X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    :( tez chcialabym, ale nie wierze w to, ze bedac w ciazy organizm nie wysyla nawet minimalnego sygnalu...po prostu nie wierze. Nawet chcialaby sobie wkrecic cos, zeby punktow doadac ;) ale nie moge bo NIC nie mam....no trudno, byle tylko @ sie za bardzo nie przesunela, a tak to nie ma co biadolic,

Nie wysyła, nie wysyła...

U mnie do tej pory żadnych objawów.

Bursztyn lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, a jak tam poniedzialkowa nauka wloskiego?
    sjoanka wrote:
    Czesc dziewczyny!

Wlasnie zjadlam sobie pucharek truskawek.
    Bardzo truskawkowe to one nie byly - ale co wymagac od plastikowych olbrzymow?

A rano wysialam kwiatuszki do skrzynek.
    Az milo jaka wiosna u mnie!

A teraz ide was czytac.
    I juz widze ze Pusurek ma chlopaczka - gratulacje!

szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bursztyn, a Ty jutro robisz testa? :P
    jesli temp. nie spadnie to tak, bo jutro mam termin @, a jesli spadnie to nie bedzie juz takiej potrzeby

Pusurek, szczęśliwa 2, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Nie wysyła, nie wysyła...

U mnie do tej pory żadnych objawów.
    ale co? nic a nic ? miekkie cycki caly czas? ani trocjhe nie wrazliwe, zero chociazby lekkiego dyskomfortu jak na @? chodzi mi na samym poczatku

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli temp. nie spadnie to tak, bo jutro mam termin @, a jesli spadnie to nie bedzie juz takiej potrzeby
    trzymam kciuki

Bursztyn lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    trzymam kciuki
    dzieki

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie.ma co sie spieszyc z testem - he he dobre, sama tak do siebie mowilam, ale co miesiąc test, negatywny, a na nastepny dzien @. Nawet pomyslalam ze te cholerne testy ja wywołują :D

iwcia77, inessa, szczęśliwa 2, Sabina, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale co? nic a nic ? miekkie cycki caly czas? ani trocjhe nie wrazliwe, zero chociazby lekkiego dyskomfortu jak na @? chodzi mi na samym poczatku

Ja byłam przekonana, że to cykl bezowulacyjny, więc nie doszukiwałam się żadnych objawów.

Jak zwykle przed @ miałam ciężkie cycki i ciężki brzuch a poza tym sporo energii.

Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, Sabina, moremi, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

no to pozytywnego rozwiazania testu zycze :) ja bede za pare dni rozwiazywala :D

Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku gratulacje! Ja też marzę o dziewczynce, ale nie obrażę się jak będzie chłopak.

Caffe super, że wszystko w porządku!

Pusurek, gosia7122, szczęśliwa 2, Sabina, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a znacie to : Blondynka chwali sie kolezance:- wiesz udalo mi sie pozytywnie rozwiazac test :)
    - tak a jaki?- dopytuje sie kumpelka
    - ciazowy .... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 17:36

EwaT, mysza1975, inessa, sjoanka, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ja byłam przekonana, że to cykl bezowulacyjny, więc nie doszukiwałam się żadnych objawów.

Jak zwykle przed @ miałam ciężkie cycki i ciężki brzuch a poza tym sporo energii.
    no to cos jednak bylo :)
    ja sie zastanawiam czy jestem zywa, bo nie mam zadnych dolegliwosci, ale oddycham ;) ergo zyje ;)

inessa, iwcia77, mysza1975, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze to te chinskie ziola tak dzialaja...? ze pms nie ma...hmm....

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    dawno mnie nie było :-)
    gratulacje więc dla wszystkich ciąż ;-) tych już widocznych i tych jeszcze ukrytych
    widzę brzuchy sie rozpleniły w dużej ilości i fajnie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 18:02

inessa, Bursztyn, caffe, Reni, samira, moremi, Simba, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn przestan sie już zamartwiać!!! wszystko jest na dobrej drodze...ja nie wiem co Ty zrobisz jak już zaciążysz...

Bursztyn, samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Bursztyn przestan sie już zamartwiać!!! wszystko jest na dobrej drodze...ja nie wiem co Ty zrobisz jak już zaciążysz...
    no racja....
    pewnie tak mi odwali beretke ze sama ze soba nie wytrzymam

iwcia77, szczęśliwa 2, EwaT, caffe, moremi, Simba, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    hej
    dawno mnie nie było :-)
    gratulacje więc dla wszystkich ciąż ;-)tych już widocznych i tych jeszcze ukrytych
    widzę brzuchy sie rozpleniły w dużej ilości i fajnie :-)
    wreszcie! :)
    jak sie czujesz ? jak maly? :)

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A moze to te chinskie ziola tak dzialaja...? ze pms nie ma...hmm....

zauwazylam ze odkad biore progesteron dowcipny to tez brak jakichkolwiek objawow zblizajacej sie @ wiec tym bardziej ciazy...nie czuje ani cyckow ani wariujacej macicy. Zawsze mialam taki PMS ze bez kija nie podchodz, cyc puchl a macica falowala, wiec jak zaszlam naprawde w ciaze to myslalm ze zbliza sie okres a tu - kuku- 2 kreski. teraz jakos tak bez wrazen : ani cyc ani wkurw ani macica...do tego dzis rano wypuscilam jaks banke z woda z piczkinsa...hm nie wiem nawet co to jest, bo to ani sluz tylko taka woda poleciala...

Bursztyn, szczęśliwa 2, Mega, caffe, samira, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zauwazylam ze odkad biore progesteron dowcipny to tez brak jakichkolwiek objawow zblizajacej sie @ wiec tym bardziej ciazy...nie czuje ani cyckow ani wariujacej macicy. Zawsze mialam taki PMS ze bez kija nie podchodz, cyc puchl a macica falowala, wiec jak zaszlam naprawde w ciaze to myslalm ze zbliza sie okres a tu - kuku- 2 kreski. teraz jakos tak bez wrazen : ani cyc ani wkurw ani macica...do tego dzis rano wypuscilam jaks banke z woda z piczkinsa...hm nie wiem nawet co to jest, bo to ani sluz tylko taka woda poleciala...
    bueehehehe!!! :) przepraszam ale skupilam sie na "piczkinsie" :) strasznie mnie ta nazwa rozsmieszyla :)

iwcia77, samira, moremi, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wreszcie! :)
    jak sie czujesz ? jak maly? :)
    czuje sie ok ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:32

iwcia77, inessa, Bursztyn, caffe, samira, moremi, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 2848 2849 2850 2851 2852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ