35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:oj chyba nie do końca tak jest
moja koleżanka ma wszystko na tacy podane dosłownie i w przenośni..
dziecko też dostała z przydziałuz tzw wpadki
laska pracuje jak chce.. i bynajmniej nie jest kurą domową zapuszczoną z obgryzionymi paznokciami
No i to jest to, o czym mówię. Mogła na przykład usiąść i płakać, że wpadła i nie teraz planowała i koniec świata itd. A ona uznała, że to prezent od losu. I się cieszy. Czyli kwestia podejścia.Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
to było tak powiedziała pewnego dnia, że w sumie mogłaby wpaść, bo sama na dziecko nie zdecydowałaby się, bo za wcześnie.. mówisz i masz
Alis wrote:No i to jest to, o czym mówię. Mogła na przykład usiąść i płakać, że wpadła i nie teraz planowała i koniec świata itd. A ona uznała, że to prezent od losu. I się cieszy. Czyli kwestia podejścia. -
Reni wrote:ja życzę sobie mieć znowu 25 lat
święty spokój, konto w banku z kilkoma milionami, willę z basenem nad ciepłym morzem,Reni wrote:żeby te darmozjady z wiejskiej wzięły się za robotę, żeby ci od zamachu byli uleczalnie chorzy.. żeby oddali nam królewiec i kamieniec podolski, żeby był pokój i takie tam.. ale pewnie nie to miałaś na myśli?Reni, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A to nie jest czasem kwestia podejścia? Że ktoś jest optymistą i zawsze widzi szklankę do połowy piękną i opowiada wszystkim wkoło jakie to ma zajefajne życie? I ludzie myślą, ale szczęściarz. A druga osoba w takich samych warunkach znajdzie milion powodów do narzekań.
-
Reni wrote:oj chyba nie do końca tak jest
moja koleżanka ma wszystko na tacy podane dosłownie i w przenośni..
dziecko też dostała z przydziałuz tzw wpadki
laska pracuje jak chce.. i bynajmniej nie jest kurą domową zapuszczoną z obgryzionymi paznokciamiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:04
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
aaa rozumiem
a nagle a wyszla za krzaka a kliepa klapa
Bursztyn wrote:jej podswiadomosc dziala w zgodzie ze swiadomoscia, ma to czego chce i chce tego czego n a p r a w d e chce oraz chce tego co ma, to tak w skrocieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:06
-
A tak w ogole to dzien dobry
Wiecie co? Zanim zaczne- male wprowadzenie: wrazliwych na inwektywy i wulgaryzmy ostrzega ssie przed czytaniem tego postu i zaprasza na strone Radja Maryja.
A teraz do rzeczy:
Chyba pierdole te starania. Nie chce mi sie seksic, sprawdzac te temperatury pierdolone i wykonywac jebane testy owulacyjne. Mam jakis potworny kryzys egzystencjalny i mysle ze moze nie powinnam miec dzieci, bo sama nie wiem do konca czy ja ich naprawde chce. Mam potworna presje spoleczna, w ciagu ostatnich kilku dni chyba 10 osob nagabywalo mnie kiedy dziecko bede miec! Co to do kurwy nedzy jest?! Moze ja chce zrobic dobrze tesciowej i reszcie spoleczenstwa... Maz mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiaja, nikt nic nie rozumie, i w ogole o kant dupy to wszystko rozpierdolic.
Dziekuje za uwage i zainteresowanie. Jest mi juz lepiej, a jutro z rana zglosze sie do lekarza w celu ustalenia dalszego leczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:14
iwcia77, Reni, Żanet, mysza1975, Simba, Mango, Sabina, megan8, polarmiś, Bozia3, Pusurek, ania.g, Bliska 77, moremi, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
ale rozumiem rozumiem.. mam podobnie ale mam wywalone na pytania kiedy
i pamiętaj o odpowiedzi jak wrócę z Tokyo...
a jak zapytają kiedy lecisz ..powiedz..na razie się nie wybieram
tyle w temacie zawsze działa
iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Simba, Sabina, Alis, moremi, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
a ja mysle , ze jutro rano bedzie nowy , inny dzien i xanax nie bedzie juz potrzebny
w tym uk to ci slonca brakuje , ale dobrze cie rozumiem , bo czasami tez mam takie dolki emocjonalne
Bursztyn wrote:A tak w ogole to dzien dobry
Wiecie co? Zanim zaczne- male wprowadzenie: wrazliwych na inwektywy i wulgaryzmy ostrzega ssie przed czytaniem tego postu i zaprasza na strone Radja Maryja.
A teraz do rzeczy:
Chyba pierdole te starania. Nie chce mi sie seksic, sprawdzac te temperatury pierdolone i wykonywac jebane testy owulacyjne. Mam jakis potworny kryzys egzystencjalny i mysle ze moze nie powinnam miec dzieci, bo sama nie wiem do konca czy ja ich naprawde chce. Mam potworna presje spoleczna, w ciagu ostatnich kilku dni chyba 10 osob nagabywalo mnie kiedy dziecko bede miec! Co to do kurwy nedzy jest?! Moze ja chce zrobic dobrze tesciowej i reszcie spoleczenstwa... Maz mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiaja, nikt nic nie rozumie, i w ogole o kant dupy to wszystko rozpierdolic.
Dziekuje za uwage i zainteresowanie. Jest mi juz lepiej, a jutro z rana zglosze sie do lekarza w celu ustalenia dalszego leczenia.Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff4e36c9c4a3.gif
Ale na serio, mam wszystkiego dosc.
wczoraj jeszcze musialam sie zachwycac 5 miesiaczna corka kolezanki...Kolezanka powiedziala ze jej corka jest idealna i perfekcyjna- doslownie, ja mialam inne zdanie ale sie nim nie podzielilam z matka dziecka, bo wiadomo...wiec klamalam ze tak, jasne, oczywiscie... I jak tu byc soba?a kumpel, ojciec dziecka- dawal mi rady jak zajsc w ciaze, mimo ze nie prosilam go o konsultacje... eh... wszyscy oczekuja ode mnie dziecka...a ja sie chyba w to wkrecilam, tylko nie jestem sama do konca pewna czy ja tego tak naprawde chce.... I z tego powodu nie wiem czy pojdae do kliniki leczenia plodnosci i bede sie poddawac torturom....
mysza1975, ania.g, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:także dziewczyny miły początek dnia i tygodnia ale będzie lepiej
a, z tego wszystkiego zapomniałam, obecna dawka euthyroxu 250 naprzemiennie z 275 pod koniec kwietnia powtórzenie jak co miesiąc tsh, ft3, ft4, oprócz tego wapń i wit D do zbadania
ciekawe co u Ewki
Aż tyle!
Ja po świętach powtarzam tsh i ft4. Ciekawe co u mnie w tym temacie. -
Reni wrote:
Wlasciwie to pytania trzeba olac, byly i beda.... Zastanawiam sie tylko czy dalej chodzic na akupunkture "prokreacyjna" i brac te ziola, czy pierdolnac tym juz teraz. Chyba przemyslec powinnam sprawe, bo nie jestem pewna czy nie robie przypadkiem czegos wbrew sobie... Wkoncu nie kazda baba musi miec dzieci. I nie kazda musi CHCIEC miec dzieci.iwcia77, Simba, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja mysle , ze jutro rano bedzie nowy , inny dzien i xanax nie bedzie juz potrzebny
w tym uk to ci slonca brakuje , ale dobrze cie rozumiem , bo czasami tez mam takie dolki emocjonalne
-
Reni wrote:ja życzę sobie mieć znowu 25 lat
święty spokój, konto w banku z kilkoma milionami, willę z basenem nad ciepłym morzem, żeby te darmozjady z wiejskiej wzięły się za robotę, żeby ci od zamachu byli uleczalnie chorzy.. żeby oddali nam królewiec i kamieniec podolski, żeby był pokój i takie tam.. ale pewnie nie to miałaś na myśli?
Moj czlowiekiwcia77, mysza1975, Reni, Sabina lubią tę wiadomość