Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj chyba nie do końca tak jest
    moja koleżanka ma wszystko na tacy podane dosłownie i w przenośni..
    dziecko też dostała z przydziału ;-) z tzw wpadki
    laska pracuje jak chce.. i bynajmniej nie jest kurą domową zapuszczoną z obgryzionymi paznokciami

No i to jest to, o czym mówię. Mogła na przykład usiąść i płakać, że wpadła i nie teraz planowała i koniec świata itd. A ona uznała, że to prezent od losu. I się cieszy. Czyli kwestia podejścia.

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale moje lustro jest ok ;-)

To czemu narzekasz, żeś stara, skoro wszyscy widzą, że na 25 wyglądasz?

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to było tak powiedziała pewnego dnia, że w sumie mogłaby wpaść, bo sama na dziecko nie zdecydowałaby się, bo za wcześnie.. mówisz i masz ;-)
    Alis wrote:
    No i to jest to, o czym mówię. Mogła na przykład usiąść i płakać, że wpadła i nie teraz planowała i koniec świata itd. A ona uznała, że to prezent od losu. I się cieszy. Czyli kwestia podejścia.

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo już biletu studenckiego nie kupię ;-) bo do 26 roku hahahahaah
    Alis wrote:
    To czemu narzekasz, żeś stara, skoro wszyscy widzą, że na 25 wyglądasz?

Alis lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja życzę sobie mieć znowu 25 lat
    święty spokój, konto w banku z kilkoma milionami, willę z basenem nad ciepłym morzem,
    mam na mysli sprawy na ktore masz wplyw, mozesz przeciez mlodo wygladac, miec spokoj i miliony w banku- to zalezy tylko od Ciebie- taka jest brutalna prawda i dla jednych to ze ksztaltuja swoj los- jest dobra wiadomoscia a dla innych zla- no bo 'trza brac odpowiedzialnosc za siebie :)
    Reni wrote:
    żeby te darmozjady z wiejskiej wzięły się za robotę, żeby ci od zamachu byli uleczalnie chorzy.. żeby oddali nam królewiec i kamieniec podolski, żeby był pokój i takie tam.. ale pewnie nie to miałaś na myśli?
    na to nie masz za bardzo wplywu wiec se daruj bo tylko urode sobie zepsujesz a niczego nie zdzialasz :)

Reni, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A to nie jest czasem kwestia podejścia? Że ktoś jest optymistą i zawsze widzi szklankę do połowy piękną i opowiada wszystkim wkoło jakie to ma zajefajne życie? I ludzie myślą, ale szczęściarz. A druga osoba w takich samych warunkach znajdzie milion powodów do narzekań.
    tak wlasnie mniej wiecej jest :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj chyba nie do końca tak jest
    moja koleżanka ma wszystko na tacy podane dosłownie i w przenośni..
    dziecko też dostała z przydziału ;-) z tzw wpadki
    laska pracuje jak chce.. i bynajmniej nie jest kurą domową zapuszczoną z obgryzionymi paznokciami
    jej podswiadomosc dziala w zgodzie ze swiadomoscia, ma to czego chce i chce tego czego n a p r a w d e chce oraz chce tego co ma, to tak w skrocie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:04

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa rozumiem
    a nagle a wyszla za krzaka a kliepa klapa ;-)
    Bursztyn wrote:
    jej podswiadomosc dziala w zgodzie ze swiadomoscia, ma to czego chce i chce tego czego n a p r a w d e chce oraz chce tego co ma, to tak w skrocie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:06

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa rozumiem
    a nagle w wyszla za krzaka a kliepa klapa ;-)
    tego nie znam :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzien dobry :)

Wiecie co? Zanim zaczne- male wprowadzenie: wrazliwych na inwektywy i wulgaryzmy ostrzega ssie przed czytaniem tego postu i zaprasza na strone Radja Maryja.
    A teraz do rzeczy:
    Chyba pierdole te starania. Nie chce mi sie seksic, sprawdzac te temperatury pierdolone i wykonywac jebane testy owulacyjne. Mam jakis potworny kryzys egzystencjalny i mysle ze moze nie powinnam miec dzieci, bo sama nie wiem do konca czy ja ich naprawde chce. Mam potworna presje spoleczna, w ciagu ostatnich kilku dni chyba 10 osob nagabywalo mnie kiedy dziecko bede miec! Co to do kurwy nedzy jest?! Moze ja chce zrobic dobrze tesciowej i reszcie spoleczenstwa... Maz mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiaja, nikt nic nie rozumie, i w ogole o kant dupy to wszystko rozpierdolic.
    Dziekuje za uwage i zainteresowanie. Jest mi juz lepiej, a jutro z rana zglosze sie do lekarza w celu ustalenia dalszego leczenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:14

iwcia77, Reni, Żanet, mysza1975, Simba, Mango, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, ania.g, Bliska 77, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff4e36c9c4a3.gif

Bursztyn, mysza1975, megan8, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale rozumiem rozumiem.. mam podobnie ale mam wywalone na pytania kiedy
    2patyk.gif
    i pamiętaj o odpowiedzi jak wrócę z Tokyo...
    a jak zapytają kiedy lecisz ..powiedz..na razie się nie wybieram
    tyle w temacie zawsze działa

iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Simba, nick nieaktualny, Alis, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mysle , ze jutro rano bedzie nowy , inny dzien i xanax nie bedzie juz potrzebny :) w tym uk to ci slonca brakuje , ale dobrze cie rozumiem , bo czasami tez mam takie dolki emocjonalne :(
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole to dzien dobry :)

Wiecie co? Zanim zaczne- male wprowadzenie: wrazliwych na inwektywy i wulgaryzmy ostrzega ssie przed czytaniem tego postu i zaprasza na strone Radja Maryja.
    A teraz do rzeczy:
    Chyba pierdole te starania. Nie chce mi sie seksic, sprawdzac te temperatury pierdolone i wykonywac jebane testy owulacyjne. Mam jakis potworny kryzys egzystencjalny i mysle ze moze nie powinnam miec dzieci, bo sama nie wiem do konca czy ja ich naprawde chce. Mam potworna presje spoleczna, w ciagu ostatnich kilku dni chyba 10 osob nagabywalo mnie kiedy dziecko bede miec! Co to do kurwy nedzy jest?! Moze ja chce zrobic dobrze tesciowej i reszcie spoleczenstwa... Maz mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiaja, nikt nic nie rozumie, i w ogole o kant dupy to wszystko rozpierdolic.
    Dziekuje za uwage i zainteresowanie. Jest mi juz lepiej, a jutro z rana zglosze sie do lekarza w celu ustalenia dalszego leczenia.

Bursztyn, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff4e36c9c4a3.gif
    super, dzieki :)

Ale na serio, mam wszystkiego dosc.
    wczoraj jeszcze musialam sie zachwycac 5 miesiaczna corka kolezanki...Kolezanka powiedziala ze jej corka jest idealna i perfekcyjna- doslownie, ja mialam inne zdanie ale sie nim nie podzielilam z matka dziecka, bo wiadomo...wiec klamalam ze tak, jasne, oczywiscie... I jak tu byc soba? ;) a kumpel, ojciec dziecka- dawal mi rady jak zajsc w ciaze, mimo ze nie prosilam go o konsultacje... eh... wszyscy oczekuja ode mnie dziecka...a ja sie chyba w to wkrecilam, tylko nie jestem sama do konca pewna czy ja tego tak naprawde chce.... I z tego powodu nie wiem czy pojdae do kliniki leczenia plodnosci i bede sie poddawac torturom....

mysza1975, ania.g, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    także dziewczyny miły początek dnia i tygodnia ale będzie lepiej :-)
    a, z tego wszystkiego zapomniałam, obecna dawka euthyroxu 250 naprzemiennie z 275 pod koniec kwietnia powtórzenie jak co miesiąc tsh, ft3, ft4, oprócz tego wapń i wit D do zbadania
    ciekawe co u Ewki

Aż tyle!
    Ja po świętach powtarzam tsh i ft4. Ciekawe co u mnie w tym temacie.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale rozumiem rozumiem.. mam podobnie ale mam wywalone na pytania kiedy
    2patyk.gif
    i pamiętaj o odpowiedzi jak wrócę z Tokyo...
    a jak zapytają kiedy lecisz ..powiedz..na razie się nie wybieram
    tyle w temacie zawsze działa
    Tokyo jest dobre :)
    Wlasciwie to pytania trzeba olac, byly i beda.... Zastanawiam sie tylko czy dalej chodzic na akupunkture "prokreacyjna" i brac te ziola, czy pierdolnac tym juz teraz. Chyba przemyslec powinnam sprawe, bo nie jestem pewna czy nie robie przypadkiem czegos wbrew sobie... Wkoncu nie kazda baba musi miec dzieci. I nie kazda musi CHCIEC miec dzieci.

iwcia77, Simba, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dupa nie arytmetyka :)
    kazdy ma to czego sobie PODSWIADOMIE Zazyczy

Ojojoj ojojoj stapasz go grzazkim gruncie :-P

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja mysle , ze jutro rano bedzie nowy , inny dzien i xanax nie bedzie juz potrzebny :) w tym uk to ci slonca brakuje , ale dobrze cie rozumiem , bo czasami tez mam takie dolki emocjonalne :(
    eee tam Xanax....ja potrzebuje ciezszego sprzetu :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja życzę sobie mieć znowu 25 lat
    święty spokój, konto w banku z kilkoma milionami, willę z basenem nad ciepłym morzem, żeby te darmozjady z wiejskiej wzięły się za robotę, żeby ci od zamachu byli uleczalnie chorzy.. żeby oddali nam królewiec i kamieniec podolski, żeby był pokój i takie tam.. ale pewnie nie to miałaś na myśli? 07icon_smile4.gif

Moj czlowiek ;)

iwcia77, mysza1975, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ojojoj ojojoj stapasz go grzazkim gruncie :-P
    ruchome piachy.... :)

mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2934 2935 2936 2937 2938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ