35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez, Andrzej (jednak bede pisala przez rzReni wrote:Andżej rozmarzyłeś się..

) w moim typie z tymi ciemnymi oczami....nie wiem...moze wybiore sie z nimi na Krete tylko nie wiem jak Simba z mezem? nie chcialabym rozbijac trojkata
EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
rzesy maluje, obowiazkowoReni wrote:
usta tez, bo inaczej rozmowcy nie wiedzieliby skad sie slowa wydobywaja
Simba, Reni, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobrze mówiszEwaT wrote:Sabina zjedz coś dobrego, walnij kielicha i sie zrelaksuj...życie takie krótkie a Ty je bedziesz marnować na jakies nastroje

-
nick nieaktualny
-
Reni nie wiem na czym polega badanie ale przyłączam się do jutrzejszego trzymania kciuków.
Sabinka, lampka wina poprawia nastrój
Przytulam wirtualnie 
Jadę zaraz c córką do ortodonty, to pierwsza wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 14:18
grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez bez interwencjiPusurek wrote:No, to jest nas juz 2, co jeszcze daly rade same z siebie ( no, przy malej pomocy chuopa;) )
Ktora tam jeszcze dala rade bez interwencji lekarza? Lapka w gore! Zrobimy moze jakies statystyki i obaczymy, czy z nami tak zle?

tylko ja i facet
anna maria, Pusurek, Mega, Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Simba ale masz fajnie
plaza i drinki
Nie chce nic porywnywac, ale Ty masz dwumiesiecznego malucha
Za wszystko inne zaplacisz karta mastercard
samira, EwaT, Sabina, Reni, szczęśliwa 2, ania.g, iwcia77, Pusurek, Mega, Bursztyn, megan8, Bliska 77, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCóż, nie wypije bo jeszcze jestem w pracy. Ale chyba rzeczywiście skocze po coś dobrego do zarcia. Może pistacje?EwaT wrote:Sabina zjedz coś dobrego, walnij kielicha i sie zrelaksuj...życie takie krótkie a Ty je bedziesz marnować na jakies nastroje

Dzięki laski<3:-)
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH