35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:Bursztyn w naszym wieku rzadko naprawde sie zaciąża bez najmniejszej chocby interwencji medycyny....a Ty byś chciała ot tak z marszu...
to że na zewnatrz wygladasz na 20pare nie znaczy że w środku również wszystko działa jak w zegarku
a co do reszty to rzeczywiscie tak moze byc ze karoseria spoko, a w srodku rupiec...dlatego tez czekam z "utesknieniem" na wizyte w kliniceBliska 77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:taaa ja tez marzyłam , na szczęście krótko, potem poszłam do bardzo dobrej ginki
bo jest na urlopie.
-
sjoanka wrote:Bursztyn - nie wiem czy mozna tak.
To jest ginekolog w przychodni.
Poza tym jestem w 26 dniu cyklu. Za pare dni sie zagadka sama rozwiaze - jest co czy nie ma.
Moj maz jest swiecie przekonany ze jest cos w piekarniku.
A ja sie juz boje miec nadzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 11:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ja tez z tych bez interwencyji lekarza:-)
No, to jest nas juz 2, co jeszcze daly rade same z siebie ( no, przy malej pomocy chuopa;) )
Ktora tam jeszcze dala rade bez interwencji lekarza? Lapka w gore! Zrobimy moze jakies statystyki i obaczymy, czy z nami tak zle?anna maria, Mega, szczęśliwa 2, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No, to jest nas juz 2, co jeszcze daly rade same z siebie ( no, przy malej pomocy chuopa;) )
Ktora tam jeszcze dala rade bez interwencji lekarza? Lapka w gore! Zrobimy moze jakies statystyki i obaczymy, czy z nami tak zle?
jeszcze nie dałyscie
jak urodzicie i bedzie ok to wtedy tak mozecie napisać -
Detektor daje punkty za wszystko
nie patrz na to.. może najszczaja jak nie to cierpliwie czekaj do terminu @
może coś jest na rzeczy
sjoanka wrote:Detektor ciazy dodje punkty za plamienia.Bursztyn, Sabina, anna maria, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Detektor daje punkty za wszystko
nie patrz na to.. może najszczaja jak nie to cierpliwie czekaj do terminu @
może coś jest na rzeczy
albo czeeeeeekaaaaaaaac....inessa, Reni, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn na pocieszenie dodam jeszcze, że jak byłam w klinikach leczenia niepłodności to większość to młodzsze dupy
w tej co ostatnio byłam były laski: stan 30+ - 0 osobników
28- - 8 osobników
i to nieprawda, że rzadko zachodzi się bez ingerencji lekarza.. poprostu częściej rodzą młode
i tego się trzymajmyBursztyn, Simba, Pusurek, grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale daly rade zajsc w ciaze i sa w ciazy, jak dla mnie sie liczy
niby tak
ja bede mówić że dałam rade jak bede trzymać Tomcia żywego i zdrowego na rękach....do tej pory wszystko jest w zawieszeniu
co komu po ciąży jezeli kończy sie tragicznie na przykład? a mamy takie przykłady na forum