35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:to tak ja moja
ja radze sobie pewnym peelingiem o nazwie "IONAX SCRUB" i obecnie stosuje go tylko raz na 2 tygodnie ( przeciw wagromom) i to tylko na kosci policzkowe, czolo, nos i brode, ale jak mialam problemy z syfami to 2 x w tygodniu jechalam przez chyba rok i skora mi sie wygladzila ( zeszly blizny)
kupuje go w aptece, ale nie wiem jak to bedzie ze skora cienka i wrazliwa. do codziennej pielegnacji uzywam calego zestawu:http://www.sephora.it/Trattamenti-Viso/Cofanetti/Anti-blemish-Solutions-3-Step-System-Starter-Kit/P45215
- jak mi wyskocza syfy to jade punktowo mascia z zawartoscia 3% CLORTETRACICLINA CLORIDRATO ( lek o nazwie AUREOMICINA, bez recepty).
pozytywnie tez oceniam krem z polski SKINOREN
na clinique jestem uczulona
skinoren to moj wieloletni przyjacieliwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:calkiem niezly, bardzo mi tez odpowiadal Midnight Secret tez Guerlain
Chyba wyemigruję
ALBO
naciągnę mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:58
iwcia77, Sabina, samira, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ty Myszonku tez masz problemy z cera?Myszonek wrote:zapach, to pewnie indywidualna sprawa (mi większość kremów śmierdzi), a rolkowanie - cóż - tu znów mam tak, że jak mam przesuszoną skórę to mi się wszystko rolkuje - niezależnie od marki i ceny.
Noooo - nie --- było jedne, co mi się nie zrolkowało - ale próbka się szybko skończyła a na produkt za bardzo nie chciałam wydawać tyle kasy. Chodzi o Super Aqua Serum - GuerlainMyszonek lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ty Myszonku tez masz problemy z cera?
poniekąd. Mam cerę naczynkową i przesuszoną strasznie (zwłaszcza po zimie). Niestety żadne kremy stojące na półce mi nie pomagają ;( a pamięć zapomina ich używać.iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
oj niedobrze! a uzywalas kremow oliwkowych albo cos z migdalami albo aloes?Myszonek wrote:poniekąd. Mam cerę naczynkową i przesuszoną strasznie (zwłaszcza po zimie). Niestety żadne kremy stojące na półce mi nie pomagają ;( a pamięć zapomina ich używać.
-
o widzę, ze kącik porad medyczno kosmetycznych sie zrobił, fajnie, ja się nie przyznaję jakich ja kremów używam....np z rumiankiem avonu a u kosmetyczki nigdy nie byłam, więcej nie powiem, bo przy Was wychodzę na totalnego ignoranta w sprawach kosmetologii itp
iwcia77, grosza, samira, Pusurek, Sabina, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
cos ty to ja mam spruty beret i lubie zmiany
ty jestes jak najbardziej w normie
ja o kremikach to moge gledzic miesiac i tematu nie wyczerpie
- moje hobby
Bliska 77 wrote:o widzę, ze kącik porad medyczno kosmetycznych sie zrobił, fajnie, ja się nie przyznaję jakich ja kremów używam....np z rumiankiem avonu a u kosmetyczki nigdy nie byłam, więcej nie powiem, bo przy Was wychodzę na totalnego ignoranta w sprawach kosmetologii itpBliska 77, samira, Pusurek, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja też się nie znam (niestety) a ignorantem jestem większym, bo to na mojej półce kupiony krem zalega i jakoś nie chce pomagać
ale mogę polecić moje odkrycie jeśli chodzi o balsam do ciała. Jak dla mnie, ślicznie pachnie i dobrze działa na moją skórę
jednak z półki niestety też nie pomaga.
http://www.bangla.pl/zdjecia-bielenda-bielenda-professional-watermelon-body-balm-up35926-1.htm
Bliska 77, grosza, iwcia77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:cos ty to ja mam spruty beret i lubie zmiany
ty jestes jak najbardziej w normie
ja o kremikach to moge gledzic miesiac i tematu nie wyczerpie
- moje hobby
Myszonek, grosza, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No i oczywiście mam jeszcze sposób na peeling dłoni ale pewnie każda go zna.
Sypię na łapy trochę cukru i zalewam odrobiną oliwy. To wcieram (jakbym myła ręce). Potem spłukuję letnią lub zimną wodą. Następnie krem na łapki i rękawiczki bawełniane na noc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:33
Bliska 77, samira, EwaT, iwcia77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie no ja przeróżne mazidła to uwielbiam, peelingi, balsamy itp, chodzi mi o to, że nie używam żadnych specjalistycznych kremów, chociaż pewnie już powinnam, bo kiedyś mi się to na skórze odbije a dziewczyny w pracy KAŻĄ iść do kosmetyczki, bo mówią, ze co to za kobieta która nigdy u niej nie była, kur...nawet włosów nigdy nie farbowałam (poza pojedynczymi warkoczykami) ale za to swego czasu w sumie zrobiłam sobie 8 dziurek dodatkowo, w tym dwie w pępku ale przy ciazy z córką musiałam wyjąć kolczyk bo nieładnie to wyglądało i tylko blizna na szczęście mała została
Myszonek, megan8, samira, iwcia77, Pusurek, Sabina, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość