X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka a czemu Ty nic nie mowisz ze 10 kwietnia u Ciebie na tescie juz byl cien cienia!!! Chcesz do 17stego czekac? Nie zlamiesz sie wczesniej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 19:14

Mango, inessa, samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Samirka a czemu Ty nic nie mowisz ze 10 kwietnia u Ciebie na tescie juz byl cien cienia!!! Chcesz do 17stego czekac? Nie zlamiesz sie wczesniej?

no nie bo ostatnia @ była w 37dc (wtedy lutkę brałam teraz nie)i może przyleźć w tym czasie abo nie ;)

bliska77, KaRa, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, Kara, oby nie przyszła, jej ale byłoby fajnie

KaRa, inessa, Mango, Bursztyn, grosza, caffe, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamy o czym myśleć 17.04 :)

KaRa, inessa, Bursztyn, caffe, grosza, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny za dużo nie myślcie bedzie dobrze a do tego jest czas odpoczynku :D
    Pamiętam i dobrej długiej owocnej nocy :D
    Dziękuje,że Was mam moje kochane, buziaki wielkie
    :D

Mango, KaRa, samira, megan8, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo właśnie będzie Krwawy Sport z Van Dammem jak to dawno było w kinie ,rok 1988 :)

inessa lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:45

Bursztyn, samira, grosza, inessa, KaRa, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to Was zaskoczę z rana pierwszy raz:) dzień dobry!wstawać!ja już ogarnęłam (jak to moje córki mówią) cały dom, kawkuję, słonko świeci prosto w oczy ze wschodu, jest cudnie!!!miłego dnia dziewczynki:):):)

Mango, inessa, iza37, caffe, samira, megan8, Bursztyn, anna maria, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nad morzem zapowiada się piękny dzień !!!

Dorka zawsze musi być ten pierwszy raz :) :)

inessa, megan8, Bursztyn, anna maria, bliska77, angela lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry moje drogie Panie!!!U nas w Gliwicach ponuro, siąpi deszczyk:) Ale nasreój mam oki..."Warsztaty" rozpoczęte, choć nie mam pojęciaczy mam wogóle owulacje.Jak to mówi mój mąż co ma być to będzie:)Nic na siłę:)Jeżeli chodzi o mój uraz po masażach jest o niebo lepiej:)

Dziś się dowiedziałam że moja kuzynka, która stara się tak długo jak ja,po wizycie u mojego gina i zaposaniu odpowiednich leków
    JEST W CIĄŻY!!!!

inessa, caffe, Mango, ewajoanna, samira, szczęśliwa, miriiam, Bursztyn, anna maria, bliska77, angela lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam w sobote o tak rannej porze a tu kobitki już są myślałam ,że będe pierwsza ;)
    Cieszę się,że sukienka się podoba miło mi :)
    Do nas wieczorkiem przyjeżdża kuzynka z narzeczonym zostają na noc a wieć bede mniej się tu udzielać aż się boję czy potem nadąże z czytaniem Waszych postów ;)
    Kochane ale co niektóre z Was mają śliczne wykresiki,że hohohoho ...... <3
    U nas troszke słońce świeciło a teraz zaczyna się chmurzyc ale ptaki tak śpiewaja,że słychać przez zamknięte okno :D
    Dobrego dnia i zalecam odpoczynek :D Pamiętam <3

caffe, iza37, samira, megan8, Bursztyn, anna maria, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza złóż gratulacje a jak ona zaciążyła to i tobie w końcu sie uda :D

iza37, Mango, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Iza złóż gratulacje a jak ona zaciążyła to i tobie w końcu sie uda :D

Jak ona zaciążyła to znak że nam wszystkim się uda:)Jest w 6stym tygodniu i wszystko jej przeszkadza hehe,przekaże gratulacje dzięki

inessa, Mango, samira, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz jestem na etapie zrzucenia kilku kilogramów po zimie i muszę rzucić palenie, nie mam pojęcia jak to zrobić,palę 20 lat z przerwami na ciąże i karmienie:)Ciężki temat....ehhh

Mango, inessa, caffe, samira, megan8, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Ja teraz jestem na etapie zrzucenia kilku kilogramów po zimie i muszę rzucić palenie, nie mam pojęcia jak to zrobić,palę 20 lat z przerwami na ciąże i karmienie:)Ciężki temat....ehhh

Skoro masz cel na oku ;) to wszystko się uda :) Sama napisałaś, że miałaś przerwy ;)

inessa, Bursztyn, polarmiś, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Miłego weekendu życzę :)

Mnie się dzisiaj nic nie chce, ale mam trochę zajęć to muszę się jakość spiąć :)

ewajoanna, Bursztyn, anna maria, inessa, megan8, iza37 lubią tę wiadomość

• ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, przez tydzień nie miałam czasu zajżec tu do Was, praca i dom zupełnie mnie pochłonęły. Powinnam na max odpoczywać a tu jazda na całego... nowa praca i problemy firmy zmuszają do intensywnej pracy, mimo że biurowa to pochłaniająca na 100% no i w dodatku na 4 dni przyjechał prezes i zaczęło się jeżdżenie z nim wszędzie jak niańka (jestem jego tłumaczem). W innym przypadku podobało mi się to ale teraz to trochę męczące. W pracy jeszcze nie wiedzą o mojej ciąży, bo to nowa praca i chciałam by mnie poznali najpierw z dobrej strony, ale za jakieś dwa tyg będę już musiała to zgłosić(czekam by minął I trymestr).
    Czuję sie lepiej niż poprzednio ale zmęczenie wieczorem daje sie we znaki i nie mam ochoty na nic.
    W poniedziałek 15 kwietnia mam kontrolę u gina i mam nadzieję, że z maleństwem co pozostało jest dobrze i zdrowo rośnie(to była ciąża bliźniacza ale jeden embrion nie rozwinął się brak akcji serca w 8 tyg i ma zostać wchłoniety :-( tzw. "zespół znikającego bliźniaka" - w skrócie VTS). Nadal biorę dupchaston 3x1 i w razie bóli w podbrzuszu nospe max którą bardzo rzadko stosuję w tym tyg tylko jeden raz wzięłam.
    Trzymam kciuki za Wasze cykle i badania, życzę zdrówka :-)

caffe, samira, KaRa, Bursztyn, anna maria, polarmiś, inessa, grosza, bliska77, angela, megan8, iza37 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Panie u mnie w Essen moze nie ma tak pełnego słoneczka ale cos się tam przebija przez chmurki więc mam nadzieję na dobry dzień . Właśnie uzupełniłam swój wykres i aż otrzymałam 4 punkciki ze niby są jakiś wskazania na fasolkę , ale jakoś jestem sceptyczna bo te objawy mogą być przez ta nasza niby wiosnę i zmęczenie w pracy hihihihih ale zobaczymy co dalej A te objawy to dziwne kłujące bóle podbrzusza tylko z lewej strony , bóle pleców i zmęczenie i cio o tym myślicie hihihi Slę pozdrowionka i życzę dużo zdrówka i słoneczka

samira, Bursztyn, caffe, anna maria, inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powieci mi może jak to jest z tymi temperaturkami bo rano jeszcze łóżku jak mierzę to mam 37i może cos tam a w południe az 37,4 wczoraj tak mialam . Nie wiecie czy normalne jest to że temperaturka rośnie w ciagu dnia

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewajoanna wrote:
    Witam dziewczyny, przez tydzień nie miałam czasu zajżec tu do Was, praca i dom zupełnie mnie pochłonęły. Powinnam na max odpoczywać a tu jazda na całego... nowa praca i problemy firmy zmuszają do intensywnej pracy, mimo że biurowa to pochłaniająca na 100% no i w dodatku na 4 dni przyjechał prezes i zaczęło się jeżdżenie z nim wszędzie jak niańka (jestem jego tłumaczem). W innym przypadku podobało mi się to ale teraz to trochę męczące. W pracy jeszcze nie wiedzą o mojej ciąży, bo to nowa praca i chciałam by mnie poznali najpierw z dobrej strony, ale za jakieś dwa tyg będę już musiała to zgłosić(czekam by minął I trymestr).
    Czuję sie lepiej niż poprzednio ale zmęczenie wieczorem daje sie we znaki i nie mam ochoty na nic.
    W poniedziałek 15 kwietnia mam kontrolę u gina i mam nadzieję, że z maleństwem co pozostało jest dobrze i zdrowo rośnie(to była ciąża bliźniacza ale jeden embrion nie rozwinął się brak akcji serca w 8 tyg i ma zostać wchłoniety :-( tzw. "zespół znikającego bliźniaka" - w skrócie VTS). Nadal biorę dupchaston 3x1 i w razie bóli w podbrzuszu nospe max którą bardzo rzadko stosuję w tym tyg tylko jeden raz wzięłam.
    Trzymam kciuki za Wasze cykle i badania, życzę zdrówka :-)

EwaJoanna fajnie ,że wszystko ok :-)
    dbaj o siebie i nie daj się prezesowi ;-)
    z dzidziusie bedzie dobrze , musi być :-)

samira, ewajoanna, Bursztyn, caffe, Mango, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ