35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:pytanie od czapki..
czy po wenflonie boli ręka? to już tydzień a mnie boli, piecze.. siniak zszedł ale wierzch dłoni mnie nadal paliMatka fantastycznej 4 -
Reni wrote:pytanie od czapki..
czy po wenflonie boli ręka? to już tydzień a mnie boli, piecze.. siniak zszedł ale wierzch dłoni mnie nadal pali -
nick nieaktualny
-
no doba jak coś to poniedzieli pójdę.. dobrze, że dałam lewą rękę ..ona i tak lewa więc nie przydatna
Bozia3 wrote:nie powinno boleć już - chyba, że wdał się lekki stan zapalny. Jak dłużej będzie Cię boleć to mykaj do lekarzaMega, Mango lubią tę wiadomość
-
spokój mnie tu..
nic nie masz dość powtarzasz badanie i już
jesteś bliżej rozwiązania zagadki drogi Watsonie..
inessa wrote:Hej lekarz odpowiedział,ze wyniki nie są jednoznaczne za 6 tygodni mam powtórzyć badanie. Czyli dalej nic nie wiadomomam dość
inessa, Mega, mysza1975, ania.g, peppapig, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:pytanie od czapki..
czy po wenflonie boli ręka? to już tydzień a mnie boli, piecze.. siniak zszedł ale wierzch dłoni mnie nadal pali
Powiem Ci ja ( bez straszenia ), ze mi raz po wenflonie zrobil sie stan zapalny i zrosty w zyle. Musiala sie pielegniarka zle wkluc. Bardzo podobne objawy. Ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo, bo teraz reka dziela jak barometrDeszcz przewiduje z dokladnoscia do 1 dnia. Bezcenne
mysza1975, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moje naderwane kolano i połamana stopa już wystarczająco mnie informują o zmianach w pogodzie, w kursach walut, w rozkładach jazdy pociągów itd..
Za rękę dziękuję
Pusurek wrote:Powiem Ci ja ( bez straszenia ), ze mi raz po wenflonie zrobil sie stan zapalny i zrosty w zyle. Musiala sie pielegniarka zle wkluc. Bardzo podobne objawy. Ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo, bo teraz reka dziela jak barometrDeszcz przewiduje z dokladnoscia do 1 dnia. Bezcenne
Bursztyn, Mega, polarmiś, mysza1975, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:moje naderwane kolano i połamana stopa już wystarczająco mnie informują o zmianach w pogodzie, w kursach walut, w rozkładach jazdy pociągów itd..
Za rękę dziękuję
Moje kolana w zyciu nie byly tak dokladne jak rekaNie marudz, bierz co los daje!
Mega, Simba, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:moje naderwane kolano i połamana stopa już wystarczająco mnie informują o zmianach w pogodzie, w kursach walut, w rozkładach jazdy pociągów itd..
Za rękę dziękujęto by sie przydalo bardziej niz pogoda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 16:28
Mega, mysza1975, Sabina, ania.g, Simba, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a mowia cos o Lotto?
to by sie przydalo bardziej niz pogoda...
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo zesz ty w zyciu! Wlasnie ubralam nowa ciazowa bluzeczke, biala w paseczki, no i co? Natychmiast zachlapalam ja sosem pomidorowym... Tez tak miewacie?
A poza tym przytylam 4 kg og poczatku ciazy i mam focha.mysza1975, Mega, Sabina, ania.g, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No zesz ty w zyciu! Wlasnie ubralam nowa ciazowa bluzeczke, biala w paseczki, no i co? Natychmiast zachlapalam ja sosem pomidorowym... Tez tak miewacie?
A poza tym przytylam 4 kg og poczatku ciazy i mam focha.
zrzucisz razem zze zrzuceniem AdasiaMega, Pusurek, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No zesz ty w zyciu! Wlasnie ubralam nowa ciazowa bluzeczke, biala w paseczki, no i co? Natychmiast zachlapalam ja sosem pomidorowym... Tez tak miewacie?
A poza tym przytylam 4 kg og poczatku ciazy i mam focha.
A 4 kg to niedużo, jakbyś przytyła 40 to byłoby sie czym martwićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 17:28
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Reni nie ma juz innych badań wobec mnie
a te co mam niby powtórzyć to moge ale nie musze!!! bo to nic nie zmieni nie dostane leków
A lotto ma kumulacje 7 000 000 -
nick nieaktualny