X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    szczęśliwa wrote:
    Bursztyn wrote:
    szczęśliwa wrote:
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Lejdis

U nas szarawo, niestety, slonca raczej nie widac,czyli jak codzien. Zazdroszcze Wam polskiej pogody, sloneczka, zapachu wiosny.
    Wczoraj poklocilam sie z R. faceci to jednak "zlomy", zadne diamenty :P

Och czasami im się zdarza być i tym i tym :-)
    czyżby jednak była w nich jakaś złożoność ;-)
    czy to tylko podwójna osobowość wychodzi :-P

zeby tam podwojna! wtedy mozna sobie jakos poradzic, oni maja multipicated osobowosc !

to coś jakby multipakiet tv, niby tyle programów,złożoność wielka , a nie ma co oglądać i w sumie albo niech sobie toto gra bez sensu ;-) ,albo jednak wyłączyć trzeba :-P

i to jest kwintesencja ! :) :D dokladnie o to chodzi :) I jeszcze czasem sie psuje... :P

Jak się popsuje to ok można oddać na ten złom :-P
    gorzej jak tak udaje i raz jest dobry ,odbiera świetnie nawet dużo romansów puszcza :-) , a nagle buch ,tylko piłka nożna na okrągło i wtedy ani nie popsuty, ani dobry wyrzucić czy zostawić o to jest pytanie :-P ;-)

caffe, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Oj dziewczyny oby się Wam udało a Aga bliźniaki ;) !!!? ? ?

Wszystkim nam sie uda Tobie Inessa też :-)

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    a u mnie w tym miesiącu detektor ciąży odmawia interpretacji i nie dodaje punktów bo nie było serduszek choć zaznaczyłam IUI. Skandal!!! No ale w poprzednich to i nazbierałam 85 punktów -)!!!!

Polarmiś uda się to IUI :-) w końcu lody puszczają i misie się rozmnażają ;-)

caffe, inessa, angela, Bursztyn, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dla zainteresowanych dziewczyn, przypominam, że dzisiaj o 17.00 na tvn style jest program O Matko :)

Ja się właśnie obudziłam po drzemce i nic mi się nie chce. W tym roku postanowiłam, że sobie wyhoduję własne pomidory, chociaż nie wiem jeszcze gdzie je posadzę bo wzeszło mi wszystko co posiałam czyli 50 szt :P Dzisiaj je muszę przesadzić do większych doniczek. Uwielbiam je, a sklepowe przestały mi smakować jakiś czas temu.
    Najwyżej będę handlowała na bazarze jeśli będą duże plony hehehe :P

powiesz gdzie ten bazar to przyjedziemy kupić :-)

caffe, inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie
    ale naprodukowałyście !!! ;-)
    widzę, że nastroje pozytywne, ciepło na dworze i wszystko gra, oby tak dalej
    dzis zaliczyłam moją gin, pęcherzyki AZ DWA 20mm i 19mm ;-)
    tym razem pregnyl (akurat był w klinice, już zastrzyk zrobiłam i od wtorku luteina dopochwowo zamiast duphastonu, lekarka zrobiła mi mała zamianę.
    endometrium piękne :-), jak sie tym razem nie uda, do idę w moje urodzinki do niej, już z wynikami męża :-)
    miłego popołudnia

Aga no to bliźniaki jak nic się szykują
    :):D

caffe, inessa, Bursztyn, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    caffe wrote:
    Dla zainteresowanych dziewczyn, przypominam, że dzisiaj o 17.00 na tvn style jest program O Matko :)

Ja się właśnie obudziłam po drzemce i nic mi się nie chce. W tym roku postanowiłam, że sobie wyhoduję własne pomidory, chociaż nie wiem jeszcze gdzie je posadzę bo wzeszło mi wszystko co posiałam czyli 50 szt :P Dzisiaj je muszę przesadzić do większych doniczek. Uwielbiam je, a sklepowe przestały mi smakować jakiś czas temu.

powiesz gdzie ten bazar to przyjedziemy kupić :-)

Pewnie, że powiem :P

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

No właśnie wczoraj nie chyba przedwczoraj trochę udało mi się oglądnąć dziś nic z tego bo M okupuje tv
    Ja uwielbiam pomidory ! Jakby co to od Ciebie kupię :P !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 15:23

caffe, inessa, Bursztyn, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa zazdroszcze Ci optymizmu !!!!! :D :D :D
    Ja ostatnie dwa cykle miałam po 80, 90 punków a 100% pewności,że test będzie pozytywny i co?! i nico?!
    Nie wierzę temu ale może nakręcać choć podbudować w nadziei też ;)

Mamy taką sąsiadke zgóry która jak jest w domu to nonstop wydziera się na dzieci a co drugie słowo urzywa bardzo dosadnego przekleństwa, dziś nas obudziła przed 8 rano a mieliśmy nadzieję,że pośpimy ale wykorzystujemy inaczej czas ;) mam mój czas i zwiększone libido a tu nic nie wyjdzie raczej nie może wyjść bo co z tym mięśniakiem...
    Ale lubimy serduszkować. Na noc kuzynka i mała imprezka, dawno już nie byłam na imprezce łał Wy też teraz odpocznijcie i nie tylko ;)

caffe, grosza, Bursztyn, szczęśliwa, bliska77, samira, megan8, polarmiś, angela lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    caffe wrote:

No właśnie wczoraj nie chyba przedwczoraj trochę udało mi się oglądnąć dziś nic z tego bo M okupuje tv

No ja właśnie w wakacje dostałam kilka pomidorów taki ze zwykłego pola, bez chemii i na okrągło je jadłam. To był smak pomidora, że jak sobie przypomnę to mi ślinka cieknie do dziś. Dlatego pomyślałam, ze skoro mam jakieś tam możliwości posadzenia sobie, to czemu mam nie spróbować. Nic nie tracę, a zyskać mogę mogę wiele :) To samo zdrowie i mnóstwo witamin, a przecież trzeba się dobrze odżywiać :P

Zaproszę na pomidorka jak już będą :) Mam 10 0dmian, różne kolory, różne smaki, różne wielkości hehehe nawet czekoladowe (kolor) i o smaku ananasowym :)

grosza, inessa, Bursztyn, bliska77, samira, polarmiś, angela, iza37 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    polarmiś wrote:
    a u mnie w tym miesiącu detektor ciąży odmawia interpretacji i nie dodaje punktów bo nie było serduszek choć zaznaczyłam IUI. Skandal!!! No ale w poprzednich to i nazbierałam 85 punktów -)!!!!

Polarmiś uda się to IUI :-) w końcu lody puszczają i misie się rozmnażają ;-)

Co tam nie tylko misie, wszyscy się rozmnażajmy :)

caffe, inessa, szczęśliwa, Bursztyn, samira, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    grosza wrote:
    caffe wrote:

No ja właśnie w wakacje dostałam kilka pomidorów taki ze zwykłego pola, bez chemii i na okrągło je jadłam. To był smak pomidora, że jak sobie przypomnę to mi ślinka cieknie do dziś. Dlatego pomyślałam, ze skoro mam jakieś tam możliwości posadzenia sobie, to czemu mam nie spróbować. Nic nie tracę, a zyskać mogę mogę wiele :) To samo zdrowie i mnóstwo witamin, a przecież trzeba się dobrze odżywiać :P

Zaproszę na pomidorka jak już będą :) Mam 10 0dmian, różne kolory, różne smaki, różne wielkości hehehe nawet czekoladowe (kolor) i o smaku ananasowym :)

To z Ciebie niezła Farmerka :D

Normalnie zasuwam do lodówy zrobić mizerię z pomidorków ze szczypiorkiem na kolację - tak mi smaka zrobiłaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 15:32

caffe, inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:
    caffe wrote:

To z Ciebie niezła Farmerka :D

Normalnie zasuwam do lodówy zrobić mizerię z pomidorków ze szczypiorkiem na kolację - tak mi smaka zrobiłaś :)

Hehehe, ja też mam tak, że jak coś zobaczę w tv, albo gdziekolwiek, a nawet jak sobie o czymś pomyślę to zaraz mi się tego chce :) Mam ciągle takie zachcianki :)

A zdrowo odżywiać się lubię. Po prostu lubię jak coś ma swój właściwy smak :) No i mąż ma mi zrobić wędzarnię, także zapraszam też na domowe wędliny (poza kiełbasą) :)

grosza, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co roku sobie coś wymyślam odnośnie upraw. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie, ale zawsze coś z tego wychodzi :) W tamtym roku posadziłam maliny, agrest i jeżynę :) Maliny owocowały do przymrozków czyli październik/listopad. Miałam też truskawki zwisające, a w tym roku będę miała poziomki :)

grosza, inessa, Bursztyn, samira, megan8, polarmiś, iza37 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja co roku sobie coś wymyślam odnośnie upraw. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie, ale zawsze coś z tego wychodzi :) W tamtym roku posadziłam maliny, agrest i jeżynę :) Maliny owocowały do przymrozków czyli październik/listopad. Miałam też truskawki zwisające, a w tym roku będę miała poziomki :)

Same pyszności !!! To masz pewnie rękę do tego.Ja tam chyba bym była za leniwa do uprawiania tych pyszności. Co innego z ich przyrządzaniem to mi bardzo odpowiada a o spożywaniu nie mówiąc hehehe :)
    Ja ze wsi zamawiałam przez jakiś czas wędliny - ale w pewnym momencie nam się znudziło teraz tylko mleczko, masło i jajka bierzemy a i ewentualnie drób.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 15:49

caffe, inessa, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice mają kawałek pola i ogród gdzie mamy od wielu lat mamy warzywa owoce nawet troche sprzedajemy. Do tego moja rodzina to zawodowi rybacy ale w jeziorach i często mamy rybki i różne zwierzaczki bo też mamy myśliwych w rodzinie a tato sam wędzi mięsko szyneczke. Na świeta robią sami kiełbaske i inne dobre jedzonko. W sklepie niestety albo takiego nie ma albo jest strasznie drogie. Moi teściowie też mają działke i warzywka swojskie, mnia mniam. Ale mi ochote zrobiłyście na wiosenne warzywka mniam mniam....
    A caffe musisz nas poczęstować jak urosną mniamciuś...... :D :D :D

grosza, caffe, Bursztyn, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    caffe wrote:

Same pyszności !!! To masz pewnie rękę do tego.Ja tam chyba bym była za leniwa do uprawiania tych pyszności. Co innego z ich przyrządzaniem to mi bardzo odpowiada a o spożywaniu nie mówiąc hehehe :)
    Ja ze wsi zamawiałam przez jakiś czas wędliny - ale w pewnym momencie nam się znudziło teraz tylko mleczko, masło i jajka bierzemy a i ewentualnie drób.

Ja to bardziej eksperymentuję, zależy na co mnie "napadnie" w danym sezonie :) ale gotować też lubię, a z jedzeniem to różnie :) wolę bardziej próbować wielu potrwa niż najeść się jedną. Zawsze jak gdzieś jadamy na mieście to wybieram np. talerz przysmaków żeby było różnorodnie :)Uwielbiam sałatki, szczególnie taką jedną w jednym z sieci barów sałatkowych. Jest rewelacyjna :)

grosza, inessa, Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja ostatnie dwa cykle miałam po 80, 90 punków a 100% pewności,że test będzie pozytywny i co?! i nico?!

Mamy taką sąsiadke zgóry która jak jest w domu to nonstop wydziera się na dzieci a co drugie słowo urzywa bardzo dosadnego przekleństwa, dziś nas obudziła przed 8 rano a mieliśmy nadzieję,że pośpimy ale wykorzystujemy inaczej czas ;) mam mój czas i zwiększone libido a tu nic nie wyjdzie raczej nie może wyjść bo co z tym mięśniakiem...
    Ale lubimy serduszkować. Na noc kuzynka i mała imprezka, dawno już nie byłam na imprezce łał Wy też teraz odpocznijcie i nie tylko ;)

No to współczuję Ci sąsiadki jeszcze z tym wydzieraniem to może i by uszło ale bluzgi są totalnie dołujące, co z tch dzieci wyrośnie jak mają taki przykład już w domu.

Inessa miłej impreski ! :)

inessa, bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Moi rodzice mają kawałek pola i ogród gdzie mamy od wielu lat mamy warzywa owoce nawet troche sprzedajemy. Do tego moja rodzina to zawodowi rybacy ale w jeziorach i często mamy rybki i różne zwierzaczki bo też mamy myśliwych w rodzinie a tato sam wędzi mięsko szyneczke. Na świeta robią sami kiełbaske i inne dobre jedzonko. W sklepie niestety albo takiego nie ma albo jest strasznie drogie. Moi teściowie też mają działke i warzywka swojskie, mnia mniam. Ale mi ochote zrobiłyście na wiosenne warzywka mniam mniam....

Chętnie poczęstuję :)

też lubię takie swojskie "pierwotne" smaki. Szynki własnej nie zastąpi żadna sklepowa (jeśli chodzi o zawartość składników), bo jest bez konserwantów i innych świństw.

Zieleninę też staram się załatwiać sobie z upraw polowych, potem na zimę ją mrożę. Bo ja wolę nie dodać do potrawy pietruszki ze sklepu, niż dodać coś co smakuje jak siano.

A my przyszłe mamusie musimy się prawidłowo odżywiać :)

grosza, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Fajnie masz Inessa.
    Tak na dobrą sprawę mieć trochę własnego tego i owego to dobra rzecz szczególnie dla zdrowia a i też dla naszego portfela.:P
    Ja w okresie letnim,do zapraw kupuję na ryneczku od rolników co z własnego pola mają owoce i warzywa - słono za to każą płacić ale liczy się jakość :)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    inessa wrote:

No to współczuję Ci sąsiadki jeszcze z tym wydzieraniem to może i by uszło ale bluzgi są totalnie dołujące, co z tch dzieci wyrośnie jak mają taki przykład już w domu.

Inessa miłej impreski ! :)

Inessa bez optymizmu sie nie da ja zawsze raczej staram sie widzieć dobre a nie złe strony :-)
    a te punkty to zabawa , czytałam, ze tak naprawdę to koło 4 tyg moze coś się czuć ,a jak zmęczenie jest po 5 dniach od owulacji i to by wskazywało na cążę to już wszystkie powinnyśmy mieć fasolki ;-)
    Inessko zabaw się z kuzynką i też odpoczywaj
    a sąsiedzi bywaja różni moi budzą mnie non stop o 8 :-(

caffe, inessa, Bursztyn, bliska77, samira, polarmiś, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ