X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj chyba nie do końca tak jest
    moja koleżanka ma wszystko na tacy podane dosłownie i w przenośni..
    dziecko też dostała z przydziału ;-) z tzw wpadki
    laska pracuje jak chce.. i bynajmniej nie jest kurą domową zapuszczoną z obgryzionymi paznokciami

Bardzo lubie kiedy uzywa sie slowa "bynajmniej" w odpowiednim momencie :) Renée imponujesz mi!

iwcia77, Reni, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole to dzien dobry :)

Wiecie co? Zanim zaczne- male wprowadzenie: wrazliwych na inwektywy i wulgaryzmy ostrzega ssie przed czytaniem tego postu i zaprasza na strone Radja Maryja.
    A teraz do rzeczy:
    Chyba pierdole te starania. Nie chce mi sie seksic, sprawdzac te temperatury pierdolone i wykonywac jebane testy owulacyjne. Mam jakis potworny kryzys egzystencjalny i mysle ze moze nie powinnam miec dzieci, bo sama nie wiem do konca czy ja ich naprawde chce. Mam potworna presje spoleczna, w ciagu ostatnich kilku dni chyba 10 osob nagabywalo mnie kiedy dziecko bede miec! Co to do kurwy nedzy jest?! Moze ja chce zrobic dobrze tesciowej i reszcie spoleczenstwa... Maz mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiaja, nikt nic nie rozumie, i w ogole o kant dupy to wszystko rozpierdolic.
    Dziekuje za uwage i zainteresowanie. Jest mi juz lepiej, a jutro z rana zglosze sie do lekarza w celu ustalenia dalszego leczenia.

Bursztyn,
    Nic nie musisz, co najwyżej możesz - jak zechcesz :) Będzie dobrze!

mysza1975, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jej podswiadomosc dziala w zgodzie ze swiadomoscia, ma to czego chce i chce tego czego n a p r a w d e chce oraz chce tego co ma, to tak w skrocie :)

Nie przekonalas mnie :)

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dzisiaj mam rozterki egzystencjalne ...ale zwalam to na karb nowego cyklu...wszystko be, maz be, praca be, czuje sie jakas taka nieadekwatna do obrazu spolecznego...
    Bursztyn wrote:
    eee tam Xanax....ja potrzebuje ciezszego sprzetu :)

mysza1975, Bursztyn, Żanet, Bozia3, moremi, malgos741, Mega, samira lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, nie rozumiem, że ta angielska pogoda może działać przygnębiająco, ale żeby aż tak.
    Pójdziesz do kliniki, poddasz się wszystkim torturom i zaciążysz.
    Wszystkie Ci tu kibicujemy, więc nie bardzo możesz się wycofać.

Bliska 77, malgos741, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie przekonalas mnie :)
    no trudno, bede musiala z tym jakos zyc... :)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez dzisiaj mam rozterki egzystencjalne ...ale zwalam to na karb nowego cyklu...wszystko be, maz be, praca be, czuje sie jakas taka nieadekwatna do obrazu spolecznego...
    hehehe....nieprzystosowanie spoleczne :) zapraszam do mnie do szpitala, posiedzimy sobie razem w przytulnym pokoiku ;)

Simba, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Bursztyn,
    Nic nie musisz, co najwyżej możesz - jak zechcesz :) Będzie dobrze!
    to ze nie musze to wiem, nie wiem tylko czy chce :)

Żanet, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no trudno, bede musiala z tym jakos zyc... :)

Teraz tez mnie nie przekonalas :)

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bursztyn, nie rozumiem, że ta angielska pogoda może działać przygnębiająco, ale żeby aż tak.
    Pójdziesz do kliniki, poddasz się wszystkim torturom i zaciążysz.
    Wszystkie Ci tu kibicujemy, więc nie bardzo możesz się wycofać.
    Mysza, tylko ze mi sie juz chyba odechcialo chciec...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to juz mi lepiej :) terapie grupowe sa moja pasja :)nie czuje sie wtedy taka wyalienowana :)
    Bursztyn wrote:
    hehehe....nieprzystosowanie spoleczne :) zapraszam do mnie do szpitala, posiedzimy sobie razem w przytulnym pokoiku ;)

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Teraz tez mnie nie przekonalas :)
    to prawdziwy cios dla mnie, nie pozostaje mi nic innego tylko pociac sie krakersem :)

iwcia77, Simba, Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole to dzien dobry :)

Wiecie co? Zanim zaczne- male wprowadzenie: wrazliwych na inwektywy i wulgaryzmy ostrzega ssie przed czytaniem tego postu i zaprasza na strone Radja Maryja.
    A teraz do rzeczy:
    Chyba pierdole te starania. Nie chce mi sie seksic, sprawdzac te temperatury pierdolone i wykonywac jebane testy owulacyjne. Mam jakis potworny kryzys egzystencjalny i mysle ze moze nie powinnam miec dzieci, bo sama nie wiem do konca czy ja ich naprawde chce. Mam potworna presje spoleczna, w ciagu ostatnich kilku dni chyba 10 osob nagabywalo mnie kiedy dziecko bede miec! Co to do kurwy nedzy jest?! Moze ja chce zrobic dobrze tesciowej i reszcie spoleczenstwa... Maz mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiaja, nikt nic nie rozumie, i w ogole o kant dupy to wszystko rozpierdolic.
    Dziekuje za uwage i zainteresowanie. Jest mi juz lepiej, a jutro z rana zglosze sie do lekarza w celu ustalenia dalszego leczenia.

Ja tam mysle ze skoro zaczynasz zdanie od "chyba", to z tej maki bedzie jeszcze chleb. A moze takie malutkie slodziutkie buleczki :)
    Dobrze ze sie tu porzadnie wyrzygalas, teraz powinno byc prosciej i jasniej :) Kazda ma takie rozterki raz na jakis czas.
    Myslisz ze mnie nie przeraza IVF i cala ta podswiadomosc/swiadomosc i to ze moze Bozia (wlasnie, gdzie Bozia?) nie chce zebym miala dzieci? Eh...

Bursztyn, iwcia77, Żanet, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to prawdziwy cios dla mnie, nie pozostaje mi nic innego tylko pociac sie krakersem :)

Krakersem? Smierc biala maka? Oszalalas. To jest niezdrowe i bardzo szkodzi cerze :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:47

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tam mysle ze skoro zaczynasz zdanie od "chyba", to z tej maki bedzie jeszcze chleb. A moze takie malutkie slodziutkie buleczki :)
    Dobrze ze sie tu porzadnie wyrzygalas, teraz powinno byc prosciej i jasniej :) Kazda ma takie rozterki raz na jakis czas.
    Myslisz ze mnie nie przeraza IVF i cala ta podswiadomosc/swiadomosc i to ze moze Bozia (wlasnie, gdzie Bozia?) nie chce zebym miala dzieci? Eh...
    Kiedy u mnie "chyba" jest podstepne i niebezpieczne...
    rozumiem Twoje rozne watpliwosci Co do IVF, naprawde rozumiem.

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Krakersem? Smierc biala maka? Oszalalas. To jest niezdrowe i bardzo szkodzi cerze :-P
    za kogo Ty mnie uwazasz? przeciez to jest pelnoziarnisty krakers, z ekologicznej maki, fair trade, kupiony w lokalnym eko- szopie

Simba, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popij colą i zagryź tatarem ;-)
    Bursztyn wrote:

Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Bursztynku mam dziś podobnego doła :( Jednego jestem pewna, że ja chcę ... Wczoraj napisałam maila do polecanej kliniki o dostępność terminów. Myślałam, że mi nie odpiszą, a oni jednak odpisali - termin miesięczny, więc nie ma tragedii. Teraz muszę zrobić kolejny krok i tam się umówić. Zastanawiam się czy umówić się sama czy z moim M ... Wiem, że powinnam z nim, ale jak usłyszał, że odpisali jakoś tak dziwnie się upewniał czy chodzi o moją wizytę ;) czy przypadkiem nie naszą :(

Sabina, Żanet, Simba, megan8, mysza1975, ania.g, peppapig, Bliska 77, malgos741, Mega, samira lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski byście się wstydziły tak marudzić.. bierzcie przykład z hipci, która walczy o swoje.
    Mango i Bursztyn przywołuję Was do porządku..t15141.gif

hipcia wrote:
    Witajcie !Pewnie jestem tu najstarsza bo w lipcu stuknie mi 46! Nadal nie poddajemy się i staramy się o dzidziusia mimo że dwie ciąże poroniłam ,przeszliśmy też inseminację niestety bez powodzenia. Mam dwoje dorosłych dzieci z pierwszego małżeństwa. Ponieważ bardzo kocham mojego męża dla niego zrobię wszystko żeby poczuł się prawdziwym Tatusiem.Powiedziano mi, że w tym wieku to już loteria,jeśli załapie to naturalna metodą.IN vitro nie daje żadnej pewności że będę w ciąży,a skoro mam dobre wyniki to istnieją realne choć niewielkie szanse na poczęcie.Dla nas nawet gdyby tu był tylko 1% to zawsze jest jakaś nadzieja że nam się uda i doczekamy się naszego MALEŃSTWA!!!

Bursztyn, Mango, Simba, mysza1975, peppapig, Sabina, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Oj Bursztynku mam dziś podobnego doła :( Jednego jestem pewna, że ja chcę ... Wczoraj napisałam maila do polecanej kliniki o dostępność terminów. Myślałam, że mi nie odpiszą, a oni jednak odpisali - termin miesięczny, więc nie ma tragedii. Teraz muszę zrobić kolejny krok i tam się umówić. Zastanawiam się czy umówić się sama czy z moim M ... Wiem, że powinnam z nim, ale jak usłyszał, że odpisali jakoś tak dziwnie się upewniał czy chodzi o moją wizytę ;) czy przypadkiem nie naszą :(
    wiec przynajmniej wiesz czego chcesz
    obawiam sie jednak ze bez wspolpracy chlopa sie nie obejdzie....moze upewnij sie czy on tez tego chce...?

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2935 2936 2937 2938 2939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ