X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha gra jest dobra ..grało się w nią zawsze na koloniach i na szkoleniach w pracy
    my w poprzedniej pracy mieliśmy coś takiego jak dzień inny niż wszystkie.. raz w miesiącu jeden wydział organizował taki dzień dla innych wydziałów w departamencie.. biura były przybrane były gry i zabawy z konkursami
    pamiętam dzień filmowy (wszędzie plakaty porozwieszane i jakies tam gadżety) i dzień plażowy.. dmuchane palmy wyspy, hawajskie naszyjniki każdy dostawał.. drinki ze słomką sandały klapki hahaa fajna sprawa
    Pusurek wrote:
    Dzin dybry! Mam nadzieje, ze dzis bedzie lepszy forumowy dzien, niz wczoraj.
    U mnie w pracy mamy dzis wielkanocne morderstwo. Znaczy gra taka, ;) bo norweska wielkanoc kreci sie kolo jajek, pomaranczy, nart i kryminalow.
    Jedna z kolezanek dzis zginie ( ja, poniewaz ide do pracy pozniej i nie bede brala udzialu, to zostalam wtajemniczona, ktora ), kilka osob bedzie przesluchiwanych, a reszta, na podstawie ich zeznan, ma wyciagnac wnioski i wskazac morderce. Nagroda przewidziana. Krejzole co, te Norwegi. :P I tak sie bawimy w pracy ostatni dzien przed feriami swiatecznymi... ;) :D

Milego dnia i samych dobrych wiesci dzis! :)

Pusurek, moremi, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha gra jest dobra ..grało się w nią zawsze na koloniach i na szkoleniach w pracy
    my w poprzedniej pracy mieliśmy coś takiego jak dzień inny niż wszystkie.. raz w miesiącu jeden wydział organizował taki dzień dla innych wydziałów w departamencie.. biura były przybrane były gry i zabawy z konkursami
    pamiętam dzień filmowy (wszędzie plakaty porozwieszane i jakies tam gadżety) i dzień plażowy.. dmuchane palmy wyspy, hawajskie naszyjniki każdy dostawał.. drinki ze słomką sandały klapki hahaa fajna sprawa

Musze podrzucic w pracy pomysl dnia plazowego... ;)

moremi, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Dzień doberek :-)
    Sabinka ja jeszcze jutro do roboty ;-)
    I to pewnie na cały dzień?
    Wszyscy na ostatnia chwilę umawiają się na robienie włosów, a Ty wpadasz na twarz. Współczuję <3

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dopisuję :)

Lista zaciążonych

Angela
    Caffe
    Iwka
    AnnaMaria
    Bozia
    Inessa
    Gosia
    Viola
    Megan
    KaRa
    Szczesliwa
    Agafbh
    40
    EwaT
    MoniaT
    Sofija
    Kajaoli
    Zaneta
    Alis
    Pusurek
    Moremi
    Matylda36
    Maja35
    Bogdalena

W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis.

Może zaktualizujecie?

Ja jeszcze wstyczniu,ale pomału Was gonię.
    Pozdrawiam w ten piękny dzień!

Bursztyn, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista zaciążonych

Angela
    Caffe
    Iwka
    AnnaMaria
    Bozia
    Gosia
    Megan
    KaRa
    Szczesliwa
    Agafbh
    40
    EwaT
    MoniaT
    Sofija
    Kajaoli
    Żanet
    Alis
    Pusurek
    Matylda36
    Maja35
    Bogdalena

W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis, inessa, Viola, moremi.

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    I to pewnie na cały dzień?
    Wszyscy na ostatnia chwilę umawiają się na robienie włosów, a Ty wpadasz na twarz. Współczuję <3
    taka praca, ale za to niezły zarobek. :-)

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lista niczego sobie podbudowuje na duchu. :-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Może zaktualizujecie?

Ja jeszcze wstyczniu,ale pomału Was gonię.
    Pozdrawiam w ten piękny dzień!
    wlasnie! i daty porodu wpisywac zeby szoku nie bylo kiedy pewnego dnia forum opustoszeje, ja musze oszczedzac nerwy...

inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się trochę już miesza ta lista - poprawiłam - niestety na niekorzyść, może jeszcze ktoś skoryguje....przepraszam, jeśli kogoś kiedyś w czymś pomijam, ale wiecie...w ciąży nie ten umysł...;).

Dziś wyjechałam samochodem do pracy i myślałam, że porzygam pobliski krawężnik - pierwszy raz tak mocno mnie pociągnęło - ale na szczęście minęło...Jednak roztargnienie jest - mój syn poczęstował mnie wczoraj czekoladką - wzięłam do ust, a w drugiej ręce trzymałam papierki do kosza. Wzięłam tą czekoladkę i dołożyłam do buzi papierki - krejzolka jak nic - syn patrzył na mnie i nie wierzył własnym oczom...:)

Bliska 77, Bursztyn, Pusurek, ania.g, inessa, caffe, Mega, iwcia77, Reni, polarmiś, Simba, mysza1975, gosia7122, grosza lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Ewka, jak minęła noc? w miarę spokojnie? udało się ustalić jakiś bliski termin?
    u nas zimno i pochmurno a tak w ogóle od wczoraj jestem wkurzona i to bardzo, przez 3 lata pobytu mojego dziecka w przedszkolu nigdy nic sie nie odzywałam ale teraz chyba zrobię dym, w szczegóły się w dawać nie będę, bo chodzi o sprawy związane z poglądami religijnymi a raczej ich narzucanie innym i tolerancja tylko w jedna stronę, jak to w naszym kraju cudownym czesto bywa a że nie chce nikogo urazić zakończę temat
    miłego dnia

Bursztyn, Bozia3, Sabina, caffe, iwcia77, mysza1975, grosza lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buongiorno

I tradycyjnie, chlop moj wczoraj wrocil do domu po walizeczke, a ja przeciez czekam na owulacje, wiec mi nerwy puscily i powiedzialam mu, ze jesli nie wroci w niedziele to zadam nie tylko rozwodu ale takze uniewaznienia malzenstwa i bede sie w takim razie starac z kims innym. I to nie byly zarty, kopare otworzylam ostro. No i niby ma wrocic jutro, zobaczymy.

Udanego poczatku Łikendu :)

ania.g, Bliska 77, Bozia3, Sabina, inessa, caffe, iwcia77, Reni, Iwone, Simba, mysza1975, megan8, grosza lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie się trochę już miesza ta lista - poprawiłam - niestety na niekorzyść, może jeszcze ktoś skoryguje....przepraszam, jeśli kogoś kiedyś w czymś pomijam, ale wiecie...w ciąży nie ten umysł...;).

Dziś wyjechałam samochodem do pracy i myślałam, że porzygam pobliski krawężnik - pierwszy raz tak mocno mnie pociągnęło - ale na szczęście minęło...Jednak roztargnienie jest - mój syn poczęstował mnie wczoraj czekoladką - wzięłam do ust, a w drugiej ręce trzymałam papierki do kosza. Wzięłam tą czekoladkę i dołożyłam do buzi papierki - krejzolka jak nic - syn patrzył na mnie i nie wierzył własnym oczom...:)
    nie martw się, wczoraj chciałam nakarmić rybki ciastoliną zamiast karmą :) takze wszystko w normie
    niedobrze mi znowu każdego ranka

Bursztyn, ania.g, Bozia3, inessa, caffe, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Dziś wyjechałam samochodem do pracy i myślałam, że porzygam pobliski krawężnik - pierwszy raz tak mocno mnie pociągnęło - ale na szczęście minęło...
    Ja tez tak mam ostatnio, totalnie nie toleruje jazdy autem.
    A wystarczy, ze powiem corce, ze mi niedobrze, a ona juz rzyga... Takie towarzycho... ;)

Bozia3, Sabina, caffe, Mega, Reni, polarmiś, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wstawamy!!!!
    :)
    Milego dnia babki. Czuje ze bedzie lekki kac glodomor - ide sie zapchac feta.
    Wiecie co? Chyba mamy z M drugi miesiac miodowy ;)
    rewelacja :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka, zalatwilas cos?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Buongiorno

I tradycyjnie, chlop moj wczoraj wrocil do domu po walizeczke, a ja przeciez czekam na owulacje, wiec mi nerwy puscily i powiedzialam mu, ze jesli nie wroci w niedziele to zadam nie tylko rozwodu ale takze uniewaznienia malzenstwa i bede sie w takim razie starac z kims innym. I to nie byly zarty, kopare otworzylam ostro. No i niby ma wrocic jutro, zobaczymy.

Udanego poczatku Łikendu :)
    no to widzę ze ostra jazda się zapowiada, trzymam kciuki coby mąż się w porę zreflektował

Bursztyn lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no to widzę ze ostra jazda się zapowiada, trzymam kciuki coby mąż się w porę zreflektował
    dzieki, jesli nie to zmienie meza, co robic....takie zycie....

Bliska 77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no tak :-), mam jednak nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    może nie szalej...bo z Twoim tempem dojrzewania do wszystkiego - to do rozwodu dojrzejesz za jakiś czas, zanim znajdziesz kolejnego i dojrzejesz do ślubu - bo Ty musisz mieć ślub - to Ci 50-tka buchnie...;). Lepiej może już tego gwałć i szantażuj..:)

Sabina, Bliska 77, inessa, Mega, iwcia77, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny..właśnie jade po wyniki histopatologiczne strasznie sie denereuje.. Zajeło mi to miesiąc za nim się odważyłam wrócić do szpitala..
    Ściskam i słonka życzę

Bozia3, Bliska 77, ania.g, inessa, caffe, Mega, Reni, iwcia77, malgos741, polarmiś, Sabina, samira, Simba, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 2918 2919 2920 2921 2922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ