Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dzięki, zaraz choć na troszkę się położę bo nie wyrobię, jak tak dalej będzie to chyba zwariuję :-)
    jesli chodzi o dotację to niestety jest to strasznie upierdliwa sprawa (kiedyś pomagałam koleżance), Unia jest mistrzem biurokracji

sa firmy które sie w tym specjalizują, samemu nawet nie ma co podchodzić

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wpadam po 2 dniach i widze- 43 strony nastukalyscie! nie doczytam, nie dam rady- dzialo sie cos waznego?

aboslutnie nic- jak zawsze

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie słuchaj Ewki
    działo się.. Ewa miała przebłyski normalności ;-)
    paszczakin wrote:
    wpadam po 2 dniach i widze- 43 strony nastukalyscie! nie doczytam, nie dam rady- dzialo sie cos waznego?

Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, mysza1975, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czy tu sie w końcu do cholery pojawi jakaś kropa zielona? czy będziecie tak pierdzielić w kółko o tym samym? ;)

Tak :)

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oj tam jak zawsze- czasami np ktoras w ciaze zachodzi, nie?

Ja w prima aprilis zaczelam nowy cykl i dobrze, przynajmniej latwo bedzie pamietac pierwszy dzien cyklu ciazowego ;) Jutro spotkanie z pigula, potem wyjezdzam na tydzien, potem zachodze w ciaze przy pomocy porzadnej inseminacji ;)
    Simba, jak u Ciebie? Bo moze bedziemy razem rodzic, co?

Reni, zabilabym.. Zreszta, znajac Twoj temperament z forum ja mysle, ze oni juz w tej klinice nie zyja..

Bursztyn- kolektywna propozycja, ze masz byc nasza nadzieja w tym cyklu zostala podjeta. Takze nie masz juz wyjscia, przeglosowane.

Bylismy w poniedzialek na podsumowaniu naszych badan, przed ktora M zlapal mega stresa, na szczescie niepotrzebnie, bo badania oboje jak zwykle mamy zajebiste. Profek stwierdzil ze cos musi byc u mnie chlopakom nie po drodze - nie dochodza do celu. Plan jest taki: W drugim dniu kolejnego cyklu badanie krwi, potem hodowla jajek, zbiory, laczenie z chlopakami, po trzech dniach transfer czyli jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem w polowie maja jestem w ciazy, czyli rodze miesiac po Tobie :)

Reni, nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny, sjoanka, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no SImba to jest plan..
    a ja z Wami..

Simba, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no no SImba to jest plan..
    a ja z Wami..

Wiem, ze na "sucho" brzmi to jak przygotowania do remontu, ale nie mam juz sily ubierac tej "procedury" w miekkie slowa. Pogodzilam sie z tym, ze przeszlismy z lozka do laboratorium :-/ Takie kurwa zycie.
    A rodzic koniecznie musisz z nami :) Bedziemy wtedy mogly nakrecik odcinki Porodowki wersja kabaretowa ;)

Reni, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, sjoanka, mysza1975, nick nieaktualny, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, ale mam dzisiaj kaca. Jesli corka M nie wyjedzie jak najpredzej, to bede musiala pojsc na odwyk. Dzisiaj rano jak M przygotowywal sniadanie, mowie do niego (przy niej zreszta):
    - Chce Ci cos powiedziec - Twoje dziecko mnie rozpija
    - To mam problem.
    - Nie - masz podwojny problem.
    :)

Bardzo sie z nia zaprzyjaznilysmy, chociaz poczatki byly ciezkie, oj ciezkie. Ale przeciez jestem zajebista macocha ;)

caffe, ania.g, Mega, Monia37, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny, Myszonek, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba no z dzieckiem pijesz? ;-) no chujowa matka będziesz ;-)

caffe, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walka o wyniki część druga..
    Pani zadzwoniła z przychodni, że będą..
    ale coś mnie tknęło .. myślę sobie zadzwonię do Laboratorium bezpośrednio i się zaczęło..
    Pani sprawdziła po kodzie, że ma inny nr pesel przypisany.. i będzie musiała mnie gdzieś przełączyć .. no dobra mówie tzn że jest szansa
    odbiera miły pan i mówi to co pani anno raglan (czy jakoś tam) to zmieniamy pesel.. mówię chwilunia jak anna.. a ten O! i od początku jaki kod badania mówię z końcówką 3 a on że ma ale z końcówką 2 no to ja na to że nie moje jest z 3
    to mam podać pesel podaję a on że nie ma takiego i mam mu podać ten zły a ja mu na to że nie wiem jaki mają u siebie w systemie wpisany
    no to szuka po nazwisku.. nie ma
    a na koniec pyta po raz kolejny a jakie to badanie? mówię biocenoza POCHWY!!! już przez zęby
    poprosił o kontakt za 10 min

a qrwa miałam przeczucie w dniu badania jak baba ołówkiem na próbce pisała mazała poprawiała i się walnęła w peselu
    ja mam szczęście
    walka część 3 nastąpi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 13:29

nick nieaktualny, Bursztyn, sjoanka, mysza1975, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

mysle co by wpierdzielić....chyba znowu lody, wlasnie pisze do m żeby zakupił kubełek taki jak do świnki po drodze z pracy lol
    przed chwilą wchłonęłam pomidorowa z makaronem i kasze z gulaszem i ogórasem

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    walka o wyniki część druga..
    Pani zadzwoniła z przychodni, że będą..
    ale coś mnie tknęło .. myślę sobie zadzwonię do Laboratorium bezpośrednio i się zaczęło..
    Pani sprawdziła po kodzie, że ma inny nr pesel przypisany.. i będzie musiała mnie gdzieś przełączyć .. no dobra mówie tzn że jest szansa
    odbiera miły pan i mówi to co pani anno raglan (czy jakoś tam) to zmieniamy pesel.. mówię chwilunia jak anna.. a ten O! i od początku jaki kod badania mówię z końcówką 3 a on że ma ale z końcówką 2 no to ja na to że nie moje jest z 3
    to mam podać pesel podaję a on że nie ma takiego i mam mu podać ten zły a ja mu na to że nie wiem jaki mają u siebie w systemie wpisany
    no to szuka po nazwisku.. nie ma
    a na koniec pyta po raz kolejny a jakie to badanie? mówię biocenoza POCHWY!!! już przez zęby
    poprosił o kontakt za 10 min

a qrwa miałam przeczucie w dniu badania jak baba ołówkiem na próbce pisała mazała poprawiała i się walnęła w peselu
    ja mam szczęście
    walka część 3 nastąpi

ewidentnie komuś sie wpierdol nalezy

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Reni Ty to masz stalowe nerwy, ja bym już mordę na nich darła albo z dymem puściła. Ciekawe jak wytłumaczą ten burdel.
    Ja miałam wczoraj jaja z wypłatą, patrzę na konto a tam 400 mniej niż normalnie. Szlag mnie trafił ale postarałam się o miły ton i zadzwoniłam do księgowych. Dwie godziny sprawdzali a potem milusim tonem pan mnie poinformował że faktycznie zaszła pomyłka i że widocznie system mnie nie lubi... Szkoda gadać...
    Pusurku filmik ze stylami tańca wymiata :)
    Bursztyn powtórzę tekst jak zdartą płytę, nie ma @ to jeszcze wszystko możliwe.
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści.
    Miłego dnia :)

Reni, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ewidentnie komuś sie wpierdol nalezy
    Oj tak dokładnie, zgadzam się w 100%!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c.d.
    patrzę online JEST
    otwieram...a tam dupa.. anna raglan...
    dzwonię do miłego pana.. a on na to, że za pół godziny godzinę wyniki będą poprawione

i teraz pytanie
    czy tylko nazwisko jest złe.. czy może to próbka pani ani a moją wcięło..
    hm... zobaczymy
    Reni wrote:
    walka część 3 nastąpi

nick nieaktualny, malgos741, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry :)
    Jak tancza faceci na dyskotekach - na mily poczatek dnia! ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=MjheSTVDpGw

hahaha , znalazlam tez styl mojego malza : incognito :D

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam was :) u mnie afera koperkowa! bedzie rozwod! wczoraj pofarbowalam wlosy farba zawierajaca amoniak...maz sie wkurwil, bo wedlug niego permanentnie " moge byc w ciazy" ....panikuje, szuka w necie dowodow na moja zbrodnie przeciwko plodowi ...normalnie przegina bagiete :( do okresu jeszcze 3/4 dni, objawow brak , wiec chyba nici z ciazy a ten mi tu cyrki odprawia o amoniak !!!!

Bursztyn, nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975, sjoanka, nick nieaktualny, malgos741, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - może dostaniesz ciotkę - ale nie opowiadaj głupot, że nie ma bezobjawowych ciąż....Obsesja obsesją - ale puknij się w głowę - przy menopauzie lub jej początkach nie miałabys takich wykresów - jak się to zaczyna, to cykle zwykle ciągną się w nieskończoność, nie ma owulki itp...a Ty masz normalne wykresy....A ciąża zupełnie bezobjawowa zdarza się jak najbardziej....
    popukalam sie troche, ale nie wiem czy pomoglo ;)

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Bursztyn- kolektywna decyzja, ze masz byc nasza nadzieja w tym cyklu zostala podjeta. Takze nie masz juz wyjscia, przeglosowane.
    jutro, trudno uzyje chujowych testow

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bylismy w poniedzialek na podsumowaniu naszych badan, przed ktora M zlapal mega stresa, na szczescie niepotrzebnie, bo badania oboje jak zwykle mamy zajebiste. Profek stwierdzil ze cos musi byc u mnie chlopakom nie po drodze - nie dochodza do celu. Plan jest taki: W drugim dniu kolejnego cyklu badanie krwi, potem hodowla jajek, zbiory, laczenie z chlopakami, po trzech dniach transfer czyli jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem w polowie maja jestem w ciazy, czyli rodze miesiac po Tobie :)
    bardzo dobry, konkretny plan :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2844 2845 2846 2847 2848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ