X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj chyba nie do końca tak jest
    moja koleżanka ma wszystko na tacy podane dosłownie i w przenośni..
    dziecko też dostała z przydziału ;-) z tzw wpadki
    laska pracuje jak chce.. i bynajmniej nie jest kurą domową zapuszczoną z obgryzionymi paznokciami

No i to jest to, o czym mówię. Mogła na przykład usiąść i płakać, że wpadła i nie teraz planowała i koniec świata itd. A ona uznała, że to prezent od losu. I się cieszy. Czyli kwestia podejścia.

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale moje lustro jest ok ;-)

To czemu narzekasz, żeś stara, skoro wszyscy widzą, że na 25 wyglądasz?

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to było tak powiedziała pewnego dnia, że w sumie mogłaby wpaść, bo sama na dziecko nie zdecydowałaby się, bo za wcześnie.. mówisz i masz ;-)
    Alis wrote:
    No i to jest to, o czym mówię. Mogła na przykład usiąść i płakać, że wpadła i nie teraz planowała i koniec świata itd. A ona uznała, że to prezent od losu. I się cieszy. Czyli kwestia podejścia.

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo już biletu studenckiego nie kupię ;-) bo do 26 roku hahahahaah
    Alis wrote:
    To czemu narzekasz, żeś stara, skoro wszyscy widzą, że na 25 wyglądasz?

Alis lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja życzę sobie mieć znowu 25 lat
    święty spokój, konto w banku z kilkoma milionami, willę z basenem nad ciepłym morzem,
    mam na mysli sprawy na ktore masz wplyw, mozesz przeciez mlodo wygladac, miec spokoj i miliony w banku- to zalezy tylko od Ciebie- taka jest brutalna prawda i dla jednych to ze ksztaltuja swoj los- jest dobra wiadomoscia a dla innych zla- no bo 'trza brac odpowiedzialnosc za siebie :)
    Reni wrote:
    żeby te darmozjady z wiejskiej wzięły się za robotę, żeby ci od zamachu byli uleczalnie chorzy.. żeby oddali nam królewiec i kamieniec podolski, żeby był pokój i takie tam.. ale pewnie nie to miałaś na myśli?
    na to nie masz za bardzo wplywu wiec se daruj bo tylko urode sobie zepsujesz a niczego nie zdzialasz :)

Reni, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A to nie jest czasem kwestia podejścia? Że ktoś jest optymistą i zawsze widzi szklankę do połowy piękną i opowiada wszystkim wkoło jakie to ma zajefajne życie? I ludzie myślą, ale szczęściarz. A druga osoba w takich samych warunkach znajdzie milion powodów do narzekań.
    tak wlasnie mniej wiecej jest :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj chyba nie do końca tak jest
    moja koleżanka ma wszystko na tacy podane dosłownie i w przenośni..
    dziecko też dostała z przydziału ;-) z tzw wpadki
    laska pracuje jak chce.. i bynajmniej nie jest kurą domową zapuszczoną z obgryzionymi paznokciami
    jej podswiadomosc dziala w zgodzie ze swiadomoscia, ma to czego chce i chce tego czego n a p r a w d e chce oraz chce tego co ma, to tak w skrocie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:04

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa rozumiem
    a nagle a wyszla za krzaka a kliepa klapa ;-)
    Bursztyn wrote:
    jej podswiadomosc dziala w zgodzie ze swiadomoscia, ma to czego chce i chce tego czego n a p r a w d e chce oraz chce tego co ma, to tak w skrocie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:06

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa rozumiem
    a nagle w wyszla za krzaka a kliepa klapa ;-)
    tego nie znam :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzien dobry :)

Wiecie co? Zanim zaczne- male wprowadzenie: wrazliwych na inwektywy i wulgaryzmy ostrzega ssie przed czytaniem tego postu i zaprasza na strone Radja Maryja.
    A teraz do rzeczy:
    Chyba pierdole te starania. Nie chce mi sie seksic, sprawdzac te temperatury pierdolone i wykonywac jebane testy owulacyjne. Mam jakis potworny kryzys egzystencjalny i mysle ze moze nie powinnam miec dzieci, bo sama nie wiem do konca czy ja ich naprawde chce. Mam potworna presje spoleczna, w ciagu ostatnich kilku dni chyba 10 osob nagabywalo mnie kiedy dziecko bede miec! Co to do kurwy nedzy jest?! Moze ja chce zrobic dobrze tesciowej i reszcie spoleczenstwa... Maz mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiaja, nikt nic nie rozumie, i w ogole o kant dupy to wszystko rozpierdolic.
    Dziekuje za uwage i zainteresowanie. Jest mi juz lepiej, a jutro z rana zglosze sie do lekarza w celu ustalenia dalszego leczenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:14

iwcia77, Reni, Żanet, mysza1975, Simba, Mango, Sabina, megan8, polarmiś, Bozia3, Pusurek, ania.g, Bliska 77, moremi, Mega, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff4e36c9c4a3.gif

Bursztyn, mysza1975, megan8, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale rozumiem rozumiem.. mam podobnie ale mam wywalone na pytania kiedy
    2patyk.gif
    i pamiętaj o odpowiedzi jak wrócę z Tokyo...
    a jak zapytają kiedy lecisz ..powiedz..na razie się nie wybieram
    tyle w temacie zawsze działa

iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Simba, Sabina, Alis, moremi, Mega, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mysle , ze jutro rano bedzie nowy , inny dzien i xanax nie bedzie juz potrzebny :) w tym uk to ci slonca brakuje , ale dobrze cie rozumiem , bo czasami tez mam takie dolki emocjonalne :(
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole to dzien dobry :)

Wiecie co? Zanim zaczne- male wprowadzenie: wrazliwych na inwektywy i wulgaryzmy ostrzega ssie przed czytaniem tego postu i zaprasza na strone Radja Maryja.
    A teraz do rzeczy:
    Chyba pierdole te starania. Nie chce mi sie seksic, sprawdzac te temperatury pierdolone i wykonywac jebane testy owulacyjne. Mam jakis potworny kryzys egzystencjalny i mysle ze moze nie powinnam miec dzieci, bo sama nie wiem do konca czy ja ich naprawde chce. Mam potworna presje spoleczna, w ciagu ostatnich kilku dni chyba 10 osob nagabywalo mnie kiedy dziecko bede miec! Co to do kurwy nedzy jest?! Moze ja chce zrobic dobrze tesciowej i reszcie spoleczenstwa... Maz mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiaja, nikt nic nie rozumie, i w ogole o kant dupy to wszystko rozpierdolic.
    Dziekuje za uwage i zainteresowanie. Jest mi juz lepiej, a jutro z rana zglosze sie do lekarza w celu ustalenia dalszego leczenia.

Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff4e36c9c4a3.gif
    super, dzieki :)

Ale na serio, mam wszystkiego dosc.
    wczoraj jeszcze musialam sie zachwycac 5 miesiaczna corka kolezanki...Kolezanka powiedziala ze jej corka jest idealna i perfekcyjna- doslownie, ja mialam inne zdanie ale sie nim nie podzielilam z matka dziecka, bo wiadomo...wiec klamalam ze tak, jasne, oczywiscie... I jak tu byc soba? ;) a kumpel, ojciec dziecka- dawal mi rady jak zajsc w ciaze, mimo ze nie prosilam go o konsultacje... eh... wszyscy oczekuja ode mnie dziecka...a ja sie chyba w to wkrecilam, tylko nie jestem sama do konca pewna czy ja tego tak naprawde chce.... I z tego powodu nie wiem czy pojdae do kliniki leczenia plodnosci i bede sie poddawac torturom....

mysza1975, ania.g, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    także dziewczyny miły początek dnia i tygodnia ale będzie lepiej :-)
    a, z tego wszystkiego zapomniałam, obecna dawka euthyroxu 250 naprzemiennie z 275 pod koniec kwietnia powtórzenie jak co miesiąc tsh, ft3, ft4, oprócz tego wapń i wit D do zbadania
    ciekawe co u Ewki

Aż tyle!
    Ja po świętach powtarzam tsh i ft4. Ciekawe co u mnie w tym temacie.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale rozumiem rozumiem.. mam podobnie ale mam wywalone na pytania kiedy
    2patyk.gif
    i pamiętaj o odpowiedzi jak wrócę z Tokyo...
    a jak zapytają kiedy lecisz ..powiedz..na razie się nie wybieram
    tyle w temacie zawsze działa
    Tokyo jest dobre :)
    Wlasciwie to pytania trzeba olac, byly i beda.... Zastanawiam sie tylko czy dalej chodzic na akupunkture "prokreacyjna" i brac te ziola, czy pierdolnac tym juz teraz. Chyba przemyslec powinnam sprawe, bo nie jestem pewna czy nie robie przypadkiem czegos wbrew sobie... Wkoncu nie kazda baba musi miec dzieci. I nie kazda musi CHCIEC miec dzieci.

iwcia77, Simba, ania.g, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dupa nie arytmetyka :)
    kazdy ma to czego sobie PODSWIADOMIE Zazyczy

Ojojoj ojojoj stapasz go grzazkim gruncie :-P

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja mysle , ze jutro rano bedzie nowy , inny dzien i xanax nie bedzie juz potrzebny :) w tym uk to ci slonca brakuje , ale dobrze cie rozumiem , bo czasami tez mam takie dolki emocjonalne :(
    eee tam Xanax....ja potrzebuje ciezszego sprzetu :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja życzę sobie mieć znowu 25 lat
    święty spokój, konto w banku z kilkoma milionami, willę z basenem nad ciepłym morzem, żeby te darmozjady z wiejskiej wzięły się za robotę, żeby ci od zamachu byli uleczalnie chorzy.. żeby oddali nam królewiec i kamieniec podolski, żeby był pokój i takie tam.. ale pewnie nie to miałaś na myśli? 07icon_smile4.gif

Moj czlowiek ;)

iwcia77, mysza1975, Reni, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ojojoj ojojoj stapasz go grzazkim gruncie :-P
    ruchome piachy.... :)

mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2934 2935 2936 2937 2938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ