35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzizas, jakis parwowirus... No i kolejny stres, czlowiek nie wie, ze takie cholerstwa lataja i nawet nie wiadomo, kiedy to badac. Jakby malo bylo jakis toxo i innych syfow...
Bliska 77, EwaT, Sabina, malgos741, ania.g, Alis, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ewa dobrze że posunęło się do przodu i serduszko Tomcia jest ok, będzie dobrze
EwaT, Sabina, peppapig, ania.g, Bliska 77, grosza, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:Tomcia serduszko jest zdrowe że nie ma sie do czego przyczepic
podejrzenie o infekcje ze szczególnym naciskiem na parwowirusa - w poniedziałek czeka mnie szereg badań z krwi a pozniej dalsza obserwacja i diagnostyka, podobno ten wirus czesto prowadzi do ciężkiej niedokrwistośći i transfuzji krwi przez pępek...lekarz pytał czy miałam kontakt z małymi dziecmi, u dzieci powoduje rumień
myślałam że umre ze stresu jak mi jezdził przez 45min głowicą po sercu Tomcia....ale nie dopatrzył sie niczego
jest płyn w prawej opłucnej na 6mm
Jednak muszą wyjaśnić skąd znalazł się płyn w opłucnej. Płyn ten ma szansę się wchłonąć samoistnie po wyeliminowaniu przyczyny. I pewnie tej przyczyny będą szukać.peppapig, Mega, Sabina, Bliska 77, ania.g, grosza, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witajcie
ja dziś pierwsza, moja córka jest jednak niemożliwa, jej koleżanka została u nas na noc, zasnęły po 23 i koleżanka jeszcze śpi a nasze dziecko o 6,15 zrobiło pobudkę, widać do mamusi się wrodziła
miłego dniagrosza, samira, Iwone, mysza1975, Bursztyn, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
ja za to sama się obudziłam się wcześniej może już organizm się przyzwyczaił to tego rannego wstawania.
ps mąż jeszcze śpiIwone, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Część dziewczyny
Ja dopiero wstałam i pierwsze co robię, to wpisuję tempkę na obu siedząc na kibelkuOd jakiegoś czasu to rytuał, bo później mogłabym zapomnieć jaka była.
Moje dziecię wstało jako pierwsze, ale nas nie budzi. Moj też jeszcze śpi
mysza1975, Bliska 77, ania.g, Mega, Sabina, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki!
Mam dziś niedziele handlową-niestety.
A tak pozatym nadal Was gonię juz jestem w lutym,więc jeszcze troszke.
Pozdrawiam wszystkie!Simba, mysza1975, Bursztyn, Bliska 77, ania.g, Reni, Mega, samira, Iwone, Mango, megan8, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Dzień dobry!
Ależ ten czas leci! Właśnie wkroczyłam w II trymestr a pamiętam jak dziś sobotę kiedy robiłam test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 11:09
Simba, Pusurek, Bliska 77, Reni, Mega, malgos741, Sabina, gosia7122, Iwone, polarmiś, Mango, grosza lubią tę wiadomość
-
Heloł Lejdis
Przy sniadaniu towarzyszy mi Leon, moj chlop jeszcze spi.
Ewka, ciesze sie ze sprawa sie wyjasnila, podlecza Was troche i wypuszcza do domu, wysylam pozytywne wibracje (czyt. modle sie)
Simba, odlot to Ty juz masz
Milej, wiosennej niedzieli Wszystkimmysza1975, Simba, Mega, Sabina, samira, Mango, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:HSG
Badania poprzedzające:
Badania z ostatniego roku:
morfologia krwi z oznaczeniem płytek krwi
układ krzepnięcia (tzw. mały układ krzepnięcia) APTT i PT
jonogram
poziom glukozy na czczo
wymaz z kanału szyjki macicy na obecność antygenu chlamydii
cytologia
Badania infekcyjne z ostatnich sześciu miesięcy:
HIV, antygen Hbs, antyHCV
Badania bakteriologiczne z ostatniego miesiąca:
posiew z kanału szyjki macicy
dlaczemu aż tyle? do dupy
nigdy tego nie zrobię
która w wwie na nfz robiła?
Ja miałam nanfz i nie robiłam ,żadnych z tych badańAndzia33 -
mysza1975 wrote:Dzień dobry!
Ależ ten czas leci! Właśnie wkroczyłam w II trymestr a pamiętam jak dziś sobotę kiedy robiłam test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 14:40
mysza1975 lubi tę wiadomość