X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że mój wkurw jest uzasadniony. Właśnie rodze@ .

Co z drugiej strony mnie cieszy bo raz, farbne się na święta, dwa napije się z mężem i się wyluzuje ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 08:08

ania.g, Bursztyn, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy cykl z dupkiem i wykres mi zwariował jak przewidywał lekarz, ovu mi zaznaczylo ze mialam dwa dni po skonczonym okresie, czyli ten probujacy cykl bedzie po tym dopiero :D

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Zimno jak cholera. Moja młodsza jedzie dziś z klasą na wycieczkę do muzeum etnograficznego. Dobrze że nie schowałam jeszcze cieplejszej kurtki bo by mi dziecko zamarzło. Obawiam się że wróci z jeszcze większym kaszlem. Dobrze że od czwartku ferie. Nie wiem jak u Was ale tu mamy przerwę aż do 27 kwietnia bo zaraz po świętach są egzaminy gimnazjalne i reszta szkoły ma wolne. Ach jak dobrze będzie nie zrywać się rano do szkoły ( chociaż to moje jedyne wyjścia w tym momencie)
    Miłego dnia, mam nadzieję że zrobi się trochę cieplej.
    tez mam wolne jak i Ty :)

ania.g lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też zimno. Dodatkowo łeb mi napieprza i spałabym cały dzień. Przytyłam 6,5 kg - mam założenie jak Mysza. Jak urodzę - zespół Dukan plus Chodakowska ma u mnie największe szanse, tymczasem idę zjeść coś dobrego...Ostatnio codziennie jadłabym jajka na twardo w majonezie ze szczypiorkiem. Nie dość, że będę w domu otoczona samymi jajami niedługo - 3 chłopów i ja sama - to jeszcze mam przymus wewnętrzny, żeby jaja jeść - może Freud by się zastanowił o co chodzi....;). A jest jeszcze kot, ale jaja ma wycięte no i kotka - jedyna kobieta mi towarzysząca....:)

ania.g, Pusurek, Simba, Sabina, samira, Żanet, Bursztyn, megan8, gosia7122, mysza1975, Mega, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, wkurw w pełni uzasadniony!

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, u mnie w nocy byl mroz, a teraz wychodzi piekne slonce.
    U mnie ferie juz od wczoraj, tu w ogole wielki czwartek i piatek sa wolne, sklepy tez nie pracuja, wiec trzeba kombinowac z zakupami, bo w wielka sobote sklepy tylko do 16 czynne i znowu 2 dni wolnego. Sroda i sobota to zatem szalenstwo sklepowe, ludzie ogarnieci panika kupuja wszystko co popadnie.
    Ja mam wiekszosc kupione, nie dam sie ogarnac szalenstwu! Czego i wam zycze! :)

ania.g, samira, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    U nas też zimno. Dodatkowo łeb mi napieprza i spałabym cały dzień. Przytyłam 6,5 kg - mam założenie jak Mysza. Jak urodzę - zespół Dukan plus Chodakowska ma u mnie największe szanse, tymczasem idę zjeść coś dobrego...Ostatnio codziennie jadłabym jajka na twardo w majonezie ze szczypiorkiem. Nie dość, że będę w domu otoczona samymi jajami niedługo - 3 chłopów i ja sama - to jeszcze mam przymus wewnętrzny, żeby jaja jeść - może Freud by się zastanowił o co chodzi....;). A jest jeszcze kot, ale jaja ma wycięte no i kotka - jedyna kobieta mi towarzysząca....:)
    A ja mam już 2,5 na plusie choć to dopiero 12tyg i 4 dni. Nie jem słodyczy ani tłustych rzeczy. Ale ciągle mam ssanie, głównie na warzywa i owoce. A brzuch mam już jak Pusurek na zdjęciu w awatarku. Co to będzie potem?

Pusurek, Sabina, samira, Żanet, peppapig, Bozia3, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A ja mam już 2,5 na plusie choć to dopiero 12tyg i 4 dni. Nie jem słodyczy ani tłustych rzeczy. Ale ciągle mam ssanie, głównie na warzywa i owoce. A brzuch mam już jak Pusurek na zdjęciu w awatarku. Co to będzie potem?

Potem prawdopodobnie bedziesz miala jeszcze wiekszy brzuch! ;)
    Ale pomysl sobie, ze ida swiata i nie trzeba bedzie przejmowac sie waga! Pierwsza pozytywna rzecz, ktora mi przyszla do glowy w zwiazku z nieuchronnym przybieraniem na wadze. ;) :D

Sabina, ania.g, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek :) U mnie slonko swieci i zapowiada sie prawdziwie wiosenny dzien :) gdybym mogla to bym wyslala wam te promyczki :) jade do kolezanki, bo zaprosila na obiadek :) bedzie OGORKOWA! MNIAM :)

Sabina, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Ostatnio codziennie jadłabym jajka na twardo w majonezie ze szczypiorkiem. Nie dość, że będę w domu otoczona samymi jajami niedługo - 3 chłopów i ja sama - to jeszcze mam przymus wewnętrzny, żeby jaja jeść"

....i do tego ida swieta jajeczne :D

Sabina, Bozia3, megan8, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Ja tez jestem jajeczna, dobrze, ze znowu mowia, ze jajka sa zdrowe, trzeba wcinac, bo trend sie moze odwrocic. :D
    A ja ostatnio wpadlam w slodycze, wiec waga tez pewnie zareaguje odpowiednio, teraz mam na warsztacie czekolade Oreo i oczywiscie Prince Polo. Potem sie to wycwiczy! ;) :P

iwcia77, Sabina, Bozia3, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi to az wstyd sie przyznac, ale dostalam jajka prosto od kury- 1 raz w zyciu bede jadla takie jajka... :) nigdy nie mialam okazji...rodziny na wsi nie mam. Mam je w lodowce od tygodnia i sie do nich modle, bo nie wiem jak je lepiej przyzadzic , aby nie stracily smaczku :):)

Sabina, Żanet, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trzymam kciuki, wielkanoc bedzie obfitowac w jajka :)
    paszczakin wrote:
    hej baby, jestem ale tylko ekspresowo..

kto zapoda streszczenie ostatnich 10 dni? widze, ze gratulacje dla ani.g (ode mnie rowniez) i ze ewie cos sie przypaletalo (trzymak kciuki, zeby sie odpaletalo)..co tam u Was?

ja dzis drugi monitoring i insemka pod koniec tygodnia. klinika na razie jestem zachwycona, wyjechalam na dni robocze, monitoring w sobote mialam bez problemu, kilka godzin pozniej dzwonili nastepny umowic, bo wyniki niskie.. zobaczymy co dzisiaj, bo moze sie okazac, ze insemka bedzie w wielkanoc (tez pracuja), choc ja wyliczam czwartek- piatek...

Sabina, Mango, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej baby, jestem ale tylko ekspresowo..

kto zapoda streszczenie ostatnich 10 dni? widze, ze gratulacje dla ani.g (ode mnie rowniez) i ze ewie cos sie przypaletalo (trzymak kciuki, zeby sie odpaletalo)..co tam u Was?

ja dzis drugi monitoring i insemka pod koniec tygodnia. klinika na razie jestem zachwycona, wyjechalam na dni robocze, monitoring w sobote mialam bez problemu, kilka godzin pozniej dzwonili nastepny umowic, bo wyniki niskie.. zobaczymy co dzisiaj, bo moze sie okazac, ze insemka bedzie w wielkanoc (tez pracuja), choc ja wyliczam czwartek- piatek...

Trzymam kciuki, niech jaja dojrzewaja, a potem lacza tak jak trzeba! :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam takich aż nadto :-)
    najlepsiejsze w kogu moglu :-) mój mąż mnie goni ..ale mam jazdy że codziennie potrafię wciągnąć kogla mmmmmhmmm...
    jajecznica pycha .. no i na miękko tu jest moc :-) tylko że trzeba gotować je z 5 min bo są surowe.. ciekawe dlaczego te prosto od kury tak mają.. sklepowe wystarczą 3 min a tu tyle trzeba gotować bo inaczej glut

dzień dobry
    iwcia77 wrote:
    a mi to az wstyd sie przyznac, ale dostalam jajka prosto od kury- 1 raz w zyciu bede jadla takie jajka... :) nigdy nie mialam okazji...rodziny na wsi nie mam. Mam je w lodowce od tygodnia i sie do nich modle, bo nie wiem jak je lepiej przyzadzic , aby nie stracily smaczku :):)

Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o i jest moc! to se jajowke strzele :)
    Reni wrote:
    ja mam takich aż nadto :-)
    najlepsiejsze w kogu moglu :-) mój mąż mnie goni ..ale mam jazdy że codziennie potrafię wciągnąć kogla mmmmmhmmm...
    jajecznica pycha .. no i na miękko tu jest moc :-) tylko że trzeba gotować je z 5 min bo są surowe.. ciekawe dlaczego te prosto od kury tak mają.. sklepowe wystarczą 3 min a tu tyle trzeba gotować bo inaczej glut

dzień dobry

Reni, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu g, gratuluję :)

Idzie wiosna, więc liczę, że wysyp jajeczek i nowego życia będzie :)

U mnie roboty full, staram się ogarnąć jak najwięcej rzeczy w pracy, ale to raczej sie nie uda o.O Niech sobie potem radzą sami w pracy, zobaczymy jak im wyjdzie.

Miłego dnia :)

peppapig, ania.g, Żanet, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni, U make my day!
    A ja jak glupia gotuje te jajka z kurzej dupki i sie dziwie, ze ciagle sa miekkie! Teraz wloze je do wody, pojde po zakupy, zrobie sobie kapiel i zakladam, ze jak wroce, to beda juz na twardo? ;) :D

Reni, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ma duży brzuch
    Bozia też i ma jaja
    Simba ma coś wspólnego z kretami
    AniaG po cichu zaszła
    Ewa jest miła ale ma problemy
    Bursztyn ma problemy być czy nie być
    Mango zbiera się na odwagę i idzie do gina
    Samira, Iza się nie odzywa
    Panda ma nową pracę i ją wcięło
    Sabina walczyła z hydraulikiem
    Ja i Kate miałyśmy HSG
    MoniaT urodziła :-)
    Bliska miała kłopoty w kolejce w sklepie
    Inessa powoli dowiaduje się w czym u niej jest problem
    Gosia7122 będzie miała prawdopodobnie chłopaka
    Pusurek kogoś mordowała
    Dagi znowu schudła i odstawiła starania
    Alis nadal ma mdłości
    Mamy nową koleżankę hipcię

To tak w skrócie ale pewnie kogoś pominęłam

paszczakin wrote:
    dzieki baby

no ale ktoras stresci co sie dzialo? Ewa miala zapisywac, ale mysle, ze tym razem jej odpuszcze..

anna maria, Mango, samira, Sabina, ania.g, caffe, Bursztyn, Simba, Bozia3, megan8, polarmiś, gosia7122, mysza1975, Monia37, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania G serdecznie gratulacje ,bardzo sie ciesze.Ale mam kurwa zgage.

samira, ania.g, Żanet, Bursztyn, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 2941 2942 2943 2944 2945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ