WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka a czemu Ty nic nie mowisz ze 10 kwietnia u Ciebie na tescie juz byl cien cienia!!! Chcesz do 17stego czekac? Nie zlamiesz sie wczesniej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 19:14

Mango, inessa, samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Samirka a czemu Ty nic nie mowisz ze 10 kwietnia u Ciebie na tescie juz byl cien cienia!!! Chcesz do 17stego czekac? Nie zlamiesz sie wczesniej?

no nie bo ostatnia @ była w 37dc (wtedy lutkę brałam teraz nie)i może przyleźć w tym czasie abo nie ;)

bliska77, KaRa, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, Kara, oby nie przyszła, jej ale byłoby fajnie

KaRa, inessa, Mango, Bursztyn, grosza, caffe, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamy o czym myśleć 17.04 :)

KaRa, inessa, Bursztyn, caffe, grosza, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny za dużo nie myślcie bedzie dobrze a do tego jest czas odpoczynku :D
    Pamiętam i dobrej długiej owocnej nocy :D
    Dziękuje,że Was mam moje kochane, buziaki wielkie
    :D

Mango, KaRa, samira, megan8, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo właśnie będzie Krwawy Sport z Van Dammem jak to dawno było w kinie ,rok 1988 :)

inessa lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:45

Bursztyn, samira, grosza, inessa, KaRa, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to Was zaskoczę z rana pierwszy raz:) dzień dobry!wstawać!ja już ogarnęłam (jak to moje córki mówią) cały dom, kawkuję, słonko świeci prosto w oczy ze wschodu, jest cudnie!!!miłego dnia dziewczynki:):):)

Mango, inessa, iza37, caffe, samira, megan8, Bursztyn, anna maria, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nad morzem zapowiada się piękny dzień !!!

Dorka zawsze musi być ten pierwszy raz :) :)

inessa, megan8, Bursztyn, anna maria, bliska77, angela lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry moje drogie Panie!!!U nas w Gliwicach ponuro, siąpi deszczyk:) Ale nasreój mam oki..."Warsztaty" rozpoczęte, choć nie mam pojęciaczy mam wogóle owulacje.Jak to mówi mój mąż co ma być to będzie:)Nic na siłę:)Jeżeli chodzi o mój uraz po masażach jest o niebo lepiej:)

Dziś się dowiedziałam że moja kuzynka, która stara się tak długo jak ja,po wizycie u mojego gina i zaposaniu odpowiednich leków
    JEST W CIĄŻY!!!!

inessa, caffe, Mango, ewajoanna, samira, szczęśliwa, miriiam, Bursztyn, anna maria, bliska77, angela lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam w sobote o tak rannej porze a tu kobitki już są myślałam ,że będe pierwsza ;)
    Cieszę się,że sukienka się podoba miło mi :)
    Do nas wieczorkiem przyjeżdża kuzynka z narzeczonym zostają na noc a wieć bede mniej się tu udzielać aż się boję czy potem nadąże z czytaniem Waszych postów ;)
    Kochane ale co niektóre z Was mają śliczne wykresiki,że hohohoho ...... <3
    U nas troszke słońce świeciło a teraz zaczyna się chmurzyc ale ptaki tak śpiewaja,że słychać przez zamknięte okno :D
    Dobrego dnia i zalecam odpoczynek :D Pamiętam <3

caffe, iza37, samira, megan8, Bursztyn, anna maria, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza złóż gratulacje a jak ona zaciążyła to i tobie w końcu sie uda :D

iza37, Mango, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Iza złóż gratulacje a jak ona zaciążyła to i tobie w końcu sie uda :D

Jak ona zaciążyła to znak że nam wszystkim się uda:)Jest w 6stym tygodniu i wszystko jej przeszkadza hehe,przekaże gratulacje dzięki

inessa, Mango, samira, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz jestem na etapie zrzucenia kilku kilogramów po zimie i muszę rzucić palenie, nie mam pojęcia jak to zrobić,palę 20 lat z przerwami na ciąże i karmienie:)Ciężki temat....ehhh

Mango, inessa, caffe, samira, megan8, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Ja teraz jestem na etapie zrzucenia kilku kilogramów po zimie i muszę rzucić palenie, nie mam pojęcia jak to zrobić,palę 20 lat z przerwami na ciąże i karmienie:)Ciężki temat....ehhh

Skoro masz cel na oku ;) to wszystko się uda :) Sama napisałaś, że miałaś przerwy ;)

inessa, Bursztyn, polarmiś, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Miłego weekendu życzę :)

Mnie się dzisiaj nic nie chce, ale mam trochę zajęć to muszę się jakość spiąć :)

ewajoanna, Bursztyn, anna maria, inessa, megan8, iza37 lubią tę wiadomość

• ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, przez tydzień nie miałam czasu zajżec tu do Was, praca i dom zupełnie mnie pochłonęły. Powinnam na max odpoczywać a tu jazda na całego... nowa praca i problemy firmy zmuszają do intensywnej pracy, mimo że biurowa to pochłaniająca na 100% no i w dodatku na 4 dni przyjechał prezes i zaczęło się jeżdżenie z nim wszędzie jak niańka (jestem jego tłumaczem). W innym przypadku podobało mi się to ale teraz to trochę męczące. W pracy jeszcze nie wiedzą o mojej ciąży, bo to nowa praca i chciałam by mnie poznali najpierw z dobrej strony, ale za jakieś dwa tyg będę już musiała to zgłosić(czekam by minął I trymestr).
    Czuję sie lepiej niż poprzednio ale zmęczenie wieczorem daje sie we znaki i nie mam ochoty na nic.
    W poniedziałek 15 kwietnia mam kontrolę u gina i mam nadzieję, że z maleństwem co pozostało jest dobrze i zdrowo rośnie(to była ciąża bliźniacza ale jeden embrion nie rozwinął się brak akcji serca w 8 tyg i ma zostać wchłoniety :-( tzw. "zespół znikającego bliźniaka" - w skrócie VTS). Nadal biorę dupchaston 3x1 i w razie bóli w podbrzuszu nospe max którą bardzo rzadko stosuję w tym tyg tylko jeden raz wzięłam.
    Trzymam kciuki za Wasze cykle i badania, życzę zdrówka :-)

caffe, samira, KaRa, Bursztyn, anna maria, polarmiś, inessa, grosza, bliska77, angela, megan8, iza37 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Panie u mnie w Essen moze nie ma tak pełnego słoneczka ale cos się tam przebija przez chmurki więc mam nadzieję na dobry dzień . Właśnie uzupełniłam swój wykres i aż otrzymałam 4 punkciki ze niby są jakiś wskazania na fasolkę , ale jakoś jestem sceptyczna bo te objawy mogą być przez ta nasza niby wiosnę i zmęczenie w pracy hihihihih ale zobaczymy co dalej A te objawy to dziwne kłujące bóle podbrzusza tylko z lewej strony , bóle pleców i zmęczenie i cio o tym myślicie hihihi Slę pozdrowionka i życzę dużo zdrówka i słoneczka

samira, Bursztyn, caffe, anna maria, inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powieci mi może jak to jest z tymi temperaturkami bo rano jeszcze łóżku jak mierzę to mam 37i może cos tam a w południe az 37,4 wczoraj tak mialam . Nie wiecie czy normalne jest to że temperaturka rośnie w ciagu dnia

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewajoanna wrote:
    Witam dziewczyny, przez tydzień nie miałam czasu zajżec tu do Was, praca i dom zupełnie mnie pochłonęły. Powinnam na max odpoczywać a tu jazda na całego... nowa praca i problemy firmy zmuszają do intensywnej pracy, mimo że biurowa to pochłaniająca na 100% no i w dodatku na 4 dni przyjechał prezes i zaczęło się jeżdżenie z nim wszędzie jak niańka (jestem jego tłumaczem). W innym przypadku podobało mi się to ale teraz to trochę męczące. W pracy jeszcze nie wiedzą o mojej ciąży, bo to nowa praca i chciałam by mnie poznali najpierw z dobrej strony, ale za jakieś dwa tyg będę już musiała to zgłosić(czekam by minął I trymestr).
    Czuję sie lepiej niż poprzednio ale zmęczenie wieczorem daje sie we znaki i nie mam ochoty na nic.
    W poniedziałek 15 kwietnia mam kontrolę u gina i mam nadzieję, że z maleństwem co pozostało jest dobrze i zdrowo rośnie(to była ciąża bliźniacza ale jeden embrion nie rozwinął się brak akcji serca w 8 tyg i ma zostać wchłoniety :-( tzw. "zespół znikającego bliźniaka" - w skrócie VTS). Nadal biorę dupchaston 3x1 i w razie bóli w podbrzuszu nospe max którą bardzo rzadko stosuję w tym tyg tylko jeden raz wzięłam.
    Trzymam kciuki za Wasze cykle i badania, życzę zdrówka :-)

EwaJoanna fajnie ,że wszystko ok :-)
    dbaj o siebie i nie daj się prezesowi ;-)
    z dzidziusie bedzie dobrze , musi być :-)

samira, ewajoanna, Bursztyn, caffe, Mango, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ