35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to Ty urodzisz z pomocą Bożą
Andżej nie kracz
EwaT wrote:niby tak
ja bede mówić że dałam rade jak bede trzymać Tomcia żywego i zdrowego na rękach....do tej pory wszystko jest w zawieszeniu
co komu po ciąży jezeli kończy sie tragicznie na przykład? a mamy takie przykłady na forumsamira, inessa, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:niby tak
ja bede mówić że dałam rade jak bede trzymać Tomcia żywego i zdrowego na rękach....do tej pory wszystko jest w zawieszeniu
co komu po ciąży jezeli kończy sie tragicznie na przykład? a mamy takie przykłady na forum
Mam jednak nadzieje ze u Was bedzie wszystko dobrzeBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:no to Ty urodzisz z pomocą Bożą
Andżej nie kracz
ja nie kracze tylko stoje na Ziemi i trzymam sie faktów
zajść z pomocą lekarza to nic złego przecież...chyba lepiej niz czekać w nieskończoność az natura łaskawie zadziała...albo i nieSimba, Bliska 77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co... no jeste umarta ze strachu przed tym jutrzejszym hsg.. tylko dentysta jest dla mnie straszniejszy
jutro rano obejsram się po kołnierzyk i tyle będzie z tego wszystkiego
Sabina, Bursztyn, Bliska 77, inessa, Mega, peppapig, ania.g, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Viv78, Bozia3, malgos741, Andzia33, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySjoanka zadzwoń i zapytaj. Ciekawe co to się zadzialo. Ale skoro mąż ma przeczucie to coś jest na rzeczy. Mój ostatnim razem też gadał że się udało choć ją nic takiego nie czuł. I miał rację. Szkoda tylko że na krótko
peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiecie co... no jeste umarta ze strachu przed tym jutrzejszym hsg.. tylko dentysta jest dla mnie straszniejszy
jutro rano obejsram się po kołnierzyk i tyle będzie z tego wszystkiego
inessa lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn na pocieszenie dodam jeszcze, że jak byłam w klinikach leczenia niepłodności to większość to młodzsze dupy
w tej co ostatnio byłam były laski: stan 30+ - 0 osobników
28- - 8 osobników
i to nieprawda, że rzadko zachodzi się bez ingerencji lekarza.. poprostu częściej rodzą młode
i tego się trzymajmytego sie bede trzymac
Reni, Bliska 77, inessa, Mega, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość
-
Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
I tak o!Pragne nic nie robienia. No moze oprocz
i podnoszenia ciezarow w postaci drinkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:15
Bursztyn, Sabina, Reni, inessa, Bliska 77, peppapig, samira, paszczakin, ania.g, iwcia77, Pusurek, megan8, Bozia3, Żanet, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
tak
popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
chociaz nie jestem pewna czy są dobre
no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwiejeBursztyn wrote:Reni, chyba cos mi umknelo...jakie hsg jutro??? to znalazly sie wyniki???Bursztyn, Simba, Sabina, inessa, Bliska 77, Mega, ania.g, Pusurek, Bozia3, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:tak
popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
chociaz nie jestem pewna czy są dobre
no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwiejeReni, inessa, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
a gdzie chcialabys pojechac?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
dobrze dobrze odpoczywaj
a wiesz, że ja jak na wakacje jadę to nie mam ochoty nato wszystko tak szybko się dzieje plaża zwiedzanie zakupy że człowiek jest padnięty .. nawet szybko śpię bo szkoda czasu hahah
ja z chęcią też bym się gdzieś wybrała.. ale szkoda mi wyjeżdzać przed sezonem bo potem mi przykro, że są wakacje a ja juz po urlopie dlatego też muszę czekać do sierpnia lub września
no ale mam krajowy wyjazd w czerwcu więc musi na chwilę wystarczyć
Simba wrote:Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
Simba, Bliska 77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:fantastyczny pomysl
a gdzie chcialabys pojechac?
Na razie najbardziej przemawia do mnie Kreta. Wylot juz pojutrze o 6ej rano
Oczywiscie chcialabym wygrzac dupsko w pelnym sloncu, ale teraz nigdzie w poblizu nie ma upalow. Sie zobaczyAle bardzo sie zapalilam do tego pomyslu.
inessa, Sabina, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość