35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
interessante
sjoanka wrote:Byl jakis dziki tekst o starych hipisach-wegetarianach-naturystach co mieszkaja w gorach i pracuja wspolnie nad odrestaurowaniem opuszczonej wioski, buduja szkole dla swoich dzieci, uprawiaja ziemie i zyja bez elektrycznosci.inessa lubi tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Mysza - jakie badanie bedziesz robic?
Od razu przepraszam jesli pisalas o tym na poprzedniej stronie. Robie kolacje wiec tylko zerkam jak odswiezam strone.
Kolejna wizyta kontrolna u gina. Mam nadzieję, że będzie usg.
Jakby to było dobrze gdybym mogła sama tam sobie zajrzeć i zobaczyć czy wszystko w porządkusjoanka, gosia7122, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, co to jest to twardnienie brzucha, o którym piszecie. Pewnie nie mam. Za to mała kopie i kopie. Bardzo fajne te ruchy, zawsze mnie na duchu podnoszą, że skoro się wierci, wszystko ok.
W poniedziałek mam USG połówkowe to sobie ją popodglądam.
Powinnam zrobić kolejne badania - morfologia itd. i znów kasa pójdzie. Myślałam, zeby pójść do rodzinnego po skierowanie, ale nie chcę się włóczyć po przychodniach i siedzieć z jakimiś chorymi w poczekalniach... Z państwowym ginem też mi się nie chce kombinowac. Nie wiem, na kiedy by mi się udało umówić... Pewnie za miesiąc.
Zamówiłam w końcu łóżeczko i komodę na Allegro, a na suszarce suszą się ciuszki - dostałam 3 pudła w prezencie. Tak fajnie się w domu robi
mysza1975, EwaT, inessa, polarmiś, Sabina, gosia7122, Pusurek, Mega, samira, Bliska 77, Mango, anna maria, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Kolejna wizyta kontrolna u gina. Mam nadzieję, że będzie usg.
Jakby to było dobrze gdybym mogła sama tam sobie zajrzeć i zobaczyć czy wszystko w porządku
No to normalne chyba.
Ja lubie widziec monitor podczas badnia - i choc nie znam sie na tym kompletnie to sie lepiej czuje obserwujac.mysza1975, inessa, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj przyszło łóżeczko. Nawet fajne, bo złożyliśmy i posprawdzaliśmy czy wszystko przysłali.
Co do twardego brzucha. Jeśli nagle twardnieje, to znaczy, że to są skurcze. Ważne jednak aby nie były za często i żeby nie towarzyszył im ból. Mnie się średnio zdarzaj ze 3 w tygodniu, ale to jest ok.Alis, Pusurek, inessa, samira, Bliska 77, anna maria, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:
Co do twardego brzucha. Jeśli nagle twardnieje, to znaczy, że to są skurcze. Ważne jednak aby nie były za często i żeby nie towarzyszył im ból. Mnie się średnio zdarzaj ze 3 w tygodniu, ale to jest ok.caffe, Bliska 77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ok, od następnego farbowania zero chemii!
http://allegro.pl/farba-do-wlosow-henna-ciemny-braz-100g-khadi-hit-i4028599412.htmlEwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ciekawe jak z trwałością tej farby. Ja robiłam ostatnio włosy farbą Biokap i bardzo szybko się zmywa ale może dlatego że codziennie myję włosy.
Henną i rubiną farbowałam, na studiach, tak w ramach zmiany wizerunku. Trzymają się dość dobrze, nie zmywają się, ale trzeba pamiętać, że to zioła i odcień zależy od naturalnego odcienia włosów, a więc tam gdzie są siwe czy jaśniejsze, odcień też będzie jaśniejszy.EwaT, megan8 lubią tę wiadomość
-
Pusurku gratuluję synka
Bursztynku no to czekamy na ciąg dalszy jest czy nie ma.
Pusurek lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Ciekawe jak z trwałością tej farby. Ja robiłam ostatnio włosy farbą Biokap i bardzo szybko się zmywa ale może dlatego że codziennie myję włosy.
napewno nie jest tak trwała jak ta z drogerii ale może bede miała zdrowsze włosy...bardzo fajny artykuł o samej hennie i farbowaniu!
http://www.idaliablog.com/2013/02/wszystko-co-wiem-o-farbowaniu-henna.htmlania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny