X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie widziałam swoją porodówkę w Polsat Cafe... prawie sama przeć zaczęłam podczas oglądania emitowanego odcinka o.O

polarmiś, megan8, Sabina, moremi, samira, Mega, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Właśnie widziałam swoją porodówkę w Polsat Cafe... prawie sama przeć zaczęłam podczas oglądania emitowanego odcinka o.O
    Ja wlasnie rodze okres, boli jak cholera!!!!

Sabina, caffe, malgos741, samira, Mega, Bliska 77, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja wlasnie rodze okres, boli jak cholera!!!!
    Oddychaj, oddychaj ;)

moremi, Sabina, Mega, polarmiś, malgos741, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera takie akcje porodowe mnie minęły no!

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Ale tak dobrze czy tak źle pokazywali?

caffe lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki, spokojnego tygodnia :)

iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry w poniedzialek :) dzis przyszla @ po 32 dniach i tym samym zakonczyl sie najdluzszy cyklu w moim zyciu...

peppapig, Iwone, inessa, Simba, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Ale tak dobrze czy tak źle pokazywali?
    Nie było tak źle :)

peppapig, Alis lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńdoberek :-)

miłego dnia życzę.. w Wwie mamy pięne słońce.. filtry 30 trzeba nakładać ;-)

peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczyny,

Ewa, ciesze się, że serduszko Tomcia zdrowe, tego paskuda podleczycie i będzie git :)

Zostawić Was na kilka dni, a tu znowu mi dzień zejdzie na czytanie...
    Zaczęłam dziś 5 miesiąc :)
    Miłego Dzionka Wszystkim Staraczkom i Ciężarówkom, resztę doczytam kiedyś ;)

peppapig, Alis, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dzien Dobry w poniedzialek :) dzis przyszla @ po 32 dniach i tym samym zakonczyl sie najdluzszy cyklu w moim zyciu...

kurde ja czekam na moją małpe ponad sto dni ;) oby szybko przyszła

samira, Bliska 77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa masakra jakaś
    byłas u lekarza z tym?

moja przyjaciółka mnie rozwaliła... kolejny raz wspomina, że chyba czas na rodzeństwo dla jej synka.. i chyba pójdzie do lekarza, bo w ciągu ostatniego 1,5 roku miała dwa razy @
    a mnie zamurowało
    pytam się i co nic cię nie niepokoiło? przecież to różne choroby mogły mieć na to wpływ... tak lekceważyć zdrowie!

Simba, polarmiś, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simonie wracaj
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a74d81c7c2b8.jpg
    prawie jak jeż...nie znalazłam z kretami ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 10:08

Simba, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simonie wracaj
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a74d81c7c2b8.jpg
    prawie jak jeż...nie znalazłam z kretami ;-)

Ajm bak, bejbe ;)
    Powrot byl taki: wyladowalismy o 2ej rano, ale na bagaze czekalismy poltorej godziny - nie wiem co to bylo - chyba jakis kurwa wloski strajk. Jeszcze jakis geniusz z ochrony do nas co chwile podchodzil i mowil: prosze czekac, bo za chwile beda kolejne bagaze. No a co moglismy innego zrobic? Fuckin idiot! Nie denerwowalabym sie tak, gdyby nie czekal na nas znajomy, ktory zgodzil sie zarwac noc zeby nas odebrac naszym samochodem. Odwiezlismy go do domu i juz przy samym skrecie do nas okazalo sie, ze jest gigantyczny objazd. Milutko - 4 rano a my praktycznie w trasie. Jako ze jestem blondynka i mam przepiekne serce olejek wrocil z nami do domu, ale juz dokumentnie rozlany na wszystkim co sie dalo...A kiedy juz przekroczylismy prog mieszkania, to okazalo sie ze w domu jest bardzo przytulnie i milo, bo zapomnielismy wylaczyc ogrzewanie na calutki tydzien. To znaczy wylaczylismy je, tylko piec nie zareagowal na to polecenie. No i jeszcze w miedzyczasie dowiedzielismy sie, ze lokatorka ktorej wynajmujemy mieszkanie w Polsce zostaje w nim tylko do konca miesiaca :) Witaj brutalny swiecie.
    Dzien dobry Dziewcznynki :)
    Postanowilam ze skoro poki co grzeje mnie opalenizna to wszystko inne tez.

samira, Bliska 77, Sabina, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Pusurek, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Peppa masakra jakaś
    byłas u lekarza z tym?

moja przyjaciółka mnie rozwaliła... kolejny raz wspomina, że chyba czas na rodzeństwo dla jej synka.. i chyba pójdzie do lekarza, bo w ciągu ostatniego 1,5 roku miała dwa razy @
    a mnie zamurowało
    pytam się i co nic cię nie niepokoiło? przecież to różne choroby mogły mieć na to wpływ... tak lekceważyć zdrowie!

To sie nazywa luzik.
    Boze, ja przez ten tydzien naogladalam sie "szczesliwych par z dziecmi" i troche mnie zmrozilo. Mam wrazenie, ze wiekszosc ludzi wychowuje dzieci noga. Wiecie, nie? Bawia sie na dywanie i jak ewentualnie cos do Was doleci, to obslugujecie to z wysokosci kanapy noga. Szczegolnie jedna para, ktora prawie w ogole sie do siebie nie odzywala. Mieli dwoch chlopaczkow, jeden tak 6 lat, drugi ze 3. Ten mlodszy mial taka slodka przemadrzala mordke i okularki. Kiedys jak nas mijali, to matka akurat mowila do niego: "Przeciez podobno nas nienawidzisz?" a on na to: "Tego nie powiedzialem! Nienawidze tylko ojca". :) To jedyne wydanie jezyka francuskiego ktore toleruje: maly, sepleniacy, blond cwaniak :)

Bursztyn, mysza1975, Mango, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zderzenie z rzeczywistością potrafi człowieka zdołować.. ja najczęściej przez pierwszy tydzień po urlopie udaję, że nic nie widzę nic nie słyszę..;-) działa przez chwilę

Simba, mysza1975, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak zderzenie z rzeczywistością potrafi człowieka zdołować.. ja najczęściej przez pierwszy tydzień po urlopie udaję, że nic nie widzę nic nie słyszę..;-) działa przez chwilę

Co mowisz? Nie widze.
    :)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys z kumpelka wracalysmy z Portugalii i trafili nam sie w samolocie polscy pielgrzymi wracajacy z Fatimy. Nachlane bydlo, baby ktore uwieszaly ci sie pacha nad glowa, bo przeciez jeszcze nie zdazyla sie nagadac z kulezanka, pilowali ryja i w ogole zachowywali sie skandalicznie. W koncu jedna z babek, zazenowana poprosila ksiedza zeby ich uciszyl,a ten do niej z morda, ze wstyd mu za nia. I sie kobicina poplakala. Ja w koncu poszlam do stewardessy i poprosilam o potrojna whisky z grozba ze za chwile kogos tu zamorduje. Na Okeciu bylo jeszcze lepiej. Sami dzentelmeni, ktorzy wpierdalali sie nam do taksowek, zanim zdazylysmy dociagnac bagaze. Wreszcie trafilysmy na jakiegos taryfiarza, ktory zapodal nam Radio Maryja, ponarzekal na Zydow, a potem zdarl z nas jak za mokre zboze. Jak weszlysmy do niej do mieszkania, to siadlysmy na kanapie i sie poryczalysmy :)
    Na szczescie butelka porto nas szybko wyciszyla.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:09

samira, Bliska 77, Reni, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojciec Andzej cos milkliwy? Niech sie odezwie. No!

Bliska 77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kiedys z kumpelka wracalysmy z Portugalii i trafili nam sie w samolocie polscy pielgrzymi wracajacy z Fatimy. Nachlane bydlo, baby ktore uwieszaly ci sie pacha nad glowa, bo przeciez jeszcze nie zdazyla sie nagadac z kulezanka, pilowali ryja i w ogole zachowywali sie skandalicznie. W koncu jedna z babek, zazenowana poprosila ksiedza zeby ich uciszyl,a ten do niej z morda, ze wstyd mu za nia. I sie kobicina poplakala. Ja w koncu poszlam do stewardessy i poprosilam o potrojna whisky z grozba ze za chwile kogos tu zamorduje. Na Okeciu bylo jeszcze lepiej. Sami dzentelmeni, ktorzy wpierdalali sie nam do taksowek, zanim zdazylysmy dociagnac bagaze. Wreszcie trafilysmy na jakiegos taryfiarza, ktory zapodal nam Radio Maryja, ponarzekal na Zydow, a potem zdarl z nas jak za mokre zboze. Jak weszlysmy do niej do mieszkania, to siadlysmy na kanapie i sie poryczalysmy :)
    Na szczescie butelka porto nas szybko wyciszyla.
    kwintesencja naszej rzeczywistości, właśnie dzisiaj po lekarzu wstąpiłam do sklepu a tam juz wszystko prawie wykupione przez "starszych" jedna podleciała, w brzuch dostałam z łokcia bo chyba bała się że proszek cały wykupię no i w kasach zajebioza, pełno ludzi idę do kasy poszłam do kasy uprzywilejowanej ale tam oczywiście ani jednej w ciąży, z małym dzieckiem ani jednego wózka inwalidzkiego itp sami starsi w sile wieku i proszę ładnie żeby mnie przepuścili i wystawiam okazały brzuch a tam same ryje na mnie wyskoczyły że nikt mnie nie przepusci, że trzeba było se bachora ne robić żebym nie udawała, bo im sie spieszy,
    ciekawe gdzie, chyba do kolejnego marketu po plastikowe chinskie buty bo przeciez transport mpk mają free a wspomniane buty w promocji to trzeba musowo kupić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:36

Simba, samira, Bursztyn, iwcia77, megan8, mysza1975, Pusurek, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 2931 2932 2933 2934 2935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ