35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo to nagrzejesz jaja jak Sroka przykazał
Simba wrote:Na razie najbardziej przemawia do mnie Kreta. Wylot juz pojutrze o 6ej rano
Oczywiscie chcialabym wygrzac dupsko w pelnym sloncu, ale teraz nigdzie w poblizu nie ma upalow. Sie zobaczyAle bardzo sie zapalilam do tego pomyslu.
Bursztyn, Simba, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Na razie najbardziej przemawia do mnie Kreta. Wylot juz pojutrze o 6ej rano
Oczywiscie chcialabym wygrzac dupsko w pelnym sloncu, ale teraz nigdzie w poblizu nie ma upalow. Sie zobaczyAle bardzo sie zapalilam do tego pomyslu.
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:tak
popieprzyli nazwiska ale w końcu znaleźli.. tzn mam nadzieję, że to moje
chociaz nie jestem pewna czy są dobre
no nic przejadę się o 7:30 mam być w szpitalu więc mam nadzieję, że odwalę to jutro.. bo do końca maja do końca osiwieje
Dobrze ze znalezli. Patafiany.inessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tez o tym pomyslalam, ale z mezem jedzie...nie mowiliscie ze w trojke ta lewatywe wspolna odpalicie
ona nie może o tym oficjalnie mówic bo jej mąż wchodzi na to forum czasami
ale ja będe miał ten sam bilet
AndżejBursztyn, inessa, Reni, Simba, samira, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale sie zdarza sie!
Daj nadzieje czlowiekom!
inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Reni, trzymamy kciuki
Samirka odezwij się do nas
a ja trochę popracowałam w ogródku i lepiej mi się zrobiło ale powiem Wam, że ze względu na brzuch na stołeczku sobie siadam albo rozkraczam się na maksa, takie ćwiczenie do porodu, bo jeśli tego nie zrobię to przy prostowaniu się cholerycznie ciągnie mnie podbrzusze
Simba, Reni, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość