35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dzień dobry
Pioseneczka na dobry początek dnia
http://www.youtube.com/watch?v=LCvPowvKoMw
Moje drogie Panie i Panowie.. wieje sandałemdzieki za przypomnienie
...z maaaaasleeeemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 09:32
Reni, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja ale u mnie najzimniej bo tylko 6 stopi.
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzien dobry Kobitki
Snilo mi sie ze moja przyjaciolka mowila ze @ jej sie spoznia, a ja na to: dam ci moj test ciazowy- bo i tak bede miala kilka- czekam na przesylke, wiec jej dalam i miala zrobic ale sie obudzilamchyba do niej dzis zadzwonie
Simba, samira, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
U nas juz kolejny dzien slonce i piekna wiosenna pogoda.
No i nastroj troche lepsiejszy. Wino czyni cuda
Milego dnia!
PS. A ja nadal nikogo nie widzialamTylko Miskowego cudnego synka
Bursztyn, samira, inessa, Bliska 77, ania.g, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a zawsze na poprawę humoru sobie odpalam songa i od razu lepie
a teraz potrzebuje.. bo nie uwierzycie ale zaginęły moje wyniki badania, które potrzebuje na piątek a nowego już nie zdążę zrobić.. czyli hsg w tym cyklu nie będzie.. tzw. ch.j bombkę strzelił.. i weź tu się człowieku nie denerwuj..
wdech..wydech..wdech ...wydech...
Bursztyn wrote:hahahahah!!! znalam to, moja ulubiona piosenkadzieki za przypomnienie
...z maaaaasleeeemBursztyn, samira, polarmiś, Mega, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Kobitki
Snilo mi sie ze moja przyjaciolka mowila ze @ jej sie spoznia, a ja na to: dam ci moj test ciazowy- bo i tak bede miala kilka- czekam na przesylke, wiec jej dalam i miala zrobic ale sie obudzilamchyba do niej dzis zadzwonie
Bursztyn, kiedy testing u Ciebie? -
Reni wrote:a zawsze na poprawę humoru sobie odpalam songa i od razu lepie
a teraz potrzebuje.. bo nie uwierzycie ale zaginęły moje wyniki badania, które potrzebuje na piątek a nowego już nie zdążę zrobić.. czyli hsg w tym cyklu nie będzie.. tzw. ch.j bombkę strzelił.. i weź tu się człowieku nie denerwuj..
Jak to zaginely??? -
Reni wrote:a zawsze na poprawę humoru sobie odpalam songa i od razu lepie
-
Simba wrote:Dzien dobry
U nas juz kolejny dzien slonce i piekna wiosenna pogoda.
No i nastroj troche lepsiejszy. Wino czyni cuda
Milego dnia!
PS. A ja nadal nikogo nie widzialamTylko Miskowego cudnego synka
Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bursztyn, kiedy testing u Ciebie?
zreszta nie ma sensu robic, nie jestem w ciazy, czuje sie caly czas jak zaraz po @, zadnych dolegliwosci, ale mnie to dziwi i niepokoi, bo jednak przed @ jakis dyskomfort zawsze byl, albo w cyckach albo w brzuchu, sygnaly byly...a poniewaz mam obsesje na "m", sama rzoumiesz, czarne mysli przychodza mi do glowy....Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny