35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:szczesliwe testy nie przyszly jeszcze....ale dopiero jutro termin @
zreszta nie ma sensu robic, nie jestem w ciazy, czuje sie caly czas jak zaraz po @, zadnych dolegliwosci, ale mnie to dziwi i niepokoi, bo jednak przed @ jakis dyskomfort zawsze byl, albo w cyckach albo w brzuchu, sygnaly byly...a poniewaz mam obsesje na "m", sama rzoumiesz, czarne mysli przychodza mi do glowy....
Czaje.
Kurde tak bardzo bym chciala zebys zdala ten test. Czuje ogromna potrzeba zobaczenia zielonej kropki na naszym forum.anna maria, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Tak mysle, ze w Twoim typie, chociaz i mi sie podoba nawet. Pan jest na 3 roku szkoly teatralnej w Moskwie, prawda, ze milusio wywija?
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czaje.
Kurde tak bardzo bym chciala zebys zdala ten test. Czuje ogromna potrzeba zobaczenia zielonej kropki na naszym forum.tez chcialabym, ale nie wierze w to, ze bedac w ciazy organizm nie wysyla nawet minimalnego sygnalu...po prostu nie wierze. Nawet chcialaby sobie wkrecic cos, zeby punktow doadac
ale nie moge bo NIC nie mam....no trudno, byle tylko @ sie za bardzo nie przesunela, a tak to nie ma co biadolic,
Simba, Pusurek, samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:
tez chcialabym, ale nie wierze w to, ze bedac w ciazy organizm nie wysyla nawet minimalnego sygnalu...po prostu nie wierze. Nawet chcialaby sobie wkrecic cos, zeby punktow doadac
ale nie moge bo NIC nie mam....no trudno, byle tylko @ sie za bardzo nie przesunela, a tak to nie ma co biadolic,
A często brak objawów jest objawemBursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Znowu mnie ominęła sesja zdjęciowa. Widziałam tylko tę, w której sama uczestniczyłam
Dzisiaj zaczynam 31tc, czyli 8 m-c
Jadę na wizytę, zobaczymy co mi magik powie. Odebrałam wyniki badań, żelaz poszło w górę. Na reszcie się nie znam, więc poczekam co mi powie.
Miłego dnia
Bursztyn, no czekamy, czekamy na teściorasamira, inessa, Bliska 77, mama78, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Hej dziewczyny
Znowu mnie ominęła sesja zdjęciowa. Widziałam tylko tę, w której sama uczestniczyłam
Dzisiaj zaczynam 31tc, czyli 8 m-c
Jadę na wizytę, zobaczymy co mi magik powie. Odebrałam wyniki badań, żelaz poszło w górę. Na reszcie się nie znam, więc poczekam co mi powie.
Miłego dnia
Bursztyn, no czekamy, czekamy na teściora
i Gratuluję Wejścia w 8 miesiąccaffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzis na usg polowkowe. Tu wizyty u lekarza/ poloznej sa taka rzadkoscia, ze czeka sie na nie jak na Gwiazdke
Mam nadzieje, ze dzis sie wyjasni, czy Helenka jest Helenka czy AdamkiemNo i czy wszystko jest ok...
Simba, samira, Bliska 77, mama78, caffe, mysza1975, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni - jaja sobie robisz? W życiu bym tego nie odpuściła...zrobiłabym taką tam rozpierdówę, że na pewno znaleźliby wyniki lub zrobili swoje....Co to znaczy nie ma śladu? - Byłaś rejestrowana przecież - zapisana jakoś na termin, czy dostałaś kwitek - musi być jakiś ślad - choćby skierowanie cokolwiek. Powinni zrobić Ci na cito....
Bliska 77, caffe, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość