35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Adamek! Pokazal sie tak dokladnie, ze nawet nie mozna bylo miec cienia watplowosci, ze moze jest Helenka. Choup sie malo nie posmarkal z radosci, jak zobaczyl jajka. A ja, no coz, zal poczulam, szczerze przyznam...
Ale potem pomyslalam, ze to ma swoje plusy, corke mam, unikne przynajmniej porownywania, rozwoju, zachowania itd.Liczyłam na dziewczynkę i jak zwykle facet
iwcia77, Pusurek, Iwone, Bozia3, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dzieki
Na to wyglada, ze owulka byla wczesniej. Bo jak to inaczej wytlumaczyc?Ja robilam Helenke, chuop robil wszystko co mozliwe, zeby zrobic jakies dziecko i bedzie Adam. Byrsztyn, jakby co, podmianka ciagle aktualnaAle dziweczynka musi miec jasne wlosy! To warunek jest!
iwcia77, samira, Bliska 77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Na to wyglada, ze owulka byla wczesniej. Bo jak to inaczej wytlumaczyc?Ja robilam Helenke, chuop robil wszystko co mozliwe, zeby zrobic jakies dziecko i bedzie Adam. Byrsztyn, jakby co, podmianka ciagle aktualna
Ale dziweczynka musi miec jasne wlosy! To warunek jest!
(bardzo dwuznacznie to zabrzmialo
)
jesli sie trafi z ciemnymi to ja po prostu przefarbuje i doloze zapas farby do 18 roku zyciaPusurek, iwcia77, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Byłam u gina, wszystko jest ok. Nie musze robić żadnych badań do następnej wizyty, która odbędzie się zaraz po świętach. mamy wtedy pogadać o sygnałach zbliżającego się porodu, no i ma nas oprowadzić po oddziale położniczym
Powiedział, ze jakiekolwiek złe objawy, dolegliwości, sa na tym etapie ciąży sygnałem, ze trzeba przyjechać do szpitala, żeby hamować poród.
Usg dzisiaj nie było, tylko zbadał serce małego. Po świętach usg rozszerzone. Tzn. tętno badał sprzętem usg, i było widać, ze maly już ułożony jest głową w dół.Pusurek, sjoanka, iwcia77, mysza1975, gosia7122, ania.g, anna maria, Sabina, samira, malgos741, Viv78, Simba, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Byłam u gina, wszystko jest ok. Nie musze robić żadnych badań do następnej wizyty, która odbędzie się zaraz po świętach. mamy wtedy pogadać o sygnałach zbliżającego się porodu, no i ma nas oprowadzić po oddziale położniczym
Powiedział, ze jakiekolwiek złe objawy, dolegliwości, sa na tym etapie ciąży sygnałem, ze trzeba przyjechać do szpitala, żeby hamować poród.
Usg dzisiaj nie było, tylko zbadał serce małego. Po świętach usg rozszerzone. Tzn. tętno badał sprzętem usg, i było widać, ze maly już ułożony jest głową w dół.
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:stoi!
(bardzo dwuznacznie to zabrzmialo
)
jesli sie trafi z ciemnymi to ja po prostu przefarbuje i doloze zapas farby do 18 roku zycia
I myslisz, ze ja bede co 2 miechy odrosty robic?? Z czarnych na blond??
No nie wiem, to ja jeszcze pomysle
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:to niedobrze
plemniory sie jeszcze musza przygotowac 6h na randke z jajeminessa, Sabina, samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:I myslisz, ze ja bede co 2 miechy odrosty robic?? Z czarnych na blond??
No nie wiem, to ja jeszcze pomyslePusurek, Mega, sjoanka, inessa, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
Wlasnie zjadlam sobie pucharek truskawek.
Bardzo truskawkowe to one nie byly - ale co wymagac od plastikowych olbrzymow?
A rano wysialam kwiatuszki do skrzynek.
Az milo jaka wiosna u mnie!
A teraz ide was czytac.
I juz widze ze Pusurek ma chlopaczka - gratulacje!iwcia77, Pusurek, inessa, samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość