X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    popij colą i zagryź tatarem ;-)
    wole zagryzac z Tatarem, byle byl przystojny... ;)

Żanet, Mango, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiec przynajmniej wiesz czego chcesz
    obawiam sie jednak ze bez wspolpracy chlopa sie nie obejdzie....moze upewnij sie czy on tez tego chce...?
    Twierdzi, że chce i współpracuje ;) Ale boję się jego reakcji na lekarza - nie jest w tym lepszy ode mnie :(

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Panda Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam slonce sle, podczytalam i powiem tak Bursztyn odpocznij od termometra, z doswiadczenia wlasnego widze ze przestalam sie stresowac i moj luby tez zadowolony ze nie pika codzienie z rana, jedz na wakacje jak mozesz odpocznij....odwiedz slonce :) zajaraj ziolo, spotkaj sie z kims kogo lubisz, zrob cos co sprawia Ci przyjemnosc tylko dla siebie. Od razu bedzie lepiej ludzi co mecza dupe olej i tak jak Reni mowi....jak wrocisz z Tokyo...do kliniki bym poszla bo inaczej bedziesz zalowac niech powiedza co w rurkach piszczy...przynajmniej bedziesz wiedziala czy che CI sie wszystko rozgrzebywac czy jednak nie masz takiej potrzeby, bo tak czujesz. Podejmiesz decyzje jak bedziesz wiedziala na czym stoisz, przepraszam za moje piec centow jak sie wpierniczam w rozmowe ale tak to jakos widze.

U mnie praca rano wieczor wieczor rano machina czasu sie kreci ale jest coraz lepiej...lekarz sie zbliza ale ogolnie jakos luz z tymi staraniami ostatnio, nie mam czasu myslec...

Pozdro dla wszystkich nadrobic wszsytkiego nie nadrobie ale zagladam, podgladam i szpieguje sciskam WSZYSTKIE :0)

iwcia77, megan8, Simba, Bursztyn, mysza1975, ania.g, Żanet, peppapig, Sabina, Bliska 77, malgos741, Mega, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    witam slonce sle, podczytalam i powiem tak Bursztyn odpocznij od termometra, z doswiadczenia wlasnego widze ze przestalam sie stresowac i moj luby tez zadowolony ze nie pika codzienie z rana, jedz na wakacje jak mozesz odpocznij....odwiedz slonce :) zajaraj ziolo, spotkaj sie z kims kogo lubisz, zrob cos co sprawia Ci przyjemnosc tylko dla siebie. Od razu bedzie lepiej ludzi co mecza dupe olej i tak jak Reni mowi....jak wrocisz z Tokyo...do kliniki bym poszla bo inaczej bedziesz zalowac niech powiedza co w rurkach piszczy...przynajmniej bedziesz wiedziala czy che CI sie wszystko rozgrzebywac czy jednak nie masz takiej potrzeby, bo tak czujesz. Podejmiesz decyzje jak bedziesz wiedziala na czym stoisz, przepraszam za moje piec centow jak sie wpierniczam w rozmowe ale tak to jakos widze.

U mnie praca rano wieczor wieczor rano machina czasu sie kreci ale jest coraz lepiej...lekarz sie zbliza ale ogolnie jakos luz z tymi staraniami ostatnio, nie mam czasu myslec...

Pozdro dla wszystkich nadrobic wszsytkiego nie nadrobie ale zagladam, podgladam i szpieguje sciskam WSZYSTKIE :0)

Ale nam Panda w tej pracy wydoroslala ;)
    Ziolo - popieram :)
    Panda, chyba piec groszy a nie piec centow, Ty Amerykancu zepsuty ;)
    Pozdrowka dla Ciebie i powodzenia na wszystkich polach :)

iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze znowu jestem w ciąży, bo bolą mnie suty..ide do domu, bo nie mogę się przemęczać..

Bursztyn, mysza1975, Mango, ania.g, Żanet, peppapig, Simba, Sabina, malgos741, moremi, Mega, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole to dzien dobry :)

Wiecie co? Zanim zaczne- male wprowadzenie: wrazliwych na inwektywy i wulgaryzmy ostrzega ssie przed czytaniem tego postu i zaprasza na strone Radja Maryja.
    A teraz do rzeczy:
    Chyba pierdole te starania. Nie chce mi sie seksic, sprawdzac te temperatury pierdolone i wykonywac jebane testy owulacyjne. Mam jakis potworny kryzys egzystencjalny i mysle ze moze nie powinnam miec dzieci, bo sama nie wiem do konca czy ja ich naprawde chce. Mam potworna presje spoleczna, w ciagu ostatnich kilku dni chyba 10 osob nagabywalo mnie kiedy dziecko bede miec! Co to do kurwy nedzy jest?! Moze ja chce zrobic dobrze tesciowej i reszcie spoleczenstwa... Maz mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiaja, nikt nic nie rozumie, i w ogole o kant dupy to wszystko rozpierdolic.
    Dziekuje za uwage i zainteresowanie. Jest mi juz lepiej, a jutro z rana zglosze sie do lekarza w celu ustalenia dalszego leczenia.
    Nie jestes osamotniona w swoich wkurwach!

Bursztyn, peppapig, Sabina, malgos741, Mega, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj bylam u sasiadki lat 39 urodzila chlopczyka 3 tygodnie temu, do zrzucenia jeszcze tylko kilkogram , w ogole utyla 10 , to jej 3 dziecko o ktore starala sie dwa miesiace.

peppapig, Simba, Sabina, moremi, Mega, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

zobacze, zobacze, pomysle, a narazie lece jednak do Tokyo na pare dni....
    a Ty sie Pamda w robocie nie daj calkiem wyeksploatowac i powodzenia u lekarza <3

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wczoraj bylam u sasiadki lat 39 urodzila chlopczyka 3 tygodnie temu, do zrzucenia jeszcze tylko kilkogram , w ogole utyla 10 , to jej 3 dziecko o ktore starala sie dwa miesiace.
    no jak sie hurtowo zamawia to taniej daja i szybciej dowoza ;)

iwcia77, mysza1975, Mango, Żanet, moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie jestes osamotniona w swoich wkurwach!
    balsam na moja zraniona dusze

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piernicze ale akcja.. Laska zdjęła by mnie na pasach na zielonym tak się francy spieszyło.. Doslownie cm brakowało... Teraz to mi prl skoczyła

mysza1975, ania.g, Żanet, Sabina, iwcia77, Bursztyn, malgos741, moremi, Mega, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja piernicze ale akcja.. Laska zdjęła by mnie na pasach na zielonym tak się francy spieszyło.. Doslownie cm brakowało... Teraz to mi prl skoczyła

Zapodaj sobie bromergon!

Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to podwójnie!

Simba, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Jakos się mniej ostatnio udzielam - bo nie mam weny. Mam za to plan na Święta - pierwszy dzień świąt - 13 osób - śniadanie, obiad i kolacja......:) Chyba se w łeb strzelę- z drugiej strony to lubię - tylko muszę zebrać siły..:)

Simba - zazdroszczę spontanicznych wakacji - ja szybko nie pojadę nigdzie.. :(.

Bursztyn - nie pękaj...Według mnie panikujesz - bo czekają Cię badania i łażenie po klinikach - być może bolesne...Starasz się tak naprawdę dopiero od 3 miesięcy - i nie włożyłaś w te starania aż tyle wysiłku bezskutecznego, co inne dziewczyny tu - i już wymiękasz...:) Presja otoczenia latała by Ci koło tyłka, gdybyś naprawdę nie chciała dziecka i nie byłabyś na tym forum, a np. na jakimś o znaczkach ;). Ale mam wrażenie, że chcesz mieć to dziecko - tylko teraz już nie ma to tamto - siedzenie i gadanie o dupie Maryni na forum - tylko rozpoczęte faktyczne starania - radzenie sobie z ewentualnymi myślami o meno, robienie badań, przetykanie rur itp...:)
    Więc pokrzycz sobie tu dziś dla rozładowania, a wieczorem śmigaj z mężem, bo znów Ci gdzieś wyjedzie :)

Reni, mysza1975, Żanet, Simba, Sabina, Bursztyn, malgos741, Mega, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj wyjątkowo wolno szłam.. Zawsze idę szybkim krokiem do tramwaju.. Ktoś nade mną czuwa

ania.g, Żanet, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zlapalam sie na arytmetyce i emocjach. Skoro mam 42 lata i 13 stoletnie dziecko wnerwia mnie czasem swoja nastolatkowoscia, to co bedzie dalej? Kiedy malolat bedzie w tym samym wieku, ja bede miala 55 lat? I co wtedy? Bede miala wszystko w dupie czy dalej bedzie mnie wkurzala kazda jego odzywka?
    Jestem dzis w nastroju, w ktorym rozumiem Bursztyna i jej rozterki...

Poza tym objezdzilam dzis wszystkie polskie sklepy w okolicy w poszukiwaniu mleka skondensowanego w puszce do mazurka, zanim do mnie dotarlo, ze ostatnio gotowalam ichnia kremowke w garnku, a w puszce to sobie w Polsce gotowalam... Jestem zmeczona i wnerwiona, i jeszcze deszcz pada...

megan8, mysza1975, Simba, Bliska 77, Bursztyn, moremi, Mega, samira lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek w Pl to już nawet gotować nie trzeba - bo można kupić gotowe ugotowane :) No ale to trzeba mieszkać w PL, a nie włóczyć się po świecie..:)

Pusurek, Reni, Żanet, Bliska 77, Bursztyn, moremi, Mega, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A dzisiaj wyjątkowo wolno szłam.. Zawsze idę szybkim krokiem do tramwaju.. Ktoś nade mną czuwa
    Pewnie ksiądz Natanek się za Ciebie modli w wolnych chwilach...;)

mysza1975, Reni, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusurek w Pl to już nawet gotować nie trzeba - bo można kupić gotowe ugotowane :) No ale to trzeba mieszkać w PL, a nie włóczyć się po świecie..:)

Znaczy mleczko gotowe? Taki patent? I sie nazywa masa kajmakowa czy jak?

Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Znaczy mleczko gotowe? Taki patent? I sie nazywa masa kajmakowa czy jak?
    Dokładnie tak :) Czasami też nazywa się masa krówkowa. Kupujesz już w puszcze gotową - taką brązową skarmelizowaną....

Pusurek, samira, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2936 2937 2938 2939 2940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ