35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:może nie szalej...bo z Twoim tempem dojrzewania do wszystkiego - to do rozwodu dojrzejesz za jakiś czas, zanim znajdziesz kolejnego i dojrzejesz do ślubu - bo Ty musisz mieć ślub - to Ci 50-tka buchnie...
. Lepiej może już tego gwałć i szantażuj..
jedyny sposob- juz szukac nowego mezano nic, rozejrze sie sie troche dzisiaj
mam czas do jutra, teoretycznie, a jesli nie bede usatysfakcjonowana to ewentualnie dam sie zgwalcic aktualnemu mezowi kiedy wroci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 10:35
Bozia3, Bliska 77, inessa, Mega, iwcia77, Sabina, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny..właśnie jade po wyniki histopatologiczne strasznie sie denereuje.. Zajeło mi to miesiąc za nim się odważyłam wrócić do szpitala..
Ściskam i słonka życzępeppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Lista zaciążonych
Angela
Caffe
Iwka
AnnaMaria
Bozia
Gosia
Megan
KaRa
Szczesliwa
Agafbh
40
EwaT
MoniaT
Sofija
Kajaoli
Żanet
Alis
Pusurek
Matylda36
Maja35
Bogdalena
W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis, inessa, Viola, moremi.
-
wszystkie terminy na maj, w ogóle jest mało kardiologów dziecięcych, gadałam z bratem bo nie bede czekać, bedzie sie oreintował w Zabrzu, tam jest Sląskie Centrum Chorób Serca.....tak w ogóle to my z Zabrza jestesmy nie wiem czy wspominałam
inessa, malgos741, Iwone, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wszystkie terminy na maj, w ogóle jest mało kardiologów dziecięcych, gadałam z bratem bo nie bede czekać, bedzie sie oreintował w Zabrzu, tam jest Sląskie Centrum Chorób Serca.....tak w ogóle to my z Zabrza jestesmy nie wiem czy wspominałam
-
peppapig wrote:Dziewczyny..właśnie jade po wyniki histopatologiczne strasznie sie denereuje.. Zajeło mi to miesiąc za nim się odważyłam wrócić do szpitala..
Ściskam i słonka życzępeppapig, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:wszystkie terminy na maj, w ogóle jest mało kardiologów dziecięcych, gadałam z bratem bo nie bede czekać, bedzie sie oreintował w Zabrzu, tam jest Sląskie Centrum Chorób Serca.....tak w ogóle to my z Zabrza jestesmy nie wiem czy wspominałam
tutaj opinie o nim:
http://www.babyboom.pl/forum/krakow-f195/kardiolog-dzieciecy-w-krakowie-51787/
co Ci szkodzi zadzwonic?peppapig, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Lista zaciążonych
Angela
Caffe
Iwka
AnnaMaria
Bozia
Gosia
Megan
KaRa
Szczesliwa
Agafbh
40
EwaT
MoniaT
Sofija
Kajaoli
Żanet
Alis
Pusurek
Matylda36
Maja35
Bogdalena
W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis, inessa, Viola, moremi, peppapig -
EwaT podejdź może jeszcze do swojej ginki na USG - może tamta się myliła i Ci wkręciła jakieś historie - szczególnie podejrzane jest to, że poleca tylko jedną kardiolog... Niech zobaczy na USG Cię jeszcze Twoja ginka - przecież może to potwierdzić lub zaprzeczyć, a jednocześnie pilnie szukałabym kardiologa...nawet w Krakowie
inessa, EwaT, Bliska 77, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane dobrego dnia Wam zycze
u nas od rana była duża mgła a teraz wyszło słoneczko ale jest chłodno
Ewa zapisz sie na maj a swoją drogą załatwiaj innego kardio. Niestety kardiologów dzieciecych jest mało a dzieci chorują
Ja i tak mam nadzieje,ze bedzie dobrze
Peppa to czekamy z Tobą na wyniki!!!
Dużo jest już z nas mamusiami
A ja wczoraj miałam termin porodu z ciaży lipcowej jakoś tak miałam dzien melancholii
A teraz ide po buty kupilam sobie na wesele sliczne ale nie odebrałam bo nie miałam tyle kasy przy sobie,wiec tylko wpłate zrobiłam
Bozia3, Mega, mysza1975, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa własnie rozmawiałam ze znajoma pielegniarka z Zakopanego i powiedziała,ze takiej sytuacji powinnas sie jeszcze skonsultowac z innym bardzo dobrym ginekologiem i powinien zrobić CI jeszcze raz USG. Moze da mi namiary na jakiegoś kardiologa dzieciecego w Twoich stronach ale Ona powiedziałą,ze dziwi ja to,ze ginekolog mówi CI taką rzecz i zostawia Cie z tym samą odrazu sam powinien pomóc CI w kierowaniu Ciebie i dziecka do szpitala na to badanie.Podejrzanie to wyglada.
Mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze!!!!
EwaT, Bursztyn, Bliska 77, malgos741, samira, mysza1975, grosza lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ewa własnie rozmawiałam ze znajoma pielegniarka z Zakopanego i powiedziała,ze takiej sytuacji powinnas sie jeszcze skonsultowac z innym bardzo dobrym ginekologiem i powinien zrobić CI jeszcze raz USG. Moze da mi namiary na jakiegoś kardiologa dzieciecego w Twoich stronach ale Ona powiedziałą,ze dziwi ja to,ze ginekolog mówi CI taką rzecz i zostawia Cie z tym samą odrazu sam powinien pomóc CI w kierowaniu Ciebie i dziecka do szpitala na to badanie.Podejrzanie to wyglada.
Mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze!!!!EwaT, Bliska 77, Iwone, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ściskam i słonka życzępeppapig lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie wróciłam z występu swojej córy w szkole, grała na wiolonczeli i mieli z klasa przedstawienie wiosenna - ekologiczne. Super im to wyszło
peppapig, iwcia77, Sabina, Pusurek, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny