X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne bobo, nastraja pozytywnie. Ponoć najważniejsze w dążeniu do celu to sobie go wyobrazić. Ja już widzę jak wszystkie pchamy wózeczki z takimi - bobo.
    Wcześniej dałam dziewczynkę, bo marzy mi sie dziewczynka.

Bursztyn, bliska77, samira, anna maria, inessa, caffe, megan8, angela lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zaczynam weekend :-)

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    chyba po dziesięciokroć albo wiecej za nas wszystkie:):):)

racja ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Fajne bobo, nastraja pozytywnie. Ponoć najważniejsze w dążeniu do celu to sobie go wyobrazić. Ja już widzę jak wszystkie pchamy wózeczki z takimi - bobo.
    Wcześniej dałam dziewczynkę, bo marzy mi sie dziewczynka.

Mnie też marzy się dziewczynka, ale chłopca też chętnie przytulę :), bo jak są mali to wszyscy kochani ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 12:57

szczęśliwa, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    szczęśliwa wrote:
    wenus wrote:
    Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)

Nie ma normalnych facetów :-P
    są jacy są, ja zawsze powtarzam sobie ,dbaj o siebie, robię co jest dla mnie najlepsze :-)
    Wenus rób tak jak Ci Twoja intuicja podpowiada , ja tez mam mądrusia i rządziciela ;-) ale jakoś go zawsze okiełznam :-)

mój raczej do normalnych nie należy :P
    trzeba tak go "obrobić" by wyjść na to co się chce ale to prawda czasami ręce mogą opaść

o właśnie warto zawsze faceta "obrobić" i wyjdzie diament :-P
    ale oni też z nami nie mają lekko te nasze humorki ;-)
    ja zauważyłam jak brałam anty to nie miewałam takich humorków a teraz jednak własne hormony pracują to czasami masakra ,samą siebie zadziwiam :-P

Bursztyn, grosza, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    szczęśliwa wrote:
    grosza wrote:
    szczęśliwa wrote:
    wenus wrote:
    Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)

Nie ma normalnych facetów :-P
    są jacy są, ja zawsze powtarzam sobie ,dbaj o siebie, robię co jest dla mnie najlepsze :-)
    Wenus rób tak jak Ci Twoja intuicja podpowiada , ja tez mam mądrusia i rządziciela ;-) ale jakoś go zawsze okiełznam :-)

mój raczej do normalnych nie należy :P
    trzeba tak go "obrobić" by wyjść na to co się chce ale to prawda czasami ręce mogą opaść

o właśnie warto zawsze faceta "obrobić" i wyjdzie diament :-P
    ale oni też z nami nie mają lekko te nasze humorki ;-)
    ja zauważyłam jak brałam anty to nie miewałam takich humorków a teraz jednak własne hormony pracują to czasami masakra ,samą siebie zadziwiam :-P

noooo....z tym diamentem to robi wrazenie :)

no na początku czysty węgiel, później diament, po naszej obróbce ....
    o brylancie nie wspomniałam bo to już chyba w przypadku faceta niemożliwe, żeby tak go oszlifować ,żeby wyszedł brylant :-P

grosza, anna maria, inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Szczesliwa, diament w zupelnosci wystarczy :) Jedno jest pewne: bez obrobki , jakiejkolwiek, nic byz z nich nie bylo.... ;) :P

I to cala sentencja :-) mego wywodu diament i tak lepszy od "zloma "- a tak swego czasu z kolezankami nazywalysmy takich zupelnie niereformowalnych ,lub takich ktorzy krzywdza laski pisze z fona to sorry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 15:09

samira, inessa, Bursztyn, anna maria, bliska77, wenus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    inessa wrote:
    Witajcie u nas deszczowo i ponuro już naprawde mam dość tej pogody.
    Dziewczyny a może nasze organizmy mają na razie dośc są przemęczone po zimie. Chcą działać na luzie bez sprawdzania, badania, podglądania.
    Tak bardzo bym chciała aby każdej z Was się udało. A niskie tempki na początku ciąży już tu widziałam i do tego bez wyznaczonej owulki.
    Olenka ja już po ślubie w grudniu miałam może nie już a nareszcie ;)
    teraz ide na wesele do kuzyna a miesiąc później do ku zynki, znalazłam śliczną koronkową teraz na wesela moda na ciemne kolory i nawet na białe.
    Przesyłam link z allegro tak ona wyglada to ta czarna
    http://allegro.pl/piekna-elegancka-suknia-sukienka-koktailowa-m-38-i3115636654.html

Aga wiem,że się odblokowuje ale co mi to da jak zajść wciąże nie zajde tak szybko albo.... przez tą zaraze.
    No cóż takie RZYCIE jak mój M pisze gdy cos jest nie tak w życiu.
    Dobrego spokojnego owocnego dnia.
    Ja naprawde o każdej z Was mocno pamiętam kochane moje :D <3

sukienkę wybrałaś też taką w moim stylu
    dobrze że udało ci się coś znaleźć :D
    a tak sobie pomyślałam że jakieś może bolerko z krótkim rękawkiem koronkowe by ci pasowało a przynajmiej tak mi się zdaje

Dzięki własnie nad tym się zastanawiam ale chyba inny kolor jakiś weselszy ale nie wiem, musze pomyśleć :)

grosza, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma dwóch synów i męża i często powtarza,że moje troje małych dzieci w domu którymi trzeba ciągle się opiekować, zajmować, a nawet czasmi niańczyć a obrażają się jak małe dzieci w piaskownicy.
    Dużo pracy i czasu wymagają do obróbki choć częściowej ;)

samira, grosza, Bursztyn, caffe, anna maria, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam zagadkę :P

Dlaczego kobieta nie powinna brać do ust spermy?? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 16:18

Bursztyn, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo jak ją połknie to kanibalizm ,jak wypluje to aborcja hahaha :D

Bursztyn, inessa, caffe, KaRa, grosza, anna maria, bliska77, megan8, iza37, iwka76, szczęśliwa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira dobre to jest :D

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Samirko, może teścik????

nie dopiero 17.04 jak nie przylezie @ miałam jutro robić ale przełożyłam :P

Oooo ja tez 17 testuje. Oczywiscie jak nie przylezie @.
    Trzymam kciuki Samirka!!!! :)

samira, caffe, grosza, inessa, bliska77, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mi fajnie ,mam łzy w oczach ,ta kumpela co wczoraj pisałam ze jest w szpitalu urodziła córeczkę o 19:10 dziś po 12h od oxy :D:D:D

caffe, KaRa, inessa, anna maria, Mango, bliska77, Bursztyn, iza37, szczęśliwa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Samirko, może teścik????

nie dopiero 17.04 jak nie przylezie @ miałam jutro robić ale przełożyłam :P

Oooo ja tez 17 testuje. Oczywiscie jak nie przylezie @.
    Trzymam kciuki Samirka!!!! :)

<3

KaRa, inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    no wstrzymujemy i to podwójnie ;-)

Potrójnie, tyle że ja się modlę żeby 17.04 nadeszła @ :P

ok no to potrójnie ;-)

poczwórnie bo mam ważną wizyta u gina zaważy na dalszym fasolkowaniu

Trzymam za was wszystkie kciuki. :)

grosza, inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

relg3e5e91k07fd9.png
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Wenus po to jesteśmy żebyś mogła się wygadać tak może choć troche Ci ulży!!!
    KOchane jedna z dziewczyn pod swoim wykresem pisała, że zaczęła stosować plastry rozgrzewające na drożność jajników z borowiny, wiecie od poniedziałku mam zabiegi na kręgosłup odcinek lędźwiowy. I właśnie na tych zabiegach mam nakłądane również tą bardzo ciepła borowine na lędźwie, zauważyłam już wczoraj wieczorem,że zaczęło ze mnie lecieć więcej śluzu, jak ostatnio nie maiłam bólu jajnika przy zbliżającej się owulce tak teraz mam i tak jakoś fajnie się tam na dole czuje. Może rzeczywiście to działa. Na kręgosłup napewno dużo lepiej i nawet na jelita od prawie tygodnia miałam zaparcie a dzis w końcu troche ruszyło i to zaczęło bulgotać podczas zabiegu ;)
    Acha kupiłam sukienke na wesele :)
    KOchane dobrej spokojnej ale szalonej nocy życzę :D :D :D

Kobietki a te plastry rozgrzewajace mozna w aptece kupic moze?

samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    inessa wrote:
    Wenus po to jesteśmy żebyś mogła się wygadać tak może choć troche Ci ulży!!!
    KOchane jedna z dziewczyn pod swoim wykresem pisała, że zaczęła stosować plastry rozgrzewające na drożność jajników z borowiny, wiecie od poniedziałku mam zabiegi na kręgosłup odcinek lędźwiowy. I właśnie na tych zabiegach mam nakłądane również tą bardzo ciepła borowine na lędźwie, zauważyłam już wczoraj wieczorem,że zaczęło ze mnie lecieć więcej śluzu, jak ostatnio nie maiłam bólu jajnika przy zbliżającej się owulce tak teraz mam i tak jakoś fajnie się tam na dole czuje. Może rzeczywiście to działa. Na kręgosłup napewno dużo lepiej i nawet na jelita od prawie tygodnia miałam zaparcie a dzis w końcu troche ruszyło i to zaczęło bulgotać podczas zabiegu ;)
    Acha kupiłam sukienke na wesele :)
    KOchane dobrej spokojnej ale szalonej nocy życzę :D :D :D

Kobietki a te plastry rozgrzewajace mozna w aptece kupic moze?

można kupić w plastrach które się podgrzewa ...

http://www.borowina.pl/p154,borowina-do-zabiegow-plastry-borowinowe-18-cm-na-30-cm.html ten link dla przykładu ale ona jest tez w innej postaci...tam sa przykłady po lewej stronie stronki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 18:36

KaRa, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Samirka. Super. Musze poczytac cos wiecej na ten temat :)

inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszą być bardzo ciepłe no bylebyś sie nie poparzyła :)
    Samirka złoż jej gratulacje kochana (po cichu jej zazdroszcze ale tak pozytywnie) :D

samira, KaRa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ