35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:oczywiście prywatnie
i jak tu polegać na polskim nfzecie????powiedzcie mi
przecież to nie chodzi o mnie tylko o dziecko, dzieci nie obejmuje ochrona?
Ewa podejrzewam że szybko dziś nie zaśniesz. Szukałam w necie gdzie najbliżej będzie szpital o najwyższym- III stopniu referencyjności. Znalazłam w Bytomiu. Zadzwoń do dyżurki lekarzy i powiedź co wykryła u Ciebie lekarka i że masz problem z diagnostyką. Powinni Ci coś sensownego doradzić.
http://www.szpital2.bytom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=132&Itemid=903Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 20:27
samira, Bliska 77, Sabina, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bo gdybyś chodziła do lekarza na NFZ dostałabyś skierowanie do szpitala i tam by ocenili co i jak i nie musiałabyś za to płacić. Jak chodzisz prywatnie, to Cię stać i NFZ się tym nie interesuje.
ale skoro nfz nie refunduje tych badan po 26tym tyg to jakim cudem dostalabym na nie skierowanie do szpitala?Bliska 77, Iwone lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ale skoro nfz nie refunduje tych badan po 26tym tyg to jakim cudem dostalabym na nie skierowanie do szpitala?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Powinnaś trafić do specjalistycznej poradni która będzie prowadziła Twoja ciążę do końca. Wtedy za badania nie będziesz płacić, bo będziesz je robiła w poradni przyszpitalnej która prowadzi ciąże patologiczne.
ok, zobaczymy co sie jutro okaże..dzis już raczej nigdzie nie bede dzwonicBliska 77, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jestem po 3cim badaniu przesiewowym i przezywam stres
małemu wyszła niewielka ilość płynu w klace piersiowej i musi być wyjasnione skad...mam skierowanie do kardiologa dziecięcego
wg ginki serduszko jest ok , na poprzednich badaniach tez było ok..no ale ona nie jest specjalistą kardiologiem, może to być równiez od infekcji czy bakterii- mam skierowanie na dodatkowe badania
tak czy siak popłakałam sie -
EwaT wrote:Ivone tak patrze gdzie pracuje ta kardiolog i okazuje sie ze pracuje rowniez w tym sonomedico w Zorach!
EwaT, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDagi ja dwa tygodnie temu bylam bliska wyprowadzki ale uspokoilo sie i u meza widze poprawe. Kwestia jak dlugo bedzie grzeczny:-(
Mam nadzieje ze jednak dojdziecie do porozumienia. Szkoda dzieci.mysza1975, Iwone, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:W klatce piersiowej tzn gdzie w plucach? To trzeba b pilnie zbadac! Poszukac czegos w Wawie?
nie jest napisane w płucach tylko w klatce...Misiek postaram sie jutro gdzies to zbadac bliżej, ta polecona dr Agata Włoch ma dobre referencje z tego co widze na necieIwone, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Ivone tak patrze gdzie pracuje ta kardiolog i okazuje sie ze pracuje rowniez w tym sonomedico w Zorach!
Dr.Agata Włoch już miała dobrą opinię 6 lat temu jak byłam w ciąży. Prenetalne też robiłam w sonomedico i byłam zadowolona.
Ewa dzwoniłam przed chwilą do mojej przyjaciółki która jest położną. Mówiła mi, że w takich przypadkach często lekarze sami dzwonią i umawiają jak najszybszy termin u specjalisty.
Ci lekarze w sonomedico lekarze nie powinni Cię zostawić samej sobie z problemem, tylko powiedzą Ci co robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 21:03
Sabina, mysza1975, Mega, EwaT, iwcia77, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie jest napisane w płucach tylko w klatce...Misiek postaram sie jutro gdzies to zbadac bliżej, ta polecona dr Agata Włoch ma dobre referencje z tego co widze na necie
-
polarmiś wrote:http://jml2012.indexcopernicus.com/fulltxt.php?ICID=1051659, pewnie czytalas ten artykuł. Jakby co szukac moge specjalisty w Wawie.
dzieki za wsparcie x
moja ginka twierdzi że nie widzi obrzęku
Iwone, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dzięki Ivone, dzieci to PRAWDZIWA POCIECHA
człowiek sie martwi całe życie. Trzymam kciuki
będzie wszystko dobrze
Iwone, Żanet, EwaT, grosza, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:magii to tutaj akurat nie ma, jesli faza lutealna trwa krotko to jest problem z zagniezdzaniem, jest to dosc logiczne, nie trzeba do w tym celu robic badan...
no to mi - juz tradycyjnie- pogorszyl humor, bo nie dosc ze jestem stara to jeszcze cykle mam krotkie....eh....
pojde se lepiej kupic Lalke...
Bursztyn,
Gdzie Ty stara jesteś, starsze zachodzą w ciążę, spotkałaś pozytywny przykład 42 latki w swojej pracy. Naokoło sporo 40 i więcej letnich babeczek w ciąży i Ty doczekasz swojego Natanka, a nie jakiejś tam Lali...Mega, mysza1975, iwcia77, EwaT, Sabina, Bursztyn, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzej...Simba tu kciuki czyma, jak i reszta forum, ty niewdzieczniku..
A wiec tak: jestem pijana, jestem opalona i nie pada i mam nastroj na takie cos: https://www.youtube.com/watch?v=im2SoltmZEc
gudnajt
Iwone, polarmiś, Mega, mysza1975, iwcia77, Żanet, samira, inessa, EwaT, Sabina, Bursztyn, grosza, malgos741, Pusurek, moremi, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość