35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:No witam was
u mnie afera koperkowa! bedzie rozwod! wczoraj pofarbowalam wlosy farba zawierajaca amoniak...maz sie wkurwil, bo wedlug niego permanentnie " moge byc w ciazy" ....panikuje, szuka w necie dowodow na moja zbrodnie przeciwko plodowi ...normalnie przegina bagiete
do okresu jeszcze 3/4 dni, objawow brak , wiec chyba nici z ciazy a ten mi tu cyrki odprawia o amoniak !!!!
z amoniakiem oczywiscie
Sabina, iwcia77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja tez przedwczoraj walnelam farbe
z amoniakiem oczywiscie
nie dajmy sie zwariowacpewnie, ze lepiej unikac wdychania amoniaku podczas ciazy ale powtazam PODCZAS WYKRYTEJ CIAZY a nie EWENTUALNEGO PRAWDOPODOBIENSTWA BYCIA W CIAZY
Bursztyn, EwaT, Sabina, inessa, samira, malgos741, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie dajmy sie zwariowac
pewnie, ze lepiej unikac wdychania amoniaku podczas ciazy ale powtazam PODCZAS WYKRYTEJ CIAZY a nie EWENTUALNEGO PRAWDOPODOBIENSTWA BYCIA W CIAZY
daj mu browca, niech wyluzuje
i opierdol porzadnie przedtemiwcia77, Sabina, Mega, inessa, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:na mojego dziala magiczne slowo "rozwod" to wtedy luzuje gumke w majtkach
podobnie działa równiez kubeczek knorra zamiast schabowego
serdecznie polecamiwcia77, Sabina, inessa, ania.g, mysza1975, polarmiś, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:No witam was
u mnie afera koperkowa! bedzie rozwod! wczoraj pofarbowalam wlosy farba zawierajaca amoniak...maz sie wkurwil, bo wedlug niego permanentnie " moge byc w ciazy" ....panikuje, szuka w necie dowodow na moja zbrodnie przeciwko plodowi ...normalnie przegina bagiete
do okresu jeszcze 3/4 dni, objawow brak , wiec chyba nici z ciazy a ten mi tu cyrki odprawia o amoniak !!!!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Właśnie zrobiłam test owu i są 2 kreski!!! Nie chcę się nakręcać, ale i tak to robię! Wieczorkiem zabieramy się do pracy
iwcia77, Sabina, inessa, ania.g, mysza1975, samira, malgos741, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja farbuję normalnie, bo gin na to pozwolił. Dzisiaj też będę. Z tym, że ja farbuję raz na 3 miesiące, więc nie wypowiadam się w kwestii gdy ktoś farbuje często.
problem w tym ze ja: 1- jeszcze w ciazy nie jestem
2- zawsze uzywam bezamoniakowych ale ten jeden raz kupilam amoniakowa bo byla w promocji 3- farbuje wlosy od roku na ciemny color ( bo jak zajde w ciaze to odrosty beda mniejszym klopotem) i tak sobie zyje po dyktando tej Ewntualnej ciazy .
Sabina, inessa, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj byłam u fryzjera ale włsy farbuje sama ( z pomocą innych ale nie fryzjerki
) i wczoraj też z amoniakiem jak nogdy bo była promocja
a to coś przeciwnego do tego od Pusurka
https://www.youtube.com/watch?v=yNgSafTBAC0iwcia77, samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:problem w tym ze ja: 1- jeszcze w ciazy nie jestem
2- zawsze uzywam bezamoniakowych ale ten jeden raz kupilam amoniakowa bo byla w promocji 3- farbuje wlosy od roku na ciemny color ( bo jak zajde w ciaze to odrosty beda mniejszym klopotem) i tak sobie zyje po dyktando tej Ewntualnej ciazy .
ja ostatnio farbuje mrożona czekolada garnier olia i musze przyznac że moje włosy nigdy nie miały tak dobrej kondycji jak własnie po tej farbie
bez amoniaku jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 15:35
iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny