SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Ty urodzisz z pomocą Bożą ;-)
    Andżej nie kracz
    EwaT wrote:
    niby tak
    ja bede mówić że dałam rade jak bede trzymać Tomcia żywego i zdrowego na rękach....do tej pory wszystko jest w zawieszeniu
    co komu po ciąży jezeli kończy sie tragicznie na przykład? a mamy takie przykłady na forum

samira, inessa, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    niby tak
    ja bede mówić że dałam rade jak bede trzymać Tomcia żywego i zdrowego na rękach....do tej pory wszystko jest w zawieszeniu
    co komu po ciąży jezeli kończy sie tragicznie na przykład? a mamy takie przykłady na forum
    pewnieze lepiej dmuchac na zimne, ale czasem tragiczny final ma przyczyny zewnetrzne, niezalezne od kobiety
    Mam jednak nadzieje ze u Was bedzie wszystko dobrze

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to Ty urodzisz z pomocą Bożą ;-)
    Andżej nie kracz

ja nie kracze tylko stoje na Ziemi i trzymam sie faktów
    zajść z pomocą lekarza to nic złego przecież...chyba lepiej niz czekać w nieskończoność az natura łaskawie zadziała...albo i nie

Simba, Bliska 77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka a co po wczorajszej biopsji???????

Bliska 77, grosza lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirka a co po wczorajszej biopsji???????
    no wlasnie? Samira?

inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co... no jeste umarta ze strachu przed tym jutrzejszym hsg.. tylko dentysta jest dla mnie straszniejszy ;-)

jutro rano obejsram się po kołnierzyk i tyle będzie z tego wszystkiego

scared15.gif

Sabina, Bursztyn, Bliska 77, inessa, Mega, peppapig, ania.g, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Viv78, Bozia3, malgos741, Andzia33, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sjoanka zadzwoń i zapytaj. Ciekawe co to się zadzialo. Ale skoro mąż ma przeczucie to coś jest na rzeczy. Mój ostatnim razem też gadał że się udało choć ją nic takiego nie czuł. I miał rację. Szkoda tylko że na krótko

peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiecie co... no jeste umarta ze strachu przed tym jutrzejszym hsg.. tylko dentysta jest dla mnie straszniejszy ;-)

Reni, chyba cos mi umknelo...jakie hsg jutro??? to znalazly sie wyniki???

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn na pocieszenie dodam jeszcze, że jak byłam w klinikach leczenia niepłodności to większość to młodzsze dupy

w tej co ostatnio byłam były laski: stan 30+ - 0 osobników
    28- - 8 osobników
    i to nieprawda, że rzadko zachodzi się bez ingerencji lekarza.. poprostu częściej rodzą młode
    i tego się trzymajmy
    starszych dup nie bylo bo se bezproblemowo zaszly w ciaze w zaciszu domowym :) tego sie bede trzymac :)

Reni, Bliska 77, inessa, Mega, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
    I tak o! :) Pragne nic nie robienia. No moze oprocz <3 <3 <3 i podnoszenia ciezarow w postaci drinkow ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:15

Bursztyn, Sabina, Reni, inessa, Bliska 77, peppapig, samira, paszczakin, ania.g, iwcia77, Pusurek, megan8, Bozia3, Żanet, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak
    popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
    chociaz nie jestem pewna czy są dobre :-/
    no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwieje
    Bursztyn wrote:
    Reni, chyba cos mi umknelo...jakie hsg jutro??? to znalazly sie wyniki???

Bursztyn, Simba, Sabina, inessa, Bliska 77, Mega, ania.g, Pusurek, Bozia3, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ament ;-)
    Bursztyn wrote:
    starszych dup nie bylo bo se bezproblemowo zaszly w ciaze w zaciszu domowym :) tego sie bede trzymac :)

Bursztyn, Sabina, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni będziemy Tobą. Potrzymam Cię za rękę. Wszystko się uda i wszystko będzie dobrze, zobaczysz <3

Reni, inessa, Bliska 77, Mega, peppapig, samira, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak
    popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
    chociaz nie jestem pewna czy są dobre :-/
    no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwieje
    no to ja juz zaciskam mocno kciuki i puszcze dopiero jak juz bedzie po :)

Reni, inessa, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
    I tak o! :) Pragne nic nie robienia. No moze oprocz <3 <3 <3 i podnoszenia ciezarow w postaci drinkow ;)
    fantastyczny pomysl :) a gdzie chcialabys pojechac?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze dobrze odpoczywaj

a wiesz, że ja jak na wakacje jadę to nie mam ochoty na <3 to wszystko tak szybko się dzieje plaża zwiedzanie zakupy że człowiek jest padnięty .. nawet szybko śpię bo szkoda czasu hahah
    ja z chęcią też bym się gdzieś wybrała.. ale szkoda mi wyjeżdzać przed sezonem bo potem mi przykro, że są wakacje a ja juz po urlopie dlatego też muszę czekać do sierpnia lub września
    no ale mam krajowy wyjazd w czerwcu więc musi na chwilę wystarczyć
    Simba wrote:

Simba, Bliska 77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

jak to gdzie? na kolonie!

Simba, Bliska 77, ania.g, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie Simba... czy Ty przypadkiem z Andżejem nie wyjeżdzasz? 07icon_smile4.gif
    EwaT wrote:
    jak to gdzie? na kolonie!

inessa, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Na razie najbardziej przemawia do mnie Kreta. Wylot juz pojutrze o 6ej rano ;)
    Oczywiscie chcialabym wygrzac dupsko w pelnym sloncu, ale teraz nigdzie w poblizu nie ma upalow. Sie zobaczy :) Ale bardzo sie zapalilam do tego pomyslu.

inessa, Sabina, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

scared15.gif

To jest naprawde do przezycia :)

a8vSp1.png
‹‹ 2854 2855 2856 2857 2858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ