35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Właśnie widziałam swoją porodówkę w Polsat Cafe... prawie sama przeć zaczęłam podczas oglądania emitowanego odcinka
Sabina, caffe, malgos741, samira, Mega, Bliska 77, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Dziewczyny,
Ewa, ciesze się, że serduszko Tomcia zdrowe, tego paskuda podleczycie i będzie git
Zostawić Was na kilka dni, a tu znowu mi dzień zejdzie na czytanie...
Zaczęłam dziś 5 miesiąc
Miłego Dzionka Wszystkim Staraczkom i Ciężarówkom, resztę doczytam kiedyśpeppapig, Alis, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Dzien Dobry w poniedzialek
dzis przyszla @ po 32 dniach i tym samym zakonczyl sie najdluzszy cyklu w moim zyciu...
kurde ja czekam na moją małpe ponad sto dnioby szybko przyszła
samira, Bliska 77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Peppa masakra jakaś
byłas u lekarza z tym?
moja przyjaciółka mnie rozwaliła... kolejny raz wspomina, że chyba czas na rodzeństwo dla jej synka.. i chyba pójdzie do lekarza, bo w ciągu ostatniego 1,5 roku miała dwa razy @
a mnie zamurowało
pytam się i co nic cię nie niepokoiło? przecież to różne choroby mogły mieć na to wpływ... tak lekceważyć zdrowie!Simba, polarmiś, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simonie wracaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a74d81c7c2b8.jpg
prawie jak jeż...nie znalazłam z kretamiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 10:08
Simba, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simonie wracaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a74d81c7c2b8.jpg
prawie jak jeż...nie znalazłam z kretami
Ajm bak, bejbe
Powrot byl taki: wyladowalismy o 2ej rano, ale na bagaze czekalismy poltorej godziny - nie wiem co to bylo - chyba jakis kurwa wloski strajk. Jeszcze jakis geniusz z ochrony do nas co chwile podchodzil i mowil: prosze czekac, bo za chwile beda kolejne bagaze. No a co moglismy innego zrobic? Fuckin idiot! Nie denerwowalabym sie tak, gdyby nie czekal na nas znajomy, ktory zgodzil sie zarwac noc zeby nas odebrac naszym samochodem. Odwiezlismy go do domu i juz przy samym skrecie do nas okazalo sie, ze jest gigantyczny objazd. Milutko - 4 rano a my praktycznie w trasie. Jako ze jestem blondynka i mam przepiekne serce olejek wrocil z nami do domu, ale juz dokumentnie rozlany na wszystkim co sie dalo...A kiedy juz przekroczylismy prog mieszkania, to okazalo sie ze w domu jest bardzo przytulnie i milo, bo zapomnielismy wylaczyc ogrzewanie na calutki tydzien. To znaczy wylaczylismy je, tylko piec nie zareagowal na to polecenie. No i jeszcze w miedzyczasie dowiedzielismy sie, ze lokatorka ktorej wynajmujemy mieszkanie w Polsce zostaje w nim tylko do konca miesiacaWitaj brutalny swiecie.
Dzien dobry Dziewcznynki
Postanowilam ze skoro poki co grzeje mnie opalenizna to wszystko inne tez.
samira, Bliska 77, Sabina, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Pusurek, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Peppa masakra jakaś
byłas u lekarza z tym?
moja przyjaciółka mnie rozwaliła... kolejny raz wspomina, że chyba czas na rodzeństwo dla jej synka.. i chyba pójdzie do lekarza, bo w ciągu ostatniego 1,5 roku miała dwa razy @
a mnie zamurowało
pytam się i co nic cię nie niepokoiło? przecież to różne choroby mogły mieć na to wpływ... tak lekceważyć zdrowie!
To sie nazywa luzik.
Boze, ja przez ten tydzien naogladalam sie "szczesliwych par z dziecmi" i troche mnie zmrozilo. Mam wrazenie, ze wiekszosc ludzi wychowuje dzieci noga. Wiecie, nie? Bawia sie na dywanie i jak ewentualnie cos do Was doleci, to obslugujecie to z wysokosci kanapy noga. Szczegolnie jedna para, ktora prawie w ogole sie do siebie nie odzywala. Mieli dwoch chlopaczkow, jeden tak 6 lat, drugi ze 3. Ten mlodszy mial taka slodka przemadrzala mordke i okularki. Kiedys jak nas mijali, to matka akurat mowila do niego: "Przeciez podobno nas nienawidzisz?" a on na to: "Tego nie powiedzialem! Nienawidze tylko ojca".To jedyne wydanie jezyka francuskiego ktore toleruje: maly, sepleniacy, blond cwaniak
Bursztyn, mysza1975, Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
tak zderzenie z rzeczywistością potrafi człowieka zdołować.. ja najczęściej przez pierwszy tydzień po urlopie udaję, że nic nie widzę nic nie słyszę..
działa przez chwilę
Simba, mysza1975, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
Kiedys z kumpelka wracalysmy z Portugalii i trafili nam sie w samolocie polscy pielgrzymi wracajacy z Fatimy. Nachlane bydlo, baby ktore uwieszaly ci sie pacha nad glowa, bo przeciez jeszcze nie zdazyla sie nagadac z kulezanka, pilowali ryja i w ogole zachowywali sie skandalicznie. W koncu jedna z babek, zazenowana poprosila ksiedza zeby ich uciszyl,a ten do niej z morda, ze wstyd mu za nia. I sie kobicina poplakala. Ja w koncu poszlam do stewardessy i poprosilam o potrojna whisky z grozba ze za chwile kogos tu zamorduje. Na Okeciu bylo jeszcze lepiej. Sami dzentelmeni, ktorzy wpierdalali sie nam do taksowek, zanim zdazylysmy dociagnac bagaze. Wreszcie trafilysmy na jakiegos taryfiarza, ktory zapodal nam Radio Maryja, ponarzekal na Zydow, a potem zdarl z nas jak za mokre zboze. Jak weszlysmy do niej do mieszkania, to siadlysmy na kanapie i sie poryczalysmy
Na szczescie butelka porto nas szybko wyciszyla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:09
samira, Bliska 77, Reni, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kiedys z kumpelka wracalysmy z Portugalii i trafili nam sie w samolocie polscy pielgrzymi wracajacy z Fatimy. Nachlane bydlo, baby ktore uwieszaly ci sie pacha nad glowa, bo przeciez jeszcze nie zdazyla sie nagadac z kulezanka, pilowali ryja i w ogole zachowywali sie skandalicznie. W koncu jedna z babek, zazenowana poprosila ksiedza zeby ich uciszyl,a ten do niej z morda, ze wstyd mu za nia. I sie kobicina poplakala. Ja w koncu poszlam do stewardessy i poprosilam o potrojna whisky z grozba ze za chwile kogos tu zamorduje. Na Okeciu bylo jeszcze lepiej. Sami dzentelmeni, ktorzy wpierdalali sie nam do taksowek, zanim zdazylysmy dociagnac bagaze. Wreszcie trafilysmy na jakiegos taryfiarza, ktory zapodal nam Radio Maryja, ponarzekal na Zydow, a potem zdarl z nas jak za mokre zboze. Jak weszlysmy do niej do mieszkania, to siadlysmy na kanapie i sie poryczalysmy
Na szczescie butelka porto nas szybko wyciszyla.
ciekawe gdzie, chyba do kolejnego marketu po plastikowe chinskie buty bo przeciez transport mpk mają free a wspomniane buty w promocji to trzeba musowo kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:36
Simba, samira, Bursztyn, iwcia77, megan8, mysza1975, Pusurek, ania.g, Mega lubią tę wiadomość