35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:witajcie Baby
Przepraszam, to nie dlatego ze specjalnie buduje napiecie tylko nie dalam rady wczesniej odpalic kompa- robota. Zeby Was odrazu uspokoic- nie musialam olewac testu bo temp. bardzo spadla i czuje juz @, musialam wziac nospe, takze w tej rundzie wygrala @. No trudno, tak to czasem bywa- "cham sie topi, beret plywa"Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny cieszę się że na was trafiłam. Dodajcie takiej siły i energii, że chciałoby się góry przenosić. Dzięki że jesteście!
ania.g, EwaT, Bursztyn, Sabina, anna maria, inessa, Bliska 77, polarmiś, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Dziewczyny - znowu mam plamienie.
Czerwona krwia.
Pare dni temu tez mialam ale szybko przeszlo.
Czy to moze byc od polipa. Czy moze jeszcze to badanie HSG?
Co myslicie?
ja przy polipach nie krwawiłam zupełnie
a miałam ich duzoanna maria lubi tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Dziewczyny - znowu mam plamienie.
Czerwona krwia.
Pare dni temu tez mialam ale szybko przeszlo.
Czy to moze byc od polipa. Czy moze jeszcze to badanie HSG?
Co myslicie?anna maria lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a no tak, zapomnialam...
ten argument jest niezwykle przekonujacy
Bursztyn w naszym wieku rzadko naprawde sie zaciąża bez najmniejszej chocby interwencji medycyny....a Ty byś chciała ot tak z marszu...
to że na zewnatrz wygladasz na 20pare nie znaczy że w środku również wszystko działa jak w zegarkuMega, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:Bursztyn w naszym wieku rzadko naprawde sie zaciąża bez najmniejszej chocby interwencji medycyny....a Ty byś chciała ot tak z marszu...
to że na zewnatrz wygladasz na 20pare nie znaczy że w środku również wszystko działa jak w zegarku -
Bursztyn - nie wiem czy mozna tak.
To jest ginekolog w przychodni.
Poza tym jestem w 26 dniu cyklu. Za pare dni sie zagadka sama rozwiaze - jest co czy nie ma.
Moj maz jest swiecie przekonany ze jest cos w piekarniku.
A ja sie juz boje miec nadzieje.Sabina, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Bursztyn - nie wiem czy mozna tak.
To jest ginekolog w przychodni.
Poza tym jestem w 26 dniu cyklu. Za pare dni sie zagadka sama rozwiaze - jest co czy nie ma.
Moj maz jest swiecie przekonany ze jest cos w piekarniku.
A ja sie juz boje miec nadzieje.
może zatestuj to sie dowiesz? po co ci zagadki?Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Bursztyn w naszym wieku rzadko naprawde sie zaciąża bez najmniejszej chocby interwencji medycyny....a Ty byś chciała ot tak z marszu...
to że na zewnatrz wygladasz na 20pare nie znaczy że w środku również wszystko działa jak w zegarku
E, a mi sie udalo! Na zewnatrz muzeum, a w srodku gimbus
I nie zakladam, ze jestem 1 przypadkiem na milion...Bursztyn, anna maria, Reni, Sabina, Bliska 77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość