X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    tez tak myślę, na pytm polega "życiowa symbioza" ;), równowaga musi być, w pracy udawaj, już z górki

Jeszcze tylko cale szczescie ze musze udawac glownie przed sama soba :)
    Trzy godziny i won do domu!

Bliska 77, Reni, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    tez tak myślę, na pytm polega "życiowa symbioza" ;), równowaga musi być, w pracy udawaj, już z górki

A ta "zyciowa sumbioza" jest czasem bardzo dolujaca..

Ale cisza na forum - gorzej chyba niz w w-end? Ej! Wracac tu! Lista niepodpisana!

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, szybko zleci, no dziewczynki spadam do robót kury domowej a potem po córcię, wpadnę wieczorem, miłego popołudnia

Simba lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeeeesu też tak mam
    żeby się nie doczepili... to wzięłam mojego priv laptopa podłączyłam do monitora służbowego i klawiatury a lapka schowałam pod biurko ;-)
    Simba wrote:
    Jeszcze tylko cale szczescie ze musze udawac glownie przed sama soba :)
    Trzy godziny i won do domu!

Simba, Sabina, samira, Alis, Bursztyn, mysza1975, Mango, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeeeesu też tak mam
    żeby się nie doczepili... to wzięłam mojego priv laptopa podłączyłam do monitora służbowego i klawiatury a lapka schowałam pod biurko ;-)

Sprytneeee :)

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to takie proste ;-)
    Simba wrote:
    Sprytneeee :)

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Simba, szybko zleci, no dziewczynki spadam do robót kury domowej a potem po córcię, wpadnę wieczorem, miłego popołudnia

I wzajemnie :)

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,szaro i deszczowo spac sie chce.Dzis rano moja coreczka dala popis gimnastyki tak wypiela dupeke a moze to byla glowka ze mialam taka wystajaca z brzucha" gore":-)Milego dnia zycze

Reni, Bursztyn, iwcia77, megan8, Żanet, mysza1975, Mango, Sabina, gosia7122, ania.g, Bliska 77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ajm bak, bejbe ;)
    Powrot byl taki: wyladowalismy o 2ej rano, ale na bagaze czekalismy poltorej godziny - nie wiem co to bylo - chyba jakis kurwa wloski strajk. Jeszcze jakis geniusz z ochrony do nas co chwile podchodzil i mowil: prosze czekac, bo za chwile beda kolejne bagaze. No a co moglismy innego zrobic? Fuckin idiot! Nie denerwowalabym sie tak, gdyby nie czekal na nas znajomy, ktory zgodzil sie zarwac noc zeby nas odebrac naszym samochodem. Odwiezlismy go do domu i juz przy samym skrecie do nas okazalo sie, ze jest gigantyczny objazd. Milutko - 4 rano a my praktycznie w trasie. Jako ze jestem blondynka i mam przepiekne serce olejek wrocil z nami do domu, ale juz dokumentnie rozlany na wszystkim co sie dalo...A kiedy juz przekroczylismy prog mieszkania, to okazalo sie ze w domu jest bardzo przytulnie i milo, bo zapomnielismy wylaczyc ogrzewanie na calutki tydzien. To znaczy wylaczylismy je, tylko piec nie zareagowal na to polecenie. No i jeszcze w miedzyczasie dowiedzielismy sie, ze lokatorka ktorej wynajmujemy mieszkanie w Polsce zostaje w nim tylko do konca miesiaca :) Witaj brutalny swiecie.
    Dzien dobry Dziewcznynki :)
    Postanowilam ze skoro poki co grzeje mnie opalenizna to wszystko inne tez.
    olejek jak facet, raz Cie zdradzil, drugi raz Cie zdradzil- zawsze bedzie zdradzal, 'trza bylo dziada wypieprzyc na zbity pysk i wziac sobie nowy :)

Witaj w domu :)

Simba, mysza1975, Sabina, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kiedys z kumpelka wracalysmy z Portugalii i trafili nam sie w samolocie polscy pielgrzymi wracajacy z Fatimy. Nachlane bydlo, baby ktore uwieszaly ci sie pacha nad glowa, bo przeciez jeszcze nie zdazyla sie nagadac z kulezanka, pilowali ryja i w ogole zachowywali sie skandalicznie. W koncu jedna z babek, zazenowana poprosila ksiedza zeby ich uciszyl,a ten do niej z morda, ze wstyd mu za nia. I sie kobicina poplakala. Ja w koncu poszlam do stewardessy i poprosilam o potrojna whisky z grozba ze za chwile kogos tu zamorduje. Na Okeciu bylo jeszcze lepiej. Sami dzentelmeni, ktorzy wpierdalali sie nam do taksowek, zanim zdazylysmy dociagnac bagaze. Wreszcie trafilysmy na jakiegos taryfiarza, ktory zapodal nam Radio Maryja, ponarzekal na Zydow, a potem zdarl z nas jak za mokre zboze. Jak weszlysmy do niej do mieszkania, to siadlysmy na kanapie i sie poryczalysmy :)
    Na szczescie butelka porto nas szybko wyciszyla.
    Tym ksiedzem musial byc Andrzej... ;)

Reni, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    poszłam do kasy uprzywilejowanej ale tam oczywiście ani jednej w ciąży, z małym dzieckiem ani jednego wózka inwalidzkiego itp sami starsi w sile wieku i proszę ładnie żeby mnie przepuścili i wystawiam okazały brzuch a tam same ryje na mnie wyskoczyły że nikt mnie nie przepusci, że trzeba było se bachora ne robić żebym nie udawała, bo im sie spieszy,
    chyba zartujesz, ze tak Ci powiedzieli ??? o.O

mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    są tacy ludzie, też mam taką koleżankę w pracy, dziewczyna ma 46lat i póki co dostaje od życia wszystko czego pragnie, sama mówi, że czasem aż sie tego boi
    to trzeba z niej brac przyklad i podpytac jak to robi :) pewnie kwestia nastawienia i jakiegos zaufania :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie musi - ktos inny zbiera caly mul, ktory do niej nie trafia :)
    Taka tam arytmetyka..

Nie mam sily dzisiaj pracowac. Nie po dwoch godzinach snu..
    dupa nie arytmetyka :)
    kazdy ma to czego sobie PODSWIADOMIE Zazyczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 13:54

Alis, Simba, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

peppapig lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja życzę sobie mieć znowu 25 lat
    święty spokój, konto w banku z kilkoma milionami, willę z basenem nad ciepłym morzem, żeby te darmozjady z wiejskiej wzięły się za robotę, żeby ci od zamachu byli uleczalnie chorzy.. żeby oddali nam królewiec i kamieniec podolski, żeby był pokój i takie tam.. ale pewnie nie to miałaś na myśli? 07icon_smile4.gif
    Bursztyn wrote:
    dupa nie arytmetyka :)
    kazdy ma to czego spobie PODSWIADOMIE ZAZYCZY

mysza1975, Simba, Sabina, ania.g, Bliska 77, Mega, samira lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    są tacy ludzie, też mam taką koleżankę w pracy, dziewczyna ma 46lat i póki co dostaje od życia wszystko czego pragnie, sama mówi, że czasem aż sie tego boi

A to nie jest czasem kwestia podejścia? Że ktoś jest optymistą i zawsze widzi szklankę do połowy piękną i opowiada wszystkim wkoło jakie to ma zajefajne życie? I ludzie myślą, ale szczęściarz. A druga osoba w takich samych warunkach znajdzie milion powodów do narzekań.

Bursztyn, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Bisca.. a co tak się czaisz z tym znoszeniem jaja? ;-) już czas

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj chyba nie do końca tak jest
    moja koleżanka ma wszystko na tacy podane dosłownie i w przenośni..
    dziecko też dostała z przydziału ;-) z tzw wpadki
    laska pracuje jak chce.. i bynajmniej nie jest kurą domową zapuszczoną z obgryzionymi paznokciami
    Alis wrote:
    A to nie jest czasem kwestia podejścia? Że ktoś jest optymistą i zawsze widzi szklankę do połowy piękną i opowiada wszystkim wkoło jakie to ma zajefajne życie? I ludzie myślą, ale szczęściarz. A druga osoba w takich samych warunkach znajdzie milion powodów do narzekań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 13:51

Alis, Simba, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja życzę sobie mieć znowu 25 lat
    święty spokój, konto w banku z kilkoma milionami, willę z basenem nad ciepłym morzem, żeby te darmozjady z wiejskiej wzięły się za robotę, żeby ci od zamachu byli uleczalnie chorzy.. żeby oddali nam królewiec i kamieniec podolski, żeby był pokój i takie tam.. ale pewnie nie to miałaś na myśli? 07icon_smile4.gif

Reni, wstarczy, że wyłączysz telewizor i połowa Twoich problemów zniknie :D A po zasłonieciu lustra druga :P

Reni, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale moje lustro jest ok ;-)
    Alis wrote:
    Reni, wstarczy, że wyłączysz telewizor i połowa Twoich problemów zniknie :D A po zasłonieciu lustra druga :P

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 2933 2934 2935 2936 2937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ