35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:DZiewczyny, a ja juz po usg. Dzieciatko wszystko ma na miejscu, brykalo jak zawsze. Zgadnijcie Helenka czy Adamek? Jakie macie przeczucia?
szczęśliwa 2, Pusurek, inessa, caffe, samira, malgos741, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:czuje sie ok
mały rośnie, zdrowy i uśmiechniety
ale czasu mam mało na cokolwiek innego po za nim
ale widze Bursztynku ,że stawiamy na Ciebie ciąża bezobjawowa
ale ja też nie miałam objawów tylko tyle ,że @ było brak
więc trzymam kciuki
dzieki, jutro sprawa sie wyasniszczęśliwa 2, iwcia77, moremi, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:ja idę za tydzień i mam nadzieje że dowiem się co u mnie siedzi.Pusurku a czy czujesz już ruchy malucha bo ja coś tam czuje ale nie wiem czy to to ? zle się ostatnio czuje mdłości powróciły i brzuch mi twardnieje i muszę leżeć dużo.
Ja czuje ruchy juz od 14 tygodnia, teraz sa faktycznie dosyc silne.
Twardnienie brzucha to nie jest dobry objaw, bierz no spe, magnez i duzo lez. To najlepsze na skurcze.anna maria, gosia7122, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek gratuluje Adasia:-) Moze to jest dziwne ale ja od poczatku czulam ze to bedzie Helenka (potem zmylka lekarza pokazal jajka),tak samo mialam z synem powiedzialam do mamy bede miala synka z niebieskimi oczami i blad loczkami i tak sie stalo,na Helenke tez mam wizje:-)
szczęśliwa 2, Bursztyn, Pusurek, samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:wiem, nie da sie nie zamartwiać ,ale uwierz miałam twardy brzuch całą ciąże i wszystko było ok
u Ciebie też tak będzieszczęśliwa 2, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:hej, a jak tam poniedzialkowa nauka wloskiego?
iwcia77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny