X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może nie szalej...bo z Twoim tempem dojrzewania do wszystkiego - to do rozwodu dojrzejesz za jakiś czas, zanim znajdziesz kolejnego i dojrzejesz do ślubu - bo Ty musisz mieć ślub - to Ci 50-tka buchnie...;). Lepiej może już tego gwałć i szantażuj..:)
    to tez fakt...ja z tych pozno dojrzewajacych :)
    jedyny sposob- juz szukac nowego meza :) no nic, rozejrze sie sie troche dzisiaj ;) mam czas do jutra, teoretycznie, a jesli nie bede usatysfakcjonowana to ewentualnie dam sie zgwalcic aktualnemu mezowi kiedy wroci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 10:35

Bozia3, Bliska 77, inessa, Mega, iwcia77, Sabina, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny..właśnie jade po wyniki histopatologiczne strasznie sie denereuje.. Zajeło mi to miesiąc za nim się odważyłam wrócić do szpitala..
    Ściskam i słonka życzę
    Peppa, powodzenia !

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny..właśnie jade po wyniki histopatologiczne strasznie sie denereuje.. Zajeło mi to miesiąc za nim się odważyłam wrócić do szpitala..
    Ściskam i słonka życzę
    ważne, że będziesz znać wyniki - trzymam kciuki :)

peppapig lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lista zaciążonych

Angela
    Caffe
    Iwka
    AnnaMaria
    Bozia
    Gosia
    Megan
    KaRa
    Szczesliwa
    Agafbh
    40
    EwaT
    MoniaT
    Sofija
    Kajaoli
    Żanet
    Alis
    Pusurek
    Matylda36
    Maja35
    Bogdalena

W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis, inessa, Viola, moremi.
    ja też poroniłam w marcu pepa

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

wszystkie terminy na maj, w ogóle jest mało kardiologów dziecięcych, gadałam z bratem bo nie bede czekać, bedzie sie oreintował w Zabrzu, tam jest Sląskie Centrum Chorób Serca.....tak w ogóle to my z Zabrza jestesmy nie wiem czy wspominałam

inessa, malgos741, Iwone, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ściskam i słonka życzę
    trzymam kciuki :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wszystkie terminy na maj, w ogóle jest mało kardiologów dziecięcych, gadałam z bratem bo nie bede czekać, bedzie sie oreintował w Zabrzu, tam jest Sląskie Centrum Chorób Serca.....tak w ogóle to my z Zabrza jestesmy nie wiem czy wspominałam
    cholera tu dopiero niebawem połowa kwietnia, wyznacz sobie termin na maj a swoją drogą działajcie, moze uda sie załatwić jakis termin wcześniej

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ściskam i słonka życzę
    Peppa, mam nadzieję że dzięki temu wynikowi poznasz przyczynę i będziesz mogła działać w konkretnym kierunku.

peppapig, inessa lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ewka, w Krakowie jest bardzo dobry ponoc kardilog dzieciecy prof. Szydłowski Scanmed miltimedis na Wrocławskiej 53
    tutaj opinie o nim:
    http://www.babyboom.pl/forum/krakow-f195/kardiolog-dzieciecy-w-krakowie-51787/

co Ci szkodzi zadzwonic?

peppapig, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka,jeszcze to, ta na wszelki wypadek:

http://www.amicor.com.pl/specjalisci1.php

EwaT lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista zaciążonych

Angela
    Caffe
    Iwka
    AnnaMaria
    Bozia
    Gosia
    Megan
    KaRa
    Szczesliwa
    Agafbh
    40
    EwaT
    MoniaT
    Sofija
    Kajaoli
    Żanet
    Alis
    Pusurek
    Matylda36
    Maja35
    Bogdalena

W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis, inessa, Viola, moremi, peppapig

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lista zaciążonych

Angela
    Caffe
    Iwka
    AnnaMaria
    Bozia
    Gosia
    Megan
    KaRa
    Szczesliwa
    Agafbh
    40
    EwaT
    MoniaT
    Sofija
    Kajaoli
    Żanet
    Alis
    Pusurek
    Matylda36
    Maja35
    Bogdalena

W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis, inessa, Viola, moremi, peppapig
    Nowa short-list jest potrzebna, z aktualnie zaciazonymi i datami porodow

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT podejdź może jeszcze do swojej ginki na USG - może tamta się myliła i Ci wkręciła jakieś historie - szczególnie podejrzane jest to, że poleca tylko jedną kardiolog... Niech zobaczy na USG Cię jeszcze Twoja ginka - przecież może to potwierdzić lub zaprzeczyć, a jednocześnie pilnie szukałabym kardiologa...nawet w Krakowie

inessa, EwaT, Bliska 77, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane dobrego dnia Wam zycze <3 :)
    u nas od rana była duża mgła a teraz wyszło słoneczko ale jest chłodno :)
    Ewa zapisz sie na maj a swoją drogą załatwiaj innego kardio. Niestety kardiologów dzieciecych jest mało a dzieci chorują :(
    Ja i tak mam nadzieje,ze bedzie dobrze :)
    Peppa to czekamy z Tobą na wyniki!!!

Dużo jest już z nas mamusiami :)
    A ja wczoraj miałam termin porodu z ciaży lipcowej jakoś tak miałam dzien melancholii :(
    A teraz ide po buty kupilam sobie na wesele sliczne ale nie odebrałam bo nie miałam tyle kasy przy sobie,wiec tylko wpłate zrobiłam :P

Bozia3, Mega, mysza1975, grosza lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na liście brakuje Myszy1975

mysza1975 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa własnie rozmawiałam ze znajoma pielegniarka z Zakopanego i powiedziała,ze takiej sytuacji powinnas sie jeszcze skonsultowac z innym bardzo dobrym ginekologiem i powinien zrobić CI jeszcze raz USG. Moze da mi namiary na jakiegoś kardiologa dzieciecego w Twoich stronach ale Ona powiedziałą,ze dziwi ja to,ze ginekolog mówi CI taką rzecz i zostawia Cie z tym samą odrazu sam powinien pomóc CI w kierowaniu Ciebie i dziecka do szpitala na to badanie.Podejrzanie to wyglada.
    Mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze!!!!

EwaT, Bursztyn, Bliska 77, malgos741, samira, mysza1975, grosza lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ewa własnie rozmawiałam ze znajoma pielegniarka z Zakopanego i powiedziała,ze takiej sytuacji powinnas sie jeszcze skonsultowac z innym bardzo dobrym ginekologiem i powinien zrobić CI jeszcze raz USG. Moze da mi namiary na jakiegoś kardiologa dzieciecego w Twoich stronach ale Ona powiedziałą,ze dziwi ja to,ze ginekolog mówi CI taką rzecz i zostawia Cie z tym samą odrazu sam powinien pomóc CI w kierowaniu Ciebie i dziecka do szpitala na to badanie.Podejrzanie to wyglada.
    Mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze!!!!
    no właśnie mama takie samo odczucie - poszłabym do innego dobrego gina, a potem kardiolog - bo ta mi coś śmierdzi....

EwaT, Bliska 77, Iwone, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ściskam i słonka życzę
    Trzymam kciuki!

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam z występu swojej córy w szkole, grała na wiolonczeli i mieli z klasa przedstawienie wiosenna - ekologiczne. Super im to wyszło :)

peppapig, iwcia77, Sabina, Pusurek, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik po przetłumaczeniu z łac. Doczesna martwicza cześciowo ropiejąca...i nic więcej...
    ???

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 2919 2920 2921 2922 2923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ