35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Andżej rozmarzyłeś się..
) w moim typie z tymi ciemnymi oczami....nie wiem...moze wybiore sie z nimi na Krete tylko nie wiem jak Simba z mezem? nie chcialabym rozbijac trojkata
EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
usta tez, bo inaczej rozmowcy nie wiedzieliby skad sie slowa wydobywaja
Simba, Reni, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Sabina zjedz coś dobrego, walnij kielicha i sie zrelaksuj...życie takie krótkie a Ty je bedziesz marnować na jakies nastroje
-
nick nieaktualny
-
Reni nie wiem na czym polega badanie ale przyłączam się do jutrzejszego trzymania kciuków.
Sabinka, lampka wina poprawia nastrójPrzytulam wirtualnie
Jadę zaraz c córką do ortodonty, to pierwsza wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 14:18
grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No, to jest nas juz 2, co jeszcze daly rade same z siebie ( no, przy malej pomocy chuopa;) )
Ktora tam jeszcze dala rade bez interwencji lekarza? Lapka w gore! Zrobimy moze jakies statystyki i obaczymy, czy z nami tak zle?
tylko ja i facetanna maria, Pusurek, Mega, Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Simba ale masz fajnie
plaza i drinki
Nie chce nic porywnywac, ale Ty masz dwumiesiecznego maluchaZa wszystko inne zaplacisz karta mastercard
samira, EwaT, Sabina, Reni, szczęśliwa 2, ania.g, iwcia77, Pusurek, Mega, Bursztyn, megan8, Bliska 77, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Sabina zjedz coś dobrego, walnij kielicha i sie zrelaksuj...życie takie krótkie a Ty je bedziesz marnować na jakies nastroje
Dzięki laski<3:-)inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość