35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Andzej...Simba tu kciuki czyma, jak i reszta forum, ty niewdzieczniku..
A wiec tak: jestem pijana, jestem opalona i nie pada i mam nastroj na takie cos: https://www.youtube.com/watch?v=im2SoltmZEc
gudnajtEwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Andzej...Simba tu kciuki czyma, jak i reszta forum, ty niewdzieczniku..
A wiec tak: jestem pijana, jestem opalona i nie pada i mam nastroj na takie cos: https://www.youtube.com/watch?v=im2SoltmZEc
gudnajt
ja niewdziencznik? Ty pastafarianie opalony jedenMega, iwcia77, Sabina, Żanet, Simba, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWariatki
Ale i tak Was kocham
Iwona jesteś niesamowita
Ewa idź spać. Postaraj się wypocząć ile się da. A jutro dzialaj! Tylko kobiety to potrafią, najpierw rozpacz a po chwili dla dziecka góry będziemy przenosić i trzasc posadami świata.EwaT, mysza1975, Żanet, Mega, Iwone, malgos741, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wariatki
Ale i tak Was kocham
Iwona jesteś niesamowita
Ewa idź spać. Postaraj się wypocząć ile się da. A jutro dzialaj! Tylko kobiety to potrafią, najpierw rozpacz a po chwili dla dziecka góry będziemy przenosić i trzasc posadami świata.
dla Tomaszka jestem w stanie odnależć Belzebuba i mu przypier....ć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 22:29
mysza1975, iwcia77, Żanet, Mega, Simba, Bursztyn, Sabina, Alis, ania.g, malgos741, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Bursztyn,
Gdzie Ty stara jesteś, starsze zachodzą w ciążę, spotkałaś pozytywny przykład 42 latki w swojej pracy. Naokoło sporo 40 i więcej letnich babeczek w ciąży i Ty doczekasz swojego Natanka, a nie jakiejś tam Lali...
-
EwaT wrote:dla Tomaszka jestem w stanie odnależć Belzebuba i mu przypier....ć
Mega, EwaT, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no niby tak, ale ona miala 2 in vitro... zobaczymy co nastepne tygodnie przyniosa
Siostra mojego M 10 lat starała sie naturalnie zajść w ciążę, bo wszystko było Ok, ona zdrowa, on też, niby wszystko w porządku a dzieci nie było. Mieszkają w Berlinie, więc dostęp do lekarzy i ewentualnych leków był, tylko pozytywnych skutków nie było widać. W wieku 39 lat podeszła do in vitro, udało się, urodziła synka, a po 2 latach zaliczyła wpadkę, na dniach rodzi drugiego synka
Następne tygodnie będą takie jakie chcesz żeby byłya ja wierzę, że będzie dobrze
EwaT, Bursztyn, Mega, mysza1975, iwcia77, Alis, Simba, ania.g, Sabina, malgos741, samira, Pusurek, moremi, Bozia3, grosza lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Siostra mojego M 10 lat starała sie naturalnie zajść w ciążę, bo wszystko było Ok, ona zdrowa, on też, niby wszystko w porządku a dzieci nie było. Mieszkają w Berlinie, więc dostęp do lekarzy i ewentualnych leków był, tylko pozytywnych skutków nie było widać. W wieku 39 lat podeszła do in vitro, udało się, urodziła synka, a po 2 latach zaliczyła wpadkę, na dniach rodzi drugiego synka
Następne tygodnie będą takie jakie chcesz żeby byłya ja wierzę, że będzie dobrze
-
EwaT wrote:dla Tomaszka jestem w stanie odnależć Belzebuba i mu przypier....ć
Spokojnej nocki moje drogie.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Wstawamy!!!!
Milego dnia babki. Czuje ze bedzie lekki kac glodomor - ide sie zapchac feta.
Wiecie co? Chyba mamy z M drugi miesiac miodowyReni, Sabina, samira, Pusurek, moremi, Bozia3, Bliska 77, Bursztyn, inessa, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wstawamy!!!!
Wiecie co? Chyba mamy z M drugi miesiac miodowySimba, inessa lubią tę wiadomość
-
Ewa, trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji i życzę dużo siły.
Inessa, doczytałam, że jest postęp w określeniu Twojego stanu zdrowia, mam nadzieję, że już teraz będzie dobrze, chociaż do końca nie wiem co to jest to co zdiagnozowali.
Pozostałym niezaciążonym życzę złotego strzału
Zaciążonym - ustania dolegliwości
Miłego dniamalgos741, moremi, Bliska 77, Bursztyn, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wstawamy!!!!
Wiecie co? Chyba mamy z M drugi miesiac miodowywszystkiego
Dzień dobry!
Dziś piątek. Jak tylko przeżyje dzień w pracy to już z górki... Buziaki i miłego dnia!inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Słońce wreszcie wylazło i jest cudnie. Wczoraj jadąc do lekarza widziałam tęczę, ale mi się micha cieszyła
Dagi, najważniejsze nie działać pod wpływem emocji. My też trzy lata temu mieliśmy poważny kryzys. Wyprowadziłam się wtedy z domu na trzy miesiące i naprawdę myślałam że to koniec. Oboje popełniliśmy mnóstwo błędów i nie umieliśmy ze sobą rozmawiać. Rozłąka podziałała na nas jak kubeł zimnej wody. Od tamtej pory jest dobrze a nawet bardzo dobrze. Mam nadzieję że i Tobie się ułoży. Życzę Ci siły i spokojuSimba, Pusurek, Sabina, Bliska 77, Bursztyn, inessa, iwcia77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień doberek
Sabinka ja jeszcze jutro do roboty
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDzin dybry! Mam nadzieje, ze dzis bedzie lepszy forumowy dzien, niz wczoraj.
U mnie w pracy mamy dzis wielkanocne morderstwo. Znaczy gra taka,bo norweska wielkanoc kreci sie kolo jajek, pomaranczy, nart i kryminalow.
Jedna z kolezanek dzis zginie ( ja, poniewaz ide do pracy pozniej i nie bede brala udzialu, to zostalam wtajemniczona, ktora ), kilka osob bedzie przesluchiwanych, a reszta, na podstawie ich zeznan, ma wyciagnac wnioski i wskazac morderce. Nagroda przewidziana. Krejzole co, te Norwegi.I tak sie bawimy w pracy ostatni dzien przed feriami swiatecznymi...
Milego dnia i samych dobrych wiesci dzis!samira, Reni, moremi, ania.g, Bliska 77, Bursztyn, inessa, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wstawamy!!!!
Wiecie co? Chyba mamy z M drugi miesiac miodowy
Ale Simba, o ktorej Ty wstajesz na wakacjach? 6.34?? Albo tam macie czas przesuniety o 5 godzin albo sie jeszcze nie kladliscie, skoro to miesiac miodowy...Reni, Mega, Simba lubią tę wiadomość