35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez przedwczoraj walnelam farbeiwcia77 wrote:No witam was
u mnie afera koperkowa! bedzie rozwod! wczoraj pofarbowalam wlosy farba zawierajaca amoniak...maz sie wkurwil, bo wedlug niego permanentnie " moge byc w ciazy" ....panikuje, szuka w necie dowodow na moja zbrodnie przeciwko plodowi ...normalnie przegina bagiete
do okresu jeszcze 3/4 dni, objawow brak , wiec chyba nici z ciazy a ten mi tu cyrki odprawia o amoniak !!!!
z amoniakiem oczywiscie
nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja tez przedwczoraj walnelam farbe
z amoniakiem oczywiscie 
nie dajmy sie zwariowac
pewnie, ze lepiej unikac wdychania amoniaku podczas ciazy ale powtazam PODCZAS WYKRYTEJ CIAZY a nie EWENTUALNEGO PRAWDOPODOBIENSTWA BYCIA W CIAZY
Bursztyn, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie dajmy sie zwariowac
pewnie, ze lepiej unikac wdychania amoniaku podczas ciazy ale powtazam PODCZAS WYKRYTEJ CIAZY a nie EWENTUALNEGO PRAWDOPODOBIENSTWA BYCIA W CIAZY
daj mu browca, niech wyluzuje
i opierdol porzadnie przedtem
iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:daj mu browca, niech wyluzuje
i opierdol porzadnie przedtem
na mojego dziala magiczne slowo "rozwod" to wtedy luzuje gumke w majtkach
nick nieaktualny, EwaT, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:na mojego dziala magiczne slowo "rozwod" to wtedy luzuje gumke w majtkach

podobnie działa równiez kubeczek knorra zamiast schabowego
serdecznie polecam
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja farbuję normalnie, bo gin na to pozwolił. Dzisiaj też będę. Z tym, że ja farbuję raz na 3 miesiące, więc nie wypowiadam się w kwestii gdy ktoś farbuje często.iwcia77 wrote:No witam was
u mnie afera koperkowa! bedzie rozwod! wczoraj pofarbowalam wlosy farba zawierajaca amoniak...maz sie wkurwil, bo wedlug niego permanentnie " moge byc w ciazy" ....panikuje, szuka w necie dowodow na moja zbrodnie przeciwko plodowi ...normalnie przegina bagiete
do okresu jeszcze 3/4 dni, objawow brak , wiec chyba nici z ciazy a ten mi tu cyrki odprawia o amoniak !!!!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Właśnie zrobiłam test owu i są 2 kreski!!! Nie chcę się nakręcać, ale i tak to robię! Wieczorkiem zabieramy się do pracy
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja farbuję normalnie, bo gin na to pozwolił. Dzisiaj też będę. Z tym, że ja farbuję raz na 3 miesiące, więc nie wypowiadam się w kwestii gdy ktoś farbuje często.
problem w tym ze ja: 1- jeszcze w ciazy nie jestem
2- zawsze uzywam bezamoniakowych ale ten jeden raz kupilam amoniakowa bo byla w promocji 3- farbuje wlosy od roku na ciemny color ( bo jak zajde w ciaze to odrosty beda mniejszym klopotem) i tak sobie zyje po dyktando tej Ewntualnej ciazy .
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj byłam u fryzjera ale włsy farbuje sama ( z pomocą innych ale nie fryzjerki
) i wczoraj też z amoniakiem jak nogdy bo była promocja

a to coś przeciwnego do tego od Pusurka
https://www.youtube.com/watch?v=yNgSafTBAC0
iwcia77, nick nieaktualny, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:problem w tym ze ja: 1- jeszcze w ciazy nie jestem
2- zawsze uzywam bezamoniakowych ale ten jeden raz kupilam amoniakowa bo byla w promocji 3- farbuje wlosy od roku na ciemny color ( bo jak zajde w ciaze to odrosty beda mniejszym klopotem) i tak sobie zyje po dyktando tej Ewntualnej ciazy .
ja ostatnio farbuje mrożona czekolada garnier olia i musze przyznac że moje włosy nigdy nie miały tak dobrej kondycji jak własnie po tej farbie
bez amoniaku jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 15:35
iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDZiewczyny, a ja juz po usg. Dzieciatko wszystko ma na miejscu, brykalo jak zawsze. Zgadnijcie Helenka czy Adamek? Jakie macie przeczucia?
nick nieaktualny, mysza1975, gosia7122, anna maria, nick nieaktualny, Viv78, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość