35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hahah pamiętam jak kiedyś jechałam do Włoch autobusem z przesiadką w Rzymie i na siedzeniu za mną siedział pingwin.. kopała mi w siedzenie non stop, że jej ciasno... w nocy jak to w nocy wszyscy rozkładają fotle i śpią a ta mi napieprza i z pretensjami, że jej ciasno i żebym złożyła.. myślę sobie Boże pomóż mi, bo jej coś zrobię ..
wysiadamy w Rzymie... upał ... patrzę na babinę a na jej sutannie pięnie przyklejona guma do żucia.. nie wiem jak to zrobiła ale na jakieś pół metra rozciągnięta .. tak ładnie wkomponowała się w materiałot sprawiedliwość..
gdyby nie jej ubiór to z zachowania nie powiedziałabym, że to osoba duchownaSimba wrote:Na szczescie butelka porto nas szybko wyciszyla.Bliska 77, samira, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
że im się spieszy? trzeba było odpowiedzieć, że na cmentarz? tam poczekają
nie lubię tych ludziów.. stare a głupieBliska 77 wrote:kwintesencja naszej rzeczywistości, właśnie dzisiaj po lekarzu wstąpiłam do sklepu a tam juz wszystko prawie wykupione przez "starszych" jedna podleciała, w brzuch dostałam z łokcia bo chyba bała się że proszek cały wykupię no i w kasach zajebioza, pełno ludzi idę do kasy poszłam do kasy uprzywilejowanej ale tam oczywiście ani jednej w ciąży, z małym dzieckiem ani jednego wózka inwalidzkiego itp sami starsi w sile wieku i proszę ładnie żeby mnie przepuścili i wystawiam okazały brzuch a tam same ryje na mnie wyskoczyły że nikt mnie nie przepusci, że trzeba było se bachora ne robić żebym nie udawała, bo im sie spieszy,
ciekawe gdzie, chyba do kolejnego marketu po plastikowe chinskie buty bo przeciez transport mpk mają free a wspomniane buty w promocji to trzeba musowo kupićSimba, Bliska 77, samira, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:kwintesencja naszej rzeczywistości, właśnie dzisiaj po lekarzu wstąpiłam do sklepu a tam juz wszystko prawie wykupione przez "starszych" jedna podleciała, w brzuch dostałam z łokcia bo chyba bała się że proszek cały wykupię no i w kasach zajebioza, pełno ludzi idę do kasy poszłam do kasy uprzywilejowanej ale tam oczywiście ani jednej w ciąży, z małym dzieckiem ani jednego wózka inwalidzkiego itp sami starsi w sile wieku i proszę ładnie żeby mnie przepuścili i wystawiam okazały brzuch a tam same ryje na mnie wyskoczyły że nikt mnie nie przepusci, że trzeba było se bachora ne robić żebym nie udawała, bo im sie spieszy,
ciekawe gdzie, chyba do kolejnego marketu po plastikowe chinskie buty bo przeciez transport mpk mają free a wspomniane buty w promocji to trzeba musowo kupić
Uroczo.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:hahah pamiętam jak kiedyś jechałam do Włoch autobusem z przesiadką w Rzymie i na siedzeniu za mną siedział pingwin.. kopała mi w siedzenie non stop, że jej ciasno... w nocy jak to w nocy wszyscy rozkładają fotle i śpią a ta mi napieprza i z pretensjami, że jej ciasno i żebym złożyła.. myślę sobie Boże pomóż mi, bo jej coś zrobię ..
wysiadamy w Rzymie... upał ... patrzę na babinę a na jej sutannie pięnie przyklejona guma do żucia.. nie wiem jak to zrobiła ale na jakieś pół metra rozciągnięta .. tak ładnie wkomponowała się w materiałot sprawiedliwość..
gdyby nie jej ubiór to z zachowania nie powiedziałabym, że to osoba duchowna
Na mnie sutanny nie robia wrazenia - chamstwo nie jedna ma sukienke.Reni, Bliska 77, Sabina, Bursztyn, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
także dziewczyny miły początek dnia i tygodnia ale będzie lepiej
a, z tego wszystkiego zapomniałam, obecna dawka euthyroxu 250 naprzemiennie z 275 pod koniec kwietnia powtórzenie jak co miesiąc tsh, ft3, ft4, oprócz tego wapń i wit D do zbadania
ciekawe co u Ewkisamira lubi tę wiadomość
-
wzięłam się za nią .. była u gina dostała leki i doczekała się @
Bliska 77 wrote:Reni, odnośnie Twoje koleżanki, nieświadomość i ignorancja, czasem mnie przeraża .......Bliska 77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
ja też...bo jej wszystko zawsze łatwo przychodzi w każdej sferze życia
Simba wrote:Ja nie z takich zeby zazdraszczac, albo cos, ale wkurze sie jak teraz zajdzie przed TobaBliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nie nie na pewno.. myślę, że po cichu ona uważa, że jestem obłąkana z tym moim forum, śluzami temp itd.. ale to kwestia nieznajomości tematu
szczerze mówiąc nie mam z kim porozmawiać ta ten temat .. każdy uważa, że tylko seks jest do zajścia potrzebny..
Simba, Bliska 77, Sabina, Bursztyn, megan8, mysza1975, Mango, polarmiś, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie nie na pewno.. myślę, że po cichu ona uważa, że jestem obłąkana z tym moim forum, śluzami temp itd.. ale to kwestia nieznajomości tematu
szczerze mówiąc nie mam z kim porozmawiać ta ten temat .. każdy uważa, że tylko seks jest do zajścia potrzebny..
Sie wie.
Ciekawe czy jest forum, dla ludzi, ktorym wszystko ciezko przychodzi
Mogloby sie nazywac: www.jakpogrudzie.pl
Bliska 77, Sabina, Alis, mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja też...bo jej wszystko zawsze łatwo przychodzi w każdej sferze życia
Sabina, Bursztyn, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:są tacy ludzie, też mam taką koleżankę w pracy, dziewczyna ma 46lat i póki co dostaje od życia wszystko czego pragnie, sama mówi, że czasem aż sie tego boi
Nie musi - ktos inny zbiera caly mul, ktory do niej nie trafia
Taka tam arytmetyka..
Nie mam sily dzisiaj pracowac. Nie po dwoch godzinach snu..Bliska 77, Sabina, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie nie na pewno.. myślę, że po cichu ona uważa, że jestem obłąkana z tym moim forum, śluzami temp itd.. ale to kwestia nieznajomości tematu
szczerze mówiąc nie mam z kim porozmawiać ta ten temat .. każdy uważa, że tylko seks jest do zajścia potrzebny..Simba, Reni, Bursztyn, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie musi - ktos inny zbiera caly mul, ktory do niej nie trafia
Taka tam arytmetyka..
Nie mam sily dzisiaj pracowac. Nie po dwoch godzinach snu.., równowaga musi być, w pracy udawaj, już z górki
mysza1975 lubi tę wiadomość