35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no podpaska rozumiem ale papuga nadal nie wiem po co .. chyba, żeby w razie bólu walić ją w dziub
iwcia77 wrote:no wiesz ! bedzie ci spiewac i rozpraszac:D
inessa, megan8, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
zgadzam sie z Toba ale mi chodzilo o to, ze B ma tak jasna cere, iz obawiam sie , ze czarne wlosy dalyby wlasnie efekt Adams Family-to tylko moje zdanioe i wyobrazenieEwaT wrote:bladość lepsza od niemodnej juz i postarzającej opalenizny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:05
samira lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zgadzam sie z Toba ale mi chodzilo o to, ze B ma tak jasna cere, ze obawiam sie , ze czarne wlosy dalyby wlasnie efekt Adams Family-to tylko moje zdanioe i wyobrazenie
-
hahaha bo paputek to też papuga ...
iwcia77 wrote:PAPUCIE- laczki, kapcie, pantofleto encyklopedia z gdanska
nie wiem jak w wawie mowia na obuwie domowe
iwcia77, megan8, Pusurek lubią tę wiadomość
-
niestety nie tylko na wiejskich
kiedyś dresiary itp tleniły się.. łaziły z odrostami
teraz przerzuciły się na czarne.. tragedia
EwaT wrote:czarne włosy wyglądaja na europejkach nienaturalnie
niestety wciąż króluja na wiejskich dyskotekachEwaT lubi tę wiadomość
-
ja jestem tez bladziuchna i musze sie pacykowac , moj odcien skory niestety jest ponoc zimny, wiec kolory na glowie musza byc zimne- zdanie moich fryzjerow...cieple odcienie na wlosach juz mi nie pasuja...Bursztyn wrote:ale nie bylo mowy o czarnych, taka peruke tez kiedys mierzylam i w czarnym wygladam beznadziejnie, w gre wchodza miedzie lub byc moze brazy- tych ostatnich nigdy nie mierzylam
-
iwcia77 wrote:ja jestem tez bladziuchna i musze sie pacykowac , moj odcien skory niestety jest ponoc zimny, wiec kolory na glowie musza byc zimne- zdanie moich fryzjerow...cieple odcienie na wlosach juz mi nie pasuja...
ja tez mam jasna karnację i sie nie pacykuję, mam w nosie
tylko rzęsy
jestem dumna z mojej białej szlachetnej skóry nie skażonej słoncem czy papierochami
niejedna czarna czy mulatka majatek by dała za taka skóreiwcia77, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się
no tak, fryzurki, kolorki. Mnie też musi dopaść fryzjer. Już odrościk się robi. Całe szczęście, że widać go najbardziej przy modelowaniu jak się naciąga włosy.Ale już mi zapowiedziały dziewczyny, że przed świętami mnie dopadnąiwcia77, inessa, Bliska 77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a ja bardzo lubie sie pacykowac , tez nie pale i byc Bialym to zawsze lepiej niz byc Czarnym
tez cos wiem na ten temat
EwaT wrote:ja tez mam jasna karnację i sie nie pacykuję, mam w nosie
tylko rzęsy
jestem dumna z mojej białej szlachetnej skóry nie skażonej słoncem czy papierochami
niejedna czarna czy mulatka majatek by dała za taka skóreMyszonek lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja tez mam jasna karnację i sie nie pacykuję, mam w nosie
tylko rzęsy
niejedna czarna czy mulatka majatek by dała za taka skóre
ja nie mialabym nicprzeciwko mojej bialej skorze gdyby nie byla skalana syfami zryta jak powierzchnie ksiezyca...jak juz przejde moent prokreacji i wydania potomstwa- miejmy nadzieje, to sobie laser zrobie albo jakis gleboki peeling
iwcia77, EwaT, Simba, samira, Sabina, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość