X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie chce nic porywnywac, ale Ty masz dwumiesiecznego malucha ;) Za wszystko inne zaplacisz karta mastercard :)
    cos w tym jest ale za in vitro też zapłacisz kartą mastercard :-P więc ....:-P

EwaT, inessa, ania.g, Sabina, samira, Reni, iwcia77, megan8, Mango, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pożarłam już cały kubełek lodów który mąż kupił wczoraj :(
    nie mam odwagi smsować po nastepny

szczęśliwa 2, Sabina, samira, Mega, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    pożarłam już cały kubełek lodów który mąż kupił wczoraj :(
    nie mam odwagi smsować po nastepny
    smsuj a co tam :-)

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:35

Sabina, inessa, samira, iwcia77, Bursztyn, megan8, grosza, ania.g lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem i uwaga to dzisiejsza ja mam wkurwka i to niezłego wrwrwrwrwrwrwrwrwrwr
    cholera.cholera,cholera..............................................
    lekarz mnie totalnie olał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapytał tylko czy już miałam okres i wypisał skierowanie do genetycznej poradni dal mnie i meża ale na całe moje szczescie poszłam zaraz do meża do pracy zadzwoniliśmy umówić wizyte i tam pani sie pyta czy mam dwa skierowania bo na jednym nie moze byc dla dwóch osób,wiec ja mówie,ze nie pani dobra uprzejma zapisała nas na termin i UWAGA!! 07.08.2014r . Po zapisaniu sie podrałowałam z powrotem do gina aby łaskaiwe wypisała mi drugie skierowanie dla meża no i to sie udało. Poz a tym nawet nie zapytał mnie ginek cholera jasna jak sie czuje a o badaniu nie wspomne wrwrwrrwrwrwrwrwrwrrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwwrwrrwrwr
    musze cos sobie wypic bo wscieklizny dostane ponieważ w tym momencie w mojej miejscowosci nie mam już żadnego porządnego ginekologa nawet prywatnie!!!!!!
    Przepraszam,ze z takim humorem tutaj ale musiałm sie wygadać!!!

samira, iwcia77, Bursztyn, megan8, Sabina, Bliska 77, grosza, ania.g, mysza1975, sjoanka, Bozia3, malgos741, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobite gary? ?????- szkoda wielka , bo myslalam, ze bedziemy swietowac na forum :( no nic next time sie uda :)
    Bursztyn wrote:
    witajcie Baby

Przepraszam, to nie dlatego ze specjalnie buduje napiecie tylko nie dalam rady wczesniej odpalic kompa- robota. Zeby Was odrazu uspokoic- nie musialam olewac testu bo temp. bardzo spadla i czuje juz @, musialam wziac nospe, takze w tej rundzie wygrala @. No trudno, tak to czasem bywa- "cham sie topi, beret plywa" ;)

inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa a nie masz gdzieś większej miejscowości?
    nie pracujesz na razie więc mogłabyś podjechać
    i tak samo jeśli chodzi o poradnię genetyczną.. może warto zadzwonić w inne miejsce?
    inessa wrote:
    w mojej miejscowosci nie mam już żadnego porządnego ginekologa nawet prywatnie!!!!!!

inessa, Bursztyn, samira, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Bursztyn w naszym wieku rzadko naprawde sie zaciąża bez najmniejszej chocby interwencji medycyny....a Ty byś chciała ot tak z marszu...
    to że na zewnatrz wygladasz na 20pare nie znaczy że w środku również wszystko działa jak w zegarku

czarnowidztwo forum dalej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to jest jedyna poradnia w najblizszej okolicy czyli w okolicy 100 km a po drugie ja mam na skierowaniu napisane dane tej poradni genetycznej i nie moge sobie gdzie chce.
    a gdzie indziej do ginekologa to mamy wieksze miejscowosci tylko ja bym chciałą kogos bardziej na stałe a z dojazdami jak sie nie ma auta jest zawsze gorzej tym bardziej,ze co chwile likwidują czesc dojazdów pocigami oraz PKS.
    Ale juz zmezem gadałam i bedziemy walczyć bedziemy szukac dalej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 15:28

grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy na to hsg trzeba coś ze sobą zabrać w sensie jakiś kapeć czy pidżam?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dziewczyny czy na to hsg trzeba coś ze sobą zabrać w sensie jakiś kapeć czy pidżam?

Ja nic nie bralam, ale tu to jest krotka pilka bez znieczulenia i po 40 minutach won do domu, takze nie wiem.
    Mnie tez dwie godziny przed badaniem, gin kazal wziac antybiotyk.

Reni, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lo mamunciu i corunciu :D ...a ten Wcek to prawdziwy czy sztuczny? jak myslicie?
    Reni wrote:
    http://www.wiocha.pl/361185,Meskie-rajstopy-a-do-tgo-jeszcze-koronkowe-stringi

Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zależy jak bardzo go nylony uciskają ;-)
    iwcia77 wrote:
    lo mamunciu i corunciu :D ...a ten Wcek to prawdziwy czy sztuczny? jak myslicie?

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie , bo wyjdzie z tego jakies Adams Familly...
    Reni wrote:
    ale B. ma porcelanową cerę więc nie wiem czy nie będzie chorobliwie blada

inessa, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam hujowy nastrój. Niech mnie ktoś opieprzy albo przytuli.
    Ja mam tez dzis chujowy...

Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mam tez dzis chujowy...

:(
    Taka karma.
    Ale mija ;)

Sabina lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :(
    Taka karma.
    Ale mija ;)

Znaczy, jak cos zjem, to mi przejdzie? ;) :P

iwcia77, Simba, inessa lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wlasnie , bo wyjdzie z tego jakies Adams Familly...

bladość lepsza od niemodnej juz i postarzającej opalenizny

Bursztyn, Myszonek, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja slyszalam o paputkach i podpasce..., ale jak wejdziesz na forum ( sa 2 watki o hsg) to tam ci laski podpowiedza. ogolnie wyciagnelam wniosek , ze te "zapchane jajowody " to wiecej bola niz te "odetkane" ale wiadomo- bol to pojecie relatywne...trzymam kciuki...bedziemy z toba myslami :)
    Reni wrote:

grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nieprawda

nie trzeba się opalać, żeby zdrowo wyglądać
    są pudry brązująco-rozświetlające 3D, które ładnie muskają twarz
    EwaT wrote:
    bladość lepsza od niemodnej juz i postarzającej opalenizny

inessa, Myszonek, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2858 2859 2860 2861 2862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ