X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może nie szalej...bo z Twoim tempem dojrzewania do wszystkiego - to do rozwodu dojrzejesz za jakiś czas, zanim znajdziesz kolejnego i dojrzejesz do ślubu - bo Ty musisz mieć ślub - to Ci 50-tka buchnie...;). Lepiej może już tego gwałć i szantażuj..:)
    to tez fakt...ja z tych pozno dojrzewajacych :)
    jedyny sposob- juz szukac nowego meza :) no nic, rozejrze sie sie troche dzisiaj ;) mam czas do jutra, teoretycznie, a jesli nie bede usatysfakcjonowana to ewentualnie dam sie zgwalcic aktualnemu mezowi kiedy wroci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 10:35

Bozia3, Bliska 77, inessa, Mega, iwcia77, Sabina, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny..właśnie jade po wyniki histopatologiczne strasznie sie denereuje.. Zajeło mi to miesiąc za nim się odważyłam wrócić do szpitala..
    Ściskam i słonka życzę
    Peppa, powodzenia !

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny..właśnie jade po wyniki histopatologiczne strasznie sie denereuje.. Zajeło mi to miesiąc za nim się odważyłam wrócić do szpitala..
    Ściskam i słonka życzę
    ważne, że będziesz znać wyniki - trzymam kciuki :)

peppapig lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lista zaciążonych

Angela
    Caffe
    Iwka
    AnnaMaria
    Bozia
    Gosia
    Megan
    KaRa
    Szczesliwa
    Agafbh
    40
    EwaT
    MoniaT
    Sofija
    Kajaoli
    Żanet
    Alis
    Pusurek
    Matylda36
    Maja35
    Bogdalena

W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis, inessa, Viola, moremi.
    ja też poroniłam w marcu pepa

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

wszystkie terminy na maj, w ogóle jest mało kardiologów dziecięcych, gadałam z bratem bo nie bede czekać, bedzie sie oreintował w Zabrzu, tam jest Sląskie Centrum Chorób Serca.....tak w ogóle to my z Zabrza jestesmy nie wiem czy wspominałam

inessa, malgos741, Iwone, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ściskam i słonka życzę
    trzymam kciuki :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wszystkie terminy na maj, w ogóle jest mało kardiologów dziecięcych, gadałam z bratem bo nie bede czekać, bedzie sie oreintował w Zabrzu, tam jest Sląskie Centrum Chorób Serca.....tak w ogóle to my z Zabrza jestesmy nie wiem czy wspominałam
    cholera tu dopiero niebawem połowa kwietnia, wyznacz sobie termin na maj a swoją drogą działajcie, moze uda sie załatwić jakis termin wcześniej

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ściskam i słonka życzę
    Peppa, mam nadzieję że dzięki temu wynikowi poznasz przyczynę i będziesz mogła działać w konkretnym kierunku.

peppapig, inessa lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ewka, w Krakowie jest bardzo dobry ponoc kardilog dzieciecy prof. Szydłowski Scanmed miltimedis na Wrocławskiej 53
    tutaj opinie o nim:
    http://www.babyboom.pl/forum/krakow-f195/kardiolog-dzieciecy-w-krakowie-51787/

co Ci szkodzi zadzwonic?

peppapig, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka,jeszcze to, ta na wszelki wypadek:

http://www.amicor.com.pl/specjalisci1.php

EwaT lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista zaciążonych

Angela
    Caffe
    Iwka
    AnnaMaria
    Bozia
    Gosia
    Megan
    KaRa
    Szczesliwa
    Agafbh
    40
    EwaT
    MoniaT
    Sofija
    Kajaoli
    Żanet
    Alis
    Pusurek
    Matylda36
    Maja35
    Bogdalena

W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis, inessa, Viola, moremi, peppapig

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lista zaciążonych

Angela
    Caffe
    Iwka
    AnnaMaria
    Bozia
    Gosia
    Megan
    KaRa
    Szczesliwa
    Agafbh
    40
    EwaT
    MoniaT
    Sofija
    Kajaoli
    Żanet
    Alis
    Pusurek
    Matylda36
    Maja35
    Bogdalena

W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis, inessa, Viola, moremi, peppapig
    Nowa short-list jest potrzebna, z aktualnie zaciazonymi i datami porodow

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT podejdź może jeszcze do swojej ginki na USG - może tamta się myliła i Ci wkręciła jakieś historie - szczególnie podejrzane jest to, że poleca tylko jedną kardiolog... Niech zobaczy na USG Cię jeszcze Twoja ginka - przecież może to potwierdzić lub zaprzeczyć, a jednocześnie pilnie szukałabym kardiologa...nawet w Krakowie

inessa, EwaT, Bliska 77, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane dobrego dnia Wam zycze <3 :)
    u nas od rana była duża mgła a teraz wyszło słoneczko ale jest chłodno :)
    Ewa zapisz sie na maj a swoją drogą załatwiaj innego kardio. Niestety kardiologów dzieciecych jest mało a dzieci chorują :(
    Ja i tak mam nadzieje,ze bedzie dobrze :)
    Peppa to czekamy z Tobą na wyniki!!!

Dużo jest już z nas mamusiami :)
    A ja wczoraj miałam termin porodu z ciaży lipcowej jakoś tak miałam dzien melancholii :(
    A teraz ide po buty kupilam sobie na wesele sliczne ale nie odebrałam bo nie miałam tyle kasy przy sobie,wiec tylko wpłate zrobiłam :P

Bozia3, Mega, mysza1975, grosza lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na liście brakuje Myszy1975

mysza1975 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa własnie rozmawiałam ze znajoma pielegniarka z Zakopanego i powiedziała,ze takiej sytuacji powinnas sie jeszcze skonsultowac z innym bardzo dobrym ginekologiem i powinien zrobić CI jeszcze raz USG. Moze da mi namiary na jakiegoś kardiologa dzieciecego w Twoich stronach ale Ona powiedziałą,ze dziwi ja to,ze ginekolog mówi CI taką rzecz i zostawia Cie z tym samą odrazu sam powinien pomóc CI w kierowaniu Ciebie i dziecka do szpitala na to badanie.Podejrzanie to wyglada.
    Mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze!!!!

EwaT, Bursztyn, Bliska 77, malgos741, samira, mysza1975, grosza lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ewa własnie rozmawiałam ze znajoma pielegniarka z Zakopanego i powiedziała,ze takiej sytuacji powinnas sie jeszcze skonsultowac z innym bardzo dobrym ginekologiem i powinien zrobić CI jeszcze raz USG. Moze da mi namiary na jakiegoś kardiologa dzieciecego w Twoich stronach ale Ona powiedziałą,ze dziwi ja to,ze ginekolog mówi CI taką rzecz i zostawia Cie z tym samą odrazu sam powinien pomóc CI w kierowaniu Ciebie i dziecka do szpitala na to badanie.Podejrzanie to wyglada.
    Mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze!!!!
    no właśnie mama takie samo odczucie - poszłabym do innego dobrego gina, a potem kardiolog - bo ta mi coś śmierdzi....

EwaT, Bliska 77, Iwone, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ściskam i słonka życzę
    Trzymam kciuki!

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam z występu swojej córy w szkole, grała na wiolonczeli i mieli z klasa przedstawienie wiosenna - ekologiczne. Super im to wyszło :)

peppapig, iwcia77, Sabina, Pusurek, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik po przetłumaczeniu z łac. Doczesna martwicza cześciowo ropiejąca...i nic więcej...
    ???

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 2919 2920 2921 2922 2923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ