35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo to nagrzejesz jaja jak Sroka przykazał

Simba wrote:Na razie najbardziej przemawia do mnie Kreta. Wylot juz pojutrze o 6ej rano
Oczywiscie chcialabym wygrzac dupsko w pelnym sloncu, ale teraz nigdzie w poblizu nie ma upalow. Sie zobaczy
Ale bardzo sie zapalilam do tego pomyslu.
Bursztyn, Simba, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Super!!!Simba wrote:Na razie najbardziej przemawia do mnie Kreta. Wylot juz pojutrze o 6ej rano

Oczywiscie chcialabym wygrzac dupsko w pelnym sloncu, ale teraz nigdzie w poblizu nie ma upalow. Sie zobaczy
Ale bardzo sie zapalilam do tego pomyslu.
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:tak
popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
chociaz nie jestem pewna czy są dobre
no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwieje
Dobrze ze znalezli. Patafiany.
inessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tez o tym pomyslalam, ale z mezem jedzie...nie mowiliscie ze w trojke ta lewatywe wspolna odpalicie

ona nie może o tym oficjalnie mówic bo jej mąż wchodzi na to forum czasami
ale ja będe miał ten sam bilet
Andżej
Bursztyn, inessa, Reni, Simba, samira, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
I tego się trzymajmy! Od razu lepiej na wątrobiePusurek wrote:Ale sie zdarza sie!
Daj nadzieje czlowiekom! 
inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Reni, trzymamy kciuki
Samirka odezwij się do nas
a ja trochę popracowałam w ogródku i lepiej mi się zrobiło ale powiem Wam, że ze względu na brzuch na stołeczku sobie siadam albo rozkraczam się na maksa, takie ćwiczenie do porodu
, bo jeśli tego nie zrobię to przy prostowaniu się cholerycznie ciągnie mnie podbrzusze
Simba, Reni, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH