35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Błogosławię, że moi są 100km stąd
Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:szczęściara
Dziś na pocieszenie kupiłam sobie nowy biustonoszOstatnio ciągle to odkładałam, że "jak zajdę to i tak mi cycki skoczą" A że wygląda na to, że to zajdę to wciąż nieokreślona fiuczur no to... Żałuję tylko, że nie wzięłam sobie jeszcze takie różowego, fikuśnego. Ale nic straconego, mój rozmiar nie jest chodliwy, to podążę tam po Matce Boskiej pieniężnej
iwcia77, mysza1975, ania.g, Bliska 77, moremi, megan8, Alis, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nawet nie wiesz jak bardzo - moja teściowa jest sknerowata, ciągle wytyka, że za dużo wydajemy. A ja nie umiałabym żyć jak ona brrr Zawsze udawać, że jest gorzej niz jest
Dziś na pocieszenie kupiłam sobie nowy biustonoszOstatnio ciągle to odkładałam, że "jak zajdę to i tak mi cycki skoczą" A że wygląda na to, że to zajdę to wciąż nieokreślona fiuczur no to... Żałuję tylko, że nie wzięłam sobie jeszcze takie różowego, fikuśnego. Ale nic straconego, mój rozmiar nie jest chodliwy, to podążę tam po Matce Boskiej pieniężnej
bardzo fajnie, ze sobie kupiłaś nic tak nie cieszy jak właśnie jakaś "nowa pierdoła"samira lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Gęba mi się cieszy od Waszych komentarzy
A dla Bursztyna zasłużone podziękowania za modę na mleczko. nie miałam plamień przed @ i duże nadzieje na dzidzię. Co prawda nie wyszło, ale ...
ania.g, Bliska 77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja sie wlasnie na maxa wzruszylam...
Dzis kupilam z corka troszke uzywanych ciuszkow, od roz. 62, bo zakladam, ze sie duzy chlop urodzi.Zapchalam nimi cala komode i zadowolona
A przed chwila przychodzi kolezanka corki z wielkim worem. Mama przesyla. Ciuszki dla malego... Od najmniejszych az do roku. Teraz to moge trojaczki urodzic...
mysza1975, ania.g, megan8, iwcia77, Sabina, Bursztyn, samira, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:W kwestii prokreacji to nie zdąże bo z obcym trudno mi sie puścic bez uczucia, emocji a na horyzoncie zero ....
Uczucia mozesz miec do przyszlego dziecka.Samiec ma dac plemnika, taka ich robota w koncu.
Bliska 77, mysza1975, iwcia77, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Aniu to może zdradź jeszcze jakiego mleczka używałaś tzn. świeżego czy w kapsułkach, no i jak długo? Ja też w ostatnim cyklu widziałam pozytywne efekty
. nie miałam plamień przed @ i duże nadzieje na dzidzię. Co prawda nie wyszło, ale ...
Jem codziennie na czczo na ok pół godz przed jedzeniem. Zaczęłam zaraz po poronieniu, chciałam szybko zregenerować organizm. Nie sądziłam że podziała aż tak. Piszą że mleczko należy spożywać od dwóch tyg do trzech miesięcy, potem robi się przerwę dwa tyg i można zacząć znów. Ja jeszcze przerwy nie robiłam. Pisałam nawet producentów mleczka jak to jest z tą przerwą ( opisując mój przypadek) i odpisali mi że spokojnie mogę jeszcze bez przerwy tak do dwóch miesięcy ciągnąć.Mango, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
amniekurwarodzicewkurwiają i wolę do teściów na święta jechać
aż się popłakałam
oczekują, że ja przeproszę za to, że rozłączałam rozmowy. noszkurwa!!! nie mogłam słuchać, bo najpierw negowali moją ciążę (bo nie liczy się od okresu, a i okres i tak miałam później niż mam zaznaczone w kalendarzu), a później jak wyszło, że się nie rozwija, to nawet słowa współczucia nie usłyszałam
i gdzie jest ten wątek do wyżalenia się?
żeby było ciekawiej, to małż ma urodziny, a ja ryczę po rozmowie z ojcemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:05
Bliska 77, Sabina, Bursztyn, samira, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ale ja nie mam kandydata na dawce nasienia:-)
Oj tam, ma byc zdrowy, inteligentny, przystojny, jakis chetny by sie chyba znalazl?Pamietaj, ze moze byc mlodszy, a mlodsi chetnie leca na takie dojrzale pancie jak my.
mysza1975, Bliska 77, Mango, iwcia77, Sabina, Bursztyn, samira, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:amniekurwarodzicewkurwiają i wolę do teściów na święta jechać
aż się popłakałam
oczekują, że ja przeproszę za to, że rozłączałam rozmowy. noszkurwa!!! nie mogłam słuchać, bo najpierw negowali moją ciążę (bo nie liczy się od okresu, a i okres i tak miałam później niż mam zaznaczone w kalendarzu), a później jak wyszło, że się nie rozwija, to nawet słowa współczucia nie usłyszałam
i gdzie jest ten wątek do wyżalenia się?
żeby było ciekawiej, to małż ma urodziny, a ja ryczę po rozmowie z ojcemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:13
-
Ja mialam te w kapsulkach. Tam bylo dawkowanie - dwa miesiace i miesiac przerwy. Teraz jestem na etapie tej przewy
Dzieki za odpowiedz. Chyba przemysle ten zakupTwoj dal lepsze efekty
ania.g wrote:Tylko świeże, tanie nie jest ale warto. Zamawiam z tej strony http://www.mleczkopszczele.pl/
Jem codziennie na czczo na ok pół godz przed jedzeniem. Zaczęłam zaraz po poronieniu, chciałam szybko zregenerować organizm. Nie sądziłam że podziała aż tak. Piszą że mleczko należy spożywać od dwóch tyg do trzech miesięcy, potem robi się przerwę dwa tyg i można zacząć znów. Ja jeszcze przerwy nie robiłam. Pisałam nawet producentów mleczka jak to jest z tą przerwą ( opisując mój przypadek) i odpisali mi że spokojnie mogę jeszcze bez przerwy tak do dwóch miesięcy ciągnąć.Sabina lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
hej, musze czekac na wyniki od 8 do 9 dni, potem ewentualne leczenie, płyn narazie nie przyrasta, najgorsze ze ten parwowirus za bardzo na chemie nie reaguje
jestem w domu , jem sałatke ze świeżej pokrzywy i mniszkaiwcia77, malgos741, Bliska 77, Sabina, mysza1975, ania.g, Żanet, samira, Mega, Simba, mama78, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:hej, musze czekac na wyniki od 8 do 9 dni, potem ewentualne leczenie, płyn narazie nie przyrasta, najgorsze ze ten parwowirus za bardzo na chemie nie reaguje
jestem w domu , jem sałatke ze świeżej pokrzywy i mniszka
Będzie dobrze! Najważniejsze, że jesteście pod opieką super specjalistów.EwaT, Sabina, Żanet, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:hej, musze czekac na wyniki od 8 do 9 dni, potem ewentualne leczenie, płyn narazie nie przyrasta, najgorsze ze ten parwowirus za bardzo na chemie nie reaguje
jestem w domu , jem sałatke ze świeżej pokrzywy i mniszkaEwaT, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoremi musisz jechać na święta do rodziców? Niech się walą w kaczy dziób. Olej ich ciepłym moczem! A o następnej ciąży powiedz im jak ich na chrzciny będziesz zapraszać
Tule mocno i sto lat dla męża!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:34
moremi, Żanet, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość