35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję Adasia
Chłopaków przybywa - jeśli dobrze się orientuję to na dziś Helenka u Anny Marii, a u caffe Szymon, u mnie Kajetan i u Pusurka Adaś. Chłopaki górą....
Czas na wyrównanie wyniku - Bursztyn sikaj - potrzebne dziewuchy na pokładzie....Pusurek, samira, caffe, Bliska 77, Bursztyn, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Gratuluję Adasia
Chłopaków przybywa - jeśli dobrze się orientuję to na dziś Helenka u Anny Marii, a u caffe Szymon, u mnie Kajetan i u Pusurka Adaś. Chłopaki górą....
Czas na wyrównanie wyniku - Bursztyn sikaj - potrzebne dziewuchy na pokładzie....
DZiekuje.A u Ewki Tomek, Mysza bedzie moze wiedziec dzis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 08:43
Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jak lekarz ma dobry sprzęt i dobre oko to już może powiedzieć. mamy takiego w okolicy i to co mówi w 12 tc potem się sprawdza.
A teraz? Pani na swietnym sprzecie w 13 tygodniu nie chciala mi powiedziec, czy to chlopiec czy dziewczynka.
No, ale ilu takich super lekarzy mamy dookola, ktorzy nie pomyla sie tak wczesnie? Wiekszosc pewnie woli powiedziec, ze jeszcze nie da sie okreslic plci i juz.Bliska 77, ania.g, samira, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Pusurek gratuluję syna
Bursztyn jak sikaniec????????????
będę zaglądać do Was sporadycznie dzisiaj, bo coś kiepsko sie czuję, ciśnienie mam cholernie niskie, we łbie mi się kręci a trochę pracy mam w domciu do zrobieniaPusurek, samira, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, zmieniłam nick, bo m.in. moja koleżanka zaczęła domyślać się, ze ja to ja,nie chcę dalej kusić losu, o jej dyskrecję sienie martwię ale jeśli jedna osoba się zorientowała to inne też mogły prawda
samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dobre
też mi się podoba
ale moje "śmieszna" też jest ok
dzieńbry
paszczakin wrote:iwcia! biore okreslenie "piczkins" od Ciebie, najlepsze okreslenie ever! bober przechodzi na emerytureWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 10:29
Simba, inessa, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie Baby
Przepraszam, to nie dlatego ze specjalnie buduje napiecie tylko nie dalam rady wczesniej odpalic kompa- robota. Zeby Was odrazu uspokoic- nie musialam olewac testu bo temp. bardzo spadla i czuje juz @, musialam wziac nospe, takze w tej rundzie wygrala @. No trudno, tak to czasem bywa- "cham sie topi, beret plywa"Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 10:48
samira, Bliska 77, Sabina, EwaT, Simba, ania.g, Pusurek, sjoanka, anna maria, megan8, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:witajcie Baby
Przepraszam, to nie dlatego ze specjalnie buduje napiecie tylko nie dalam rady wczesniej odpalic kompa- robota. Zeby Was odrazu uspokoic- nie musialam olewac testu bo temp. bardzo spadla i czuje juz @, musialam wziac nospe, takze w tej rundzie wygrala @. No trudno, tak to czasem bywa- "cham sie topi, beret plywa"Bursztyn, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:witajcie Baby
Przepraszam, to nie dlatego ze specjalnie buduje napiecie tylko nie dalam rady wczesniej odpalic kompa- robota. Zeby Was odrazu uspokoic- nie musialam olewac testu bo temp. bardzo spadla i czuje juz @, musialam wziac nospe, takze w tej rundzie wygrala @. No trudno, tak to czasem bywa- "cham sie topi, beret plywa"
Nie tak sie umawialismyBursztyn, anna maria lubią tę wiadomość