X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    przez tyle lat doszłam do tego, ze mnie śmieszą ale są momenty, ze ich "życiowe mądrości" wkurwiają mnie na maksa
    zwłaszcza w ciąży ;)
    Błogosławię, że moi są 100km stąd :D

Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    zwłaszcza w ciąży ;)
    szczęściara :)

Sabina lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Moi są piętro niżej i niby nie ma co się teściowej czepiać ale też potrafi dać czadu( np. że jej nasz pies na złość i specjalnie wykopał dziurę w jej kwiatkach) a teść to gbur ale jego to nie lubię za to że tłuk chłopaków jak byli dziećmi.

Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    szczęściara :)
    Nawet nie wiesz jak bardzo - moja teściowa jest sknerowata, ciągle wytyka, że za dużo wydajemy. A ja nie umiałabym żyć jak ona brrr Zawsze udawać, że jest gorzej niz jest

Dziś na pocieszenie kupiłam sobie nowy biustonosz :) Ostatnio ciągle to odkładałam, że "jak zajdę to i tak mi cycki skoczą" A że wygląda na to, że to zajdę to wciąż nieokreślona fiuczur no to... Żałuję tylko, że nie wzięłam sobie jeszcze takie różowego, fikuśnego. Ale nic straconego, mój rozmiar nie jest chodliwy, to podążę tam po Matce Boskiej pieniężnej ;)

iwcia77, mysza1975, ania.g, Bliska 77, moremi, megan8, Alis, samira, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nawet nie wiesz jak bardzo - moja teściowa jest sknerowata, ciągle wytyka, że za dużo wydajemy. A ja nie umiałabym żyć jak ona brrr Zawsze udawać, że jest gorzej niz jest

Dziś na pocieszenie kupiłam sobie nowy biustonosz :) Ostatnio ciągle to odkładałam, że "jak zajdę to i tak mi cycki skoczą" A że wygląda na to, że to zajdę to wciąż nieokreślona fiuczur no to... Żałuję tylko, że nie wzięłam sobie jeszcze takie różowego, fikuśnego. Ale nic straconego, mój rozmiar nie jest chodliwy, to podążę tam po Matce Boskiej pieniężnej ;)
    moi teściowie to temat rzeka, nie zaczynam nawet bo nie skończę ;-)
    bardzo fajnie, ze sobie kupiłaś nic tak nie cieszy jak właśnie jakaś "nowa pierdoła"

samira lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Gęba mi się cieszy od Waszych komentarzy :)
    A dla Bursztyna zasłużone podziękowania za modę na mleczko :)
    Aniu to może zdradź jeszcze jakiego mleczka używałaś tzn. świeżego czy w kapsułkach, no i jak długo? Ja też w ostatnim cyklu widziałam pozytywne efekty :-). nie miałam plamień przed @ i duże nadzieje na dzidzię. Co prawda nie wyszło, ale ...

ania.g, Bliska 77, Sabina, samira lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    akurat na zmiane tego ostatniego nigdy nie jest za pozno :)
    W kwestii prokreacji to nie zdąże bo z obcym trudno mi sie puścic bez uczucia, emocji a na horyzoncie zero ....

mysza1975, Mango, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wlasnie na maxa wzruszylam...
    Dzis kupilam z corka troszke uzywanych ciuszkow, od roz. 62, bo zakladam, ze sie duzy chlop urodzi. ;) Zapchalam nimi cala komode i zadowolona :)
    A przed chwila przychodzi kolezanka corki z wielkim worem. Mama przesyla. Ciuszki dla malego... Od najmniejszych az do roku. Teraz to moge trojaczki urodzic... ;)

mysza1975, ania.g, megan8, iwcia77, Sabina, Bursztyn, samira, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W kwestii prokreacji to nie zdąże bo z obcym trudno mi sie puścic bez uczucia, emocji a na horyzoncie zero ....

Uczucia mozesz miec do przyszlego dziecka. ;) Samiec ma dac plemnika, taka ich robota w koncu. ;) :P

Bliska 77, mysza1975, iwcia77, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Aniu to może zdradź jeszcze jakiego mleczka używałaś tzn. świeżego czy w kapsułkach, no i jak długo? Ja też w ostatnim cyklu widziałam pozytywne efekty :-). nie miałam plamień przed @ i duże nadzieje na dzidzię. Co prawda nie wyszło, ale ...
    Tylko świeże, tanie nie jest ale warto. Zamawiam z tej strony http://www.mleczkopszczele.pl/
    Jem codziennie na czczo na ok pół godz przed jedzeniem. Zaczęłam zaraz po poronieniu, chciałam szybko zregenerować organizm. Nie sądziłam że podziała aż tak. Piszą że mleczko należy spożywać od dwóch tyg do trzech miesięcy, potem robi się przerwę dwa tyg i można zacząć znów. Ja jeszcze przerwy nie robiłam. Pisałam nawet producentów mleczka jak to jest z tą przerwą ( opisując mój przypadek) i odpisali mi że spokojnie mogę jeszcze bez przerwy tak do dwóch miesięcy ciągnąć.

Mango, samira lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amniekurwarodzicewkurwiają i wolę do teściów na święta jechać
    aż się popłakałam
    oczekują, że ja przeproszę za to, że rozłączałam rozmowy. noszkurwa!!! nie mogłam słuchać, bo najpierw negowali moją ciążę (bo nie liczy się od okresu, a i okres i tak miałam później niż mam zaznaczone w kalendarzu), a później jak wyszło, że się nie rozwija, to nawet słowa współczucia nie usłyszałam

i gdzie jest ten wątek do wyżalenia się?

żeby było ciekawiej, to małż ma urodziny, a ja ryczę po rozmowie z ojcem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:05

Bliska 77, Sabina, Bursztyn, samira, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Uczucia mozesz miec do przyszlego dziecka. ;) Samiec ma dac plemnika, taka ich robota w koncu. ;) :P
    Ale ja nie mam kandydata na dawce nasienia:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale ja nie mam kandydata na dawce nasienia:-)

Oj tam, ma byc zdrowy, inteligentny, przystojny, jakis chetny by sie chyba znalazl? ;) Pamietaj, ze moze byc mlodszy, a mlodsi chetnie leca na takie dojrzale pancie jak my. ;) :D

mysza1975, Bliska 77, Mango, iwcia77, Sabina, Bursztyn, samira, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    amniekurwarodzicewkurwiają i wolę do teściów na święta jechać
    aż się popłakałam
    oczekują, że ja przeproszę za to, że rozłączałam rozmowy. noszkurwa!!! nie mogłam słuchać, bo najpierw negowali moją ciążę (bo nie liczy się od okresu, a i okres i tak miałam później niż mam zaznaczone w kalendarzu), a później jak wyszło, że się nie rozwija, to nawet słowa współczucia nie usłyszałam

i gdzie jest ten wątek do wyżalenia się?

żeby było ciekawiej, to małż ma urodziny, a ja ryczę po rozmowie z ojcem
    kurcze, przykro mi, samo życie cholera, przykre to jak rodzice nie potrafią znaleźć wspólnego języka z własnym dzieckiem, mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie dla Ciebie bardziej łaskawy <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:13

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam te w kapsulkach. Tam bylo dawkowanie - dwa miesiace i miesiac przerwy. Teraz jestem na etapie tej przewy ;)
    Dzieki za odpowiedz. Chyba przemysle ten zakup :) Twoj dal lepsze efekty ;)
    ania.g wrote:
    Tylko świeże, tanie nie jest ale warto. Zamawiam z tej strony http://www.mleczkopszczele.pl/
    Jem codziennie na czczo na ok pół godz przed jedzeniem. Zaczęłam zaraz po poronieniu, chciałam szybko zregenerować organizm. Nie sądziłam że podziała aż tak. Piszą że mleczko należy spożywać od dwóch tyg do trzech miesięcy, potem robi się przerwę dwa tyg i można zacząć znów. Ja jeszcze przerwy nie robiłam. Pisałam nawet producentów mleczka jak to jest z tą przerwą ( opisując mój przypadek) i odpisali mi że spokojnie mogę jeszcze bez przerwy tak do dwóch miesięcy ciągnąć.

Sabina lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, musze czekac na wyniki od 8 do 9 dni, potem ewentualne leczenie, płyn narazie nie przyrasta, najgorsze ze ten parwowirus za bardzo na chemie nie reaguje :(
    jestem w domu , jem sałatke ze świeżej pokrzywy i mniszka

iwcia77, malgos741, Bliska 77, Sabina, mysza1975, ania.g, Żanet, samira, Mega, Simba, mama78, gosia7122 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hej, musze czekac na wyniki od 8 do 9 dni, potem ewentualne leczenie, płyn narazie nie przyrasta, najgorsze ze ten parwowirus za bardzo na chemie nie reaguje :(

Będzie dobrze! Najważniejsze, że jesteście pod opieką super specjalistów.

EwaT, Sabina, Żanet, samira lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ewa, jestem pewna, że wszystko będzi ok, postaraj się w miarę możliwości żyć spokojnie i myśleć pozytywnie, trzymaj się

EwaT, Sabina, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa no jesteś. Mam nadzieję że na strachu sue u Was skończy <3 odpoczywaj po przeżyciach

Bliska 77, EwaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi musisz jechać na święta do rodziców? Niech się walą w kaczy dziób. Olej ich ciepłym moczem! A o następnej ciąży powiedz im jak ich na chrzciny będziesz zapraszać ;-)
    Tule mocno i sto lat dla męża!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:34

moremi, Żanet, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 2939 2940 2941 2942 2943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ