35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ewa- trzymaj się mocno - najważniejsze, że będziesz obserwowana i pewnie pidżama się nie przyda...
Jak napięcie opadnie to może się przydać do szybkiego zdejmowania
EwaT, Bliska 77, Bozia3, mysza1975, megan8, moremi, polarmiś lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dam znać jasne.....Wojtek Tobie tesz
bez przerwy mówie do Tomaszka żeby wytrzymał do jutra że go pan doktor zbada i bedzie dobrze
No trudno zeby krzestny nie wiedzial co z dzieckiemSabina, Bliska 77, EwaT, mysza1975, Bursztyn, moremi, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Andżej ale wpuszczą Cię na oddział ginekologiczny?
a tak poważnie głowa do góry i wracajcie do Nas szybko..bo z kim się będę droczyć
EwaT wrote:dam znać jasne.....Wojtek Tobie tesz
bez przerwy mówie do Tomaszka żeby wytrzymał do jutra że go pan doktor zbada i bedzie dobrzeEwaT, Simba, ania.g, mysza1975, Sabina, Mega, samira, Bursztyn, moremi, iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Andżej ale wpuszczą Cię na oddział ginekologiczny?
a tak poważnie głowa do góry i wracajcie do Nas szybko..bo z kim się będę droczyć
no własnie kto inny bedzie Cie tak wkurzał i ciśnienie regulował?mysza1975, Sabina, Mega, Bliska 77, polarmiś, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa będzie dobrze, z małym na pewno jest wszystko ok, a ty po badaniach wrócisz do domku - uspokojona i szczęśliwa. Tego ci właśnie życzę.
mysza1975, EwaT, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ewa fajnie że dostałaś się tak wcześnie i nie musisz czekać do końca miesiaca. Oby przy przyjęciu zrobili Ci badania, a nie kazali czekać do poniedziałku.
Ja cały czas liczę, że Twoja lekarka się jednak pomyliła (źle odczytała obraz USG) jednak warto jak najszybciej wszystko sprawdzić.
Trzymajcie się i życzę Wam powodzeniaSabina lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztyn wg lekarza jeden wynik z tych co robiłam nie wskazuje na chorobe na 100% czyli wg niego: " zasadniczo wynik nie wskazuje na zespół antyfosfolipidowy" a jezeli wyjdzie coś poza normami zwykle zaleca sie powtórzyć badanie po 6 tygdniach ( czyli u mnie juz za 4 tyg) ale tylko ten jeden który wyszedł negatywny.
Czyli znów jestem w punkcie wyjscia i nic nie wiem.Sabina, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ewa fajnie że dostałaś się tak wcześnie i nie musisz czekać do końca miesiaca. Oby przy przyjęciu zrobili Ci badania, a nie kazali czekać do poniedziałku.
Ja cały czas liczę, że Twoja lekarka się jednak pomyliła (źle odczytała obraz USG) jednak warto jak najszybciej wszystko sprawdzić.
Trzymajcie się i życzę Wam powodzenia
Iwona ja tez na to licze, myślisz że ktoś tak doswiadczony może sie az tak pomylić?Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:szykuje wlasnie piżama bielizne na wszelki wypadek gdyby mnie zostawili....
Sabina, peppapig, Mega, Reni, Bliska 77, megan8, moremi, iwcia77, polarmiś, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny