35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andzia, liczy się wytrwałość, w tym przypadku w czytaniu zaległości na forum
U mnie po staremu, mały się rozpycha. Już niedługo to albo wyjdzie mi gardłem, albo podamy sobie łapki tam na dole
Aga, III trymestr, prima aprilis był 13 dni temuale ciężarnej się wybacza
Mega, mysza1975, samira, Bliska 77, grosza, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Siedzę i kupuję rzeczy tzw. higieniczne na allegro. Znalazłam dość tanie i duży wybór u jednego sprzedającego, więc będzie jedna przesyłka i nie będę musiała biegać po sklepach.
Wczoraj mój m kupił w realu tanie pieluchy pampers. Za sztukę wyszło 56 gr, paczka 72 szt. Czyli przechodzimy do konkretów
Nie wiem jak Wam, ale mnie ten kwiecień zleciał tak szybko, ze szok. Żyłam w świadomości, że do swiąt jeszcze 2 tygodnia, a tu zonk. Po świętach, to już praktycznie koniec miesiąca.
Po świętach wizyta i szczegółowe usg. No i mamy się dogadywać z ginem żeby był przy porodzie.Mega, gosia7122, mysza1975, samira, polarmiś, Bliska 77, megan8, ania.g, grosza, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dobrej niedzieli Wam życze
jak wszyscy sie chwalą to ja tezzaczełam dziś nowy cykl jakos tak wczesnie ale dobrze,ze teraz a nie na świeta. Tylko bardzo boli mnie brzuch już dawno tak nie miałam chyba przed operacją w ubiegłym roku.
Andzia normalnie respekt
Simba spokojnego wysokiego lotucaffe, gosia7122, Sabina, Bursztyn, mysza1975, samira, Bliska 77, grosza lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej dobrej niedzieli Wam życze
jak wszyscy sie chwalą to ja tezzaczełam dziś nowy cykl jakos tak wczesnie ale dobrze,ze teraz a nie na świeta. Tylko bardzo boli mnie brzuch już dawno tak nie miałam chyba przed operacją w ubiegłym roku.
Andzia normalnie respekt
Simba spokojnego wysokiego lotu
Po tylu przejściach, to pewnie normalne, że coś pobolewa. Będzie dobrzeinessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pytanko do dziewczyn, które mają małe dzieci i jeszcze coś pamiętają
Jaki krem na odparzenia, oliwkę, puder, mydło do mycia maluchów polecacie?
Ja przyglądam się kosmetykom linomag (czy z linomagiem), ale zdania na ich temat nie mam.gosia7122, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dobry jest sudocrem - do tej pory stosujemy, mimo ze córka ma już 11 lat. Działa u nas na wszystkie problemy ze skóra, nawet na drobne wysypki uczuleniowe, bardzo łagodzi wszystkie dolegliwości
gosia7122, Sabina, caffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Pytanko do dziewczyn, które mają małe dzieci i jeszcze coś pamiętają
Ja przyglądam się kosmetykom linomag (czy z linomagiem), ale zdania na ich temat nie mam.Sabina, caffe, samira, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bardzo dobry jest sudocrem - do tej pory stosujemy, mimo ze córka ma już 11 lat. Działa u nas na wszystkie problemy ze skóra, nawet na drobne wysypki uczuleniowe, bardzo łagodzi wszystkie dolegliwości
Do kapieli używałam hippaŚwietny
Nie stosowałam oliwki, zamiast niej balsam z hippa
caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdę coś wszamać
Mała dała nam popalić w Kościele, jestem wykończona. A mam w planach na dziś prasowanie firanek - nie lubię, brrrr
Udanej niedzieli dziewczyny!
Bursztyn tak wykończyłaś męża, że jeszcze śpi? Dobrze chłop zrobił, że przyjechałBuziaki!
inessa, mysza1975, Bursztyn, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Idę coś wszamać
Mała dała nam popalić w Kościele, jestem wykończona. A mam w planach na dziś prasowanie firanek - nie lubię, brrrr
Udanej niedzieli dziewczyny!
Bursztyn tak wykończyłaś męża, że jeszcze śpi? Dobrze chłop zrobił, że przyjechałBuziaki!
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Pytanko do dziewczyn, które mają małe dzieci i jeszcze coś pamiętają
Ja przyglądam się kosmetykom linomag (czy z linomagiem), ale zdania na ich temat nie mam.
U nas nie było problemów z żadnymi kosmetykami, bo mały nam sie nie uczulał, nie miał wysuszonej skóry, ale wiem że nie wszystkim dzieciom pasują. Musisz przetestował i najlepiej jak spasują dziecko, kupować cały czas z tej samej firmy.
Tak samo jak proszki do prania, ja używałam wiziru i lenora i mojemu dziecku nic nie było, włączałam tylko dodatkowe płukanie. Inne dzieci muszą mieć proszki dla dzieci.caffe, Mega, Sabina, megan8, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRany jak mi się nie chce! Niech mi ktoś da kopa na zachętę, co? Tak chce mi się spać, że chyba zalegnę obok córki, która raczyła zasnąć i pokimam z nią... ale z drugiej strony szkoda czasu, jak ona śpi. Powinnam bardziej efektywnie wykorzystać ten czas.
Iwone, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość