X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Ty urodzisz z pomocą Bożą ;-)
    Andżej nie kracz
    EwaT wrote:
    niby tak
    ja bede mówić że dałam rade jak bede trzymać Tomcia żywego i zdrowego na rękach....do tej pory wszystko jest w zawieszeniu
    co komu po ciąży jezeli kończy sie tragicznie na przykład? a mamy takie przykłady na forum

samira, inessa, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    niby tak
    ja bede mówić że dałam rade jak bede trzymać Tomcia żywego i zdrowego na rękach....do tej pory wszystko jest w zawieszeniu
    co komu po ciąży jezeli kończy sie tragicznie na przykład? a mamy takie przykłady na forum
    pewnieze lepiej dmuchac na zimne, ale czasem tragiczny final ma przyczyny zewnetrzne, niezalezne od kobiety
    Mam jednak nadzieje ze u Was bedzie wszystko dobrze

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to Ty urodzisz z pomocą Bożą ;-)
    Andżej nie kracz

ja nie kracze tylko stoje na Ziemi i trzymam sie faktów
    zajść z pomocą lekarza to nic złego przecież...chyba lepiej niz czekać w nieskończoność az natura łaskawie zadziała...albo i nie

Simba, Bliska 77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka a co po wczorajszej biopsji???????

Bliska 77, grosza lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirka a co po wczorajszej biopsji???????
    no wlasnie? Samira?

inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co... no jeste umarta ze strachu przed tym jutrzejszym hsg.. tylko dentysta jest dla mnie straszniejszy ;-)

jutro rano obejsram się po kołnierzyk i tyle będzie z tego wszystkiego

scared15.gif

Sabina, Bursztyn, Bliska 77, inessa, Mega, peppapig, ania.g, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Viv78, Bozia3, malgos741, Andzia33, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sjoanka zadzwoń i zapytaj. Ciekawe co to się zadzialo. Ale skoro mąż ma przeczucie to coś jest na rzeczy. Mój ostatnim razem też gadał że się udało choć ją nic takiego nie czuł. I miał rację. Szkoda tylko że na krótko

peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiecie co... no jeste umarta ze strachu przed tym jutrzejszym hsg.. tylko dentysta jest dla mnie straszniejszy ;-)

Reni, chyba cos mi umknelo...jakie hsg jutro??? to znalazly sie wyniki???

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn na pocieszenie dodam jeszcze, że jak byłam w klinikach leczenia niepłodności to większość to młodzsze dupy

w tej co ostatnio byłam były laski: stan 30+ - 0 osobników
    28- - 8 osobników
    i to nieprawda, że rzadko zachodzi się bez ingerencji lekarza.. poprostu częściej rodzą młode
    i tego się trzymajmy
    starszych dup nie bylo bo se bezproblemowo zaszly w ciaze w zaciszu domowym :) tego sie bede trzymac :)

Reni, Bliska 77, inessa, Mega, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
    I tak o! :) Pragne nic nie robienia. No moze oprocz <3 <3 <3 i podnoszenia ciezarow w postaci drinkow ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:15

Bursztyn, Sabina, Reni, inessa, Bliska 77, peppapig, samira, paszczakin, ania.g, iwcia77, Pusurek, megan8, Bozia3, Żanet, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak
    popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
    chociaz nie jestem pewna czy są dobre :-/
    no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwieje
    Bursztyn wrote:
    Reni, chyba cos mi umknelo...jakie hsg jutro??? to znalazly sie wyniki???

Bursztyn, Simba, Sabina, inessa, Bliska 77, Mega, ania.g, Pusurek, Bozia3, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ament ;-)
    Bursztyn wrote:
    starszych dup nie bylo bo se bezproblemowo zaszly w ciaze w zaciszu domowym :) tego sie bede trzymac :)

Bursztyn, Sabina, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni będziemy Tobą. Potrzymam Cię za rękę. Wszystko się uda i wszystko będzie dobrze, zobaczysz <3

Reni, inessa, Bliska 77, Mega, peppapig, samira, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak
    popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
    chociaz nie jestem pewna czy są dobre :-/
    no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwieje
    no to ja juz zaciskam mocno kciuki i puszcze dopiero jak juz bedzie po :)

Reni, inessa, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
    I tak o! :) Pragne nic nie robienia. No moze oprocz <3 <3 <3 i podnoszenia ciezarow w postaci drinkow ;)
    fantastyczny pomysl :) a gdzie chcialabys pojechac?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze dobrze odpoczywaj

a wiesz, że ja jak na wakacje jadę to nie mam ochoty na <3 to wszystko tak szybko się dzieje plaża zwiedzanie zakupy że człowiek jest padnięty .. nawet szybko śpię bo szkoda czasu hahah
    ja z chęcią też bym się gdzieś wybrała.. ale szkoda mi wyjeżdzać przed sezonem bo potem mi przykro, że są wakacje a ja juz po urlopie dlatego też muszę czekać do sierpnia lub września
    no ale mam krajowy wyjazd w czerwcu więc musi na chwilę wystarczyć
    Simba wrote:

Simba, Bliska 77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

jak to gdzie? na kolonie!

Simba, Bliska 77, ania.g, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie Simba... czy Ty przypadkiem z Andżejem nie wyjeżdzasz? 07icon_smile4.gif
    EwaT wrote:
    jak to gdzie? na kolonie!

inessa, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Na razie najbardziej przemawia do mnie Kreta. Wylot juz pojutrze o 6ej rano ;)
    Oczywiscie chcialabym wygrzac dupsko w pelnym sloncu, ale teraz nigdzie w poblizu nie ma upalow. Sie zobaczy :) Ale bardzo sie zapalilam do tego pomyslu.

inessa, Sabina, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

scared15.gif

To jest naprawde do przezycia :)

a8vSp1.png
‹‹ 2854 2855 2856 2857 2858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ