35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:agafbh wrote:Samirko, może teścik????
nie dopiero 17.04 jak nie przylezie @ miałam jutro robić ale przełożyłam
Samirko - to będzie to dla nas obydwu ważny dzień - trzymam kciuki za powodzenie!
Angela, będzie dobrzeiza37, inessa, Mango, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:no wstrzymujemy i to podwójnie
Potrójnie, tyle że ja się modlę żeby 17.04 nadeszła @
ok no to potrójnie
poczwórnie bo mam ważną wizyta u gina zaważy na dalszym fasolkowaniuinessa, caffe, samira, bliska77, Bursztyn, szczęśliwa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za Was dziewczyny Samira czekamy na testy
Cieszę się,że sukienka się podoba wybrałam czasrną bo moze się przydać na różne okazje a w czarnych z dodatkami np. czerwonym chodzi się na wesela na moim połowa kobiet była w koronce lub w czarnym kolorze ubióe, ta biała też ładna.
Jak zwykle tyle tu napisane,że wybaczcie nie jestem wstanie na kazdy post cocik małego napisać ale każdy przeczytałam, napradwe
Wpadłam tylko na chwile a zaraz idziemy do lekarza psychiatry po zaświadczenie do adopcji i tu się bojęco to bedzie uf uf uf.
Do usłyszenia wieczorkiem ale mi się nic nie chce u nas pada i jest ciepłobliska77, samira, Mango, grosza, Bursztyn, anna maria, caffe, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie,
serduszkowanie było ale z owulacji nici, przynajmniej póki co, dziś spadła temperatura, takiego cyklu pod względem temperatur jeszcze nie miałam, zero w nim logiki, organizm pewnie przygotowywał się do owulacji ale do niej jednak nie doszło. Zero jakichkolwiek objawów, tempka skacze, zero śluzu, ach.......
Mam nadzieję, ze jutrzejsza wizyta cokolwiek mi wyjaśni
może jednak jeszcze będzie owulka , może coś się przesunęło ten śluz mnie zastanawia no i to jest puls za tym że jeszcze jej niebyło
daj znać co gin powiedziałainessa, samira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:polarmiś wrote:Bursztyn wrote:strasznie mi sie chce spac, od rana, nie wiem co sie dzieje, chyba pogoda swiruje, cisnienie, nie wiem co. A musze czytac materialy do eseju na zalicz.i oczy mi sie zamykaja, masakra. Nawet kawa nie pomaga. Ale udalo mi sie wytrzymac tylko kilka godzinek zeby tu nie zagladnac iwkoncu sie poddalam
mam to samo, chyba przesilenie wiosenne.
to chociaz nie jestem sama.
Wiesz, wyprobowalam wczoraj picie zielonej herbaty i chyba lepiej dziala pobudzajaco niz kawa.
no właśnie ja mam niechęć do wszystkiegoinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witajcie u nas deszczowo i ponuro już naprawde mam dość tej pogody.
Dziewczyny a może nasze organizmy mają na razie dośc są przemęczone po zimie. Chcą działać na luzie bez sprawdzania, badania, podglądania.
Tak bardzo bym chciała aby każdej z Was się udało. A niskie tempki na początku ciąży już tu widziałam i do tego bez wyznaczonej owulki.
Olenka ja już po ślubie w grudniu miałam może nie już a nareszcie
teraz ide na wesele do kuzyna a miesiąc później do ku zynki, znalazłam śliczną koronkową teraz na wesela moda na ciemne kolory i nawet na białe.
Przesyłam link z allegro tak ona wyglada to ta czarna
http://allegro.pl/piekna-elegancka-suknia-sukienka-koktailowa-m-38-i3115636654.html
Aga wiem,że się odblokowuje ale co mi to da jak zajść wciąże nie zajde tak szybko albo.... przez tą zaraze.
No cóż takie RZYCIE jak mój M pisze gdy cos jest nie tak w życiu.
Dobrego spokojnego owocnego dnia.
Ja naprawde o każdej z Was mocno pamiętam kochane moje
sukienkę wybrałaś też taką w moim stylu
dobrze że udało ci się coś znaleźć
a tak sobie pomyślałam że jakieś może bolerko z krótkim rękawkiem koronkowe by ci pasowało a przynajmiej tak mi się zdaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 12:23
inessa lubi tę wiadomość
-
samira wrote:a ja mam pełno syfków na buzi szczególnie brodzie takich maleńkich pici pici ale nie tak jak na @ tylko takie dziwne to ,i strasznie swędzą ...a na @ mam inne
czyżby uczulonko ? ja tam mam na twarzy jak zjem za dużo czekolady albo w ogóle ją zjemsamira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:samira wrote:a ja mam pełno syfków na buzi szczególnie brodzie takich maleńkich pici pici ale nie tak jak na @ tylko takie dziwne to ,i strasznie swędzą ...a na @ mam inne
czyżby uczulonko ? ja tam mam na twarzy jak zjem za dużo czekolady albo w ogóle ją zjem
mam refluks i WZJG może być od tego ...grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:wenus wrote:Inessa nie masz za co przepraszac.Ja juz nie wiem co mogloby nim wstrzasnac,ani prosby ani grozby nie dzialaja...Oboje mamy po 35 lat(lada moment 36)a on zachowuje sie jak dzieciak.Prawde mowiac to nie powinnam nawet myslec o kolejnym dziecku z nim,ale co ja mam zrobic skoro to jest silniejsze ode mnie???Nie moze byc tak,ze to on ciagle o wszystkim decyduje a ja wiecznie musze sie dostosowac.Ach szkoda gadac,nie bede Wam tu smecic.Dobranoc Dziewczyny i cieszcie sie ,ze macie normalnych facetow:)
Nie ma normalnych facetów
są jacy są, ja zawsze powtarzam sobie ,dbaj o siebie, robię co jest dla mnie najlepsze
Wenus rób tak jak Ci Twoja intuicja podpowiada , ja tez mam mądrusia i rządzicielaale jakoś go zawsze okiełznam
mój raczej do normalnych nie należy
trzeba tak go "obrobić" by wyjść na to co się chce ale to prawda czasami ręce mogą opaśćBursztyn, szczęśliwa, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
angela wrote:samira wrote:angela wrote:samira wrote:agafbh wrote:Samirko, może teścik????
nie dopiero 17.04 jak nie przylezie @ miałam jutro robić ale przełożyłam
Samirko - to będzie to dla nas obydwu ważny dzień - trzymam kciuki za powodzenie!
oj będę myśleć bardzo mocno w ten dzień o tobie
a ja o Tobie , ale to jest fajne ....
a ja o Was napewno
bliska77, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:no wstrzymujemy i to podwójnie
Potrójnie, tyle że ja się modlę żeby 17.04 nadeszła @
ok no to potrójnie
poczwórnie bo mam ważną wizyta u gina zaważy na dalszym fasolkowaniu
no to poczwórnie
grosza, inessa, angela lubią tę wiadomość