35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:ja ostatnio farbuje mrożona czekolada garnier olia i musze przyznac że moje włosy nigdy nie miały tak dobrej kondycji jak własnie po tej farbie
bez amoniaku jest
http://kokardka-mysi.blogspot.co.uk/2012/04/ten-grozny-amoniak-zalety-i-wady.html
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie wiem czy jest sie z czego cieszyc, bo moze dlatego nie mialy: (link ktory wrzucila Polarmis jakis czas temu i skutecznie mnie powstrzymal od zakupu bezamoniakowych farb ....)
http://kokardka-mysi.blogspot.co.uk/2012/04/ten-grozny-amoniak-zalety-i-wady.html
jeszcze troche poczytam i przejde na henne, siwe włosy chwyta tak? mam ich troche na czubkuiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdamek! Pokazal sie tak dokladnie, ze nawet nie mozna bylo miec cienia watplowosci, ze moze jest Helenka. Choup sie malo nie posmarkal z radosci, jak zobaczyl jajka. A ja, no coz, zal poczulam, szczerze przyznam...
Ale potem pomyslalam, ze to ma swoje plusy, corke mam, unikne przynajmniej porownywania, rozwoju, zachowania itd.iwcia77, EwaT, ania.g, Mega, caffe, inessa, Iwone, mysza1975, polarmiś, gosia7122, anna maria, Sabina, mama78, samira, malgos741, Viv78, Simba, moremi, Bozia3, Bliska 77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Adamek! Pokazal sie tak dokladnie, ze nawet nie mozna bylo miec cienia watplowosci, ze moze jest Helenka. Choup sie malo nie posmarkal z radosci, jak zobaczyl jajka. A ja, no coz, zal poczulam, szczerze przyznam...
Ale potem pomyslalam, ze to ma swoje plusy, corke mam, unikne przynajmniej porownywania, rozwoju, zachowania itd.Pusurek, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
lajf is brutal end ful of zasadzkasBursztyn wrote:nie wiem czy jest sie z czego cieszyc, bo moze dlatego nie mialy: (link ktory wrzucila Polarmis jakis czas temu i skutecznie mnie powstrzymal od zakupu bezamoniakowych farb ....)
http://kokardka-mysi.blogspot.co.uk/2012/04/ten-grozny-amoniak-zalety-i-wady.html -
e viva! zgadlam
wygralam cos ?
Pusurek wrote:Adamek! Pokazal sie tak dokladnie, ze nawet nie mozna bylo miec cienia watplowosci, ze moze jest Helenka. Choup sie malo nie posmarkal z radosci, jak zobaczyl jajka. A ja, no coz, zal poczulam, szczerze przyznam...
Ale potem pomyslalam, ze to ma swoje plusy, corke mam, unikne przynajmniej porownywania, rozwoju, zachowania itd.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jeszcze jedna dosc smieszna rzecz. Usg w 13 tygodniu pokazalo date porodu na 29 sierpnia, dokladnie tak samo jak ovu. Lekarz liczyl inaczej, jemu wychodzilo 4 wrzesnia. Teraz usg pokazalo 29. 08 z pomiaru kosci dlugich, a z glowki 25. 08. W zwiazku z tym, ze dane nie byly jednorodne, ichni system obliczyl, ze porod odbedzie sie pomiedzy 14. 08 a 11. 09. Troche rozrzut... Zdaje sobie sprawe, ze mozna urodzic ciut wczsniej albo ciut przenosic, ale w obecnych czasach, przy takiej technologii mozna byc chyba nieco dokladniejszym
Bursztyn, iwcia77, inessa, samira, malgos741, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a jakies przeslanki mialas czy intuicja?
No jak intuicja, to chyba do dupy byla
Bardziej sugerowalam sie data owulki i poczecia, wychodzilo jak nic na dziewczynke, ale owu tez sie moglo rabnac. A zakladalam tez, ze zolnierze mojego byly dosc slabe i chlopski nie wytrzymaly 2 dni czekania. A widocznie owulka byla dzien wczesniej i chlopaki daly rade...
Bursztyn, iwcia77, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale jeszcze jedna dosc smieszna rzecz. Usg w 13 tygodniu pokazalo date porodu na 29 sierpnia, dokladnie tak samo jak ovu. Lekarz liczyl inaczej, jemu wychodzilo 4 wrzesnia. Teraz usg pokazalo 29. 08 z pomiaru kosci dlugich, a z glowki 25. 08. W zwiazku z tym, ze dane nie byly jednorodne, ichni system obliczyl, ze porod odbedzie sie pomiedzy 14. 08 a 11. 09. Troche rozrzut... Zdaje sobie sprawe, ze mozna urodzic ciut wczsniej albo ciut przenosic, ale w obecnych czasach, przy takiej technologii mozna byc chyba nieco dokladniejszym
przegieli
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No jak intuicja, to chyba do dupy byla
Bardziej sugerowalam sie data owulki i poczecia, wychodzilo jak nic na dziewczynke, ale owu tez sie moglo rabnac. A zakladalam tez, ze zolnierze mojego byly dosc slabe i chlopski nie wytrzymaly 2 dni czekania. A widocznie owulka byla dzien wczesniej i chlopaki daly rade...i dla nadzieji (jak to sie pisze? ) dla mnie
Pusurek, iwcia77, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość