X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem w polowie maja jestem w ciazy, czyli rodze miesiac po Tobie :)
    To jest bardzo dobry plan! :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    DZiewczyny, a ja juz po usg. Dzieciatko wszystko ma na miejscu, brykalo jak zawsze. Zgadnijcie Helenka czy Adamek? Jakie macie przeczucia? ;)
    stawiam na Adamka :) zgadlam?

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stawiam na Helenke

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja ostatnio farbuje mrożona czekolada garnier olia i musze przyznac że moje włosy nigdy nie miały tak dobrej kondycji jak własnie po tej farbie

bez amoniaku jest
    nie wiem czy jest sie z czego cieszyc, bo moze dlatego nie mialy: (link ktory wrzucila Polarmis jakis czas temu i skutecznie mnie powstrzymal od zakupu bezamoniakowych farb ....)

http://kokardka-mysi.blogspot.co.uk/2012/04/ten-grozny-amoniak-zalety-i-wady.html

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie wiem czy jest sie z czego cieszyc, bo moze dlatego nie mialy: (link ktory wrzucila Polarmis jakis czas temu i skutecznie mnie powstrzymal od zakupu bezamoniakowych farb ....)

http://kokardka-mysi.blogspot.co.uk/2012/04/ten-grozny-amoniak-zalety-i-wady.html

jeszcze troche poczytam i przejde na henne, siwe włosy chwyta tak? mam ich troche na czubku

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adamek! Pokazal sie tak dokladnie, ze nawet nie mozna bylo miec cienia watplowosci, ze moze jest Helenka. Choup sie malo nie posmarkal z radosci, jak zobaczyl jajka. A ja, no coz, zal poczulam, szczerze przyznam...
    Ale potem pomyslalam, ze to ma swoje plusy, corke mam, unikne przynajmniej porownywania, rozwoju, zachowania itd.

iwcia77, EwaT, ania.g, Mega, caffe, inessa, Iwone, mysza1975, polarmiś, gosia7122, anna maria, Sabina, mama78, samira, malgos741, Viv78, Simba, moremi, Bozia3, Bliska 77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Adamek! Pokazal sie tak dokladnie, ze nawet nie mozna bylo miec cienia watplowosci, ze moze jest Helenka. Choup sie malo nie posmarkal z radosci, jak zobaczyl jajka. A ja, no coz, zal poczulam, szczerze przyznam...
    Ale potem pomyslalam, ze to ma swoje plusy, corke mam, unikne przynajmniej porownywania, rozwoju, zachowania itd.
    Gratuluje Adasia!!! :)

Pusurek, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jeszcze troche poczytam i przejde na henne, siwe włosy chwyta tak? mam ich troche na czubku
    nie stosowalam henny wiec nie wiem

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lajf is brutal end ful of zasadzkas :(
    Bursztyn wrote:

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e viva! zgadlam :) wygralam cos ? :D
    Pusurek wrote:

Pusurek lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje Pusurku i witaj w klubie :)

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    e viva! zgadlam :) wygralam cos ? :D

Wirtualne kopniecie od Adamka? ;) Ale mialas nosa, ja bylam do konca pewna, ze do dziewczynka...

iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    gratuluje Pusurku i witaj w klubie :)

Dziekuje! :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ja bylam do konca pewna, ze do dziewczynka...
    a jakies przeslanki mialas czy intuicja?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w przyrodzie musi byc zachowana rownowaga :D dziewczynke juz masz , wiec czas na chlopca :)
    Pusurek wrote:
    Wirtualne kopniecie od Adamka? ;) Ale mialas nosa, ja bylam do konca pewna, ze do dziewczynka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jeszcze jedna dosc smieszna rzecz. Usg w 13 tygodniu pokazalo date porodu na 29 sierpnia, dokladnie tak samo jak ovu. Lekarz liczyl inaczej, jemu wychodzilo 4 wrzesnia. Teraz usg pokazalo 29. 08 z pomiaru kosci dlugich, a z glowki 25. 08. W zwiazku z tym, ze dane nie byly jednorodne, ichni system obliczyl, ze porod odbedzie sie pomiedzy 14. 08 a 11. 09. Troche rozrzut... Zdaje sobie sprawe, ze mozna urodzic ciut wczsniej albo ciut przenosic, ale w obecnych czasach, przy takiej technologii mozna byc chyba nieco dokladniejszym ;)

Bursztyn, iwcia77, inessa, samira, malgos741, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a jakies przeslanki mialas czy intuicja?

No jak intuicja, to chyba do dupy byla :D
    Bardziej sugerowalam sie data owulki i poczecia, wychodzilo jak nic na dziewczynke, ale owu tez sie moglo rabnac. A zakladalam tez, ze zolnierze mojego byly dosc slabe i chlopski nie wytrzymaly 2 dni czekania. A widocznie owulka byla dzien wczesniej i chlopaki daly rade...

Bursztyn, iwcia77, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jeszcze jedna dosc smieszna rzecz. Usg w 13 tygodniu pokazalo date porodu na 29 sierpnia, dokladnie tak samo jak ovu. Lekarz liczyl inaczej, jemu wychodzilo 4 wrzesnia. Teraz usg pokazalo 29. 08 z pomiaru kosci dlugich, a z glowki 25. 08. W zwiazku z tym, ze dane nie byly jednorodne, ichni system obliczyl, ze porod odbedzie sie pomiedzy 14. 08 a 11. 09. Troche rozrzut... Zdaje sobie sprawe, ze mozna urodzic ciut wczsniej albo ciut przenosic, ale w obecnych czasach, przy takiej technologii mozna byc chyba nieco dokladniejszym ;)
    hehehe dobre! :) przegieli :)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No jak intuicja, to chyba do dupy byla :D
    Bardziej sugerowalam sie data owulki i poczecia, wychodzilo jak nic na dziewczynke, ale owu tez sie moglo rabnac. A zakladalam tez, ze zolnierze mojego byly dosc slabe i chlopski nie wytrzymaly 2 dni czekania. A widocznie owulka byla dzien wczesniej i chlopaki daly rade...
    poszlam szukac bzykoserc na Twoim wykresie ale nie nie ma, wez wrzuc te bzyki dla statystyk i potomnosci :) i dla nadzieji (jak to sie pisze? ) dla mnie :)

Pusurek, iwcia77, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, gratuluję synka :)

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 2846 2847 2848 2849 2850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ