35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Co do kosmetykow, to u mnie byl mega alergik, wiec oprocz masci zamawianej w aptece byla cala seria Oilatum. Corka do tej pory uzywa szamponu Oilatum.
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja w pierwszych miesiącach życia używałam emolium dla Małej.
To sa bardzo podobne kosmetyki, my Emolium do tej czasem uzywamy ( corka szampon i balsam do mycia ), ja emulsje do ciala. Kosmetyki nie tanie, ale wydajne i naprawde dobre!Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe, oczywiście że popieprzyłam i chodziło mi o III, dobrze, że jesteście czujne
ja dziś z lekka nieprzytomna jestem po prawie nieprzespanej nocy (wiadomo jak obce dziecko jest w domu to człowiek czujny jest jeszcze bardziej)
jeśli chodzi o kremy to ja tez stawiałam na sudocrem, pamiętam, że linomag też był, u nas seria oliatum zupełnie się nie sprawdziła i to mimo atopowej skóry córki, za namową położnej używaliśmy najzwyklejszej oliwki dla dzieci
dzis dostałam wanienkę (nasza gdzieś zaginęła) i jakieś tam pierdoły, do konkretniejszych zakupów muszę zabrać sie w maju
odnośnie pieluch i ciuszków, pamiętam jak pokupowaliśmy dla córki ciuszki jakoś na 54/56 i pieluchy prawie ale nie najmniejsze a tu taka niespodzianka, 49cm naszej córki zmusiło nas do b.szybkich ponownych zakupów pieluszek oraz ubranek (niektóre wzięliśmy od lalek męża siostrzenicy bo wszystko było za duże) aż ciekawość mnie zżera jak będzie tym razemPusurek, Sabina, megan8, Iwone, samira, Mega, caffe, grosza lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam dzis dzien spa, chlop w pracy, spokoj w domu i cisza.
Maseczka na dziob, stopki sie mocza, bedzie pedicure. Poki jest jeszcze szansa przechylic sie przez brzucho.
jutro muszę być z rańca o 7.40 na drugim końcu łodzi u endoale potem.........cały dom jest mój
do 15
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 14:51
Pusurek, Sabina, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:odnośnie pieluch i ciuszków, pamiętam jak pokupowaliśmy dla córki ciuszki jakoś na 54/56 i pieluchy prawie ale nie najmniejsze a tu taka niespodzianka, 49cm naszej córki zmusiło nas do b.szybkich ponownych zakupów pieluszek oraz ubranek (niektóre wzięliśmy od lalek męża siostrzenicy bo wszystko było za duże) aż ciekawość mnie zżera jak będzie tym razem
Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam jeszcze przedswiateczna robote uszycia czapeczki dla koty. Ma wygladac mniej wiecej tak:
http://aprilpug.com/wp-content/uploads/2014/03/cats-in-hats-3.jpg
Co roku robimy kartki swiateczne z wykorzystaniem naszej koty, bo jest najfotogeniczniejsza z rodziny. W tym roku bedzie kaczuszka.
Kartka z zeszlego roku byla taka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e5a4e4fcc5e.jpg
Nie trzeba mowic, jaki jest nasz ulubiony film?"Dajcie mi przebitke zajeca na gruszy"
No i widac wyrazna fascynacje Angry Birds. W tym roku bedzie raczej Minecraft, tylko skad wziac kwadratowe jaja?ania.g, Simba, Bliska 77, Mega, Sabina, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję że nie będziemy miały takich świąt
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e56091fd139.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 15:31
polarmiś, samira, Bliska 77, Mega, megan8, Alis, Sabina, caffe, grosza, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A co pokazuje usg? U mnie np. juz kolejny raz z usg wychodzi 90 centyl, wiec sie raczej na ciuszki w rozmiarze 50 nie nastawiam. Corka miala 61 cm, jak sie urodzila, wiec tym razem tez nie szaleje z najmniejszymi rozmiarami...
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O matko, jestem w polowie noznej roboty, a juz nie moge oddychac...A gdzie jeszcze malowanie??
oby tak dalej
Pusurek, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam jeszcze przedswiateczna robote uszycia czapeczki dla koty. Ma wygladac mniej wiecej tak:
http://aprilpug.com/wp-content/uploads/2014/03/cats-in-hats-3.jpg
Co roku robimy kartki swiateczne z wykorzystaniem naszej koty, bo jest najfotogeniczniejsza z rodziny. W tym roku bedzie kaczuszka.
Kartka z zeszlego roku byla taka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e5a4e4fcc5e.jpg
Nie trzeba mowic, jaki jest nasz ulubiony film?"Dajcie mi przebitke zajeca na gruszy"
No i widac wyrazna fascynacje Angry Birds. W tym roku bedzie raczej Minecraft, tylko skad wziac kwadratowe jaja?
mnie czekają w przyszła niedziele urodziny córki, imieniny moje i męża oraz nasze urodziny połączone ze świętami, robię wszystko za jednym zamachem bo potem to już nie będzie mi sie chciało :, przychodzi najbliższa rodzina tylko moje i męża rodzeństwo z rodzinami ( mój bratnie ma dzieci), nasi rodzice i 14 osób sie uzbiera a w drodze 15 tetakże robić też mam co a nic kompletnie nic mi sie nie chce, mam takiego lenia jak nigdy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 16:10
Pusurek, Sabina, grosza lubią tę wiadomość
-
Aga, ja kupiłam ciuszki w 2 rozmiarach, 56 i 62. Zobaczymy, które się przydadzą
i na tym zakończyłam zakupy. Resztę się będzie systematycznie kupowało lub dostawało, bo pewnie babcie też będą chciały dorzucić coś w tej materii
Powiedziałam im żeby jeszcze nic nie kupowały, bo zobaczymy jak duży będzie maluch i jakie będzie lato, wtedy niech coś wybierają.
Może jutro kupię wózek, no i te pierdoły higieniczne, ale część oferowanych przedmiotów przepadło u allegrowicza i poczekam aż je wystawi.
Dzisiaj mały dał przez chwilę popalić, tzn. tak mnie uciskał w klatce, że oddychać nie mogłam. Takie urokiSabina, peppapig, megan8, Alis, Bliska 77, grosza, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Aga, ja kupiłam ciuszki w 2 rozmiarach, 56 i 62. Zobaczymy, które się przydadzą
i na tym zakończyłam zakupy. Resztę się będzie systematycznie kupowało lub dostawało, bo pewnie babcie też będą chciały dorzucić coś w tej materii
Powiedziałam im żeby jeszcze nic nie kupowały, bo zobaczymy jak duży będzie maluch i jakie będzie lato, wtedy niech coś wybierają.
Może jutro kupię wózek, no i te pierdoły higieniczne, ale część oferowanych przedmiotów przepadło u allegrowicza i poczekam aż je wystawi.
Dzisiaj mały dał przez chwilę popalić, tzn. tak mnie uciskał w klatce, że oddychać nie mogłam. Takie urokicaffe lubi tę wiadomość