35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Reni będziemy Tobą. Potrzymam Cię za rękę. Wszystko się uda i wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztyn, nie myslałas nigdy o jakimś ciemniejszym kolorze włosów? z Twoja karnacja i kolorem oczu mógłby to być strzał w 10tke..
Sabina lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przyznam sie ze przymierzylam kiedys peruke w kolorze miedzi ale nie takiej jasnej i bylo super, tzn. podkreslalo kolor oczu...tylko nie mam odwagi sobie przfarbowac, jeszcze...
hmm ja myślałam o czekoladzie...ale w sumie do Twojej kolorystyki pasuje mnóstwo ciemniejszych odcieni...blond chyba najmniej
no ale rozumiem: Włosi lubią blondynkiSabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:hmm ja myślałam o czekoladzie...ale w sumie do Twojej kolorystyki pasuje mnóstwo ciemniejszych odcieni...blond chyba najmniej
no ale rozumiem: Włosi lubią blondynki
Przestan jej mieszac w glowieBursztyn, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale B. ma porcelanową cerę więc nie wiem czy nie będzie chorobliwie blada
EwaT wrote:dlaczego mieszać? pisze to co mysle, do jasnych oczu ciemne włosy zawsze dają super efekt...ja mam oczy bardzo ciemne i pasuje mi blond który nosiłam dłuuuugo ale zrezygnowałam bo rujnował mi włosyBursztyn, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
pytanie czy Bursztyn się mocno maluje
bo nie ma nic gorszego niż trupio blad twarz jasne oczy ciemne włosy i nie pomalowane chociażby rzęsy
EwaT wrote:taka wampirza bladość przy ciemnych kłakach i mocnym makijazu na jasnych ślepiach jest sexxxxyyyyyySimba, samira, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość