35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Nie chce nic porywnywac, ale Ty masz dwumiesiecznego malucha
Za wszystko inne zaplacisz karta mastercard
więc ....
EwaT, inessa, ania.g, Sabina, samira, Reni, iwcia77, megan8, Mango, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej jestem i uwaga to dzisiejsza ja mam wkurwka i to niezłego wrwrwrwrwrwrwrwrwrwr
cholera.cholera,cholera..............................................
lekarz mnie totalnie olał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapytał tylko czy już miałam okres i wypisał skierowanie do genetycznej poradni dal mnie i meża ale na całe moje szczescie poszłam zaraz do meża do pracy zadzwoniliśmy umówić wizyte i tam pani sie pyta czy mam dwa skierowania bo na jednym nie moze byc dla dwóch osób,wiec ja mówie,ze nie pani dobra uprzejma zapisała nas na termin i UWAGA!! 07.08.2014r . Po zapisaniu sie podrałowałam z powrotem do gina aby łaskaiwe wypisała mi drugie skierowanie dla meża no i to sie udało. Poz a tym nawet nie zapytał mnie ginek cholera jasna jak sie czuje a o badaniu nie wspomne wrwrwrrwrwrwrwrwrwrrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwwrwrrwrwr
musze cos sobie wypic bo wscieklizny dostane ponieważ w tym momencie w mojej miejscowosci nie mam już żadnego porządnego ginekologa nawet prywatnie!!!!!!
Przepraszam,ze z takim humorem tutaj ale musiałm sie wygadać!!!samira, iwcia77, Bursztyn, megan8, Sabina, Bliska 77, grosza, ania.g, mysza1975, sjoanka, Bozia3, malgos741, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pobite gary? ?????- szkoda wielka , bo myslalam, ze bedziemy swietowac na forum
no nic next time sie uda
Bursztyn wrote:witajcie Baby
Przepraszam, to nie dlatego ze specjalnie buduje napiecie tylko nie dalam rady wczesniej odpalic kompa- robota. Zeby Was odrazu uspokoic- nie musialam olewac testu bo temp. bardzo spadla i czuje juz @, musialam wziac nospe, takze w tej rundzie wygrala @. No trudno, tak to czasem bywa- "cham sie topi, beret plywa"inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
Inessa a nie masz gdzieś większej miejscowości?
nie pracujesz na razie więc mogłabyś podjechać
i tak samo jeśli chodzi o poradnię genetyczną.. może warto zadzwonić w inne miejsce?
inessa wrote:w mojej miejscowosci nie mam już żadnego porządnego ginekologa nawet prywatnie!!!!!!inessa, Bursztyn, samira, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztyn w naszym wieku rzadko naprawde sie zaciąża bez najmniejszej chocby interwencji medycyny....a Ty byś chciała ot tak z marszu...
to że na zewnatrz wygladasz na 20pare nie znaczy że w środku również wszystko działa jak w zegarku
czarnowidztwo forum dalej
-
nick nieaktualnyReni to jest jedyna poradnia w najblizszej okolicy czyli w okolicy 100 km a po drugie ja mam na skierowaniu napisane dane tej poradni genetycznej i nie moge sobie gdzie chce.
a gdzie indziej do ginekologa to mamy wieksze miejscowosci tylko ja bym chciałą kogos bardziej na stałe a z dojazdami jak sie nie ma auta jest zawsze gorzej tym bardziej,ze co chwile likwidują czesc dojazdów pocigami oraz PKS.
Ale juz zmezem gadałam i bedziemy walczyć bedziemy szukac dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 15:28
grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczyny czy na to hsg trzeba coś ze sobą zabrać w sensie jakiś kapeć czy pidżam?
Ja nic nie bralam, ale tu to jest krotka pilka bez znieczulenia i po 40 minutach won do domu, takze nie wiem.
Mnie tez dwie godziny przed badaniem, gin kazal wziac antybiotyk.Reni, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja slyszalam o paputkach i podpasce..., ale jak wejdziesz na forum ( sa 2 watki o hsg) to tam ci laski podpowiedza. ogolnie wyciagnelam wniosek , ze te "zapchane jajowody " to wiecej bola niz te "odetkane" ale wiadomo- bol to pojecie relatywne...trzymam kciuki...bedziemy z toba myslamiReni wrote:dziewczyny czy na to hsg trzeba coś ze sobą zabrać w sensie jakiś kapeć czy pidżam?
grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a nieprawda
nie trzeba się opalać, żeby zdrowo wyglądać
są pudry brązująco-rozświetlające 3D, które ładnie muskają twarzEwaT wrote:bladość lepsza od niemodnej juz i postarzającej opaleniznyinessa, Myszonek, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość