X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    szczęśliwa wrote:
    polarmiś wrote:
    a u mnie w tym miesiącu detektor ciąży odmawia interpretacji i nie dodaje punktów bo nie było serduszek choć zaznaczyłam IUI. Skandal!!! No ale w poprzednich to i nazbierałam 85 punktów -)!!!!

Polarmiś uda się to IUI :-) w końcu lody puszczają i misie się rozmnażają ;-)

Co tam nie tylko misie, wszyscy się rozmnażajmy :)

To niech będzie hasło przewodnie :-)

caffe, grosza, inessa, bliska77, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miłego wieczoru ide na wątróbkę z cebulką i jabłkiem w wykonaniu mojego diamentu ;-) chociaz może lepiej diamenta ;-)

grosza, caffe, bliska77, inessa, samira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    agafbh wrote:
    polarmiś wrote:
    agafbh

Ja też mam progesteron dowcipny.. zamiast duphastonu. Obecna ginekolog stwierdziła, że naturalny jest dużo lepszy. A jak się czujesz po hormonach? Jeśli masz dwa pęcherzyki to może będziesz miała podwójne szczęście. Trzyma kciuki

wiesz, jestem już zaprawiona w bojach jeśli chodzi o hormony, oprócz lekkiej "opuchlizny" wszystko jest ok ;-)
    jeden pęcherzyk miał 20x18 drugi 19 na ileś tam nie pamiętam, zobaczymy ;-)

Ok. Ja też mam "opuchliznę" brzuszną no i od IUI bóle miesiączkowe.

Polarmiś, będzie dobrze, w końcu musi się nam wszystkim udać ;-)

caffe, grosza, inessa, samira, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    witajcie
    ale naprodukowałyście !!! ;-)
    widzę, że nastroje pozytywne, ciepło na dworze i wszystko gra, oby tak dalej
    dzis zaliczyłam moją gin, pęcherzyki AZ DWA 20mm i 19mm ;-)
    tym razem pregnyl (akurat był w klinice, już zastrzyk zrobiłam i od wtorku luteina dopochwowo zamiast duphastonu, lekarka zrobiła mi mała zamianę.
    endometrium piękne :-), jak sie tym razem nie uda, do idę w moje urodzinki do niej, już z wynikami męża :-)
    miłego popołudnia

Aga jak te pęcherzyki taaaaaakie wielgachne to musi się udać :-)
    fajnie , że masz tego gina :-) bo coś Ci radzi a mój to dupa :-P nic nie daje tylko każe się starać ;-)

Szczęśliwa, naprawdę moja lekarka jest super, bardzo kompetentny lekarz i do tego zarąbista babka ;-)a dobry lekarz to połowa sukcesu (albo i więcej niż połowa)

grosza, caffe, inessa, samira, szczęśliwa, Bursztyn, polarmiś, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, wiecie, że jesteście kochane prawda?????? Przecież to takie oczywiste ;-) ;-) ;-)
    jeśli chodzi o mnie to znów, jak co miesiąc nie chcę się nastawiać, po prostu boję się rozczarowania ..., co do pęcherzyków, przy staraniach o córcię też miałam zazwyczaj dwa czasem trzy i liczyłam po cichutku na bliźniaki, teraz jednak jedno wystarczyłoby spokojnie ;-)

caffe, inessa, grosza, Bursztyn, megan8, polarmiś, angela, iza37, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wierzę,że tym razem uda się przy takich pęcherzykach!!! :D

bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga wierzę,że tym razem uda się przy takich pęcherzykach!!! :D

Inessa, nie chcę się nakręcać ..., zgodnie z przykazaniem lekarki testuję 28 kwietnia ;-), zatem jestem dopiero w połowie drogi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 16:30

inessa, caffe, samira, Bursztyn, polarmiś, angela, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ze spokoje ma racje lekarka choć wiadomo nie jest to łatwe ale.......
    Wspieram mocno pamięcią <3

caffe, bliska77, samira, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Ja również wspieram i myśl pozytywnie :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Bardzo bardzo dziękuję

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    witajcie
    tym razem pregnyl (akurat był w klinice, już zastrzyk zrobiłam i od wtorku luteina dopochwowo zamiast duphastonu, lekarka zrobiła mi mała zamianę.
    endometrium piękne :-), jak sie tym razem nie uda, do idę w moje urodzinki do niej, już z wynikami męża :-)
    miłego popołudnia

fajnie , że masz tego gina :-) bo coś Ci radzi a mój to dupa :-P nic nie daje tylko każe się starać ;-)

Szczęśliwa, naprawdę moja lekarka jest super, bardzo kompetentny lekarz i do tego zarąbista babka ;-)a dobry lekarz to połowa sukcesu (albo i więcej niż połowa)

Tak masz rację ,chyba więcej niż połowa sukcesu :-)
    ale ja jeszcze na takiego nie trafiłam :-( , a prywatnie chodzisz ?

inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    witajcie
    miłego popołudnia

tak, niestety ;-)
    zaczęłam do mojej gin chodzić w lutym 2007 roku po poronieniu i trzymam się jej do tej pory, po prostu mam do niej pełne zaufanie. Tyle sław wcześniej kompletnie mi nie pomogło a ona tak (pisałam już kiedyś o tym), wtedy to "po cichaczu" robiła mi usg itp i grosza nie płaciłam, od 2008 roku przyjmuje w prywatnej klinice zatem ciężko już bez kasy ale i tak kasa nie jest jej priorytetem, co już nie raz mi udowodniła ;-)
    Szczęśliwa, życzę Ci obyś również natrafiła na porządnego lekarza

szczęśliwa, samira, Bursztyn, angela, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    witajcie
    miłego popołudnia

tak, niestety ;-)
    zaczęłam do mojej gin chodzić w lutym 2007 roku po poronieniu i trzymam się jej do tej pory, po prostu mam do niej pełne zaufanie. Tyle sław wcześniej kompletnie mi nie pomogło a ona tak (pisałam już kiedyś o tym), wtedy to "po cichaczu" robiła mi usg itp i grosza nie płaciłam, od 2008 roku przyjmuje w prywatnej klinice zatem ciężko już bez kasy ale i tak kasa nie jest jej priorytetem, co już nie raz mi udowodniła ;-)
    Szczęśliwa, życzę Ci obyś również natrafiła na porządnego lekarza

Dzięki Aga ja byłam dotąd na NFZ tylko, kiedyś zaszłam nie wiem kiedy :-) później jakoś nie myślałam o dzidzi ,a teraz żeby była fasolka to przydałoby się mieć fajnego gina
    jak czytam na forach (jestem z Łodzi )to polecają różnych ,ale sama już nie wiem
    nie mam dużo czasu ale brałam długo te tabletki anty więc teraz znowu czymś się szprycować chyba nie chcę :-)
    ale dobrze ,że Tobie tak się udało i te pęcherzyki robią wrażenie :-)

samira, caffe, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn twoj wykres tez ladnie wyglada. Temp do gory. Mam nadzieje ze twoj maz ograniczy troche podroze jak bedzie fasolka :)

megan8, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Bursztyn twoj wykres tez ladnie wyglada. Temp do gory. Mam nadzieje ze twoj maz ograniczy troche podroze jak bedzie fasolka :)

Ojej wlasnie doczytalam pod twoim wykresem ze serduszkowania nie bylo. Faktycznie ten twoj to zlomek- w tym miesiacu do niczego sie nie przydal :)

Bursztyn, Mango, inessa lubią tę wiadomość

relg3e5e91k07fd9.png
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    KaRa wrote:

Kara, w tym cyklu na pewnonie bedzie,bo nie serduszkowalismy- bo go wlasnie nie bylo....tak ze wykres spelnia tylko role estetyczna ;)
    Ale wiesz, wydaje mi sie, ze nawet jesli kiedys tej fasolki sie doczekam, to ograniczeniaa jego podrozy raczej nie....

A on chce/jest gotowy zostac ojcem? Jak widzi siebie w roli ojca jesli tyle pracuje?

Bursztyn, grosza, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

relg3e5e91k07fd9.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    KaRa wrote:

Ojej wlasnie doczytalam pod twoim wykresem ze serduszkowania nie bylo. Faktycznie ten twoj to zlomek- w tym miesiacu do niczego sie nie przydal :)

no wlasnie...nieobecny w "strategicznym momencie"...no ale taka ma prace....a teraz o dobra prace nie jest latwo, wiec nie sadze zeby chcial ja zmieniac.

KaRa, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:45

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, ja tez sie wpraszam do Ciebie na pomidory i wszelka zielenine (miesa nie jem) i cokolwiek tam masz dobrego ;)

Zapraszam, ale sobie podjemy :P będą same zdrowe rzeczy, no może do picia nie, jeśli ktoś będzie chciał :P

Bursztyn, samira, grosza, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Bursztyn wrote:
    KaRa wrote:

Kara, w tym cyklu na pewnonie bedzie,bo nie serduszkowalismy- bo go wlasnie nie bylo....tak ze wykres spelnia tylko role estetyczna ;)
    Ale wiesz, wydaje mi sie, ze nawet jesli kiedys tej fasolki sie doczekam, to ograniczeniaa jego podrozy raczej nie....

A on chce/jest gotowy zostac ojcem? Jak widzi siebie w roli ojca jesli tyle pracuje?

Tak, chce. Tylko chyba nie bardzo zdaje sobie sprawe jakby to wygladalo w praktyce....

bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ