X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Andzej...Simba tu kciuki czyma, jak i reszta forum, ty niewdzieczniku..
    A wiec tak: jestem pijana, jestem opalona i nie pada i mam nastroj na takie cos: https://www.youtube.com/watch?v=im2SoltmZEc
    gudnajt
    No prosze taka to pożyje ;)

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Andzej...Simba tu kciuki czyma, jak i reszta forum, ty niewdzieczniku..
    A wiec tak: jestem pijana, jestem opalona i nie pada i mam nastroj na takie cos: https://www.youtube.com/watch?v=im2SoltmZEc
    gudnajt

ja niewdziencznik? Ty pastafarianie opalony jeden

Mega, iwcia77, Sabina, Żanet, Simba, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariatki :-D
    Ale i tak Was kocham <3

Iwona jesteś niesamowita :-)
    Ewa idź spać. Postaraj się wypocząć ile się da. A jutro dzialaj! Tylko kobiety to potrafią, najpierw rozpacz a po chwili dla dziecka góry będziemy przenosić i trzasc posadami świata.

EwaT, mysza1975, Żanet, Mega, Iwone, malgos741, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale i tak Was kocham <3

Ewa idź spać. Postaraj się wypocząć ile się da. A jutro dzialaj! Tylko kobiety to potrafią, najpierw rozpacz a po chwili dla dziecka góry będziemy przenosić i trzasc posadami świata.

dla Tomaszka jestem w stanie odnależć Belzebuba i mu przypier....ć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 22:29

mysza1975, iwcia77, Żanet, Mega, Simba, Bursztyn, Sabina, Alis, ania.g, malgos741, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Bursztyn,
    Gdzie Ty stara jesteś, starsze zachodzą w ciążę, spotkałaś pozytywny przykład 42 latki w swojej pracy. Naokoło sporo 40 i więcej letnich babeczek w ciąży i Ty doczekasz swojego Natanka, a nie jakiejś tam Lali...
    no niby tak, ale ona miala 2 in vitro... zobaczymy co nastepne tygodnie przyniosa

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale i tak Was kocham <3

Ja, dlaczego?

Sabina lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    przypierdolic zawsze mozna i sie mu nalezy, ale zostaw sobie sily na jutro. Mam jednak nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to byl falszywy alarm, ale wiadomo- trzeba sprawdzic.

Mega, EwaT, Sabina, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no niby tak, ale ona miala 2 in vitro... zobaczymy co nastepne tygodnie przyniosa

Siostra mojego M 10 lat starała sie naturalnie zajść w ciążę, bo wszystko było Ok, ona zdrowa, on też, niby wszystko w porządku a dzieci nie było. Mieszkają w Berlinie, więc dostęp do lekarzy i ewentualnych leków był, tylko pozytywnych skutków nie było widać. W wieku 39 lat podeszła do in vitro, udało się, urodziła synka, a po 2 latach zaliczyła wpadkę, na dniach rodzi drugiego synka ;)
    Następne tygodnie będą takie jakie chcesz żeby były ;) a ja wierzę, że będzie dobrze :)

EwaT, Bursztyn, Mega, mysza1975, iwcia77, Alis, Simba, ania.g, Sabina, malgos741, samira, Pusurek, moremi, Bozia3, grosza lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Siostra mojego M 10 lat starała sie naturalnie zajść w ciążę, bo wszystko było Ok, ona zdrowa, on też, niby wszystko w porządku a dzieci nie było. Mieszkają w Berlinie, więc dostęp do lekarzy i ewentualnych leków był, tylko pozytywnych skutków nie było widać. W wieku 39 lat podeszła do in vitro, udało się, urodziła synka, a po 2 latach zaliczyła wpadkę, na dniach rodzi drugiego synka ;)
    Następne tygodnie będą takie jakie chcesz żeby były ;) a ja wierzę, że będzie dobrze :)
    dzieki, miejmy nadzieje

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn na pewno tak będzie !!!

Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Myśle ze Belzebub już trzęsie portkami! Pamiętaj - będzie dobrze, musi być.

Spokojnej nocki moje drogie.

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawamy!!!!
    :)
    Milego dnia babki. Czuje ze bedzie lekki kac glodomor - ide sie zapchac feta.
    Wiecie co? Chyba mamy z M drugi miesiac miodowy ;)

Reni, Sabina, samira, Pusurek, moremi, Bozia3, Bliska 77, Bursztyn, inessa, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wstawamy!!!!
    To super, korzystaj ile sie da :)

Simba, inessa lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńbry
    Piąteczek :-D

Bursztyn, inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji i życzę dużo siły.

Inessa, doczytałam, że jest postęp w określeniu Twojego stanu zdrowia, mam nadzieję, że już teraz będzie dobrze, chociaż do końca nie wiem co to jest to co zdiagnozowali.

Pozostałym niezaciążonym życzę złotego strzału ;)

Zaciążonym - ustania dolegliwości ;)

Miłego dnia :)

malgos741, moremi, Bliska 77, Bursztyn, inessa, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wstawamy!!!!
    Zazdroszczę ;-) wszystkiego ;-)

Dzień dobry!
    Dziś piątek. Jak tylko przeżyje dzień w pracy to już z górki... Buziaki i miłego dnia!

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Słońce wreszcie wylazło i jest cudnie. Wczoraj jadąc do lekarza widziałam tęczę, ale mi się micha cieszyła :)
    Dagi, najważniejsze nie działać pod wpływem emocji. My też trzy lata temu mieliśmy poważny kryzys. Wyprowadziłam się wtedy z domu na trzy miesiące i naprawdę myślałam że to koniec. Oboje popełniliśmy mnóstwo błędów i nie umieliśmy ze sobą rozmawiać. Rozłąka podziałała na nas jak kubeł zimnej wody. Od tamtej pory jest dobrze a nawet bardzo dobrze. Mam nadzieję że i Tobie się ułoży. Życzę Ci siły i spokoju <3

Simba, Pusurek, Sabina, Bliska 77, Bursztyn, inessa, iwcia77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :-)
    Sabinka ja jeszcze jutro do roboty ;-)

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dybry! Mam nadzieje, ze dzis bedzie lepszy forumowy dzien, niz wczoraj.
    U mnie w pracy mamy dzis wielkanocne morderstwo. Znaczy gra taka, ;) bo norweska wielkanoc kreci sie kolo jajek, pomaranczy, nart i kryminalow.
    Jedna z kolezanek dzis zginie ( ja, poniewaz ide do pracy pozniej i nie bede brala udzialu, to zostalam wtajemniczona, ktora ), kilka osob bedzie przesluchiwanych, a reszta, na podstawie ich zeznan, ma wyciagnac wnioski i wskazac morderce. Nagroda przewidziana. Krejzole co, te Norwegi. :P I tak sie bawimy w pracy ostatni dzien przed feriami swiatecznymi... ;) :D

Milego dnia i samych dobrych wiesci dzis! :)

samira, Reni, moremi, ania.g, Bliska 77, Bursztyn, inessa, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wstawamy!!!!

Ale Simba, o ktorej Ty wstajesz na wakacjach? 6.34?? Albo tam macie czas przesuniety o 5 godzin albo sie jeszcze nie kladliscie, skoro to miesiac miodowy... ;)

Reni, Mega, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 2917 2918 2919 2920 2921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ