35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
DAGI wrote:Dawno mnie nie było, ale tylko dlatego,że wyprowadziłam sie z domu.
Zle sie działo od grudnia, ale jakoś wierzyłam,że wyjdziemy na prostą...niestety. Miesiac mieszkam tymczasowo w bolku u mamy , bo zostawiłam puste mieszkanie do konca lipca. M został w 200 m a ja z dziećmi w 34. Jest coraz gorzej, nie wiem, czy nie skonczy się rozwodem...wiec nie chciałam tutaj pisać, skoro nie staram się o dziecko.
Zycie samo zdecydowało za mnie....
Ale trzymam za wszystkie mamy kciuki.
ah- dalej ćwiczę, jeśli ktos pamieta,że ćwiczyłam z Chodakowską. Po 2,5 miesiacach mam - 17 cm, waga ok -2 kg, ale widać duuuużą różnicę.
P.s nadal jestes moja inspiracja w cwiczeniach Chodak.
-
Iwone wrote:To pewnie koleżanki i dla tego tylko do nich kierują. Jeśli to badanie prywatne, to nie musisz mieć skierowania. Idziesz prywatnie i mówisz że chcesz poznać opinię innego specjalisty.
Zastanów się nad tymi z Żor, bo do nich masz bliżej.
cztalam ten link ale tam nie ma wzmianki ze mają kardiologa dzieciecegoIwone lubi tę wiadomość
-
Dagi, przykre to co piszesz ale czasem taka decyzja jest lepszym rozwiązaniem niż tkwienie na siłę z toksycznym związku z którego nic już nei da sie ulepić, nie mniej jednak trzymam kciuki za pozytywny przede wszystkim dla Ciebie i dzieci rozwój sytuacji
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
[QUOTE
Mysza, jak Twoje badanie - było przez powłoki czy dowcpine? Moje było mieszane, bo nisko ułożone łożysko trochę przeszkadzało no i dzidź nie chciał na początku współpracować...[/QUOTE]
Przez powłoki brzuszne. Mały ładnie współpracował, obracał się tak żebyśmy mogli wszystko zobaczyć. Jest po prostu kochany!iwcia77, Sabina, Mango, Mega, Żanet, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:Przez przypadek znalazłam jakieś dziwne badania. Dla mnie to brzmi jak czary mary, ale może niektórym poprawią humor:
http://www.baby-shower.pl/CIAZA/Porady/Im-dluzej-tym-lepiej.html
no to mi - juz tradycyjnie- pogorszyl humor, bo nie dosc ze jestem stara to jeszcze cykle mam krotkie....eh....
pojde se lepiej kupic Lalke...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 19:32
Bliska 77, Mega, Żanet, Simba, Reni lubią tę wiadomość
-
Bursztyn ja też mam krótkie cykle.
Ewa trzymaj się, czekamy na wieści.
Mango przykro miBursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyKurcze Ewa musi być dobrze z tego co piszesz mam takie wrazenie,ze chcą abyś poszła koniecznie na to badanie do teg drugiego lekarza.
Szkoda,ze daleko mieszkasz od Poznania bo tu znam bardzo dobrego lekarz kardiologa dizeciecego przyjmuje prywatnie i panstwowo do tego pracuje w szpitalu dzieciecym jest kardiochirurgiem ( pisze o nim bo jakby ktoś kiedyś potrzebował chociaz mam nadzieje,ze nigdy nie bedzie takiej potrzeby)
Ewa cały czas wspieramsamira, malgos741, Mega, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:cztalam ten link ale tam nie ma wzmianki ze mają kardiologa dzieciecego
a to z ich strony
'W firmie "Sonomedico" pracują lekarze uprawnieni zarówno do przeprowadzania przesiewowych oraz szczegółowych badań serca."
http://www.sonomedico.pl/cv/dr-a-woch.html
Andzia33 lubi tę wiadomość