35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Moremi musisz jechać na święta do rodziców? Niech się walą w kaczy dziób. Olej ich ciepłym moczem! A o następnej ciąży powiedz im jak ich na chrzciny będziesz zapraszać
Tule mocno i sto lat dla męża!
Dzisiaj chyba taki porąbany dzień.
Zrobiłam Tsh (2,37!!!) i byłam u endo i następna wizyta dopiero 20 maja. Wolę iść do tego gościa na nfz, niż do najlepszej lekarki prywatnie, bo baba przy tsh 4,02 powiedziała, że wszystko ok. Facet od razu skierował na przeciwciała tarczycowe i powiedział, że wdrożymy wtedy leczenie. To mogło być przyczyną
Małż dziękuje
Ewa, ja tam wiem, że będzie dobrzeEwaT, Sabina, samira, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Właśnie chciałam olać, ale ojciec do mnie zadzwonił, bo pewnie matka płacze, że taką niewdzięczną córkę ma.
A ja bym to w d... miala. Placze, bo jej glupio.
Ja sie ciesze, ze moi sa daleko, bo ze mnie to chu... a nie corka.
Trzym sie kobieto, masz swoja rodzine, swoje problemy, a swiata i tak nie zmienisz!moremi, mysza1975, Sabina, Żanet, samira, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki sorry że dziś się nie odzywałam ale od rana na mieściew= sprawy załatwiałam a później do roboty.
Aniu moje gratulacje, podziwiam cię za nie wygadanie się ja to chyba nie wytrzymałabym. Muszę spróbować tego mleczka.
Ewcia grunt to że badanie zrobione.
Widzę że niektóre mają doła, ja też miewam ale zaczynam powoli olewająco do tego podchodzić i się nie przejmować.mysza1975, Mango, EwaT, Bursztyn, Sabina, ania.g, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ania, właśnie przeczytałam i mi kopara opadła
Swoją drogą, to w pracy koleżanka przetrzymała wszystkich do 5 miesiąca i tylko mnie trochę zastanawiało dlaczego nie chodzi w szpilkach
Gratuluję i niech się Wam zdrowo chowa, Tobie żeby w dupę nie poszło tylko w cycki i rzęsymysza1975, ania.g, Bursztyn, Sabina, Reni, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi, współczuję Tobie takiej sytuacji. Dla własnego spokoju lepiej zostań w domu na święta. I tak będą gadać, czy pojedziesz czy zostaniesz. A tak przynajmniej możesz wyłączyć telefon.
moremi, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Ania, właśnie przeczytałam i mi kopara opadła
Swoją drogą, to w pracy koleżanka przetrzymała wszystkich do 5 miesiąca i tylko mnie trochę zastanawiało dlaczego nie chodzi w szpilkach
Gratuluję i niech się Wam zdrowo chowa, Tobie żeby w dupę nie poszło tylko w cycki i rzęsymoremi, mysza1975, Sabina, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:hej, musze czekac na wyniki od 8 do 9 dni, potem ewentualne leczenie, płyn narazie nie przyrasta, najgorsze ze ten parwowirus za bardzo na chemie nie reaguje
jestem w domu , jem sałatke ze świeżej pokrzywy i mniszka
teraz trzeba czekac na wyniki, wierze ze wszystko dobrze sie skonczymoremi, EwaT, Sabina, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:amniekurwarodzicewkurwiają i wolę do teściów na święta jechać
aż się popłakałam
oczekują, że ja przeproszę za to, że rozłączałam rozmowy. noszkurwa!!! nie mogłam słuchać, bo najpierw negowali moją ciążę (bo nie liczy się od okresu, a i okres i tak miałam później niż mam zaznaczone w kalendarzu), a później jak wyszło, że się nie rozwija, to nawet słowa współczucia nie usłyszałam
i gdzie jest ten wątek do wyżalenia się?
żeby było ciekawiej, to małż ma urodziny, a ja ryczę po rozmowie z ojcem
-
Bursztyn wrote:nie masz ich za co przepraszac, przetrzymaj ich, zobaczysz ze im rura zmieknie
W każdym razie uważam, że fantastycznie, że jesteście :*
Bursztyn, Sabina, Mango, ania.g, iwcia77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi Świętuj z mężem i nie przejmuj się rodzicami Przytulam
Sabina, moremi, ania.g, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aniu.G. Gratulacje serdeczne, taki numer, super. Rośnijcie w siłę
Ewa, będzie dobrze
Moremi, z rodziną to najlepiej na zdjęciu i to do połowy stołu, bo pod się kopią
Dobrej Nocki Kobitki!samira, iwcia77, moremi, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ania.g - gratulacje, Ewa - trzymaj sie będzie dobrze, moremi - zostań kobieto w domu i olej rodzinkę, będziesz miała święty spokój, zdrowie najważniejsze, dziewczynki spokojnej nocki, acha Bursztyn jesteś poprostu niesamowita - przesyłam kopa pozytywnej energii- nie daj sie, buziaki
moremi, Sabina, ania.g, samira, Bursztyn, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Zimno jak cholera. Moja młodsza jedzie dziś z klasą na wycieczkę do muzeum etnograficznego. Dobrze że nie schowałam jeszcze cieplejszej kurtki bo by mi dziecko zamarzło. Obawiam się że wróci z jeszcze większym kaszlem. Dobrze że od czwartku ferie. Nie wiem jak u Was ale tu mamy przerwę aż do 27 kwietnia bo zaraz po świętach są egzaminy gimnazjalne i reszta szkoły ma wolne. Ach jak dobrze będzie nie zrywać się rano do szkoły ( chociaż to moje jedyne wyjścia w tym momencie)
Miłego dnia, mam nadzieję że zrobi się trochę cieplej.Sabina, aszka, iwcia77, samira, Żanet, megan8, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypolarmiś wrote:K...wa zimno!
u mnie też strasznie zimno
Witam znad kawki . Szefowa mnie wkurwila na dzień dobry. Ślepa małpa wpisała mi na dziś i jutro urlopy zamiast koleżance, która wzięła wolne na pogrzeb dziadka. Pi co wstawalam? Dodam że moja szefowa nie pozwala korwktorowac więc pewnie wydrapie zyletka wpisy na mojej liście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 08:07
ania.g, iwcia77, samira, Żanet, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość