35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:
tez chcialabym, ale nie wierze w to, ze bedac w ciazy organizm nie wysyla nawet minimalnego sygnalu...po prostu nie wierze. Nawet chcialaby sobie wkrecic cos, zeby punktow doadac
ale nie moge bo NIC nie mam....no trudno, byle tylko @ sie za bardzo nie przesunela, a tak to nie ma co biadolic,
Nie wysyła, nie wysyła...
U mnie do tej pory żadnych objawów.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
hej, a jak tam poniedzialkowa nauka wloskiego?sjoanka wrote:Czesc dziewczyny!
Wlasnie zjadlam sobie pucharek truskawek.
Bardzo truskawkowe to one nie byly - ale co wymagac od plastikowych olbrzymow?
A rano wysialam kwiatuszki do skrzynek.
Az milo jaka wiosna u mnie!
A teraz ide was czytac.
I juz widze ze Pusurek ma chlopaczka - gratulacje!szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nie wysyła, nie wysyła...
U mnie do tej pory żadnych objawów.samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jesli temp. nie spadnie to tak, bo jutro mam termin @, a jesli spadnie to nie bedzie juz takiej potrzeby
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Nie.ma co sie spieszyc z testem - he he dobre, sama tak do siebie mowilam, ale co miesiąc test, negatywny, a na nastepny dzien @. Nawet pomyslalam ze te cholerne testy ja wywołują
iwcia77, inessa, szczęśliwa 2, Sabina, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale co? nic a nic ? miekkie cycki caly czas? ani trocjhe nie wrazliwe, zero chociazby lekkiego dyskomfortu jak na @? chodzi mi na samym poczatku
Ja byłam przekonana, że to cykl bezowulacyjny, więc nie doszukiwałam się żadnych objawów.
Jak zwykle przed @ miałam ciężkie cycki i ciężki brzuch a poza tym sporo energii.
Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, Sabina, moremi, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jesli temp. nie spadnie to tak, bo jutro mam termin @, a jesli spadnie to nie bedzie juz takiej potrzeby
no to pozytywnego rozwiazania testu zyczeja bede za pare dni rozwiazywala
Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a znacie to : Blondynka chwali sie kolezance:- wiesz udalo mi sie pozytywnie rozwiazac test
- tak a jaki?- dopytuje sie kumpelka
- ciazowy ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 17:36
EwaT, mysza1975, inessa, sjoanka, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja byłam przekonana, że to cykl bezowulacyjny, więc nie doszukiwałam się żadnych objawów.
Jak zwykle przed @ miałam ciężkie cycki i ciężki brzuch a poza tym sporo energii.
ja sie zastanawiam czy jestem zywa, bo nie mam zadnych dolegliwosci, ale oddychamergo zyje
inessa, iwcia77, mysza1975, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej
dawno mnie nie było
gratulacje więc dla wszystkich ciążtych już widocznych i tych jeszcze ukrytych
widzę brzuchy sie rozpleniły w dużej ilości i fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 18:02
inessa, Bursztyn, caffe, Reni, samira, moremi, Simba, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztyn przestan sie już zamartwiać!!! wszystko jest na dobrej drodze...ja nie wiem co Ty zrobisz jak już zaciążysz...
pewnie tak mi odwali beretke ze sama ze soba nie wytrzymamiwcia77, szczęśliwa 2, EwaT, caffe, moremi, Simba, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:hej
dawno mnie nie było
gratulacje więc dla wszystkich ciąż ;-)tych już widocznych i tych jeszcze ukrytych
widzę brzuchy sie rozpleniły w dużej ilości i fajnie
jak sie czujesz ? jak maly?szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:A moze to te chinskie ziola tak dzialaja...? ze pms nie ma...hmm....
zauwazylam ze odkad biore progesteron dowcipny to tez brak jakichkolwiek objawow zblizajacej sie @ wiec tym bardziej ciazy...nie czuje ani cyckow ani wariujacej macicy. Zawsze mialam taki PMS ze bez kija nie podchodz, cyc puchl a macica falowala, wiec jak zaszlam naprawde w ciaze to myslalm ze zbliza sie okres a tu - kuku- 2 kreski. teraz jakos tak bez wrazen : ani cyc ani wkurw ani macica...do tego dzis rano wypuscilam jaks banke z woda z piczkinsa...hm nie wiem nawet co to jest, bo to ani sluz tylko taka woda poleciala...
Bursztyn, szczęśliwa 2, Mega, caffe, samira, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zauwazylam ze odkad biore progesteron dowcipny to tez brak jakichkolwiek objawow zblizajacej sie @ wiec tym bardziej ciazy...nie czuje ani cyckow ani wariujacej macicy. Zawsze mialam taki PMS ze bez kija nie podchodz, cyc puchl a macica falowala, wiec jak zaszlam naprawde w ciaze to myslalm ze zbliza sie okres a tu - kuku- 2 kreski. teraz jakos tak bez wrazen : ani cyc ani wkurw ani macica...do tego dzis rano wypuscilam jaks banke z woda z piczkinsa...hm nie wiem nawet co to jest, bo to ani sluz tylko taka woda poleciala...
przepraszam ale skupilam sie na "piczkinsie"
strasznie mnie ta nazwa rozsmieszyla
iwcia77, samira, moremi, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość