35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to Ty urodzisz z pomocą Bożą

Andżej nie kracz
EwaT wrote:niby tak
ja bede mówić że dałam rade jak bede trzymać Tomcia żywego i zdrowego na rękach....do tej pory wszystko jest w zawieszeniu
co komu po ciąży jezeli kończy sie tragicznie na przykład? a mamy takie przykłady na forum
samira, inessa, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
pewnieze lepiej dmuchac na zimne, ale czasem tragiczny final ma przyczyny zewnetrzne, niezalezne od kobietyEwaT wrote:niby tak
ja bede mówić że dałam rade jak bede trzymać Tomcia żywego i zdrowego na rękach....do tej pory wszystko jest w zawieszeniu
co komu po ciąży jezeli kończy sie tragicznie na przykład? a mamy takie przykłady na forum
Mam jednak nadzieje ze u Was bedzie wszystko dobrze
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:no to Ty urodzisz z pomocą Bożą

Andżej nie kracz
ja nie kracze tylko stoje na Ziemi i trzymam sie faktów
zajść z pomocą lekarza to nic złego przecież...chyba lepiej niz czekać w nieskończoność az natura łaskawie zadziała...albo i nie
Simba, Bliska 77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co... no jeste umarta ze strachu przed tym jutrzejszym hsg.. tylko dentysta jest dla mnie straszniejszy

jutro rano obejsram się po kołnierzyk i tyle będzie z tego wszystkiego
Sabina, Bursztyn, Bliska 77, inessa, Mega, peppapig, ania.g, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Viv78, Bozia3, malgos741, Andzia33, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySjoanka zadzwoń i zapytaj. Ciekawe co to się zadzialo. Ale skoro mąż ma przeczucie to coś jest na rzeczy. Mój ostatnim razem też gadał że się udało choć ją nic takiego nie czuł. I miał rację. Szkoda tylko że na krótko
peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni, chyba cos mi umknelo...jakie hsg jutro??? to znalazly sie wyniki???Reni wrote:wiecie co... no jeste umarta ze strachu przed tym jutrzejszym hsg.. tylko dentysta jest dla mnie straszniejszy

jutro rano obejsram się po kołnierzyk i tyle będzie z tego wszystkiego
inessa lubi tę wiadomość
-
starszych dup nie bylo bo se bezproblemowo zaszly w ciaze w zaciszu domowymReni wrote:Bursztyn na pocieszenie dodam jeszcze, że jak byłam w klinikach leczenia niepłodności to większość to młodzsze dupy
w tej co ostatnio byłam były laski: stan 30+ - 0 osobników
28- - 8 osobników
i to nieprawda, że rzadko zachodzi się bez ingerencji lekarza.. poprostu częściej rodzą młode
i tego się trzymajmy
tego sie bede trzymac
Reni, Bliska 77, inessa, Mega, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość
-
Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
I tak o!
Pragne nic nie robienia. No moze oprocz
i podnoszenia ciezarow w postaci drinkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:15
Bursztyn, Sabina, Reni, inessa, Bliska 77, peppapig, samira, paszczakin, ania.g, iwcia77, Pusurek, megan8, Bozia3, Żanet, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
tak
popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
chociaz nie jestem pewna czy są dobre
no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwiejeBursztyn wrote:Reni, chyba cos mi umknelo...jakie hsg jutro??? to znalazly sie wyniki???
Bursztyn, Simba, Sabina, inessa, Bliska 77, Mega, ania.g, Pusurek, Bozia3, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to ja juz zaciskam mocno kciuki i puszcze dopiero jak juz bedzie poReni wrote:tak
popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
chociaz nie jestem pewna czy są dobre
no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwieje
Reni, inessa, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
fantastyczny pomyslSimba wrote:Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
I tak o!
a gdzie chcialabys pojechac?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
dobrze dobrze odpoczywaj
a wiesz, że ja jak na wakacje jadę to nie mam ochoty na
to wszystko tak szybko się dzieje plaża zwiedzanie zakupy że człowiek jest padnięty .. nawet szybko śpię bo szkoda czasu hahah
ja z chęcią też bym się gdzieś wybrała.. ale szkoda mi wyjeżdzać przed sezonem bo potem mi przykro, że są wakacje a ja juz po urlopie dlatego też muszę czekać do sierpnia lub września
no ale mam krajowy wyjazd w czerwcu więc musi na chwilę wystarczyć
Simba wrote:Podjelam dzis rano meska decyzje - jedziemy na tydzien na wakacje. Jestem padnieta, a przede mna ciezki okres w pracy i w klinice. Doszlam do wniosku, ze albo przyszly tydzien, albo bedziemy czekac co najmniej do sierpnia, a ja mam rozladowane baterie. Przegladam od rana lasty i czekam na odpowiedz z gory czy mi dadza laskawie urlop.
I tak o!
Simba, Bliska 77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:fantastyczny pomysl
a gdzie chcialabys pojechac?
Na razie najbardziej przemawia do mnie Kreta. Wylot juz pojutrze o 6ej rano
Oczywiscie chcialabym wygrzac dupsko w pelnym sloncu, ale teraz nigdzie w poblizu nie ma upalow. Sie zobaczy
Ale bardzo sie zapalilam do tego pomyslu.
inessa, Sabina, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH