35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ania - gratulacje
czyżby kolejne chłopaczysko?
Sabina, Reni, samira, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:Witam
Jakos się mniej ostatnio udzielam - bo nie mam weny. Mam za to plan na Święta - pierwszy dzień świąt - 13 osób - śniadanie, obiad i kolacja......Chyba se w łeb strzelę- z drugiej strony to lubię - tylko muszę zebrać siły..
Simba - zazdroszczę spontanicznych wakacji - ja szybko nie pojadę nigdzie...
Bursztyn - nie pękaj...Według mnie panikujesz - bo czekają Cię badania i łażenie po klinikach - być może bolesne...Starasz się tak naprawdę dopiero od 3 miesięcy - i nie włożyłaś w te starania aż tyle wysiłku bezskutecznego, co inne dziewczyny tu - i już wymiękasz...Presja otoczenia latała by Ci koło tyłka, gdybyś naprawdę nie chciała dziecka i nie byłabyś na tym forum, a np. na jakimś o znaczkach
. Ale mam wrażenie, że chcesz mieć to dziecko - tylko teraz już nie ma to tamto - siedzenie i gadanie o dupie Maryni na forum - tylko rozpoczęte faktyczne starania - radzenie sobie z ewentualnymi myślami o meno, robienie badań, przetykanie rur itp...
Więc pokrzycz sobie tu dziś dla rozładowania, a wieczorem śmigaj z mężem, bo znów Ci gdzieś wyjedzie
a co do reszty, to jeszcze sie zastanowie...
Bliska 77, ania.g, Sabina, mysza1975, iwcia77, samira, Bozia3, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Masz morze czasu na ciaze. U mnie minal rok i 7 miesiecy- mozna miec dosc i mam. Ale wyluzowalam od jakiegos czasu. Natury, biologii nie zmienie, meza teez za pozno.
Bliska 77, Sabina, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
a dziś chyba jakiś taki dziwny dzień, właśnie wyszli od nas teście, kurwa, kawy pić nie muszę........dużo by opowiadać ale m.in. dowiedziałam sie, ze teraz taka moda że kilkuletnie dzieci całymi dniami siedzą przy komputerach i grają i rodzice nic z tym nie mogą zrobić a ich córka (która nawet pryka chanel nr5) ma problemy z wychowaniem 2 dzieci "bo ich jest dużo i mają psa" a my kurwa nie mamy psa, wiem, ze możecie mnie nie zrozumieć, bo to dłuższa historia ale po prostu tam jest wszystko lepsze i na każde "potknięcie" jest tysiac wytłumaczeń......
Bursztyn, megan8, Żanet, samira lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Myślę że to zasługa mleczka pszczelego.
wtedy byc moze wybacze to oszustwo 3- miesieczne........mysza1975, Sabina, ania.g, moremi, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniuG serdeczne gratulacje
Rościnie zdrowo
Ja Cię podziwiam, mogłabym nikomu pary z gęby nie puścić, ale forum gdakałabym od razu! Inaczej by mnie rozsadziło
Alis - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęmysza1975, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a dziś chyba jakiś taki dziwny dzień, właśnie wyszli od nas teście, kurwa, kawy pić nie muszę........dużo by opowiadać ale m.in. dowiedziałam sie, ze teraz taka moda że kilkuletnie dzieci całymi dniami siedzą przy komputerach i grają i rodzice nic z tym nie mogą zrobić a ich córka (która nawet pryka chanel nr5) ma problemy z wychowaniem 2 dzieci "bo ich jest dużo i mają psa" a my kurwa nie mamy psa, wiem, ze możecie mnie nie zrozumieć, bo to dłuższa historia ale po prostu tam jest wszystko lepsze i na każde "potknięcie" jest tysiac wytłumaczeń......
Bliska 77, mysza1975, Sabina, Alis, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:rozumiem Cie....wytrzymaj jeszcze troche, a kiedy juz urodzisz przed ich wizyta zapal ziolo, wtedy to Cie bedzie nawet smieszyc
Sabina, ania.g, Bursztyn lubią tę wiadomość