te plastry rozgrzewajace mozna w aptece kupic moze?samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:inessa wrote:Wenus po to jesteśmy żebyś mogła się wygadać tak może choć troche Ci ulży!!!
KOchane jedna z dziewczyn pod swoim wykresem pisała, że zaczęła stosować plastry rozgrzewające na drożność jajników z borowiny, wiecie od poniedziałku mam zabiegi na kręgosłup odcinek lędźwiowy. I właśnie na tych zabiegach mam nakłądane również tą bardzo ciepła borowine na lędźwie, zauważyłam już wczoraj wieczorem,że zaczęło ze mnie lecieć więcej śluzu, jak ostatnio nie maiłam bólu jajnika przy zbliżającej się owulce tak teraz mam i tak jakoś fajnie się tam na dole czuje. Może rzeczywiście to działa. Na kręgosłup napewno dużo lepiej i nawet na jelita od prawie tygodnia miałam zaparcie a dzis w końcu troche ruszyło i to zaczęło bulgotać podczas zabiegu
Acha kupiłam sukienke na wesele
KOchane dobrej spokojnej ale szalonej nocy życzę
Kobietki a te plastry rozgrzewajace mozna w aptece kupic moze?
można kupić w plastrach które się podgrzewa ...
http://www.borowina.pl/p154,borowina-do-zabiegow-plastry-borowinowe-18-cm-na-30-cm.html ten link dla przykładu ale ona jest tez w innej postaci...tam sa przykłady po lewej stronie stronkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 18:36
KaRa, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny